Ya noluyor gene noluyor ya?
Eylemdeki kızların hiç birinden haber yok, elmayra dahil ve ankarada o.
Pubiq haber alırsan paylaş hemen, off ya offffffffffffffffffffff
Bugün çekmeköy ve kadıköy taraflarındaydım, kişisel işlerim sebebiyle, Kadıköy zaten herkesin tahmin edebileceği gibi cumhuriyet mitingleri kıvamında, ama Çekmeköy inanılmaz şaşırttı beni. Meydanında ciddi bir kalabalık var. Daha muhafazakar yaşam tarzına sahip olduğu için genelde beklemiyordum bu kadar büyük bir kalabalığın orda toplanmasını.
Bir de belediyeler o tarafta otobüsleri duraklara uğramadan ışıkları kapalı bir şekilde geçirme politikası uyguluyor, eylemciler ne duraklarda beklediği ne de trafiği kapattıkları halde, toplu taşıma zaten hak getire, sanırım saat 9'dan sonra sadece marjinal örgüt gruplarıyla, çapulcuların sokakta olabileceğini düşünüyorlar. İki-üç gündür öğrenci halimle karun gibi taksi parası saçmak zorunda kalıyorum ordan oraya. Eğer sizinde gece belli bir saatten sonra sokakta olma biryerden biryere gitme gibi zorunluluklarınız oluyorsa yerel seçimlerde bunu bir düşünün bence.
ne oluyor kızlar birilerinde bir şey mi var ?:26::26:
artık pek sevgili devlet büyükleri bişeyler yapmalı arayı bulmak için, bence artık bizim gibi sıradan halk sokağa çıkmamalı, zaten biz çıkmayınca, geri kalanlar gerçekten tutuklanması gerekenler olacak
işin tadı çok kaçtı ölümler, gözlerini kaybedenler.... artık bitsin lütfen
Eki Görüntüle 727628
...............................
Ben 1 buçuk saattir konuşmuyorum, arıyorum arıyorum açan yok.
Yani görürdü normalde 2 saat öncede eylemdeydi arayınca açıyordu :26:
Ankarayı bilmiyor ki o ters bir şey olsa ne yapacak Allah korusun
Off şiştim gerçekten bütün sinirlerim bozuldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?