Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

katılıyorum bende konuşma hakkımı kullanıyorum.boş oy atmayın bi yerlere gidiyor deniliyor ya bende oy kullanın sandık ta hakkınızı arayın diyorum.

Bülent Arınç güzel bir özeleştri yaptı.halkın hassasiyetlerini görmezden geldik,idare olarak hata yaptık tüm bunları değerlendireceğiz dedi.

tarafsız denen görüş budur.burada da hep taraf yaptınız herkesi.işte sorunlar dan biri de bu.

Yalnız bu tarafı ortaya çıkaran da Başbakandır.
Evde zorla tuttuğum %50 demek ne anlama geliyor ?
Yani benim partime oy verenler eyleme katılmadılar evde bekliyorlar bak salarsam ortalık daha da karışır anlamına gelmiyor mu ?
E akp ye oy verenler evlerindeyse benim dışarıda gördüğüm akp liler ne ?
İnceden inceye hala bir kışkırtma söz konusu

Kişinin fikrini içini bilemem aslında kimse ölümler olsun acı çekelim istemez sanırım öyle ummak istiyorum ben aslında hepimiz aynı şeyi istiyoruz kim olursak olalım ama farklı açılardan bakarak bitirmek istiyoruz biri o dursun diyor biri o dursun diyor kim durucak bakalım inşallah daha fazla yaralar açılmadan durur.

sorun da burada kimse bunu görmüyor da hala eylem devam ediyor niye durmuyor diyorlar.
niye acabaaaa???

Insanlarin gözünde ki perdeye inanamiyorum.
Simdi daha iyi anliyorum Türkiye tarihinde ki sagci-solcu, alevi-sünni, kürt-Türk vs catismalarinin fitilini nasil ateslediklerini.
Anlamiyorsunuz degil mi?
Yurtdisinda Türkiye, seyahat etmesi tehlikeli ülkeler arasina alindi.
Gazeteler balon ve sisirilmis haberler yapiyor.
Adinida koydular Türk bahari.
Yarin gece binlerce insan camilerde olacak.
Provakasyon etmek icin yillardir bekleyenler, kaldirsa bir camiye bomba atsa, düsünemiyor musunuz ülkenin halini.
Cocuklarinizida mi düsünmüyorsunuz?
Bugün borc alarak aldiginiz, esyalarini dizdiginiz evinizin halini görmüyor musunuz?
Ne zaman itidalli davranacaksiniz?
Ne zaman söyleyecek sözünüzü itidalle söyleyeceksiniz?
Yazik gercekten yazik!

Bir çok insan sokaktakiler gibi düşünmüyor. Birileri kargaşa çıkarıyor diye sessisz çoğunluk yok sanmayın diyor yani. Açıklayayım dedim.

Hani biz fikirde düşüncede özgürdük nasıl böyle düşünüp zıt hareketler yaparız ona anlam veremiyorum gerçekten gerçek olan arkadaşımı ben karşıt görüşlü diye silmem silemem kırmamda kimse kusura bakmasın onunda düşüncesi saygı duyarım tartışırım bazı farklı açılardan göstermeye çalışırım ama bölünmem bölünmemize ayrılmamıza izin vermem akıllı olan insan bunu düşünebilir neden ayrılalımki hepimiz dogru yolu bulmak varken.

bülent arınç ne dediiiiii öyleee...
üslup kişinin kendi kişiliğinimi yansıtır dedi benmi yanlış anladım
yanlış anladıysam biri düzeltsin yanlış yaptık diyoooo

Çok net söylüyorum ben hükümet şuan istifa etsin istemiyorum. Güzelim memleketimi kaos'a sürüklemekten başka bir işe yaramaz bu. Üstelik kendi aramızdaki iç savaşı ellerini ovuşturarak bekleyen piranalara karşı...
Benim beklentim; ılımlı yönetim, kendi %50'sine değil de diğer yarıya koşulsuz saygı, ecdadımızdan ve şehitlerimizden özür dilenmesi...
Şu da var ki; bu yapılan zulümü, işkenceyi, düşmana saldırır gibi saldıran polisi unutmayacak bu millet. Bir kara leke olarak geçecek tarihe

doğa içindi ağaçlarımız içindi ama biranda yerde oturan çevrecilere polis çok büyük bir hırpalama yaptılar kaldırmaya çalıştılar
en sonunda biber gazı ile müdahale ettiler, daha sonra bu sert müdahaleye eylem başladı , çünkü biliyoruz şehit verdiğimizde eylem yapılıncada biber gazı sıkılmıştı , akil insanları istemiyoruz deyincede polis biber gazını dayıyor halka yepki bunlara çıktı...
daha sonra akepe nin yapmış olduğu söylemler çapulcu ayyaş vs. gibi....

ve işsizlik, şehit , reyhanlıdaki olaylara baskıdan dolayı ayaklanamadı halk ayaklanıldımı copu gazı dayıyor polis poliste emri akepeden alıyor,amaç ülkeyi uyutmak ülkeyi süper yönetiyoruz anlayışı katmak...
ananıda al git demek çiftçiye
Atatürke ve inönüye 2 ayyaş demek
şehide kelle demek
apoya sayın demek...

bunları unutanalar umursamayanlar
var onlarda şuan akp sempatizanlığı yapıyor...
sorarım neden reyhanlıdaki olaylarda ayaklanmadınız
neden ses çıkarmıyorsunuz
çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında olmakla
bana vatan millet sevgisi yapıp olan halka oluyor demesin
olan oldu zaten 11 senedir en çok şehidi ve en çok işsizliği yaşayan döneme girdik
yurt dışındada işsizlik var diyerek işin işinden çıkma mantığı ile
akepe ye oyu dayamakta saçma....

