#direnkk hesabı oluştur o zaman, bu gece eylem var
Bir akp li olarak her iki tarafında aynı hosgorüsüzlükte oldugunu görüyorum.sizinle aynı düşünmemem sizin aydın benim cahil oldugum anlamına gelmıyor.koyun felanda değilim bahsettiğiniz gibi.sizinde çapulcu oldugnuzu düşünmüyorum ama provakatörler için tüm hakaretlerimiz ortak sanırım dimi.Daha fazla tahrik etmeyelim bence birbirimizi yeteri kadar ediyorlar zaten.
Bir akp li olarak her iki tarafında aynı hosgorüsüzlükte oldugunu görüyorum.sizinle aynı düşünmemem sizin aydın benim cahil oldugum anlamına gelmıyor.koyun felanda değilim bahsettiğiniz gibi.sizinde çapulcu oldugnuzu düşünmüyorum ama provakatörler için tüm hakaretlerimiz ortak sanırım dimi.Daha fazla tahrik etmeyelim bence birbirimizi yeteri kadar ediyorlar zaten.
Yarın kk meydanında çadırlar kurulacak, taze ve çıtır fasulyeler olarak yanınızdayız #direnkk #direnkonserve # direnkuru #kazenistifa
off güldürdün beni yaa
Sloganları abartmayın, tarafsız olun yoksa Kazen beni haşlayıp konserve yapar
çapulcuyuz,anarşistiz,azgınız,vandalız,faşistiz herşeyiz ama tek birşey değiliz
BEYNİ SAMANLA DOLDURULMUŞ KOYUNLAR DEĞİLİZ...
kesinlikle tahrik etmiyorum akplilerede değil lafım sorgusuz sualsiz her söylenene nara atan insanlara yanlış anlaşılmasın akpli çok arkadaşım var ve asla küçümsemem...
Az önce Halk tv'deki habere göre Ankara'da konservatuar öğrencisi eylemciler sığındıkları garajda polis tarafından kıstırılıp dayak yerken balerin bir arkadaşları için "Balerin o,ona vurmayın" diye korumaya çalışmışlar.Polisin cevabı ise "biz de baleriniz ulan" deyip kızın kalça kemiğini kırmak olmuş.Nasıl bir vahşettir bu nasıl insanlıktır
Sloganları abartmayın, tarafsız olun yoksa Kazen beni haşlayıp konserve yapar
İnanamıyorum ya, halk tv açık ama kaçırdım sanırım ben, doğru mu cidden bu haber
Valla akşam bi arkadaşım sosyal medyadan yazmıştı da kulağımla duymadan bişey demeyeyim dedim ama az önce kendim duydum halk tv deİnanamıyorum ya, halk tv açık ama kaçırdım sanırım ben, doğru mu cidden bu haber
ya valla ben bu konuda tarafsız yorum yapamıyorum ne yazık kitaraf dediğim parti değil geziparkı
Gezi Parkı'nda hiçbir parti için değil gerçekten demokratik hak ve özgürlükleri için bulunan insanlara kimsenin bir lafı olduğunu düşünmüyorum, ben orada 80 yaşındaki teyze ve amcaların, liseli gençlerin parti için değil, hakları için eylem yaptığını biliyorum, sorun arada bundan nemalananlarda, provokatörlerde, günlerdir tarafsızca yayın yapmaktan imtina edenlerde.
Şu ülkede kaç tane kanal seyrettim günlerdir, eylemleri nasıl verecekler diye, bence hepsi taraflı, evet 2 kanaldan olayların boyutlarını öğrendik ama o iki kanaldan birinde alttan alta muhalefet parti başkanın konuşmaları yok muydu?
Sanki bilinçaltına nakşediyormuşcasına.
Baştan beridir tarafsızlıklarına inanmıyorum, tek inancım dinim ve Atatürk, gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?