- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
evet doğru sosyal medyada çok bilgi kirliliği var, ancak dalga geçilir, kulakları çınlasın burhan altıntop geldi aklıma, "satanistmisin lan sen, kedimi kesiyonuz yohusaa"
Eki Görüntüle 729855
"Bu gençlerin ölümü ne kadar önemliyse, benim polisimin ölümü de o kadar önemlidir"dedi erdoğan."bu genç" ve "benim polisim"...Dil ifşa eder
İşte görün Başbakan bu!
"Bu gençlerin ölümü ne kadar önemliyse, benim polisimin ölümü de o kadar önemlidir"dedi erdoğan."bu genç" ve "benim polisim"...Dil ifşa eder
İşte görün Başbakan bu!
İşte görün Başbakan bu!
İtirazcı karakterim yine önplana çıktı, ideolojik olmayabilirde, neden diyecekseniz Başbakanın 10 yıllık görev süresinde ilk kışla değildir Topçu kışlası, Taksim'de yer aldığı için gündeme gelmiştir ama araştırın lütfen, medyada yer almayan Beykoz'da A. kavağı yolu üstünde bir kışla vardır, o kışla ben diyeyim 5 yıl siz deyin 7 yıl oldu Büyükşehir belediyesi tarafından restore ediliyor, içinde kültür merkezi, cafeler, toplantı ve tiyatro salonu gibi yerler olacak.
Burda can alıcı mevzu, o kışla sıfırdan yapılmıyor Topçu kışlası gibi, taş duvarları vardı temel atılmadı restore ve ilave düzenlemeler var sadece ama en az 5 yıldır bitmedi, taşeron firmalara verildi yapımı lakin taşeronların biri gitti biri geldi, başlangıç ve bitiş tarihleri silindi artık, Büyükşehir taşeronlara atıyor topu, taşeron firmalarsa biz gerekli ödenekleri alamadık diyor, bu ne iftira ne yalan, ben oralıyım konuyu çok iyi biliyorum, taşeronlardan biri iflasını açıkladı, kışlada çalışan mimar, işçi herkes mahkemeye verdi ama sonuç sıfır, adam param yok canımı mı alacaksınız dedi, konu tarihi eserse neden bu kışla yapımı uzayınca el atılmadı?
Konu tarihi eserlerse ülke genelinde birçok eser var, biraz restore edilse ayakta kalacak ama ödenek yok neden?
Bunları vatandaş olarak ben şuursuz bilgisizce soruyor olabilirim lakin mevzu tarihi eserse niye tarihi eserlerle ilgili yetkili ilgili merciiler bu durumu masaya yatırmıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?