Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

facebook kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden soruyorum bu facebook'ta dolaşan bir paylaşım mı? yoksa sizin kendi hareketiniz mi? :44:

Kızılayda 10 kişi bir araya gelemedi, her topluluğun üstüne gaz bombası attılar. Coluk cocuk demeden saldılar biber gazlarını. Ama bestekar tunalı feciydi, savas alanı gibiydi. Bu sefer gerçekten cok korktum. Hala yasadıklarımın etkisindeyim.

Günaydın çapulcu arkadaşlarımmm
Dün İzmir hiç durmadı.. Çok geç saatlere kadar eylem vardı.
İş çıkışı vapurda 16- 17 yaşlarında bir grup genç vardı onların başlattığı sloganlarla vapurda bir eylem oldu.
10. yıl marşı, sloganlar, alkışlar. Mükemmeldi gerçekten, gurur duydum ülkemin gençleriyle..
İstiklal marşıylada son buldu eylem.
Keşke herkes şu gençler kadar bilinçli olsa, yapılanları görse.

Geçmiş olsun canım benim artık ne yazacağımı şaşırıyorum haberleri izleyip ağlamaktan bittim artık

Geçmiş olsun canım benim artık ne yazacağımı şaşırıyorum haberleri izleyip ağlamaktan bittim artık

Ben de cok ağladım. Güle oynaya gectiğimiz yollar savas alanı gibi. Hala da öyle. Bunca tahrik, bunca dik baslılığın sonu.

Geçmiş olsun, dışarı çıkmaya korkar olduk ya. İyice vahşileştiler

Geçmiş olsun, dışarı çıkmaya korkar olduk ya. İyice vahşileştiler

Saol cnm. Çok fazla provakatör vardı dün maalesef kuğuluda. En cok üzüldüğüm sey kuğular oldu. Cok etkilnmişler. Yalnız bir anektod anlatayım. Dün öğlen kuğulu sakindi, akşam cıktım kızılaya inicem yol kenarında kücük kücük taşlar vardı. Kim koymuş bilin bakalım; tabi ki gökçek :)

Onlar ankaranın simgesi,inşallah onlarda etkilenmemişlerdir gaz bombalrından ..
Zemini hazırlamış yani...

Onlar ankaranın simgesi,inşallah onlarda etkilenmemişlerdir gaz bombalrından ..
Zemini hazırlamış yani...

Öğlen bakıcam bakalım. Gerçi o kadar gazı sağlıklı insanlar bile kaldıramıyor. Sağ gözüm şişti, gaza alerjim varmış demek ki

Hic sorma kafa göz yaralım, cam cerceve indirelim diye koymuş

göstericileri haksız çıkarmak için herşeyi yapıyor iktidar. işe kışkırtarak başladı zaten. yapacağız, edeceğiz, astığım astık, kestiğim kestik..

RUHUN ŞAD OLUR İNŞALLAH
Allah rahmet eylesin Kaç kişinin ölmesi gerek acaba bu insanlıktan nasibini almamışların durması için.

Kıyamam yaa, çok üzülüyorum hayvanlara da telef oldu onlarda.
Şaka gibi ya resmen zemin hazırlıyorlar

Ak Gençlerin beyni tamamen yıkanmış.Neden bu kadar İzmirde örgütlüyorlar acaba bu kanı kaynayan gençleri ?
Kudurdun alamadın diye İzmiri değil mi ?

Ak Gençlerin beyni tamamen yıkanmış.Neden bu kadar İzmirde örgütlüyorlar acaba bu kanı kaynayan gençleri ?

Amaç o zaten gavur İzmiri alabilmek. Ama çok zor CHP'nin kalesi İzmir

evet tv de gördüm canım resman kaldırıma taşlar dizilmiş altına da naylon poşet serilmiş alın atın gibi bunu başka kim yapabilir ki atm parçalayan poliste gördü bu gözler. Ben biraz daha eylemcilerin bilinçlendiğini düşünüyorum ama provakatörlere izin vermeyecekler. Ama gelen haberler burada insanların anlattıkları korkunç yaa ve o polisler hala görevinin başında ben bunu sindiremiyorum

Şİmdi nasıl gözün,indimi şişliği birazcık..
Kendi adamları için koymuştur oraya

göstericileri haksız çıkarmak için herşeyi yapıyor iktidar. işe kışkırtarak başladı zaten. yapacağız, edeceğiz, astığım astık, kestiğim kestik..

Dhad ayaparlar merak etme hazım sorunları var bunların

evet gerçek tabir bu beyinleri yıkanmış bir partiyi tutabilirsin onun hizmetlerini beğenebilirsin ama haksız olduğu yerde haksız diyeceksin be kardeşim hiçbirşeyi desteklemiyorlar tamam ama bu insanlara yapılan işkencenin neyini savunuyorlar. Bunların çoluğu çocuğu var yarın bir gün büyüyüp böyle bir eyleme katılsa ve aynı zulmü görse yine o zaman iktidar da olan partinin yanında olup çocuğuna işkenceyi hakettiin mi diyecekler acaba. Görüntüler, fotoğraflar korkunç , insanın içi almıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…