Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gece hiç paylaşım yapamıyorum, çok sinirlerim bozuk kızlar. Her şeye salak salak gülüyorum, hele bugün arkadaşımı görüp dinledikten sonra. Daha neler duydum neler. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum bu yüzden hiç adres tel no paylaşmadım bugün. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Umarım daha da şiddetlenmeden bu gece sona erer. Sizlere de kolay gelsin, iyi geceler.

Bursa'da bu saatte ulaşım aracı olmadığı için eylemi biten eylemcilere polis anonsla sizi Nilüfer'e bırakabiliriz demiş.

bursada öyle kolay kolay olay çıkmaz zaten

keşke butun ıllerdeki eylemler yaşadığım şehirdeki gıbı olsa

Canım hoşgeldin, herhangibir karışıklık var mı?
Herkes sakin mi?
Ankara karışık, izmirinde karışacağı söyleniyor

Hoşbulduk :) Ben karşıda olamadım bugün, ama arkadaşlardan gelen haberlere göre Beşiktaş Taksim tarafları sakin bugün. Ama dün revir olarak kullanılan bir kaç alana gaz bombası atılmış, savaşta olsan düşman askerine yapmazsın aynısını.

Kadıköy ise çok sakin, yine gençler, çocuklu, bebekli aileler, yaşlı hanımlar var. Polis müdahalesi ise hiçbir şekilde yok.

İletidir:

Beşiktaş'ta bittiği söylenen polis müdahalesi devam ediyor. İnönü Stadı Önü

söylenmekle kalmıyor karışıyor canım yavaş yavaş arkadaşlar arıyor sürekli konuşuyoruz

valla onu benden duydum canım silmek değil de kapatmak silmeleri yasak zaten de gerçi sanki kapatları serbest. baro falan girdi ya numaraları görünmesin bütün amaç

Güneş arkadaşlarını uyarırmısın lütfen alsancaktan çıksınlar.
Evlerine dağılsınlar.
Rica ediyorum uyarın, ciddi haberler geliyor.
Ben aradım herkesi uyarın gitsinler evlerine.

Revirlerde yardım eden tüm sağlık ekiplerini de göz altına almışlar canım.
Sanırsın düşman devletle savaşıyorlar.
Yazıklar olsun.

O kadar sinirlerim bozuluyor ki şöyle pislikleri gördüğüm zaman..Yetiştirdikleri dindar ve kindar gençlik işte...Dindarlık müslümanlık hain gibi,düşmanıymış gibi insanları acımasızca,Allahtan korkmadan kindar bir hırsla acımadan vurmaksa ben müslüman değilim....

Avrupa avrupa diyen vatandas. Simdi Turkiye avrupaya benzedi iste niye begenmiyosunuz?

1-Avrupada gelisi guzel sigara icilmiyo belirli yasaklar var.
2-avrupada alkol baskasina zarar vericek sekilde satilmiyo duzenleme var.
3- avrupada normal dogumdan baska secenek yok ( acil durum harici).
4- avrupada cocuklar 2.5 yasinda okula basliyo.
5- avrupada butun topraklar baska ulkeler tarafindan satin alinir hicde zararini yasamadi.
6- avrupada issizlik en ust dezeyde
7- avrupada kurtaj 24. Haftaya kadar var( icin aliyosa kocaman olmus kipir kipir eden canliyi oldur icinde)

Uc agac diye basladigin eylemde hakliydin bizde arkandaydik neden o zaman eylemin bu kadar cok amacli oldu?? Niye etrafa zarar veriyo?

ölmüşmü ya ....
allahım çıldırmak üzereyim yaaaaaaaaaaaa.

malasef şaşırtıcı bı sonuç değil

tepkisini gösterdı herkes

artık eve dönme vaktı

seçimlerde tekrar gereken yapılır

bu bu şekilde devam edemez

edersede böyle acı sonuçlar olur

olmaması gerekır ama başından berı

gösterılen tutum bunu gösterıyor

artık seçimlerde sandıkların başında beklemek zorundayız hepimiz, bilgisayar başında kazanılan seçimlerden bıktık. kimsenin tahammülü kalmadı bu kadar kendini bilmezliğe.

Kızlar ben çok duygulandım çoookkkkk zaten hep öyleyim ama gece olunca fena oluyorum o kadar insan bu saatte uyumak yerine hepimiz için meydandalar her türlü tehlikeye karşı canlarını ortaya koyarak direniyorlar bu ne kadar anlamlı ne büyük bir harekettir haklarını nasıl öderiz Allah korusun hepsini

Şu Alsancaktaki arkdaşlarınıza mesaj atar mısınız? Provakatörlerin istediklerini vermeyin şu İzmir'de! #direnizmir #izmir

İzmir!!!!!

Arkadaşlar, malum parti yandaşlarını çekmeyelim konuya.
İktidarla ilgili paylaşım yapmayalım nolur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…