Merhaba
Dün gece bazı marka ihlallerine örnekler verdim konu ile bire bir alakası yok ama güçlü zayıf dengesini anlatmaya çalıştım.
Unutmayın susarak kenardan izlemek bile sizin taraf olduğunuzu gösterir.
tarafsız denen görüş budur.burada da hep taraf yaptınız herkesi.işte sorunlar dan biri de bu.
zaten demek istedigimizde bu ama nedendir bilmiyorum sanki birileri ölümler artsın insanlar birbirini kırsın ortalık savaş alanına dönsün ister gibi bir tavırdalar bunu vatan haileri vatanı bölmek isteyen yaparda aklı başında ülkemi seviyorum diyenler hangi akla hizmet yapıyorlar anlayamıyorum artık ölüm ler acılar son bulsun yeter onlarında anneleri var
Yalnız bu tarafı ortaya çıkaran da Başbakandır.
Evde zorla tuttuğum %50 demek ne anlama geliyor ?
Yani benim partime oy verenler eyleme katılmadılar evde bekliyorlar bak salarsam ortalık daha da karışır anlamına gelmiyor mu ?
E akp ye oy verenler evlerindeyse benim dışarıda gördüğüm akp liler ne ?
İnceden inceye hala bir kışkırtma söz konusu
Bir çok insan sokaktakiler gibi düşünmüyor. Birileri kargaşa çıkarıyor diye sessisz çoğunluk yok sanmayın diyor yani. Açıklayayım dedim.Yalnız bu tarafı ortaya çıkaran da Başbakandır.
Evde zorla tuttuğum %50 demek ne anlama geliyor ?
Yani benim partime oy verenler eyleme katılmadılar evde bekliyorlar bak salarsam ortalık daha da karışır anlamına gelmiyor mu ?
E akp ye oy verenler evlerindeyse benim dışarıda gördüğüm akp liler ne ?
İnceden inceye hala bir kışkırtma söz konusu
çok doğru kadınlar kulübünde bile başlıklarda sohbet ettiği arkadaş arkadaşını listeden siliyorsa bunda ayrımcılık yokta ne var??
polisler ve eylemciler arasında yaralılar ve ölüler var.şimdi merak ediyorum gezi parkı için yola çıkmış bu uğurda yaralanan ve ölen kişiler şehit ve gazi mi ????
kızdığım ve üzüldüğüm nokta üç tane ağaç diyorsunuz ama amaç üç tane ağaç değil hala anlamadınız mı diyorsunuz?
lütfen bari Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ü karıştırmayın bu işlere ya.bu kadarı da fazla.
evet farklı düşünüyorum bu eylemin büyümesinde herkes in payı var hep ayrıştırıyorsunuz insanları.karşıt düşünceler diye bi sürü yazı var bu sayfa da.
farklı düşünmemin amacı bu olayların bu noktaya geleceği belli iken olayı büyütmeniz.ben bunları yazıyorum diye yapılmasın kan dökülmesin diyorum diye diğerlerinden oluyorum öyle değil mi ?bu anlayış a kızıyorum.
bu yolan ne için çıktığını bilen aralarına başka kötü emelli insanların sızdığını bilenler yeter derken sizler hala neye devam diyorsunuz anlamıyorum.insanların canı yanıyor yaralı var ölü var.
kızdığım ve üzüldüğüm nokta üç tane ağaç diyorsunuz ama amaç üç tane ağaç değil hala anlamadınız mı diyorsunuz?
lütfen bari Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ü karıştırmayın bu işlere ya.bu kadarı da fazla.
evet farklı düşünüyorum bu eylemin büyümesinde herkes in payı var hep ayrıştırıyorsunuz insanları.karşıt düşünceler diye bi sürü yazı var bu sayfa da.
farklı düşünmemin amacı bu olayların bu noktaya geleceği belli iken olayı büyütmeniz.ben bunları yazıyorum diye yapılmasın kan dökülmesin diyorum diye diğerlerinden oluyorum öyle değil mi ?bu anlayış a kızıyorum.
bu yolan ne için çıktığını bilen aralarına başka kötü emelli insanların sızdığını bilenler yeter derken sizler hala neye devam diyorsunuz anlamıyorum.insanların canı yanıyor yaralı var ölü var.
Bülent Arınç güzel bir özeleştri yaptı.halkın hassasiyetlerini görmezden geldik,idare olarak hata yaptık tüm bunları değerlendireceğiz dedi.
Cevap veremeyen sendin sizinle değerli vaktimi harcayamam dedin gittin.Sonra yine geldin sonra yine gittin şimdi yine...
Ben gayet düzgün mesaj yazarım iki kere banlandım üç yıldır.İşte arada kışkırtanlar oluyor
tartısmayayım dedim duramadım
lütfen söyler misiniz kim istiyor devam etmesini? ve bana devam etsin diyen parkonun mesajını alıntılar mısınız? gercekten merak ettim
iyi de yazdığım şeyi alıntılayıp yan çizenler ne demek sence? nerede yan çizmişim ben? diyorum ki tarafım direniş kalbim alanda onlarla ama ölenlerin olması artık mantığa çağırıyor beni.başbakan yerinin insanı değil belli o yüzden biz halk bari büyüklük yapalım ölenlerimiz olmasın diyorum bu mu yan çizmek? eğer öyleyse evet yan çiziyorum ölüm istemiyorum..biri başbakanı durdursun diyorum.
ayrıca arkadaş listesini silmek demişsin de sen de benim listemdeydin baktım yoksun,neden?
ama özelden konuşalım yoksa ikimizde ban yiyeceğiz.
Başbakanın deyimiyle olay sadece 3 tane ağaç ya hani,ona gönderme yapıyorum.
Atatürk ü karıştırdığım birşey yok,madem düşman değilsiniz problem yok.
Daha 2 mesaj önce yazdım,hesap soracağınız merciii ''BAŞBAKANINIZ'' dır yazmıştım.
Huzur arayacağınız yr BAŞBAKANLIKTIR.
Madem başbakan olayı 3 ağaç olark görüyor,halk istemezzse o 3 ağacı sökemeyeceğini kabul edecek.
Şu saatten sonra bırakın burdan yazmayı,canlı yayında basbas bağırsanız bu direniş bitmez,Ankarada biter ODTÜ de biter,İstanbul da biter BEŞİKTAŞ ta devam eder.Gaziantepte biter HATAY da devam eder.Durduramayız kolay kolay.
Huzura ulaşmanız için sadece Başbakanın geri adım atması gerekiyor,BENDE DİYORUM Kİ,BİZLER DİNLEMİYORUZ,BİRİNİZDE GİDİN ERDOĞANDAN RİCA EDİN OLAYLARI BİTİRMESİNİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?