Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoksa karşıtlar olarak biz çoğunluğuz, ama farklı görüşlere sahip bir çoğunluğuz...
.

sorun siyasi örgütsüzlük zaten...

referandum dönemini hatırlıyorsunuzdur...
ben Anadolu muhafazakarlığı diye tabir ettiğim bir coğrafyada yaşıyorum, o dönemde oy kullanmak için memleketime gittim İzmir'e...
ailem başta olmak üzere, akrabalarım, arkadaşlarım o referandumda "hayır" çıkacağından öyle eminlerdi ki... çünkü soludukları İzmir havası idi... onları uyardım, umduğunuz gibi olmayacak Türkiye'nin gerçeği İzmir değil diye,babam bile bana kızdı,orada onlara benzemişsin diye... şimdi ise sosyal paylaşım sitesindeki listeme bakıyorum 340 kişi ile ülkemizi kurtarmışız bunlardan,çoook haklıyız evet...
keşke bu ülkenin gerçeği benim listem olsaydı keşke bu ülkenin gerçeği İzmir olsaydı... ama değil, bu gün şu şehirde şu eyleme destek veren bir insan görmedim ben...

haksız çıkmayı çok istiyorum... örgütlü bir güç ve güçlü bir lider de istiyorum...

Polis Beşiktaş'ta çekildi ve başbakanlık ofisinin önüne gelmeyin diye rica ediyor. Lütfen gitmeyin,provakatörlerin oyununa gelmeyin, GEZİ'ye

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Gül yarın Başbakan Yardımcısı Arınç ile görüşecek

başbakan dedi ya bi kaç güne biter diye taaaaa fas lardan açıkladı bitirmeye çalışıyorlar işte akıllarınca ama farkına varsa iyi olcak o geri adım atmadan bu millet bu direnişi bitirmeyecek..dediğim dedik tavrından vazgeçecek hala muhalefetin işi bu diyoooo ne kadar ağaç diktiğinden bahsediyor dünya izledi olup biteni kimi kandırıyor...

Beşiktaş Abbasağa Parkı'nda 2 ayrı noktada yardım için bekleyen doktorlar hazırlık yapıyor.

Bakanlığa yaklaşana verilecekmiş, zaten böyle bir şey var diye biliyorum yani bakanlığa tehdit,saldırı olursa biber gazı falan değil silah kullanıyorlar.

Önemli olduğunu düşündüğüm bir bilgi:
Kuzeni mit'te teskilattaolan bir arkadasimla konustum simdi, Bana dedigi bugun uzak durulsun suan olanlarin ve olacaklarin hepsi tayyipin planiymis akaretlerde polisren cok sivil varmis bufeciler bile sivilmis cemaatcilerde inanilmaz varmis halk gibi amac toplayabildikleri kadar adam toplamakmis ankarada dun yaptiklari gibi feci dayak varmis karakolda. Otellere belli bir saatten sonra kapilari kapatin denmis supurup buyuk capta tutuklama yapmak icin.yazdigim birebir gercek cok net kaynaktan duydum gezide sikinti yok besiktasta var bu dedigim aksam

İnanamıyorum, kitlesel imha yapsınlar toptan daha iyi.
Eski kankisini arasın , bir iki taktik alsın hatta.
Öyle birşeye cesaret edemezler.
Bu sefer iş gerçekten çığrından çıkar.

Valilik önünden resimler var, bir grup var gördüğüm kadarıyla..
Çoğunluk olan karşıtlar olarak aynı partiye oy vermemiz gerekmiyor ki, baraj düşürülsün, uzlaşma sağlansın, sosyal devlet olalım...
Türkiye'nin gerçeği bu değil zannederdim ama gerçek olmasına az kaldı....

Kabatasta sıgınacak yer 05548821522

Taksim Point otel'e acil veteriner !!!

Bu çok önemli Holly.
Yanlarında oldukları sandıkları insanlar tarafından bir anda kuşatılacaklar.
Truva atı taktiği kurmuşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…