Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bi anda kuru fasulye tarafına şutlandım
söyleyin siz bu emirleri kimden alıyosunuz
dış mihraklı tahrik mi var

ne dıyecektıkı tabıkı savunacak kendını polıslerı sıraya dızdım dıyemez heralde
ayrıca medyanın bazı seylerı nasıl ortpas ettıgını gorduk

Birde fasulye turşusu var.Tuzlandığı için kokmaz,bozulmaz her daim taze.
Meydanı şimdilik çıtırlara bırakmış onlarla gurur duyan izlemede olan.

sessiz kalacaktın,bak gördünmü sesini çıkarınca noldukuru fasulye oldun

olsun ne yapalım, ben düştüm bir yanılgıya benden sonrakiler düşmesin, kendilerini yeşil fasulye gibi değil kuru fasulye gibi nimetten saysın
herşey halk için

arkadaşlar ben olayı çözdüm . başbakan başından beri olaya partiler açısından bakıyor. o nedenle o da kendi tabanını korumaya çalışıyor. dünkü konuşmasında da hala partilerden bahsetmesi bana bunu düşündürdü. bence ona göre muhalefet hükumete karşı ayaklandı, oda kendi tarafına yönelik açıklamalar yapıp yaptığı işlerden bahsediyor. olay parti meselesi.

kuru fasülye iyidir, yanında pilav ve turşuyla gayet doyurucu ve besleyici olur

Taze fasulyeyim açılın, bayatlamadan iki laf etmem lazım

parti derken sadece chp yi muhalefett sanıyor,başkanımızda acaip chp takıntısı var.oturuyor kalkıyor chp.

günaydın
kuru fasülye iyidir, yanında pilav ve turşuyla gayet doyurucu ve besleyici olur

demi

yaşımız ortaya çıktı ya ama biyolojik olarak taze fasulyeyim yani yanlış olmasın

bravo kazen, biraz mizahla en azından kk da isyanı barışa kavuşturdun

Çıtır mı çıtır fasülyeden günaydınlar hepinize kızlar

ama ben bunu kaç kez söyledim ki :))))

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türker Susmuş, Taksim Gezi Parkı’ndaki olayları protesto etmek için İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen eylemde ögrencilerine ders anlattı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…