22:10 Polis Gümüşsuyu'nda barikatlara dayandı, bir saldırı yok. Umalım olmasın, provokasyona gelmesin kimse #direngeziparki #direnturkiye
Hemen hemen her yerde herkes kardeş gibi ama burada öyle olmadı maalesef.
Önce bir grup "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyerek eylem yaptı. Eylemcileri çembere aldılar ve gitmek isteyenleri eylem izinsiz olduğu için almadılar.
Sonra bir grup gelip karşıt eylem yaptı "biz de Allah'ın askerleriyiz" diye.
İnsanalr birbirine girecek diye korkuyorum
An itibarıyla gaz bombardımanına tutulduklarını ama Taksimdekilerin panik yapmamasını söyleyen tweetler geldi.
Gazdan başka müdehale yokmuş ama.
İSTANBULDA POLİS DİRENİŞÇİLERİ DOLMABAHÇE PARKINDAN YUKARIYA GÜMÜŞSUYUNA KADAR DAĞITMIŞ, ŞU AN POLİSLER İTÜ MAKİNA NIN ÖNÜNE KADAR ÇIKMIŞ DURUMDA, HELİKOPTERLERLE VE SİLAHLARLA GAZ ATIYORLARMIŞ FAKAT BİBER GAZI DA, PORTAKAL GAZI DA DEĞİL ÇOK DAHA ETKİLİ BAŞKA BİR GAZ KULLANIYORLARMIŞ! HABER ŞİMDİ GELDİ, HABERİ ULAŞTIRAN KENDİ ÖZ KARDEŞİMDİR, OKAN'DIR!!
paylaşın
öperim ben onu pamuk ellerinden yanaklarındanEki Görüntüle 727590...............
M.kemal'de Allah'ın bir kuluydu hem de özel bir zeka,yetenek ve güç vermiş olduğu bir kulu..Allah ile atatürk karşılaştırması akıllara zarar korkunç bir şey bu!
Hemen hemen her yerde herkes kardeş gibi ama burada öyle olmadı maalesef.
Önce bir grup "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyerek eylem yaptı. Eylemcileri çembere aldılar ve gitmek isteyenleri eylem izinsiz olduğu için almadılar.
Sonra bir grup gelip karşıt eylem yaptı "biz de Allah'ın askerleriyiz" diye.
İnsanalr birbirine girecek diye korkuyorum
Sivas'tayım....Hangi şehirdesin?
Burda da bugün eylemciler vardı. Polisler hazırlanmış ellerinde coplar vardı. Eylemciler çok güzel bir şekilde konuşma yapıyorlardı. Taşkınlık yoktu. Polisler yanlarında onları izliyordu. Hatta eylemcilerden bi kaç tanesi polisle muhabbet ediyordu. Gülüşüyorlardı. Eylemin bu kadar güzel bir şekilde devam etmesi çok hoşuma gitti açıkcası. Bir süre eylem konuşmalarını dinledikten sonra eve geldim. Ama bi kaç gündür çok bi olay yok burda. Eylemciler sakin polis sakin. Tam görmek istediğim tablo. Keşke şuan tüm şehirler böyle olabilseydi.
NOT: Akdeniz bölgesinde küçük bir şehirde yaşıyorum. (Bazı nedenlerden dolayı yerimi tam söyleyemiyorum malesef. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?