[B]arkadaşlar garanti bankasına tepkiler çığ gibi dün yaklaşık 30000 kişi bankayla ilişiğini kesmiş.kimse reklam vermiyor.dünde borsada %13 değer kaybetti.
doğuş gurubu dün acil grup toplantısı yaptı ortalık gergin.birde basın açıklaması.tepkiler çığ gibi facebook sayfasında..
ntv,nusr-et doğuş grubunun malum.dün ikisininde önü savaş alanı gibiydi.doğul grubunun tüm şirketleri feyste paylaşılıyor.
artık evleri taciz etmeye başladılar satış yapmak için.evden cepten 4 bir koldan bıktırana kadar.zaten nerdeyse bankanın içerisinde nefes aldın parası kesecek kadar manyaklaşacaklardı.azmış köpekler gibiydleri.soyuyorlardı.biz seneler önce kurtulduk çok şükür.
bir kişi bir kişidir.artık iyi bir derse ihtiyaçları var.dersi verecek olanda halk.paralarınızı kurtarın..
durumun vehameti için;
https://www.facebook.com/pages/Antigaranti/175927152572861?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Antigaranti/175927152572861?fref=ts
LÜTFEN PAYLAŞALIM::::
ZULME ORTAK OLMAYALIM!!![/B]
eli sopalılar kimmiş bir görelim.
facebook kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden soruyorum bu facebook'ta dolaşan bir paylaşım mı? yoksa sizin kendi hareketiniz mi? :44:
Kızılayda 10 kişi bir araya gelemedi, her topluluğun üstüne gaz bombası attılar. Coluk cocuk demeden saldılar biber gazlarını. Ama bestekar tunalı feciydi, savas alanı gibiydi. Bu sefer gerçekten cok korktum. Hala yasadıklarımın etkisindeyim.
Geçmiş olsun canım benim artık ne yazacağımı şaşırıyorum haberleri izleyip ağlamaktan bittim artık
Kızılayda 10 kişi bir araya gelemedi, her topluluğun üstüne gaz bombası attılar. Coluk cocuk demeden saldılar biber gazlarını. Ama bestekar tunalı feciydi, savas alanı gibiydi. Bu sefer gerçekten cok korktum. Hala yasadıklarımın etkisindeyim.
Geçmiş olsun, dışarı çıkmaya korkar olduk ya. İyice vahşileştiler
hayır canım kendi hareketim değil bu bir halk hareketi..benim daha bugün haberim oldu..
bir link daha;
https://www.facebook.com/Garanti?fref=ts
Saol cnm. Çok fazla provakatör vardı dün maalesef kuğuluda. En cok üzüldüğüm sey kuğular oldu. Cok etkilnmişler. Yalnız bir anektod anlatayım. Dün öğlen kuğulu sakindi, akşam cıktım kızılaya inicem yol kenarında kücük kücük taşlar vardı. Kim koymuş bilin bakalım; tabi ki gökçek :)
Onlar ankaranın simgesi,inşallah onlarda etkilenmemişlerdir gaz bombalrından ..
Zemini hazırlamış yani...
Allah rahmet eylesinRUHUN ŞAD OLUR İNŞALLAH
Saol cnm. Çok fazla provakatör vardı dün maalesef kuğuluda. En cok üzüldüğüm sey kuğular oldu. Cok etkilnmişler. Yalnız bir anektod anlatayım. Dün öğlen kuğulu sakindi, akşam cıktım kızılaya inicem yol kenarında kücük kücük taşlar vardı. Kim koymuş bilin bakalım; tabi ki gökçek :)
Ak Gençlerin beyni tamamen yıkanmış.Neden bu kadar İzmirde örgütlüyorlar acaba bu kanı kaynayan gençleri ?
Kudurdun alamadın diye İzmiri değil mi ?
Öğlen bakıcam bakalım. Gerçi o kadar gazı sağlıklı insanlar bile kaldıramıyor. Sağ gözüm şişti, gaza alerjim varmış demek ki
Hic sorma kafa göz yaralım, cam cerceve indirelim diye koymuş
göstericileri haksız çıkarmak için herşeyi yapıyor iktidar. işe kışkırtarak başladı zaten. yapacağız, edeceğiz, astığım astık, kestiğim kestik..
Ak Gençlerin beyni tamamen yıkanmış.Neden bu kadar İzmirde örgütlüyorlar acaba bu kanı kaynayan gençleri ?
Kudurdun alamadın diye İzmiri değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?