Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

geçenki konularda 76 yaşındaki babannemin gittiğini söylemiştim o da mı taraflı diye..ya 4 gündür eylemlerdeyim tüm partiler midemi bulandırıyo kesinlikle katılıyorum dinim ve ATATÜRK...

doğru ama ben bu gerginlikte bu tür haberleri doğru bulmuyorum.....

Valla akşam bi arkadaşım sosyal medyadan yazmıştı da kulağımla duymadan bişey demeyeyim dedim ama az önce kendim duydum halk tv de

Ne diyeceğimi bilemiyorum ya, bu insanlar cezalandırılmalı

Kesinlikle vardı.

Ama yine de işte..
Keşke diyorum medya görevini layıkıyla yapsaydı da 2 kanala mahkum olmasaydı bu millet.

Gece rüyalarıma bile 17 parçalık set giriyor valla

geçenki konularda 76 yaşındaki babannemin gittiğini söylemiştim o da mı taraflı diye..ya 4 gündür eylemlerdeyim tüm partiler midemi bulandırıyo kesinlikle katılıyorum dinim ve ATATÜRK...

İşte bu kadar, babannenin pamuk ellerinden öperim, onun amacı vatan millet'dir, bu taraf olmaksa eğer gülerim
Valla düşsünler yakamızdan, gözümüzün içine bakıp demokrasi diyorlar, daha arkalarını dönerken demokrasinin "D"sini unutuyorlar.

Hangi yıldaki seçimlerdi unuttum ama şimdi yazınca birçoğunuz hatırlayacaksınız, bir köy sandığa gidip oy vermedi, onlarda tepkisini böyle göstermişti, helal olsun demiştim, köylü milletin efendisidir, efendisini unutanlar kendisine gelsin artık

Bir çapulcu atasözü derki; Anlayana Toma Su Gaz..Anlamayana Cezayir Tunus Fas :) #Redhack

Herkese iyi geceler arkadaşlar...

Bitlim istemsiz güldüm yahu
Tövbe yarabbim geldiğimiz hale bak.

geçen konu açmıştı bi arkadaş hiç beddua ettinizmi diye kocişim şokta şuan ağzıma geleni söylüyorum....sakin ol diyo bi ağlıyorum bi gülüyorum ettim ya valla bugün hemde ne beddualar ettim ALLAH polisimin ahınıda o gencecik arkadaşların ahınıda çıkarsın ne diyimki...bende uyucam uyuyamıyorum ya

Mune sende yatmıcakmısın benim başımı mı bekliceksin forumda valla kötü bişi demicem kalk yat hadi bak bende yatcam iyi geceler....

Uyuyamıyorum. Bugün 1 saatliğine kendi içimdeki acılara yöneliverdim. Adam konuşma yaptı.
Ben unuttum kendi sıkıntılarımı, yaptığı hakaretlere sinirlendim, yöneldim.
Fitil oldum. Yok ben günlerdir doğru düzgün uyuyamıyor,yiyemiyorum. 2 tanecik izlediğim kanal var.
Nette sürekli halkın çektiği videoları izliyorum filan. Sıyırdım biraz.

Bu denli kayıtsızlık ve böylesi bir yaklaşım için, her bir sıfat bir yana, insanın kalbinin taş olması lazım ...

Sağduyu nasıl olacak şimdi?

Sanırım küçük de olsa bir umut taşımış herkes ve resmen şok etkisi oldu, bu kadarını ölsem tahmin edemezdim.

Şu mübarek ezanlar hürmetine Allah yardım etsin, ne olur kötü şeyler olmasın. Lütfen hiç kimsenin canı yanmasın inşallah...

Amiiin.

Şov öyle yapılmaz böyle yapılır dedi bi nevi şafak baskınıyla.Seni gibi şovmen.

Haber Kanallarına basın özgürlüğü! de gelmiş sanırım.Penguenler uyumayıınn tahtınız sallanıyorr.

Birde karşılama istemediğini belirten üstteki yanlışlıkla İstanbuldaki arkadaşlarıma mesaj atmışsın geliyorum diye.

Nys tyyp sn msglsn snrm :S

Allah'ın tam kendimi ikna edicem yeter artık tepkini gösterdin çekil kenara diycem adam çıkıyor neler söylüyor. Ben bugüne kadar bir kişiye tokat atmamış, bir kişiyle ağız dalaşına bile girmemiş ben çoluğunu çocuğunu bırak git ne olacaksa olsun diyor, neyse şeytan bırak beni git...

Dün gece bu sayfaya birsürü şey yazdım, sevgi, kardeşlik vs. vs. tüm ılımlılıkla sonra sildim vazgeçtim, şimdi nerde dünkü cümlelerim nerde şimdiki kızgınlığım...

Allah'ım bu kadar yüce bir dini, yarattığın bu muhteşem sistemi savunmak için bu insanları seçtiysen vardır bunda da bir hayır diyorum ve "Allah de gerisini bırak" ile son veriyorum.

Her sabah dakikaları sayarak beklediğim ve dinlemekten hiç bıkmadığım;

Miniklerin o hep bir ağızdan söylediği hali (aynen hepimizin bir zamanlar söylediği gibi) çok daha başka güzel olan
Andımızı, büyük bir coşkuyla okudular yine, hemen evimin yanında olan okuldaki Türkiye Cumhuriyeti çocukları, tüm diğer arkadaşları gibi ...

Hani dün yazmıştım ya buraya kafam karışık diye şimdi değil.Bu olayın tek sorumlusu Tayyip Erdoğandır.

Bundan sonra bir kişinin burnu bile kanasa sorumlusu sensin Başbakan.Artık kimse eylemcileri falan suçlamasın.Böyle bir Başbakana az bile yapıyorlar.

doğru, onlar birleşince haberleşince, "bunda ne kötülük var" derler klasik

Akpli bakanlar iki gündür cikip basbakani karsilamaya kimse gelmesin diyorlardi neden? Sanki şuana kadar gelmşler de şimdi gelmesinler diyorlardı.Aslında tam tersini soylemeye calistilar ama gelsin diyemedikleri icin gelmesin diyerek basbakani karsilama mesajini gizliden gizliye insanlara ilettiler. Niyetin bu oldugunu da atilan sms lerden‚ bedava otobus ve sabahin 4une kadar calisan metro seferleriyle anliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…