Sayın Başbakan, %50 joker hakkını kullanmadan önce seyirci(halk) joker hakkını kullanmalıydı !
zaten hep bir şeyler halktan beklendiği için şuan bu durumdayız.
aslında şuradaki herkes hemfikir tek sorun siz diyorsunuz ki basbakan ben diyorum ki halk.
kelimesi kelimesine katılıyorumMesela ?
Seyirci halkta sokağa mı çıkmalıydık ? Yok ben tam bu kategoride hissettiğim için kendimi özellikle soruyorum .
Ne bu elem için sokağa çıkarım ne yarın Başbakanın % 50 si sokağa dökülürse ...
Burada karşıt fikirlerle yazıştığımız gibi Başbakanla da yazışma imkanım yok tabii , sadece vatandaş olarak şöyle kendimce okkalı bir mail yolladım , benimle hem fikir arkadaşlarıma da bu yolu gösterdim.
Amaç ; direnişler dışında ve kendisine yürü be kim tutar seni başbakanım diyenlerin dışında bir ''halk'' olduğunu ve bunların durumdan son derece rahatsız olduğunu dile getirmekti.
Başka seyirci(!) halk olarak ne yapmak gerek ?Aklıma yatarsa bir dakika beklemem yaparım , samimiyetle soruyorum .
Yoooo canım , biz başbakan demiyoruz , direnişlerde demiyoruz ; Halk diyoruz , vatan diyoruz.Her ikisi de ipun ucunu kaçırdı ve bu hiç hayırlı sonuçlar doğurmayacak diyoruz .
Temenni olarak aynı noktadayız ama sorumlu olarak tek tarflı sorumlu aramıyorum ben kendi adıma.
hala anlamayanda var aslında bu eylemlerin herkes için yapıldığını. bugün bunu yapacaklar biz ses etmeyeceğiz ama yarın onlarında fikirlerine karşı gelen bir şey yapıldığında kimse ses etmeyecek bunumu istiyorlar anlamıyorum.
bence bu hükkümette yeterince cebini doldurdu başka biri gelsinde birazda o sömürsün artık bizi!!!!
Mesela ?
Seyirci halkta sokağa mı çıkmalıydık ? Yok ben tam bu kategoride hissettiğim için kendimi özellikle soruyorum .
Burada karşıt fikirlerle yazıştığımız gibi Başbakanla da yazışma imkanım yok tabii , sadece vatandaş olarak şöyle kendimce okkalı bir mail yolladım , benimle hem fikir arkadaşlarıma da bu yolu gösterdim.
Amaç ; direnişler dışında ve kendisine yürü be kim tutar seni başbakanım diyenlerin dışında bir ''halk'' olduğunu ve bunların durumdan son derece rahatsız olduğunu dile getirmekti.
Başka seyirci(!) halk olarak ne yapmak gerek ?Aklıma yatarsa bir dakika beklemem yaparım , samimiyetle soruyorum .
Yoooo canım , biz başbakan demiyoruz , direnişlerde demiyoruz ; Halk diyoruz , vatan diyoruz.Her ikisi de ipun ucunu kaçırdı ve bu hiç hayırlı sonuçlar doğurmayacak diyoruz .
Temenni olarak aynı noktadayız ama sorumlu olarak tek tarflı sorumlu aramıyorum ben kendi adıma.
ben hiçbir zaman tek taraflı bakmamolaylaraMesela ?
auscum elbette yazacaksın. zaten biz çatışmıyoruz fikirlerimiz çatışıyor.
ben de diyorum ki aynı sen gibi evet artık durmalı inat ugruna insanlar ölmemeli bu konuda hemfikiriz.
ama canım benim bak sen dün yazdın ki bizim gerekli merciilere başvurmadığımızı ne biliyorsunuz?
demek ki senin başvurunu da kaile almıyorlar
yani zaten tüm olaylar bu yüzden değil mi?
