Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün çekmeköy ve kadıköy taraflarındaydım, kişisel işlerim sebebiyle, Kadıköy zaten herkesin tahmin edebileceği gibi cumhuriyet mitingleri kıvamında, ama Çekmeköy inanılmaz şaşırttı beni. Meydanında ciddi bir kalabalık var. Daha muhafazakar yaşam tarzına sahip olduğu için genelde beklemiyordum bu kadar büyük bir kalabalığın orda toplanmasını.

Bir de belediyeler o tarafta otobüsleri duraklara uğramadan ışıkları kapalı bir şekilde geçirme politikası uyguluyor, eylemciler ne duraklarda beklediği ne de trafiği kapattıkları halde, toplu taşıma zaten hak getire, sanırım saat 9'dan sonra sadece marjinal örgüt gruplarıyla, çapulcuların sokakta olabileceğini düşünüyorlar. İki-üç gündür öğrenci halimle karun gibi taksi parası saçmak zorunda kalıyorum ordan oraya. Eğer sizinde gece belli bir saatten sonra sokakta olma biryerden biryere gitme gibi zorunluluklarınız oluyorsa yerel seçimlerde bunu bir düşünün bence.

Son düzenleme:
artık pek sevgili devlet büyükleri bişeyler yapmalı arayı bulmak için, bence artık bizim gibi sıradan halk sokağa çıkmamalı, zaten biz çıkmayınca, geri kalanlar gerçekten tutuklanması gerekenler olacak

işin tadı çok kaçtı ölümler, gözlerini kaybedenler.... artık bitsin lütfen

kendi adıma sosyal medyadan paylaşım yapmayacağım artık olay bitene kadar

Son düzenleme:
[video=youtube;f2YBP_Pig_k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=f2YBP_Pig_k[/video]

herkes bu videoyu konuşuyor....
DÜNYA OBAMANIN TAYYİPİ NASIL KULLANDIĞINI KONUŞUYOR !

Ankara Barosu Sıhhiye'de acil yardım masaları kurdu.
Ankara Barosu Eğitim Merkezi
Ihlamur Sokak No:1 (Zafer Çarşısı karşısı, Divan Pastanesi yanı) Sıhhıye Tel: 0312 416 7226

İzmir Alsancak çok kötü durumdayız apartman kapılarınızı açın nolur.
Diye bir tweet var

Canım hoşgeldin, herhangibir karışıklık var mı?
Herkes sakin mi?

ne oluyor kızlar birilerinde bir şey mi var ?:26::26:

Ankara karışık, izmirinde karışacağı söyleniyor

kızlar Antakya da ölü oldugunu söyledi arkadasım. hastaneden hemşire teyit etmiş inşallah gercek değildir

kesınlıkle haklısın yapılması gereken yapıldı sesımız duyuldu sonuçta

hep böyle sokakta devam edemez hükümetin düşmiycenı yada ıstıfa nın

olmıycanı herkes anlamıştır olan gençlere oluyor

Son düzenleme:
İzmir Polisi unutma ki 4 ay önce bombalı saldırıda sana kan veren o sokakta gaz sıktığın, şiddet uyguladığın halktır. #direnizmir

Ben 1 buçuk saattir konuşmuyorum, arıyorum arıyorum açan yok.

Yani görürdü normalde 2 saat öncede eylemdeydi arayınca açıyordu :26:

Ankarayı bilmiyor ki o ters bir şey olsa ne yapacak Allah korusun

Off şiştim gerçekten bütün sinirlerim bozuldu yani

ANKARA 00:20. kennedy, bestekar kötü, polisler ara sokaklarda. sakarya caddesi, tunus polis dolu 100. yıla yardım

ÖNEMLİ..! 03.06.2013 saat30

ÜSKÜDAR/Cumhuriyet Mahallesinde seslerini duyurmak için yürüyüş yapan gençlere ,çocuklara, kadınlara, yaşlılara eli sopalı ve bıçaklı bir grup maganda şerefsizler saldırdı,sessiz kaldıkca bastırmaya çalışıyolar, olay yerine ambulans dahi giremedi herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum, lütfen paylaşın ve paylaştırın..

:18::18::18:

belki yıne sınyal kesmışlerdi endişelenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…