ortalığı karıştırmak isteyenlere cevap yok
Kılıçdaroğlu kim ?? O kim ?? O kim ki bu olayların bitmesi onun eninde diyorsunuz birde sadece onun elinde diyerek.
Kılıçdaroglu bırakın evlere dağılın dese bırakılacak mı ?
Ilımlı konussa ordaki direnişçiler '' heee tamam kılıçdaroglu böyle dedi bitirelim dayılın beylerr'' mi diyecek.
Ordaki insanların ne için orda oldugunu hala anlaşılamamış ya şu kadar gündür ne diyeyim..
Şunun unutmayın ki ordaki kimsenin Ne tayyibi ne de kılıçdaroglunu umursadıgı var...
Ben çok zor tutuyorum kendimi
egunal dostum kinaye yapmıştım ama anlaşılmamış.başbakan da türkiyeye geldiğinde özür dileyecek halka haksızlık yaptık özür dileriz diyecek,gezi parkı halkındır diyecek,aşırı güç kullandık hemen soruşturmalar başlatılıyor diyecek,bu olayların yetkililerini görevden alacak ve artık uslübünü değiştirecek bu günler gelecek.sadece meclis başkanının özür dilemesi yetmez.
hayatta özür dilemez. kibir feci bir şey
Ben çok zor tutuyorum kendimi
hayatta özür dilemez. kibir feci bir şey
Valla bizimle dalga geçiliyor diye de düşündüm konuşma esnasında. özellikle tencere tava sesleri nedeniyle istanbulun en en en seçkin ailesinin düğününün mahvolduğunu anlatırken.
Vallahi de doğru söz! Akılları almayanlar en sonunda patladı. Sokaklara kusuyor.Sen bir cemaate akıllarının almayacağı bir şey söylersen mutlaka bu, bir kısmına fitne olur.
HZ. Muhammet
peygamberimizin bu sözünü çok seviyorum....
bunda benim suçum yok:))Arkadaşlar bu arada konu başlığı ile içeriğinin bağlantısı yok. İlgili başlığa taşınmalı. Mehmet Ali Alabora'nın dediği gibi ; mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hala anlamadın mı ?
cogu insan gelip buraya düşüncesini yazdı zıt düşüncede olanlara her daim saldırdı mı bu insanlar?
hayır. buyrun gece ki yazısmaları okuyun
gelip tahrik edici suclayıcı yazılmadıgı sürece kimse sizin üstünüze atlamaz
lütfen. hala da tahrik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?