o kadar güzel saptırıyorlarki laf kalabalığı yapıyor işteBülent Arınç 6 aydır terör saldırısı olmadığını söyledi.. Reyhanlı'da olanı herhalde gaz kaçağı olarak görüyorlar.
Başbakanın deyimiyle olay sadece 3 tane ağaç ya hani,ona gönderme yapıyorum.
Atatürk ü karıştırdığım birşey yok,madem düşman değilsiniz problem yok.
Daha 2 mesaj önce yazdım,hesap soracağınız merciii ''BAŞBAKANINIZ'' dır yazmıştım.
Huzur arayacağınız yr BAŞBAKANLIKTIR.
Madem başbakan olayı 3 ağaç olark görüyor,halk istemezzse o 3 ağacı sökemeyeceğini kabul edecek.
Şu saatten sonra bırakın burdan yazmayı,canlı yayında basbas bağırsanız bu direniş bitmez,Ankarada biter ODTÜ de biter,İstanbul da biter BEŞİKTAŞ ta devam eder.Gaziantepte biter HATAY da devam eder.Durduramayız kolay kolay.
Huzura ulaşmanız için sadece Başbakanın geri adım atması gerekiyor,BENDE DİYORUM Kİ,BİZLER DİNLEMİYORUZ,BİRİNİZDE GİDİN ERDOĞANDAN RİCA EDİN OLAYLARI BİTİRMESİNİ.
saygı duyup sizi takip ettiğim için değerli vaktiğimi harcadğımı düşündüm.ve benim yazımı anlamayıp farklı şekilde söylendi vaktim yok gibi.
başlıklarda yöneticiler saygı çerçevesinde herkes düşüncesini paylaşabilir deniyor.neden bende paylaşmıyım.yere bitsin bu olaylar demem ayrıca tüm günümü burada harcayamam elbette benimde hayatım var.şimdi siz buradan da lafı cımbız gibi çekersiniz.
çünkü saygı çevçevesinde konuşamıyoruz.herşeyi saldırı olarak algılıyorsunuz.
bende bu siteye üyeyim bi kere bile ban yediğimi hatırlamıyorum.varsa da ben bilmiyorum.benim hangi başlıkarda yazıştığım az çok bellidir.kimseyi incitmek değil niyetim ama sizler hemen saldırı da buulnuyorsunuz.kan gündür bütün bu konuyla açılan başlıklarda bu oldu....
parkon u niye hemen karıştırıyorsun ben parkon yapıyor demedim yazılarım da da mevcut "çoğul kelime "kullandım . burada tek yürek olup bütün başlıklarda da direniş e destek devam denilmedi mi ?
ayrıca ve hala orada olan üye arkadaşlarımız var.biber gazı yiyen tazyikli su yiyen.bu üzücü değil mi ?
"ler "kullandım kesinlikle iğneleyici bir laf yok.kaç kişi burada olay amacını saptı durmalı dedi.bende senin yazını görünce yazılarına değer verdiğim için alıntı yaptım.çünkü senden beklediğim buydu.
bende ölüm istemiyorum.güzelce eylem yapılsın tahrik olmasın kavga olmasın.
biz kavga etmiyoruz ki !
aylar önce bi başlıkta herkes saygı sınırını aşmıştı başlığı hatırlamıyorum bile kimse kimseyi dinlemiyordu alaycı konuşmalar oldu çok incindim ve o başlıkta beni arkadaş listesini alanları sildim.
hatta özelden kouştuğumzda seni tanıyamamıştım neden kanım kaynıyor bu üyeye diyordum demiştim.
neyse konuyu dağıtmak değildi niyetim.
ben düşüncelerimi paylaşıyorum kimseyi incitmeden diğer başlıkta bile üzücü laflar söylendi herkes birbirini incitiyor.
neyse çıkmam lazım diş randevum var :)
iyi sohbetler
Bülent Arınç 6 aydır terör saldırısı olmadığını söyledi.. Reyhanlı'da olanı herhalde gaz kaçağı olarak görüyorlar.
O olay Suriye'nin.
Terör olması için illa pkk'nın mı içinde olması lazım sizce?
Bülent Arınç 6 aydır terör saldırısı olmadığını söyledi.. Reyhanlı'da olanı herhalde gaz kaçağı olarak görüyorlar.
Ben kandırıldığımı düşünmüyorum. Üstelik kim oy veriyor diye de sormuyorum. İnandığımın da arkasındayım.zaten böyle kandırarak oy alıyor
ondan sonra diyoruz bunlara kim oy veriyor...
bunlara inananlar...
ahada özür diledi. vay canına
hayatta özür dilemez. kibir feci bir şeyyok olmaz kabul etmiyorum tehdit eden başbakan o özürdilemeli
dış basında dezenformasyon var yanlı yayın yapıyorlar dedi ve türk basınını da tebrik etti. basın özgürdür diye cümlenin başında veya sonunda ayrıca ekledi bülent arınç..
iste görmek istedikleriniz , hani kul hakki diyorlar ya neden servetine servet katti kizinin özel dernegine hazineden her ay maas onaylandi , ogullari nasil biranda piyasada yükseldi ,esinin neden cogu sirketlerde pay hakki var , kiziin sözte danisman diye senin bilmem kac yillik ayligini ayda cebe atiyor, neden sözde israel e rest cektiginde ogulunun gemileri israele devam calisti , bak bakalim basa geldikten sonra israel ve amerikaya nereler satildi ?????? sen burda gelmis ne diyorsun yaaa millete kasikla verdi aclarin biraz karnin doydu diye kendisini mali götürdü sizleride böyle susturdu , hani o kadar dindar yaaa beyimiz HZ MUHAMMED : kiyamet kopsada agaclara dokunmayin ERdogan : Kiyamet kopsada o agaclar sökülcek ,
gezi parkinin amaci AVM miydi hayir insanlarin anayasa hakkini elinden calmakti , biliyorlarki cok iyi insanlarin kutlamalari, eylemleri , protestolari n yeri oldugu , tayyip ne dindar ne demokrat sadece piyondur!!!! basida amerikaya saklanan sahis ,
gezi parki olaylarinda kötü kareleri kimlerin yaptigida gayet ortadadir sivil polis , ki amaclari yine insanlarin gözlerini boyamaktir,
ama dünya gördü nasil bir diktatör oldugunu, istemedigi olaylarda ülkeden kacmasida cabasi , ve oylarinda nasil alindigi ortada cemaat kankalariyla , oylama sistemi ortada kimlerden nasil alindigi ortada , sizler uyumaya devam edin cünki isinize geliyor , heryerde sizleri dikti eee kaymaktan kim mahrum olmak ister degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?