- 20 Temmuz 2011
- 763
- 19
- 318
Gezi Parkı'nda hiçbir parti için değil gerçekten demokratik hak ve özgürlükleri için bulunan insanlara kimsenin bir lafı olduğunu düşünmüyorum, ben orada 80 yaşındaki teyze ve amcaların, liseli gençlerin parti için değil, hakları için eylem yaptığını biliyorum, sorun arada bundan nemalananlarda, provokatörlerde, günlerdir tarafsızca yayın yapmaktan imtina edenlerde.
Şu ülkede kaç tane kanal seyrettim günlerdir, eylemleri nasıl verecekler diye, bence hepsi taraflı, evet 2 kanaldan olayların boyutlarını öğrendik ama o iki kanaldan birinde alttan alta muhalefet parti başkanın konuşmaları yok muydu?
Sanki bilinçaltına nakşediyormuşcasına.
Baştan beridir tarafsızlıklarına inanmıyorum, tek inancım dinim ve Atatürk, gerisi
doğru ama ben bu gerginlikte bu tür haberleri doğru bulmuyorum.....
Valla akşam bi arkadaşım sosyal medyadan yazmıştı da kulağımla duymadan bişey demeyeyim dedim ama az önce kendim duydum halk tv de
Gezi Parkı'nda hiçbir parti için değil gerçekten demokratik hak ve özgürlükleri için bulunan insanlara kimsenin bir lafı olduğunu düşünmüyorum, ben orada 80 yaşındaki teyze ve amcaların, liseli gençlerin parti için değil, hakları için eylem yaptığını biliyorum, sorun arada bundan nemalananlarda, provokatörlerde, günlerdir tarafsızca yayın yapmaktan imtina edenlerde.
Şu ülkede kaç tane kanal seyrettim günlerdir, eylemleri nasıl verecekler diye, bence hepsi taraflı, evet 2 kanaldan olayların boyutlarını öğrendik ama o iki kanaldan birinde alttan alta muhalefet parti başkanın konuşmaları yok muydu?
Sanki bilinçaltına nakşediyormuşcasına.
Baştan beridir tarafsızlıklarına inanmıyorum, tek inancım dinim ve Atatürk, gerisi
geçenki konularda 76 yaşındaki babannemin gittiğini söylemiştim o da mı taraflı diye..ya 4 gündür eylemlerdeyim tüm partiler midemi bulandırıyo kesinlikle katılıyorum dinim ve ATATÜRK...
Allah sonumuzu hayır etsin, ben gidip biraz daha beddua edeyim. İyi geceler herkese.
Allah sonumuzu hayır etsin, ben gidip biraz daha beddua edeyim. İyi geceler herkese.
Bitlim istemsiz güldüm yahu
Tövbe yarabbim geldiğimiz hale bak.
Hangi yıldaki seçimlerdi unuttum ama şimdi yazınca birçoğunuz hatırlayacaksınız, bir köy sandığa gidip oy vermedi, onlarda tepkisini böyle göstermişti, helal olsun demiştim, köylü milletin efendisidir, efendisini unutanlar kendisine gelsin artık
Bu denli kayıtsızlık ve böylesi bir yaklaşım için, her bir sıfat bir yana, insanın kalbinin taş olması lazım ...
Sağduyu nasıl olacak şimdi?
Sanırım küçük de olsa bir umut taşımış herkes ve resmen şok etkisi oldu, bu kadarını ölsem tahmin edemezdim.
Şu mübarek ezanlar hürmetine Allah yardım etsin, ne olur kötü şeyler olmasın. Lütfen hiç kimsenin canı yanmasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?