fikirlere saygı,kavgasız gürültüsüz fikir belırtme diyoruz sabahtan beriahahahahahahahaha :))
haa polisler bize sarılmak için geldiler zaten o gazlar da kendi kendine sıkıldı
magazin programı ararken rastladığınız 2 habere inanırsanız böyle yorumlar yazarsınız tabi şu siteye
biraz gerçek haber izleyin
o karanfil atan polisler kaç gündür lise çocuklarına dayak atıyor kızları sokakta harap ediyor evlerin camlarını kırıp içeri gaz atıyolar
o kadar güzel bir ülkeyizki bütün devletlerin gözü üzerimizde..
umarım siyasi politikamız bu düşmanların sinsiliklerine alet olmaz ve kendi politikamızı kendimiz yönetecek kadar erkil bir duruma gelebiliriz..
iki ucu boklu değnek ;
daha düne kadar adaletimizi yere göğe sığdıramayan yurdumun insanı bu gün "bu konu açılınca bizim tarafımızı da görmüş" ya tebrik ediyorum...
aslında özet çok güzel ÇIKARLARINI KORUYARSA BİRİLERİ paşasın ama çıkarlarına ters düşüyorsa işte o zaman vurun kahbeye....
bu başlıkta eylemi destekledim diyenlere öcü muamalesi yapıldı da biz mi görmedik ?
Diğer konuda buna izin vermiyormuşuz eee ablacım diğer konuyu ne amaçla açtık ? sadece iletişim dediniz. Öylede açıklama yaptık, hala ben görüşümü yazamıyorum dersen "perhiz lahana turşusuna" getiririm konuyu.
İlk açılan konuda düzeyimiz göklerdeydi de biz balta mı vurduk ?
Ne zaman ki öteki kelimesini kullanmazsınız işte o zaman siyaset yaparsınız...
Ötekileştirme başladı tebrikler
iki ucu boklu değnek ;
daha düne kadar adaletimizi yere göğe sığdıramayan yurdumun insanı bu gün "bu konu açılınca bizim tarafımızı da görmüş" ya tebrik ediyorum...
aslında özet çok güzel ÇIKARLARINI KORUYARSA BİRİLERİ paşasın ama çıkarlarına ters düşüyorsa işte o zaman vurun kahbeye....
bu başlıkta eylemi destekledim diyenlere öcü muamalesi yapıldı da biz mi görmedik ?
Diğer konuda buna izin vermiyormuşuz eee ablacı mdiğer konuyu ne amaçla açtık ? sadece iletişim dediniz. Öylede açıklama yaptık, hala ben görüşümü yazamıyorum dersen "perhiz lahana turşusuna" getiririm konuyu.
iki ucu boklu değnek ;
Diğer konuda buna izin vermiyormuşuz eee ablacım diğer konuyu ne amaçla açtık ? sadece iletişim dediniz. Öylede açıklama yaptık, hala ben görüşümü yazamıyorum dersen "perhiz lahana turşusuna" getiririm konuyu.
İlk açılan konuda düzeyimiz göklerdeydi de biz balta mı vurduk ?
Ne zaman ki öteki kelimesini kullanmazsınız işte o zaman siyaset yaparsınız...
Ötekileştirme başladı tebrikler
Şahsen benim en çok üzüldüğüm ve utandığım olay, halkla polisin bu denli karşı karşıya getirilmesi, işlerin nefret boyutuna taşınması.
Yarın öbür gün başımıza bir şey gelse, yine ilk arayacağımız yer 155 olacak.
Başbakan 2 veya 3 hazirandaki konuşmasında 4 5 kere üstüne basa basa 'benim polisim' diye cümleye başlasa da, o benim de polisim. hepimizin polisi..
Konunun açılmasını isteyenlerden biri olarak üzerime alındım ve ne amaçla istediğimi belirtmiştim ama tekrar yazma ihtiyacı duydum, size attığım mesaj budur:
Konuyu kapatmanızı anlıyorum ancak başka bir çözüm bulunamaz mı?
Ben ciddi bir sosyal medya kullanıcısıyım ve burada ciddi bir bilgi akışı vardı. Okunulası köşe yazarları, son durum, yardım çağrıları, olaylara farklı bakış açılarını görüyorduk.
Bir haftada 800 küsür sayfa olmuş bir konu.
Rica ediyorum farklı bir çözüm bulup konuyu tekrar açalım,
Dikkate alacağınızı umuyorum.
Saygılar
Oğlum alkolik çapulcular olarak girdiğimiz eylemden, toplu Miraç Kandili kutlayıp, simit yiyerek çıkıyoruz. Tayyip bizi oyuna getirmiş olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?