Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
egunal dostum kinaye yapmıştım ama anlaşılmamış.başbakan da türkiyeye geldiğinde özür dileyecek halka haksızlık yaptık özür dileriz diyecek,gezi parkı halkındır diyecek,aşırı güç kullandık hemen soruşturmalar başlatılıyor diyecek,bu olayların yetkililerini görevden alacak ve artık uslübünü değiştirecek bu günler gelecek.sadece meclis başkanının özür dilemesi yetmez.

alkışlıyorum seni arkadaşım, orda olanlarda , burda olanlarda bunu anlatamaya çalışıyoruz, derdimiz,tayyip, kılıçdaroğlu değil,kendi hak ve özgürlüklerimiz, bize ne partililerden, biz bize yapılan saygısızlıklara tepki veriyoruz ama bir çok kişi bunu particilik olarak algılıyor, bugün ki olaylarda chpli, akpli, mhpli,, bdpli, kimi ararsan orda, kimse sen partin için geldi demiyor, herkesin amacı bir hedefi bir... birlik olma mücadelesi...

Arınç'ın ilk kez yapıcı bir konuşmasına tanık oldum yapıcı olunmalıdı diyor tayyibin yerine gelcek ya rol yapıyor özür diledi resmen şaşkınım neden böyle oldu çok sayın başbakan neden ülkesinin başında kalmadı neden yapıcı konuşamadı neden neden hala savunanlar va şaşırıyorum inanamıyorum bu devlet yetkilileri neden konuşmuyor tek Arınçımı görüşce z kendi adıma konuşayım bu bira yatıştırır insanları ama kızgınlık bu öfke süre bence

Asla dilemez. Asla.....................

Kasklarındaki numaralarını gizleyen polislerle ilgili 2 kere soruldu, 2 defa aynı soru. Bülent Arınç tabiki ikisini de geçiştirdi. Cevap yok.

cogu insan gelip buraya düşüncesini yazdı zıt düşüncede olanlara her daim saldırdı mı bu insanlar?
hayır. buyrun gece ki yazısmaları okuyun
gelip tahrik edici suclayıcı yazılmadıgı sürece kimse sizin üstünüze atlamaz
lütfen. hala da tahrik var

[Ben izleyemiyorum arkadaşlar,
Gezi parkını bırakacaklarmı?Hala kışla mı yapcaz diyo,biri anlatsın

hayatta özür dilemez. kibir feci bir şey

Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme ! Çünkü Allah hiç bir kibirleneni , övüngeni sevmez... LOKMAN SURESİ 18...

dindar başbakanımıza biri bu ayeti hatırlatsın uzun zamandır okumuyor sanırım...

Valla bizimle dalga geçiliyor diye de düşündüm konuşma esnasında. özellikle tencere tava sesleri nedeniyle istanbulun en en en seçkin ailesinin düğününün mahvolduğunu anlatırken.

reyhanlı patlaması düğünlerinin tadını kaçırmıştı, tencere tava sesi de düğünlerini mi mahvetmiş nedense düğünleri de halk hep zor durumdayken yapıyorlar. bülent arınç ne şiş yansın ne kebap misali birşeyler dedi o kadar arada da dalgasını geçti.

Hala birileri birilerini KÖR olmakla suçlamaya , diğerleri de asıl sizsiniz KÖR demeye devam ediyor.
Hala eylemin dostluğundan , iyi niyetinden bahsediliyor.
Bende dün balkondan halı silkeledim , gayet iyi niyetle.
Halı saksıya çarptı , saksı düştü birinin başını yardı.
Ertesi gün yine balkona halı silkelemeye çıkarsam , şaşarım bendeki YARADANIN verdiği akla!

Olaylar boyut atlattı diyoruz , 3-5 sayfa önce ekonomik kaos kapıda dedim.Sırf direnişi desteklemeyen bir yazı olduğu için itibar görmedi ?

Ama hani hepimiz ülkemizi çok seviyorduk ? Olimpiyat komitesi yazdım , geri çekilen rezervasyonlar , boşaltılan oteller dedim ...

Yok , illa direneceğiz.

Başkaban yanlışını görmeden durmak yok yola devam !

Demek bu slogan gayet geçerli bir sloganmış .

Bu sayfaya yazmakla , sosyal platformları kullanmakla nasıl ki direnişe destek veriliyorsa , iş direnişe durun demeye gelince burası neden yeri olmuyor ?

Burası yeterli olmuyor ? BİZDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA SESİMİZİ DUYURMAYA VE DURUN DEMEYE HER PLATFORMDAN SES DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ.

Ayrıca kim nereden biliyor buraya durun yazanların , Vatandaş olarak rahatsızlığını ilgili makamlara da iletmediğini .

siz yazınca tahrik yok ama ?
polislerimizi kötüleyince , yalan yanlış haberler paylaşıp milleti galeyana getirince tahrik yok ?
bak biz sizlere saygı duyduk ,ama biz yorum yapalım çek git , yorum yapmayın diye savunmaya geçiyorsunuz.
sözde çok medenisiniz ! sözde çok laiksiniz !
ama hala karşı görüşlere saygı duyulacağını maalesef öğrenememişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…