Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
(beni yanlış anlamayın kesinlikle siyaset açısından söylemiyorum) hükümetin sırf kürt diye dışladığı osman baydemirin gelinde diyarbakıra ne kadar park yaptığını görün bundan çok değil 5 sene önce her yer çöl toprakken.. şu an diyarbakırın her tarafı yemyeşil ve parklarla dolu...

Son düzenleme:
Yıldırım/Bursa Halk evine saldirdigi ve acil yardim beklediklerini belirten bircok haber aldik, Bursa

Son düzenleme:
#direnizmir gece nöbeti gezi için gerek ama bu i..ler size gece saldırıyor nolur gece kalmayın artık.gündüz herkesin önünde yapsınlar yerse!

Lütfen izmirdeki arkadaşlarınıza ulaşın telefonla.
Ankara ne durumda?

artık seçimlerde sandıkların başında beklemek zorundayız hepimiz, bilgisayar başında kazanılan seçimlerden bıktık. kimsenin tahammülü kalmadı bu kadar kendini bilmezliğe.

bu bılgısayar olayının çok kolay bişi olmadığını düşünüyorum

bukadar basıt bişi olsa muhalefet kullanır bunu onların aklı kesmıyormu

malasef olayların buraya geleceğinden haberısz alternatıf olmadığından topladı oyları neysekı yüzünü gösterdı

artık herkes ne yapacağını daha ıyı görür bilir

Son düzenleme:
:
o parklar yollar insanların özgürlüğünden daha önemli değil

Alsancak’ta kalan arkadaşlar, lütfen provoke ve taşkınlığa gelmeyin, aranızda bizden olmayanlar çok fazla tip var

Konuyu çirkinleştirmeyin!
Her seferinde amacımız duyuru diyorsunuz, o paylaştığınız fotolar nedir? İnsanlar sinirlenince laf söylemeye hakkınız kalıyor mu böyle yaptığınızda?

cnm şimdi burası çok yeri değil ama ölmüş vatandaşı seçmen yazdı birileri
ne katakülliler dönüyo bilen biliyo
neyse şimdi

İletidir:

Beşiktaş'ta bittiği söylenen polis müdahalesi devam ediyor. İnönü Stadı Önü

taaa en başta dedim ben gezi de toplanılsın dendi bende toplanılsa bile millet dağılırken ara sokaklarda polis kısıtıyor dedim aynen öyle oldu işte yine geçen akşamda oldu önce gezi de toplanıyorlar sonra azar azar dağılırken onları tenhada kıstırıyorlar ama havalarını alırlar

Gümüşsuyunda şu an çok sayıda yaralı var. Acil doktora ihtiyaç var. RT RT

"""""""""""""ızmır"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" cevık kuvvet basmaneden alsancaga 2000 cevık kuvvetle yolda. Terk edın

Sevgilime ulaştım çok şükür..

Ümitköyde hala insanlar bayraklarla yürüyorlarmış.

O eve geçmiş.

hengamede duymamış.

Ama bugün bir kızarkadaşımızı görmüş

Dün eylemdeymiş

Ayağından vurmuşlar artık o biber gazı mı ne gazıysa

Tüp ayağında patlamış.

Açmış göstermiş ayağı mosmormuş..

Bir de bütün atılan gazların fotoğrafını çekmiş kız bu haline rağmen.

Helal olsun

:

o parklar yollar insanların özgürlüğünden daha önemli değil

benim demek istediğim o değil o kadar insan zaten gezi parkı için direnmiyormu onu demek istiyorum yani burda değil parkı yıkmak park yapmak için can atıyolar demek istiyorum yanlış anlamayın beni!

çok şükür

halk tv resmen açıklıyor işte antakyada 22 yaşındaki genç başından aldığı darbeyle öldü diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…