Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SON DAKIKA:Armutludan 2.ölüm haberi! Polisin çok yakın mesafeden attığı gaz göğsüne gelen Hasan Doğruyol katledildi!

İnşallah yalandır

doğru söze ne denir.......................

Benim için birşey yapar mısınız? Google Tarkan polisimin yanındayım yazıp aratır mısınız? Hatta bir de Tarkan direnişçilerin yanındayım yazıp aratın.

Hatta durun ben yapıyım sizin için bakın bu google tarkan polisin yanındayım yazınca çıkan haberler: https://www.google.com.tr/search?q=...34,d.Yms&fp=7236121b561bb273&biw=1024&bih=499

Bu da resmi facebook sayfası https://www.facebook.com/tarkan?ref=stream

Derdim direnişi desteklemeyen insanlar değil ama, paintte yapılabilecek şekilde tahribata uğramış resimlerin nesine inanıyorsunuz bunu anlamıyorum. Bi bakın bi araştırın gerçek manşet nasıl gözükür, paintteki resim kutucuğu nasıl gözükür, aradaki 5 farkı nasıl buluruz bunları bilin. Sadece büyük puntolarla yazılan herşeyi inandırıcı bulmanıza deliriyorum şuanda.

şu ınsanın halini düşünemiyorum.

pin up mesaj kutunu bosaltır mısın:26:

İnşallah asparagas haberdir
Allah'ım insanların gönlüne biraz vicdan, biraz acıma duygusu ver...
Bunca ölen arkadaşlarımıza bakmadan, turizmcileri, esnafları, bankacıları düşünen arkadaşlarımıza biraz merhamet ver Ya Rab!
Dilerim iyi bir gece olur ülkem için....
Güneşli sabahlara uyanmak dileğiyle arkadaşlar...

[video=facebook;529065027149534]https://www.facebook.com/photo.php?v=529065027149534[/video]

insallah gercekligi yoktur bu haberin

kizlar hadi yatin uyuyun gec oldu Insallah her sey guzel olsun haber spikeri oldunuz yaa biz ne yapsak ne desek bir sey cozemeyiz basta olanlar cozemiyorsa biz ottiyimizle kaliriz dunyayi bizmi duzeltecez boyle kotu seyler olmasin isteriz ama malesef bunlar hep oluyor olacaktir elden bisey gelmez

iste görmek istedikleriniz , hani kul hakki diyorlar ya neden servetine servet katti kizinin özel dernegine hazineden her ay maas onaylandi , ogullari nasil biranda piyasada yükseldi ,esinin neden cogu sirketlerde pay hakki var , kiziin sözte danisman diye senin bilmem kac yillik ayligini ayda cebe atiyor, neden sözde israel e rest cektiginde ogulunun gemileri israele devam calisti , bak bakalim basa geldikten sonra israel ve amerikaya nereler satildi ?????? sen burda gelmis ne diyorsun yaaa millete kasikla verdi aclarin biraz karnin doydu diye kendisini mali götürdü sizleride böyle susturdu , hani o kadar dindar yaaa beyimiz HZ MUHAMMED : kiyamet kopsada agaclara dokunmayin ERdogan : Kiyamet kopsada o agaclar sökülcek ,

gezi parkinin amaci AVM miydi hayir insanlarin anayasa hakkini elinden calmakti , biliyorlarki cok iyi insanlarin kutlamalari, eylemleri , protestolari n yeri oldugu , tayyip ne dindar ne demokrat sadece piyondur!!!! basida amerikaya saklanan sahis ,

gezi parki olaylarinda kötü kareleri kimlerin yaptigida gayet ortadadir sivil polis , ki amaclari yine insanlarin gözlerini boyamaktir,
ama dünya gördü nasil bir diktatör oldugunu, istemedigi olaylarda ülkeden kacmasida cabasi , ve oylarinda nasil alindigi ortada cemaat kankalariyla , oylama sistemi ortada kimlerden nasil alindigi ortada , sizler uyumaya devam edin cünki isinize geliyor , heryerde sizleri dikti eee kaymaktan kim mahrum olmak ister degilmi

Son düzenleme:
bazıları hala o kadar kör ki....gözlerini oysanda çok birşey kaybetmezler....

Son düzenleme:
iyi sabahlar kızlar
umarım buraya bir dahaki uğrayışımızda her şey çözülmüş olur da daha fazla zarar görmez insanlar
Allah'a emanet.,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…