Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
birileri olay var polis saldiriyor gidelim derlerse sakin kanmayin.beylikduzunde polise tas atan gruplar var onlara uymayın

Dikkattttt
İzmirde suriyelileri Göztepe ve Karşıyaka forması dağıtıp, ellerinde kesici aletler vermişler. Göndoğduda kalabalığın arasına gönderceklermiş
Aman dikkat

sevgilime hala ulaşamıyorum..

Telefon çalıyor açan yok.

Hiç böyle yapmazdı.:44:

İZMİRİ KÖTÜ Bİ GECE BEKLİYOR ÇOK KARIŞACAK BUGÜN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN #direnizmir

ayyy kızlar noluyo birden yaaa içim daraldı
pupiqq canım tel çalıyor ve açmıyorsa duymama olasılığı var gürültüden Allaha emanetler hepsi

sinyalleri kesiyolar tatlım benim görümcem yaklaşık 4 gündür taksimde
ulaşamadığımız çok zaman oluyo bazen 3 4 saat çekmediği oluyo

ÖNCE; Ufacık bir yumurtada yüzünün aldığı şekle bak!
SONRA; "Bir kaşık suda boğarız" dediğin insanların cesaretine..!!!

arkadaşlar 10 kişiden dokuzu ALSANCAK'i TERK EDİN diyor. bi bildikleri vardır heralde. ÇIKIN!!

Az önce Alsancak - Lozan Kapısı tarafındaydım. Göstericiler kaldırımları söküp barikat kuruyordu. Ayrıca Fuar Lozan Kapısını ateşe verdiler.

twetır

Alsancakta elektrikler kesildi dünden daha sert olacak arkadaşlar oyuna gelmeyelim yarın devam edelim. Provokasyonlar arttı #direnizmir

Lütfen duyurun.

dikkatli olmayı da geçin hatta. dağılın, dönün evlerinize bu akşamlık. bırakın polis provokatörlerin canına okusun, sizin değil. #direnizmir

Kulak ver İZMİR!

Ne kadar doğru ne kadar yalnış bilmiyorum ama polisler kasklarının arkasında ki numaraları siliyormuşş... :26:

valla onu benden duydum canım silmek değil de kapatmak silmeleri yasak zaten de gerçi sanki kapatları serbest. baro falan girdi ya numaraları görünmesin bütün amaç

@ilhancihaner: Başbakanın kışkırtma politikalarının sonucu: Hatay' da Kimliği belli olmayan siviller sopalarla Abdullah Cömert isimli yurttaşı öldürmüş.

İzmirde bahsedilen provakasyonlar başladı, gezi için toplananlar bu oyuna gelmeyin. Çatışmaya girmeyin #direnizmir

Gümüşsuyunda şu an çok sayıda yaralı var. Acil doktora ihtiyaç var.

@ilhancihaner: Başbakanın kışkırtma politikalarının sonucu: Hatay' da Kimliği belli olmayan siviller sopalarla Abdullah Cömert isimli yurttaşı öldürmüş.

evet arkadasım hataylı yazdı az önce (

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…