kuru fasulye tarfından da tünaydın sana öğlen oldu
.gerçekten oraya takıldı kaldı .merak ediyorum acaba kılıçdaroğlu katılmasaydı tepkisi nasıl olurdu?
Gece uzun geçti malum başbakan döndü ya !!! Saati hiç farketmemiştim gerçekten tünaydınlar o zaman :)
sürekli kullanılan kelimeler biz ve onlar, ayranı içtik ayrı düştük
sürekli kullanılan kelimeler biz ve onlar, ayranı içtik ayrı düştük
.gerçekten oraya takıldı kaldı .merak ediyorum acaba kılıçdaroğlu katılmasaydı tepkisi nasıl olurdu?
baştakiler bunu yapıyorsa halk ne yapsın artık
sagduyu 2 taraflı da geçerlidir bir tarafa yüklenemez. taraf dedğimi yanlış anlamayın 2 yönlü diyelim ya da
imam cemaat ilişkisidir bu aksini iddia eden var mı acaba.
bu noktada şunu söylemek istiyorum, tabanının onu beklediği kadar , gerçek gezi parkçılarda onu bekledi dört gözle. bu konuşmayı yaparken onlarında ılımlı bir mesaj beklediğini düşünerek yapması gerekirdi. hükümet başkanı sıfatıyla parti teşkiltaında ayrı bir konuşma yapabilrdi ama orda dış ülkeleri ziyart etmiş ve dönmüş bir başbakan vardı. Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı. imralı konularında bu ayrımı çok iyi yapmıştı. devlet başkanı rolü ile değil hkümetim adına konuştum demişti. bu ayrımı gene yapabilrdi ama işi biraz gövde gösterisine çevirdi. onu diğer politikacılardan ayıranda budur. onlar parti başkanları ancak Erdoğan Türkiye Cumhuriyetinin başbakanıdırbaşbakan'i dünki konuşmasindan dolayi eleştirenleri anlamiyorum
yahu, dürüst olun, hangi bakan kendi öz mitinginde kendi partisini övmezki?
kiliçdaroglu olsun bahçeli olsun, hepsi AKP yi eleştirmiyormu mitinglerde?
biraz gerçekci olun....kendi mitinginde tabiki kendini övecek, bu bütün dünyada böyle degilmi, sandiga gitmeden önce her politikaci aynisini yapmiyormu?
üstelik, konuşmayi başindan sonuna kadar izleyen ve dinleyen biri olarak, O hiç benim seçmenim diye bir kelime kullanmadi, hep benim halkim, Istitanbullular, milletim dedi
üstelikte TÜRK bayragini yakan bir milleti destekleyecek halide yoktu!!!
eleştirdigi konular, bir arkadaşin belirttigi gibi, TÜRKIYE'yi yakip yikanlardi, TÜRK bayragini yakanlardi!, hakkini arayanlar degildi!
bu arada yok beledeyi mesaj göndermiş millete Başbakan geliyorda diye birileri birşeler yazmiş buraya, kusura bakmayinda Twitten nasil millet direnişci topladiysa, Başbakanin gelişini haber verenler ve halkin katilmasini söyleyenler yine sosyal medyadan söyledi! bogazlarini biçak dayamadilar herhalde havaalanina gelsinler diye, biraz gerçekci olun!
ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır. geç olsun güç olmasınama ben bunu kaç kez söyledim ki :))))
peki arkadaşlar bu noktada şu soruyu sorayım, amacım kesinlikle kışkrıtmak falan değil, Osmanlı 600 yıl bırakın aynı dini ayrı dinleri toprağında barındrımış. nasıl bir siyaset uygulamış acaba ? dile kolay 600 yıl. hadi ilk yılları es geçelim,sonraki yıllarıda kargaşalardan falan ötürü es geçelim gene nerden baksanı bi 400 kalır elde. ne düşünüyorsunuz?
canım zaten benim yorumum başbakanaydı, bir ülkenin başbakanı nasıl ülkeyi ikiye bölüp sürekli biz ve onlar diye konuşabilir ya, böyle lider mi olur, bence olmaz, hiç dünya lideriyim diye kendini kandırmasın
başbakan'i dünki konuşmasindan dolayi eleştirenleri anlamiyorum
yahu, dürüst olun, hangi bakan kendi öz mitinginde kendi partisini övmezki?
kiliçdaroglu olsun bahçeli olsun, hepsi AKP yi eleştirmiyormu mitinglerde?
biraz gerçekci olun....kendi mitinginde tabiki kendini övecek, bu bütün dünyada böyle degilmi, sandiga gitmeden önce her politikaci aynisini yapmiyormu?
üstelik, konuşmayi başindan sonuna kadar izleyen ve dinleyen biri olarak, O hiç benim seçmenim diye bir kelime kullanmadi, hep benim halkim, Istitanbullular, milletim dedi
üstelikte TÜRK bayragini yakan bir milleti destekleyecek halide yoktu!!!
eleştirdigi konular, bir arkadaşin belirttigi gibi, TÜRKIYE'yi yakip yikanlardi, TÜRK bayragini yakanlardi!, hakkini arayanlar degildi!
bu arada yok beledeyi mesaj göndermiş millete Başbakan geliyorda diye birileri birşeler yazmiş buraya, kusura bakmayinda Twitten nasil millet direnişci topladiysa, Başbakanin gelişini haber verenler ve halkin katilmasini söyleyenler yine sosyal medyadan söyledi! bogazlarini biçak dayamadilar herhalde havaalanina gelsinler diye, biraz gerçekci olun!
o konuya hiç girme derim...sonu başka yerlere gidebilirpeki arkadaşlar bu noktada şu soruyu sorayım, amacım kesinlikle kışkrıtmak falan değil, Osmanlı 600 yıl bırakın aynı dini ayrı dinleri toprağında barındrımış. nasıl bir siyaset uygulamış acaba ? dile kolay 600 yıl. hadi ilk yılları es geçelim,sonraki yıllarıda kargaşalardan falan ötürü es geçelim gene nerden baksanı bi 400 kalır elde. ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?