bakın iki resme de. işte insanların istedği bu ya hu. bölmek değil yıkmak değil..

insanlar en doğal haklarını meydanlarda dile getiriyorlar. insanları susturmaya , baskı altına almaya, yıldırmaya çalışan bir hükümet var karşımızda . benim kuzenimde polis emir kulu . polislerin bazısı var halka yardım ediyor. doğru düzgün müdahale ediyor. bazı polislerde gaz bombalarını insanların suratına atıyor. kör olan, hayatını kaybeden insanlar var. kendi haklarını savunmaya çalışıyorlar.

insanlar haklı mücadelesin de geri çekilirlerse rte nin ekmeğine yağ sürmüş olurlar. şiddet görüyoruz diye mücadeleden vazgeçersek atalarımızın kemikleri sızlar. orda kör kalan vatandaşlarımız bunun için mi kör kaldım demez mi?

haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır.

Son düzenleme:

Başbakanın deyimiyle olay sadece 3 tane ağaç ya hani,ona gönderme yapıyorum.
Atatürk ü karıştırdığım birşey yok,madem düşman değilsiniz problem yok.

Daha 2 mesaj önce yazdım,hesap soracağınız merciii ''BAŞBAKANINIZ'' dır yazmıştım.

Huzur arayacağınız yr BAŞBAKANLIKTIR.

Madem başbakan olayı 3 ağaç olark görüyor,halk istemezzse o 3 ağacı sökemeyeceğini kabul edecek.

Şu saatten sonra bırakın burdan yazmayı,canlı yayında basbas bağırsanız bu direniş bitmez,Ankarada biter ODTÜ de biter,İstanbul da biter BEŞİKTAŞ ta devam eder.Gaziantepte biter HATAY da devam eder.Durduramayız kolay kolay.

Huzura ulaşmanız için sadece Başbakanın geri adım atması gerekiyor,BENDE DİYORUM Kİ,BİZLER DİNLEMİYORUZ,BİRİNİZDE GİDİN ERDOĞANDAN RİCA EDİN OLAYLARI BİTİRMESİNİ.

Son düzenleme:
Bülent Arınç güzel bir özeleştri yaptı.halkın hassasiyetlerini görmezden geldik,idare olarak hata yaptık tüm bunları değerlendireceğiz dedi.

başbakanın vekiliyim diyor özeleştiri yapıyor ama bunu başbakan dışında herkes yapabiliyor zaten sorun başbakan tehdit cümleleri savurup gitti ülkesinden kendisi açıklama yapması lazım bu cümleleri onun ağzından duymadan millet yatışmayacak...

saygı duyup sizi takip ettiğim için değerli vaktiğimi harcadğımı düşündüm.ve benim yazımı anlamayıp farklı şekilde söylendi vaktim yok gibi.

başlıklarda yöneticiler saygı çerçevesinde herkes düşüncesini paylaşabilir deniyor.neden bende paylaşmıyım.yere bitsin bu olaylar demem ayrıca tüm günümü burada harcayamam elbette benimde hayatım var.şimdi siz buradan da lafı cımbız gibi çekersiniz.

çünkü saygı çevçevesinde konuşamıyoruz.herşeyi saldırı olarak algılıyorsunuz.

bende bu siteye üyeyim bi kere bile ban yediğimi hatırlamıyorum.varsa da ben bilmiyorum.benim hangi başlıkarda yazıştığım az çok bellidir.kimseyi incitmek değil niyetim ama sizler hemen saldırı da buulnuyorsunuz.kan gündür bütün bu konuyla açılan başlıklarda bu oldu....

tartısmayayım dedim duramadım
lütfen söyler misiniz kim istiyor devam etmesini? ve bana devam etsin diyen parkonun mesajını alıntılar mısınız? gercekten merak ettim

parkon u niye hemen karıştırıyorsun ben parkon yapıyor demedim yazılarım da da mevcut "çoğul kelime "kullandım . burada tek yürek olup bütün başlıklarda da direniş e destek devam denilmedi mi ?

ayrıca ve hala orada olan üye arkadaşlarımız var.biber gazı yiyen tazyikli su yiyen.bu üzücü değil mi ?

"ler "kullandım kesinlikle iğneleyici bir laf yok.kaç kişi burada olay amacını saptı durmalı dedi.bende senin yazını görünce yazılarına değer verdiğim için alıntı yaptım.çünkü senden beklediğim buydu.

bende ölüm istemiyorum.güzelce eylem yapılsın tahrik olmasın kavga olmasın.

biz kavga etmiyoruz ki !

aylar önce bi başlıkta herkes saygı sınırını aşmıştı başlığı hatırlamıyorum bile kimse kimseyi dinlemiyordu alaycı konuşmalar oldu çok incindim ve o başlıkta beni arkadaş listesini alanları sildim.

hatta özelden kouştuğumzda seni tanıyamamıştım neden kanım kaynıyor bu üyeye diyordum demiştim.

neyse konuyu dağıtmak değildi niyetim.

ben düşüncelerimi paylaşıyorum kimseyi incitmeden diğer başlıkta bile üzücü laflar söylendi herkes birbirini incitiyor.

neyse çıkmam lazım diş randevum var :)

iyi sohbetler

Bülent Arınç 6 aydır terör saldırısı olmadığını söyledi.. Reyhanlı'da olanı herhalde gaz kaçağı olarak görüyorlar.

Bülent Arınç muhatabımız değil...
Tehdit edip giden Başbakan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…