Düzeltme ;
70 ve öncesi ; konserve fasülye
71-80 arasında doğanlar ; kuru fasülye
81-90 arasında doğanlar ; taze fasülye
91 ve üzeri doğumlular ; çıtır fasülye
:) buyrun son durum : )
ve fasülye konusu nasıl açıldı dersenizde ;
ne dıyecektıkı tabıkı savunacak kendını polıslerı sıraya dızdım dıyemez heralde29.07.2012 - 00:44
Hatayın Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğünde tartıştığı Komiser Yardımcısı Murat Emer ile polis memuru Alper Atillayı teşhis etmesiyle gündeme gelen Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlunun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu kendini savundu
DHA
HATAY - İlçe emniyet müdürlüğünde yaşanan teşhis büyük yankı uyandırırken, tartışmaya konu olan İstemi Kağan Türkoğlu, olayla ilgili komiser yardımcısı Murat Emer ve polis memuru Alper Atilla hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Emniyet müdürlüğünde darp edildiğini, kaba yerlerine vurulduğu için iz kalmadığını belirten Türkoğlu, sadece ensesinde kızarıklık olduğunu bu yönde de rapor aldıklarını anlattı.
Türkoğlu, canlı teşhisi kendisinin istemediğini cumhuriyet savcılığının talebi ile yapıldığını belirterek, "Teşhiste 23 çevik kuvvet polisi vardı. İçerde beli olmasın diye amirlerinin apoletlerini sökmüşler. Ben dayak yediğim polisleri teşhis ettim. Bunlar kamera görüntülerine yansımıyor. Olayın sadece teşhis kısmı gündeme düştü. Zaten o da bizim isteğimizle olmamıştır" dedi.
VALİLİK SORUŞTURMA AÇTI
Hatay Valiliği de yaptığı yazılı açıklamada gündeme gelen teşhisin cumhuriyet savcılığının kararı ile emniyet müdürlüğünde yapıldığını bildirdi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi: 29 Haziran 2012 günü saat 17.40 sıralarında Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Alper Atilla ile Emniyet Lokalinde işçi olarak çalışan Ömer Uzun arasında tartışma çıkmıştır. Daha sonra İstemi Kağan Türkoğlunun da katıldığı tartışma sonrasında Ömer Uzunun işine aynı gün son verilmiştir. Söz konusu kişiler arasında geçen olaylar nedeniyle durum adli ve idari soruşturmalara konu olmuştur. Hem adli hem de idari işlemin devam ettiği olayın akabinde Komiser Yardımcısı Murat Emere, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun ilgili maddeleri gereğince soruşturmanın selameti açısından Dörtyol Kaymakamlığı tarafından görevden el çektirilmiş, ön soruşturmanın tamamlanmasını müteakip 17 Temmuz 2012de tekrar görevine başlatılmış, soruşturmacının gerekçeli teklifi üzerine Komiser Yardımcısı Murat Emer ile polis memuru Alper Atilla Hatayın başka ilçelerinde görevlendirilmiştir. Dörtyol Cumhuriyet Savcılığının 29 Haziran 2012 tarih ve 2012/3382 hazırlık sayılı talimat yazısı ile, darp edildiklerini iddia eden müşteki İstemi Kağan Türkoğlu ve Ömer Uzuna darp olayına karışan polis memurlarının tespiti amacıyla canlı teşhis yaptırılması talimatlandırılmıştır. Basında yer alan görüntüler; İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz ve müştekilerin avukatları huzurunda olaya karıştığı iddia edilen şüphelilerin tespiti amacıyla savcılığın talimatı ile yapılan teşhis işleminin görüntüleridir. Yürütülen adli işlemin bir parçasıdır. Konuyla ilgili olarak valiliğimizce idari soruşturma başlatılmıştır.'
bi anda kuru fasulye tarafına şutlandım
söyleyin siz bu emirleri kimden alıyosunuz
dış mihraklı tahrik mi var
Eki Görüntüle 730043
Birde fasulye turşusu var.Tuzlandığı için kokmaz,bozulmaz her daim taze.
Meydanı şimdilik çıtırlara bırakmış onlarla gurur duyan izlemede olan.
sessiz kalacaktın,bak gördünmü sesini çıkarınca noldukuru fasulye oldun
kuru fasülye iyidir, yanında pilav ve turşuyla gayet doyurucu ve besleyici olur
arkadaşlar ben olayı çözdüm . başbakan başından beri olaya partiler açısından bakıyor. o nedenle o da kendi tabanını korumaya çalışıyor. dünkü konuşmasında da hala partilerden bahsetmesi bana bunu düşündürdü. bence ona göre muhalefet hükumete karşı ayaklandı, oda kendi tarafına yönelik açıklamalar yapıp yaptığı işlerden bahsediyor. olay parti meselesi.
günaydınarkadaşlar ben olayı çözdüm . başbakan başından beri olaya partiler açısından bakıyor. o nedenle o da kendi tabanını korumaya çalışıyor. dünkü konuşmasında da hala partilerden bahsetmesi bana bunu düşündürdü. bence ona göre muhalefet hükumete karşı ayaklandı, oda kendi tarafına yönelik açıklamalar yapıp yaptığı işlerden bahsediyor. olay parti meselesi.
kuru fasülye iyidir, yanında pilav ve turşuyla gayet doyurucu ve besleyici olur
.gerçekten oraya takıldı kaldı .merak ediyorum acaba kılıçdaroğlu katılmasaydı tepkisi nasıl olurdu?parti derken sadece chp yi muhalefett sanıyor,başkanımızda acaip chp takıntısı var.oturuyor kalkıyor chp.
Söz ola kese başı, söz ola kese savaşıbravo kazen, biraz mizahla en azından kk da isyanı barışa kavuşturdun
Düzeltme ;
70 ve öncesi ; konserve fasülye
71-80 arasında doğanlar ; kuru fasülye
81-90 arasında doğanlar ; taze fasülye
91 ve üzeri doğumlular ; çıtır fasülye
:) buyrun son durum : )
ve fasülye konusu nasıl açıldı dersenizde ;
Çıtır mı çıtır fasülyeden günaydınlar hepinize kızlar
arkadaşlar ben olayı çözdüm . başbakan başından beri olaya partiler açısından bakıyor. o nedenle o da kendi tabanını korumaya çalışıyor. dünkü konuşmasında da hala partilerden bahsetmesi bana bunu düşündürdü. bence ona göre muhalefet hükumete karşı ayaklandı, oda kendi tarafına yönelik açıklamalar yapıp yaptığı işlerden bahsediyor. olay parti meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?