Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
datlucadu imzanı cok begendiğimi söylemesem ölürüm

valla dün de taze fasulye pişirmiştim ben kendimi ise kartlaaşmış fasulye olaraak tanımlıyordum ama sitedeki tanımım taze fasulyeymiş iyi oldu bu.

bir işaretine bakıyoruz diye pankartlar var, o kadar tehlikeli ki

şimdiye kadarki göstericiler kimseyle savaşmıyordu

yani algıda bi sorun var bu sorununda kaynağı hedef gösteren başbakan, konuşmalarına dikkat edin, geldiği günden beri, sürekli birilerini hedef gösteriyordu ama ilk defa ona oy vermeyen herkesi hedef gösteriyor sanırım

Son düzenleme:
sürekli kullanılan kelimeler biz ve onlar, ayranı içtik ayrı düştük

sürekli kullanılan kelimeler biz ve onlar, ayranı içtik ayrı düştük

baştakiler bunu yapıyorsa halk ne yapsın artık
sagduyu 2 taraflı da geçerlidir bir tarafa yüklenemez. taraf dedğimi yanlış anlamayın 2 yönlü diyelim ya da
imam cemaat ilişkisidir bu aksini iddia eden var mı acaba.

başbakan'i dünki konuşmasindan dolayi eleştirenleri anlamiyorum

yahu, dürüst olun, hangi bakan kendi öz mitinginde kendi partisini övmezki?

kiliçdaroglu olsun bahçeli olsun, hepsi AKP yi eleştirmiyormu mitinglerde?

biraz gerçekci olun....kendi mitinginde tabiki kendini övecek, bu bütün dünyada böyle degilmi, sandiga gitmeden önce her politikaci aynisini yapmiyormu?

üstelik, konuşmayi başindan sonuna kadar izleyen ve dinleyen biri olarak, O hiç benim seçmenim diye bir kelime kullanmadi, hep benim halkim, Istitanbullular, milletim dedi

üstelikte TÜRK bayragini yakan bir milleti destekleyecek halide yoktu!!!
eleştirdigi konular, bir arkadaşin belirttigi gibi, TÜRKIYE'yi yakip yikanlardi, TÜRK bayragini yakanlardi!, hakkini arayanlar degildi!

bu arada yok beledeyi mesaj göndermiş millete Başbakan geliyorda diye birileri birşeler yazmiş buraya, kusura bakmayinda Twitten nasil millet direnişci topladiysa, Başbakanin gelişini haber verenler ve halkin katilmasini söyleyenler yine sosyal medyadan söyledi! bogazlarini biçak dayamadilar herhalde havaalanina gelsinler diye, biraz gerçekci olun!

peki arkadaşlar bu noktada şu soruyu sorayım, amacım kesinlikle kışkrıtmak falan değil, Osmanlı 600 yıl bırakın aynı dini ayrı dinleri toprağında barındrımış. nasıl bir siyaset uygulamış acaba ? dile kolay 600 yıl. hadi ilk yılları es geçelim,sonraki yıllarıda kargaşalardan falan ötürü es geçelim gene nerden baksanı bi 400 kalır elde. ne düşünüyorsunuz?

.gerçekten oraya takıldı kaldı .merak ediyorum acaba kılıçdaroğlu katılmasaydı tepkisi nasıl olurdu?

Kılıçdaroğlu katılmamalıydı zaten, her ne kadar ben siyasi kimliğimle değil vatandaş olarak geldim dese de o bir siyasi.

Neden eylem yaptığının bilincinde olan, amacı sesini duyurmak olan halkın arasına karışan provokatörler çok rahat ayıklanabilirdi ama dokunmadılar sonra insanlara çapulcu dediler.

Ülkesine dönen Başbakan'a tören yapılmayacaktı lakin nasıl olduysa 100.000 kişi oradaydı ve Sağlık Bakan'ı şöyle dedi, bunlar evde tutamadıklarımız, peki o evde tutamadıkları Kastamonu, Amasya'dan nasıl geldi?
Hadi geldi diyelim, sağduyulu bir Başbakan açılan irite edici pankartları görünce niye toplatılmasını istemedi, atılan kötü sloganları niye susturmadı?