Bülent arınç özür dilemiş ya dilesin biri bir yerde özür dileyip öteki siz 1 iseniz ben 1000im diyen insana yine nasıl boyun eğecek bu insanlar?
ya artık sabır noktası anlatabildim mi zaten hiçbir işe yaramayacak. tüm Türkiye ayağa kalksa yine 2 dudak arası bu işler.
insanlar artık sıkılmış bu durumdan
ha diyorsun ki sandığa git arkadasım böyle isyan mı olur?
benim için x kazanmış önemli değil ama millet oy veriyor üstelik halla dedikleri dinlenmiyor eee ben ne yapayım o sandığı?
Taksim Dayanışma Platformu ile Bülent Arınç şu an görüşme yapıyor.
Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şu anda Taksim Gezi Parkı eylemini başlatan göstericilerle görüşüyor.
Taksim Platformu üyeleri, Bülent Arınç ile görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de görüşecek...
Kazen'in kastettiği o değildi Vardır ya bilgi yarışmalarında seyirciye sorma hakkı %50 jokeri vs vs. %50 seçmenini ortaya sürmek yerine sokaktaki halka da bi parça kulak vermesinin daha iyi olacağı kastettiği.
burada kimse ses etmeyin demiyor zaten demeye hakkı da yok.
herkesin hakkını savunmasından yanayım ben.
ama süreç uzadıkça ortaya çıkacak tablodan korkuyorum.
eylemin ekseninin başka yöne kaymasından korkuyorum ki zaten sinyallerini de veriyor artık.
daha fazla kayıp olmadan sonlansın istiyorum.
Bilemeyiz ki canım , ne iyi niyetliyim bu konuda ne de felaket senaryosu yazarım .
Belki tüm o mailler (eminim sayısı boyut aşmıştır ) fakslar vs..ler ışığında en iyisi ben susayım , Bülent Arınca da sende ılımlı açıklama yap , halkı rahatlat denildi .Belki işe yaradı bir adım bir nebze yapılanlar.
Ya da yaramadı , bu yaramadı diye sokağa dökülmem en fazla tercih değiştiririm. O da en fazla . İstekleri olmayan halk sokağa dökülmeye başlamışsa önce o halkın sayısına bakılır , herkes mi rahatsız bir kesim mi ? Bir kesim diye ne ülkede herşey topyekun değişir ne de hiç görmezden gelinir.Burada kantarın topuzunu kaçırmamak önemli hükümet adına.
Bunun içinde seçim ve referandumlar dışında demokratik bir yol yoktur.
[/B][/FONT][/COLOR]
..Eylem cok güzel başladı...Aylardır yabancı devletler yılların düşmanları bugunu beklıyordu..Orantısız bir ğüç ve olanlar oldu..Haklı olan bır eyleme yabancı ajanların katılmasıyla dukkanlar taşlandı .Beledıye otobuslerı zarar gordu...Camılerde içki içiliyor..Kapalılar tacız edılıyor dıye yuzlerce yalan haber ..Amac güçlenen Türkiye yi iç savaşa suruklemek hukumetı devırmek..Masum kişilerde hala bu oyuna ıstemeden
alet oluyor.İşler cıgrından cıkarsa..Ekonomı şimdiden sınyal verıyor..Gemı batarsa hepimiz zarar gorecegız..Dilirim mubarek kandıl gunu bu karışıklık son bulur
diyelm x kişi bu stratejiyi sevmiyor ama sonucta olay sandıkta bitiyor ya hani demokrasi(!) dedi kabul etti
peki ona uymayan tarafları nasıl halledeceğiz?
sadece %50nin değil Türkiyenin hükümeti bu. herkesi ayrı ayrı memnun edemezsin ama olayların orta yolunu bulmalısın. millet kabul etmıyor ama nasıl olsa cogunluk kabul etti diye ben de tamam demek zorunda mıyım? yoksa orta yol mu aranmalı. aranmayınca bunların olması su götürmezdir
evet herkes herşeyden memnun olmayabilir. tepki verilebilir. ama şu an içinde bulunduğumuz durum? olay 3. kişilerin zarar görmesi boyutuna geldi. tepki bu şekilde olmamalı. iki tarafında kendine çeki düzen vermesi gerekli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?