DEMET GÜMÜŞ bulunmuş arkadaşlar durumu gayet iyiymiş..
artık seç,m meydanına çıktığında bu halkın yüzüne nasıl bakacaklar.
bu polis bu olaylar durulduğunda nasıl çıkıp sokakta turlayacak.
bu işlerin yarını yok sanki.
hükümet derhal istifa etmeli. ama onu anca rüyamızda görürüz gibime geliyo.
Onun hiçbir şey yaptığı yok.
Doğru dürüst konuşamadı bile.
tayyip uçağa binince mırıldandı bişiler!
bende dünden beri paylaşım yapmıyorum artık.. face ve twitimde.
her ne kadar öfkeden deliyede dönsem yapmıyorum... az sakinlik iyidir diye düşünüyorum... direnişçi halktan başka her yere çekildi zaten bu protesto.. siyasi partilere alet oldu.. saflar belirlenmek istendi.. sağ-sol kavgası değilki bu ziraa Türkiye artık uyandı bu tür galeyanlara gelmez..
ben erdoğanın konuşmasında kendine bir güvensizlik gördüm.. gözleri korkuyordu.. kendi söylediklerine inanmıyordu... (msjı beden dili almış inatla hiçbişey yokmuş gibi davransada) esadı çok kınamış sanırım
cumhurbaşkanı açık açık söyledi zaten... msj alınmıstır dedi...
çokta üzülüyorummm burdaki şiddeti,işkenceyi doğuda pkklılara gösterseymişya!! nevruzda d.bakırda olanları biliyoruz... orda kuyruk kıstıranlar burda neden yaanii..neyseee konuşmayayım....hem çok üzülüyorum hemde kızıyorummmm...
provokatörlerden farkımızı fark ettirme zamanı şimdi....
Kizlar Kac gundur konuyu takip ediyorum ama hic yorum yapmadim,
ölenler varsa ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN),
birseyi merak ediyorum hükümetin istifasini istiyorsunuz ya yerine kim gelsin istiyorsunuz ?
ozaman ınsanlarda ölmeye devam edecek malasef
Zaten sorun da bir şey yapmaması gerek hukuken gerek mevkinin yetkileri bakımından Cumhurbaşkanı Başbakandan üstündür..
İsterse RTE'yi makamından alıp yerine başka bir kişiyi getirebilir.
Neden yapamıyor ????
başbakan çıkıp özür dilemeyeceğine göre cumhurbaşkanı görevini yerine getirsin. insanları delirttiler yeter artık o genci vuran polisin bulunsa bile ceza alacağı düşünülüyorsa almaz arkadaşlar devlet geleneğinde bu yok.
artık bu halkın önüne kimse set çekemez ben hala rüyadayım sanıyorum inanamıyorum olanlara susup susup en sonunda bir patlayınca feci patlıyormuşuz bunu öğrendim. yapılan herşeyden şu an hükümet sorumludur ayrıca ' kamu malına zarar vermeyin ' diyen kemal kılıçdaroğlu' na da çok kızgınım sanki halk kamu malına zarar veriyor o da safını belli etsin yeter artık ya haklı olmamız için illa başbakan gibi taraf olmayan bertaraf olur mu dememiz lazım bu siyasetçilere .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?