Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kesinlikle tahrik etmiyorum akplilerede değil lafım sorgusuz sualsiz her söylenene nara atan insanlara yanlış anlaşılmasın akpli çok arkadaşım var ve asla küçümsemem...

Çok haklısın...

Az önce Halk tv'deki habere göre Ankara'da konservatuar öğrencisi eylemciler sığındıkları garajda polis tarafından kıstırılıp dayak yerken balerin bir arkadaşları için "Balerin o,ona vurmayın" diye korumaya çalışmışlar.Polisin cevabı ise "biz de baleriniz ulan" deyip kızın kalça kemiğini kırmak olmuş.Nasıl bir vahşettir bu nasıl insanlıktır

Arkadaşı beğenerek size haksızlık ettiğimi düşündüm şu an.
Bence burada olay akpden çıkıp, tamamen başbakanın tek başına tavrına gelmiştir.
Yani ben artık parti olarak nitelendirmiyorum olayı.
Ortada hitlervari bir durum var. Bugün olan sorunun kaynağını tamamen başbakan olarak görüyorum.
Arkadaş ta sanırım taparcasına o meydanda toplanan gruptan bahsetmiş.

Kaldı ki zaten parti içinden ılımlı ve sağduyulu yaklaşımlar geldi.
Ne kadar samimi bilinmez ama beklediğimiz yaklaşım budur.

Sloganları abartmayın, tarafsız olun yoksa Kazen beni haşlayıp konserve yapar

ya valla ben bu konuda tarafsız yorum yapamıyorum ne yazık ki taraf dediğim parti değil geziparkı

çapulcuyuz,anarşistiz,azgınız,vandalız,faşistiz herşeyiz ama tek birşey değiliz

BEYNİ SAMANLA DOLDURULMUŞ KOYUNLAR DEĞİLİZ...

Aynen öyle jigglyypuffcum. İradesini kullanabilen insan desteklediği partiyi gerektiğinde eleştirebilir.
Sustum görmedin, konuştum duymadın, şimdi haykırıyorum diyen insanları tehdit ve tahrik ettiğini
görmek istemiyorlar. Birileri kafalarını kumdan çıkarırken, birileri gömüyor.

Son düzenleme:
kesinlikle tahrik etmiyorum akplilerede değil lafım sorgusuz sualsiz her söylenene nara atan insanlara yanlış anlaşılmasın akpli çok arkadaşım var ve asla küçümsemem...

Her iki taraf içinde olanı biteni üzülerek izliyorum umarım biran önce sükunet hakim olur.genelleme yapılarak capulcu veya azgın denmemelıydı genelleme yapılarak koyunda denmemeli sadece belirtmek istediğim bu.

İnanamıyorum ya, halk tv açık ama kaçırdım sanırım ben, doğru mu cidden bu haber

Demin sokaktaki tekele indim, şu yeni düzenlemelerden sonra 10'da kapatmaya başlamıştı şimdi polisler gelmiyor eylemler yüzünden diye açmaya başlamışlar yeniden. Oha karşıdan da mı polis tahsis ediliyor eylem için Bİr de çok güçlü olsalar başbakan tekel lobileri tarafından yönlendiriliyor o yüzden bu kadar ısrarcı provakasyonun Allahını yapmakta diyicem ama

ya valla ben bu konuda tarafsız yorum yapamıyorum ne yazık ki taraf dediğim parti değil geziparkı

Gezi Parkı'nda hiçbir parti için değil gerçekten demokratik hak ve özgürlükleri için bulunan insanlara kimsenin bir lafı olduğunu düşünmüyorum, ben orada 80 yaşındaki teyze ve amcaların, liseli gençlerin parti için değil, hakları için eylem yaptığını biliyorum, sorun arada bundan nemalananlarda, provokatörlerde, günlerdir tarafsızca yayın yapmaktan imtina edenlerde.

Şu ülkede kaç tane kanal seyrettim günlerdir, eylemleri nasıl verecekler diye, bence hepsi taraflı, evet 2 kanaldan olayların boyutlarını öğrendik ama o iki kanaldan birinde alttan alta muhalefet parti başkanın konuşmaları yok muydu?
Sanki bilinçaltına nakşediyormuşcasına.

Baştan beridir tarafsızlıklarına inanmıyorum, tek inancım dinim ve Atatürk, gerisi

kesinlikle katılıyorum
nemalanan hepsi aynı amaca hizmet ediyor. şu durumda bile kendi partisini öne çıkarmaya calısıyorlar
kesinlikle itirazım yok buna.
ve sizi temin ederim benim şimdiye kadar tamam budur dedğim bir partim olmadı ve şu olaya da hiçbir suretle parti gözüyle bakmadım

zaten sorun ikisini yürütememekte (yürütenleri tenzih ederim) hem Atatürkçü olup hem dinine bağlı olamıyorlar mı nedir anlayamadım
ama ben şükür namazlarımı aksatmıyorum ama namazlarım Atatürk'ü sevmeme engel değil ya da tam tersi.
işte bunu kavrayamayanlardan dolayı zaten işler yürümüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…