Penguenciler canlı yayındaydı, nedense Başbakanın yandaşı denilen bazı tv kanallarıysa yayınlarını kesip canlı yayına bağlanmadı ilginç.

Şimdiye kadar hükümeti alkışlayan bir kısım yazarlar değişim yaşıyor düşündürücü, halk tv'de eylemleri gösterirken arka fonda Kılıçdaroğlu'nun söylemleri yayınlanıyor, acaba neden?
Ve kılıçdaroğlu yalnız eylemi konuşuyor, ya diğer meseleler, ya mecliste geçmeyi bekleyen tasarılar?

Tek gündem eylem, "önemli şeylerin arefesinde hep gündem değiştirilir" cümlesine katılan var mı?

Biz hep birbirimizi sağduyuya davet ediyoruz ama siyasileri sağduyuya çağırmayı unuttuk.

Ey bizi yönetenler,
sağduyulu olun lütfen, hepsi benim olacak diye ordan oraya çekiştirdikleriniz bir avuç şekerleme değil, insan, bu ülkenin halkı.

Yeter artık!

canım zaten benim yorumum başbakanaydı, bir ülkenin başbakanı nasıl ülkeyi ikiye bölüp sürekli biz ve onlar diye konuşabilir ya, böyle lider mi olur, bence olmaz, hiç dünya lideriyim diye kendini kandırmasın

bu noktada şunu söylemek istiyorum, tabanının onu beklediği kadar , gerçek gezi parkçılarda onu bekledi dört gözle. bu konuşmayı yaparken onlarında ılımlı bir mesaj beklediğini düşünerek yapması gerekirdi. hükümet başkanı sıfatıyla parti teşkiltaında ayrı bir konuşma yapabilrdi ama orda dış ülkeleri ziyart etmiş ve dönmüş bir başbakan vardı. Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı. imralı konularında bu ayrımı çok iyi yapmıştı. devlet başkanı rolü ile değil hkümetim adına konuştum demişti. bu ayrımı gene yapabilrdi ama işi biraz gövde gösterisine çevirdi. onu diğer politikacılardan ayıranda budur. onlar parti başkanları ancak Erdoğan Türkiye Cumhuriyetinin başbakanıdır

Son düzenleme:

hiçbir otorite kendine karşı geleni barındırmaz bu budur
siyaseti geçtim bizler bile normal hayatta yaşıyoruz bunu.
osmanlının ılımlı politika izledğini söylerler ama ben cok fazla ılımlı olduklarını düşünmüyorum
zira üniversitede bana böyle ögretildi ben de böyle arastırdım
en basiti Yavuz Sultan Selim'i sevmeyen alevi kardeşlerimiz mesela.

ama işte yaşamak zorundasın ve o zamanlar da bu zaman ki kadar arastıran insanlar yoktu bence.
belki boyun eğdiler belki isyan da ettiler(zira ediliyordu,) belki sadece olumlu yönlere baktılar da barındılar ama bir şekilde bastırıldı işte.

biliyrum canım ben de üstüne yorumumu ekledim naçizane

Bahçeli ve Kılıçdaroğlundan farkı bir milletin Başbakanı olması.Onlar yalnızca parti lideri.

Twitterdan destek mesajları yazanları gözaltına aldılar bilmem haberiniz var mı?Ayrıca milletin onları yazması Akplilerin organizasyon yok tamamen halkın kendi insiyatifiyle gelişen bi olay demelerine karşılıktı.

Bir sürü şiddet yanlısı slogan oldu duyarlı bi Başbakan buna izin verir mi?

Türk bayrağını yakanlar bellidir onlar provakatör.Gerçek eylemciyle onları bi sınıfa koymak hakarettir.Ayrıca zamanında bölücü örgüt sempatizanlarının eylemlerde neler yaptığına bizzat şahit oldum polisin bu olaylara yaklaşımıyla onlara yaklaşımı Başbakanın üslubu daha hafifti.

söylemiyim diyorum madem bu kadar gücü kudreti vardı, %50 sokaklara salacaktı, 1milyon toplıcaktı, PKK nın öldürdüğü gencecik çocuklar için kullanaydı ya bu gücü

eğer PKK yandaşı bir AKP li olsam sırtım yere gelmez memlekette şuan, böyle enteresan bi dönemdeyiz

o konuya hiç girme derim...sonu başka yerlere gidebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…