Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başbakanımız gider ayak demedimi %50 lik kesimi zor tutuyoruz diye daha çok insanları kışkırtmadımı?işte sonucu 27 yaşında ki genç başından kurşunlanarak vefat etti

bu kadar insanı durduracak olan da başımızdakiler yani
Tüm Türkiye ayağa kalkmışken neden hala orta yol için ugrasılmıyor ki
misilleme yapılıyor halaa

İstanbul'dan iletidir:

İstanbul'da İnönü Stadı çevresi gaz bulutu içinde,çok sayıda yaralı var...

çok haklısın canım
ben zaten polise fazla alaka duymazdım çünkü
vahim bir olay yaşadık polis resmen bizle dalga geçti
o günden sonra yolda polis arabası görsem kafamı çeviriyordum...
geçen hafta tanıdığımın alt komşusu kocasının kafasını yardı bir çiçek yüzünden
poliste adamın tandığı çıkmış yalan beyan etmişler
kafası yarılan adamın karısı karakola gitmiş size artık güvenmiyorum biz namazlı abdestli insanlarız ayıp ettiniz demiş.
ben bir faydasını görmedim zaten sokakta turlasa umrumda değil....
hükümet istifa etmeli çünkü hayla o koltukta otururlarsa miğde bulanır...

Onun hiçbir şey yaptığı yok.
Doğru dürüst konuşamadı bile.
tayyip uçağa binince mırıldandı bişiler!

Zaten sorun da bir şey yapmaması gerek hukuken gerek mevkinin yetkileri bakımından Cumhurbaşkanı Başbakandan üstündür..

İsterse RTE'yi makamından alıp yerine başka bir kişiyi getirebilir.

Neden yapamıyor ????

Bu halk provakatörlerin de üstesinden gelecek güçte bir halk.
Ama dikkatli ve akıllı olmakta fayda var.

Kimse demesin ortalığı mahvettiler, ölenler var diye.
Kimse eleştirmeye kalkmasın "halkı" direniyor diye.
O halk direnmeseydi, şimdi hangi emperyalistin vatandaşı olacağımız meçhuldu.

Unutmayın ki kurtuluş savaşı "halk direnişi"yle başlamıştır.

Bu diktatöryel, bu zorba, bu faşist yönetime dur demek gerekiyordu.
Kimse demesin "ne gerek vardı". Böyle yakıp yıkarak hak mı savunulur diye.
Yakıp yıkan, halkına bomba atan, mermi sıkan, düşmanla muharabeye gidiyormuşçasına hazırlananlar bu zorba yönetimin askerleridir bu halk direnişinde.
Ne gerek vardı 2 ağaç için diyenlerin, bunu aklından geçirenlerin zerre vatana ve ulusa sevgisi olduğuna inanmıyorum.

Bu vatan bu halkındır, bu topraklar Türk milletinindir.
Türk milletine bugün çapulcu diyenler, yarın bu halktan oy alabilmek için yine bin bir yalana dolana başvuracaktır.
Uyanalım, asıl "SAĞDUYU" yu vatanımıza yapılan zulmu görerek gösterelim.
Güzel ülkemin bölünmesine, satılmasına, peşkeş çekilmesine izin vermeyelim.

""EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.""

https://www.facebook.com/photo.php?v=166525193520675

Kizlar Kac gundur konuyu takip ediyorum ama hic yorum yapmadim,
ölenler varsa ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN),
birseyi merak ediyorum hükümetin istifasini istiyorsunuz ya yerine kim gelsin istiyorsunuz ?

