Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet doğru sosyal medyada çok bilgi kirliliği var, ancak dalga geçilir, kulakları çınlasın burhan altıntop geldi aklıma, "satanistmisin lan sen, kedimi kesiyonuz yohusaa"

Dün gece neler olmuş yahu? Tarafsız birşey okuyamadım medyada icime oturdu.

Başbakan show yapmış Polis de o kalabalığı güzel güzel izlemiş.

Peki şu balerin haberi doğru mu?

dun ne olmus yaaaaaa,haberlere bakamadım gercı baksak hepsı ayrı bır yalan.

basbakan mı donmus, ortadogunun fatıhı olmak ıcın ugrasan sorunlar varken memleketı bırakıp gıden basbakanımız mı gelmıs yurda

"Bu gençlerin ölümü ne kadar önemliyse, benim polisimin ölümü de o kadar önemlidir"dedi erdoğan."bu genç" ve "benim polisim"...Dil ifşa eder

İşte görün Başbakan bu!

"Bu gençlerin ölümü ne kadar önemliyse, benim polisimin ölümü de o kadar önemlidir"dedi erdoğan."bu genç" ve "benim polisim"...Dil ifşa eder

İşte görün Başbakan bu!

75 milyonun basbakanı değil ki? Ordaki kalabalığın başbakanı olduğunu bir kez daha kanıtlamış.

Cep telefonlarına mesaj atıp havaalanına gidilecek diye haber vermişler belediye olarak ..
Hemde dünya lideri diye bahsetmişler mesajda pehhhhh ..

O Başbakanı çok savunanlar şimdi gelsin savunsun bakalım.Ne diyorlardı sağduyu lazım.Evet evet sağduyu lazım haklısınız.Bir tek Başbakan'a lazım değil ama ona her şey serbest.

İşte görün Başbakan bu!

sonra bize diyorlar, bölenler, ayrıştıranlar, ötekileştirenler diye

umarım olaylar tekrar alevlenmez, ne zaman konuştu olayları körükledi çünkü

bunlar ona oy olarak geri dönecek malesef, işini biliyo

artık kişisel iletimi değiştireyim, darısı Türkiyenin başına diyorum

vay be tüm gece metro ve otobüsler çalışmışneden mi çünkü başbakanımız kimseyi istememiş havaalanına
geldiğindede mübarek bal damlamış ağzından
azınlıkmışız PÖHHHHHHHHHH derim buna

İşte görün Başbakan bu!

şu msjı okurken tam çay içiyordum boğazımda kaldı!

şimdi şu gençler dedigi gençler kim acaba,afrika gençliği herhalde?

evet sağduyu dedim direniş bitmeli dedim kendi adıma ama başbakanın bu sözlerinden sonra anladım ki bu ülkeyi bölen şu gençler değil hükümetin başındaki insan! bir ülkenin başbakanı bunu diyorsa halkı ne yapar,nasıl düşmez birbirine?

artık kimse başbakının iyi niyetinden bahsetmesin lütfen..insanın fikri neyse zikri de odur..Allah,ülkemizi bu tip düşünen insanlardan korusun..

işte bende bu sabah tam bunu dedim içimden oraya sıfırdan topçu kışlası yapılacağına var olanları restore etsinler neden Osmanlı dönemindeki bir yapı tekrar inşa edilmek isteniyor hiçbir ülkede önceden yıkılan bir yapı tekrar inşa edilmiyor ya yeşillik olarak kalıyor yeşillik yoksa modern merkezler yapılıyor ama alışveriş merkezi değil tabi demek istediğim zaten Türkiye'deki kadar avm hiçbir yerde yok. AKM yi yıkıcam diyor topçu kışlasının tekrar yapmak isteyen insan AKM gibi kültleşmiş bir sanat merkezini yıkmaktan bahsediyor o da bir tarihi eserdir bir mirastır gelecek kuşaklara neden restore etmek düşünülmüyor emek sineması mesela neymiş eskimiş etmiş yıkılması lazımmış yıkmayacağız dediler yıktılar. Yanii neden yıkmak? bunlar yıkılırken neden tarihte kalmış yıkılmış bir bina tekrar yapılmak isteniyor? kaldı ki avm de olacak ama sözü öyle çeviriyor ki başbakan sadece avm olacak demedik diyor ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor. Restore etmeye ödenek yoksa yeniden inşa etmeye nasıl var ya bu halkın hiç mi söz söyleme hakkı yok.

Son düzenleme:
Tesadüfe bakın hanımlar (sinirden gülüyorum artık)

Eki Görüntüle 729862

Büyük tesadüf hakkaten... BAri bu kadar ayyuka çıkarmayın o manşetleri birilerinin emriyle attığınızı, yandaş kelimesini de geçti bunların yaptığı..
Türkiye'nin her tarafında insanlar seslerini çıkarıyorlar, üslup yanlış, bizim hayatımıza karışma diyorlar, adam yine kalkıp benim polisim v.s. bu gençler diyor. Sen nasıl bir ülkenin vatandaşını karşı karşıya getirirsin yaa? Senin dilin, üslubun senin sonun olacak başbakan...

Ben zaten havalanı konuşmalarının başını dinledim kapadım inanamadım içim almadı yani. O toplanan halka eylem yapan halkı kötülemek, ötekileştirmek, bizden olmayan ne yaparsan yapsın demek birbirinine kırdırmak nedir. Başbakan için halk değil ülke olmalı ülkenin bütünün korumalı yanında olmalı sadece kendi yanında olanı değil. Neden hep kendi gözlerinden bakıyorlar neden polisin öldürdüğü, yaraladığı insanlara bakmıyorlar, neden bir kez olsun ya bunlar da haklıdır demek geçmiyor vicdanlarından niçin dışlayacağına gurur duymuyor. Tekbirlerle, ilahilerle toplanan bir insan topluluğu vardı orada bu insanlar dinsiz mi, kandilde bir tek olay çıkmadı, kandil simitleri dağıtıldı olduğunca sağduyulu davranılmaya çalışıldı bir başbakan bunu derse o toplanan halk eylem yapanlara ne yapmaz. Önüne kağıdını almış okuyor. Ne demek oraya çıkıp bunu gövde gösterisine dönüştürmek. Bu olayları yatıştırmak, ılımlı hale getirmek varken neden bu çıkışlar anlayamıyorum uzlaşmaya gitmek neden bu kadar zor. Artık başbakan ben bana oy vermeyenlerin de başbakanıyım demesin. Bölücülükse çok güzel böldü insanları yani ama birleşen öyle güzel birleşti ki ben gurur duyuyorum. Başbakanın bu gençleri bu kadar tehlike görmesini de anlamıyorum bu gençler apolitik sadece özgürlüklerini savunuyorlar 15 ağaç deniyor hala pes diyorum..

Erdoğan'ın sözleri "Yol ver gidelim, Taksim'i ezelim" ve "Azınlık şaşırma sabrımızı taşırma", "Tayyip'in askerleriyiz" sloganlarıyla kesildi.

bu mu evinde tutulan % 50 bu mu akp ye oy verenler? azınlık akp ye oy vermeyenler mi ? Allah' ım neredeyse kendi ümkemizden kovulacağız,nasıl geldik bu günlere bizi nasıl bu hallere düşürdüler?

akp ye oy veren arkadaşlar ve oy vermeyenler lütfen bu oyuna gelmeyin.halkı kışkırtma,birbirine düşman etme çabası var lütfen herkes mantıklı olsun..şu yukarıda saldırganlığı da geçen sözlerin sahibi akp oy verenler olamaz buna inanmak istemiyorum ben!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…