Yoksa karşıtlar olarak biz çoğunluğuz, ama farklı görüşlere sahip bir çoğunluğuz...
.
Arkadaşlar yayalım,
"Gaz dahi atılsa taşkınlık yapmayın, çarşı polisle anlaştı.
Eğer provake olmazsa müdehale olmayacak."
#direnistanbul #direngeziparki olay yerindeyim!! Itunun ordan yogun gaz atisi basladi!!!
Divan Otel'i önü, Gezi Parkı girişi nereden geldiği belli olmayan yoğun gaz var havada. 22:15 #direngeziparki
Polis gumussuyunda taciz etti etti ve sonunda gaz yagdirmaya basladi. 40'i gecti atilan gaz bombasi #direngeziparki
Başladılar yine
Şu çarşı parti kursa ilk seçimde mecliste:))
Cesur yüreklerim benim
İyi de o zaman niye gaz atılıyor diye sormazlar mı adama?
Benim kardeşim, yeğenlerim de orada.
Kardeşlerim, yeğenlerim, kızlarim, oğullarım , umutlarım
Umarım provakasyon olmaz,araya karışanları ayıklarlar
sorun siyasi örgütsüzlük zaten...
referandum dönemini hatırlıyorsunuzdur...
ben Anadolu muhafazakarlığı diye tabir ettiğim bir coğrafyada yaşıyorum, o dönemde oy kullanmak için memleketime gittim İzmir'e...
ailem başta olmak üzere, akrabalarım, arkadaşlarım o referandumda "hayır" çıkacağından öyle eminlerdi ki... çünkü soludukları İzmir havası idi... onları uyardım, umduğunuz gibi olmayacak Türkiye'nin gerçeği İzmir değil diye,babam bile bana kızdı,orada onlara benzemişsin diye... şimdi ise sosyal paylaşım sitesindeki listeme bakıyorum 340 kişi ile ülkemizi kurtarmışız bunlardan,çoook haklıyız evet...
keşke bu ülkenin gerçeği benim listem olsaydı keşke bu ülkenin gerçeği İzmir olsaydı... ama değil, bu gün şu şehirde şu eyleme destek veren bir insan görmedim ben...
haksız çıkmayı çok istiyorum... örgütlü bir güç ve güçlü bir lider de istiyorum...
Önemli olduğunu düşündüğüm bir bilgi:
Kuzeni mit'te teskilattaolan bir arkadasimla konustum simdi, Bana dedigi bugun uzak durulsun suan olanlarin ve olacaklarin hepsi tayyipin planiymis akaretlerde polisren cok sivil varmis bufeciler bile sivilmis cemaatcilerde inanilmaz varmis halk gibi amac toplayabildikleri kadar adam toplamakmis ankarada dun yaptiklari gibi feci dayak varmis karakolda. Otellere belli bir saatten sonra kapilari kapatin denmis supurup buyuk capta tutuklama yapmak icin.yazdigim birebir gercek cok net kaynaktan duydum gezide sikinti yok besiktasta var bu dedigim aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?