Kizlar Kac gundur konuyu takip ediyorum ama hic yorum yapmadim,
ölenler varsa ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN),
birseyi merak ediyorum hükümetin istifasini istiyorsunuz ya yerine kim gelsin istiyorsunuz ?

canım isteklerime yol gösteren şuan bir parti yok ama akp yi hiç istemiyoru...

başbakan çıkıp özür dilemeyeceğine göre cumhurbaşkanı görevini yerine getirsin. insanları delirttiler yeter artık o genci vuran polisin bulunsa bile ceza alacağı düşünülüyorsa almaz arkadaşlar devlet geleneğinde bu yok.

artık bu halkın önüne kimse set çekemez ben hala rüyadayım sanıyorum inanamıyorum olanlara susup susup en sonunda bir patlayınca feci patlıyormuşuz bunu öğrendim. yapılan herşeyden şu an hükümet sorumludur ayrıca ' kamu malına zarar vermeyin ' diyen kemal kılıçdaroğlu' na da çok kızgınım sanki halk kamu malına zarar veriyor o da safını belli etsin yeter artık ya haklı olmamız için illa başbakan gibi taraf olmayan bertaraf olur mu dememiz lazım bu siyasetçilere .

@TheRedHack: An itibariyle @abdocan91'in katledilmesine tepkiler buyuyor. Hatay/Armutlu'ya asker giriş yaptı halk sokağa dökülmeye başladı #DirenAntakya
Ortalık iyice karışıyor bayanlar.
İzmir evine git artık yeter git git git.

Son düzenleme:
İletidir

ankara 100.yıl ve istanbul gümüşsuyundan yardım istekleri geliyor

ozaman ınsanlarda ölmeye devam edecek malasef

Malesef, ama insanlar demokrasi arayışlarında ölmeye Gezi parkı direnişlerinde başlamadı. En basitinden ilk aklıma gelen örnek Hes protestosunda biber gazından ölen Metin Lokumcu, biraz hafızamızı tazelesek nicelerini daha hatırlarız eminim. Üstelik bunlar sadece duyabildiklerimiz, İstanbulun göbeğinde çıkan olaylarda bile ana akım medya üç maymunu oynuyorsa, kim bilir daha neler neler vardır kulağımıza gemeyen. Eğer protestolar iktidarı geri adım attabilecek kadar uzun süre devam ederse, bundan sonrası için insan hayatını ve demokrasiyi ön planda tutan kanunlar yapmaları için baskı uygulayabilirse, bundan sonraki ölümlerin önüne geçebiliriz.

Buarada sizin mesajınız üzerinden ilerledim fikirlerimi belirtirken ama, size kişisel olarak muhalefet etmek ya da polemiğe girmek gibi bir amacım olmadığını, sadece fikir tartışması yapabilmek adına yazdığımı bildiğinizi biliyorum. :)

Son düzenleme:

Korkusundan galiba. Üstünken altta kalmanın mantığı nedir bende bilmiyorum.. Yazacak çok şey varda işte..

Korkuyorum.Ülkemiz resmen iç savaşa sürüklendi halk ve akp yandaşları olarak.Neden giderken o konuşmayı yaptınızki başbakan.amacınız neydi.yeter artık ya daha fazla masum insanlar ölmesin.

Taksim gezi parkında ilaç takviyesine ihtiyaç varmış yayalım kızlar (tansiyon ve şeker ölçüm aleti,astım ilaçları,serum daha ihtiyaç olanlarmış)

cumhurbaşkanıda hiçbir şey yapmayacak, yapamayacak.
maalesef o sadece başbakanın maşası kendisini severim iyi biri bana kalırsa ama bir cumhurbaşkanı böyle olmamalı.
ülkenin en başı bu adam başbakan dur derse durur polisler peki ya cumhurbaşkanı derse durmaz mı?
ama korkuyor maalesef koskoca cumhurbaşkanı başbakandan korkuyor.
dilinden Allah'ı düşürmeyen başbakan ölen gencin hesabını nasıl verecek merak ediyorum.
Allahlarından bulsunlar.

şükür ki ahiret var oradan da kacamaz bu vahşeti yapanlar canım
gercekten Türk halkını ilk defa gözlerimle böyle görüyorum Atatürk ne kadar haklı. demiş ya en zor olan halkı uyandırmaktır ama daha zoru başlayınca durdurmaktır diye
ne kadar öngörülü ya hu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…