Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

geri adım atacağını hiç sanmıyorum. yaşım çok büyük değil ama çevremdeki insanlar sezgilerime çok güvenir. rte nin gezi parkıda yıkılacak; atatürk kültür merkezi de yıkılıp yerine opera binası yapılacak demişti.

kendisi bir de benim kanımda diktatörlük yok, ben hizmetkarım demiş. zamanında bir arkadaşımda bana kibirli bir insan değilim
demişti. sonradan nasıl kibirli insanları küçük gören biri olduğunu görmüştüm. başbakanın konuşmasını duyunca o arkadaşım aklıma geldi. başbakanın kanında diktatörlük var. halkın bu yaşadıklarından anlaşılıyor.

alıntıladıgınız mesaja istinaden yazdım ben onu. çünkü burada genelimiz devam etsin demıyor.nerden devam etsin olarak anladınız çözemedim bir gecmişi okuyun isterseniz
ya neyse ya da okumayın ben 2 gündür benden oldum. nasıl istiyorsanız onu düşünün

Son düzenleme:
Bülent Arınç 6 aydır terör saldırısı olmadığını söyledi.. Reyhanlı'da olanı herhalde gaz kaçağı olarak görüyorlar.

zaten böyle kandırarak oy alıyor
ondan sonra diyoruz bunlara kim oy veriyor...
bunlara inananlar...

Biraz önce yoldan sırtlarında okul çantalarıyla bir sürü öğrenci geçti, eylem yapıyorlar.
Sloganları "ayyaşlar burada tayyip nerede ?"
Bende soruyorum nerede bu başkan, neden olayları sakinleştirmek yerine ateşi fitilliyor.
Ülkesinin başında durmak yerine neden çekip gitti ?
Olayların büyümesini istiyor çünkü, evde zorla tuttuğumuz % 50 diyerek ülkeyi ikiye bölüyor. Ayrıştırıyor bizleri.
Zaten amacıda bu değilmiydi ? Hala kalkmış geri adım atmalı diyoruz, öyle birşey olmayacak malesef.

kimse dert etmesin bizim MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR

Son düzenleme:
dış basında dezenformasyon var yanlı yayın yapıyorlar dedi ve türk basınını da tebrik etti. basın özgürdür diye cümlenin başında veya sonunda ayrıca ekledi bülent arınç..

dış basında dezenformasyon var yanlı yayın yapıyorlar dedi ve türk basınını da tebrik etti. basın özgürdür diye cümlenin başında veya sonunda ayrıca ekledi bülent arınç..

Dalga geçiyor başka birşey değil bu

Herşey bir yana bu halkı kenetlenmiş görmek dünyanın en güzel şeylerinden biri. Birbirine inanmayan, tek başına olduğunu sanan insanlar, yalnız olmadıklarını gördü...Ama bitsin artık, kimse kimyasala maruz kalmasın, kimse coplanmasın. Dayak yemiş gibiyim, çok üzgünüm...Böyle olmamalıydı

nasıl işinize geliyor ise öyle yorumluyorsunuz.
başbakan din den bahsetse dini karıştıryor dersiniz.
işinize gelen sözü peygamber efendimiz kopyalayıp yazıyorsunuz.
ben cemaat felan bilmem , eşimde okadar zor şartlar altında çalışıyor ki cumartesi yok pazar yok .
can güvenlikleri yok, ama sizler aldığı parayı bile söz konusu edersiniz.
valla çok kaymak bir iş polislik.
bu şartlardan eminim siz hiçfaydalanmıyorsunuz, açların karnı doymuştur.
bence buda bir şey sevinmeli insan ..

Valla bizimle dalga geçiliyor diye de düşündüm konuşma esnasında. özellikle tencere tava sesleri nedeniyle istanbulun en en en seçkin ailesinin düğününün mahvolduğunu anlatırken.

Arkadaşlar bu arada konu başlığı ile içeriğinin bağlantısı yok. İlgili başlığa taşınmalı. Mehmet Ali Alabora'nın dediği gibi ; mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hala anlamadın mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…