bu noktada şunu söylemek istiyorum, tabanının onu beklediği kadar , gerçek gezi parkçılarda onu bekledi dört gözle. bu konuşmayı yaparken onlarında ılımlı bir mesaj beklediğini düşünerek yapması gerekirdi. hükümet başkanı sıfatıyla parti teşkiltaında ayrı bir konuşma yapabilrdi ama orda dış ülkeleri ziyart etmiş ve dönmüş bir başbakan vardı. Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı. imralı konularında bu ayrımı çok iyi yapmıştı. devlet başkanı rolü ile değil hkümetim adına konuştum demişti. bu ayrımı gene yapabilrdi ama işi biraz gövde gösterisine çevirdi. onu diğer politikacılardan ayıranda budur. onlar parti başkanları ancak Erdoğan Türkiye Cumhuriyetinin başbakanıdır
hiçbir otorite kendine karşı geleni barındırmaz bu budur
siyaseti geçtim bizler bile normal hayatta yaşıyoruz bunu.
osmanlının ılımlı politika izledğini söylerler ama ben cok fazla ılımlı olduklarını düşünmüyorum
zira üniversitede bana böyle ögretildi ben de böyle arastırdım
en basiti Yavuz Sultan Selim'i sevmeyen alevi kardeşlerimiz mesela.
ama işte yaşamak zorundasın ve o zamanlar da bu zaman ki kadar arastıran insanlar yoktu bence.
belki boyun eğdiler belki isyan da ettiler(zira ediliyordu,) belki sadece olumlu yönlere baktılar da barındılar ama bir şekilde bastırıldı işte.
Eki Görüntüle 730091
Bunları da gözaltına alıyorlar mı acaba çok merak ediyorum?
Bahçeli ve Kılıçdaroğlundan farkı bir milletin Başbakanı olması.Onlar yalnızca parti lideri.
Twitterdan destek mesajları yazanları gözaltına aldılar bilmem haberiniz var mı?Ayrıca milletin onları yazması Akplilerin organizasyon yok tamamen halkın kendi insiyatifiyle gelişen bi olay demelerine karşılıktı.
Bir sürü şiddet yanlısı slogan oldu duyarlı bi Başbakan buna izin verir mi?
Türk bayrağını yakanlar bellidir onlar provakatör.Gerçek eylemciyle onları bi sınıfa koymak hakarettir.Ayrıca zamanında bölücü örgüt sempatizanlarının eylemlerde neler yaptığına bizzat şahit oldum polisin bu olaylara yaklaşımıyla onlara yaklaşımı Başbakanın üslubu daha hafifti.
Merhaba güzel yurdumun güzel ve akıllı kadını,annesi,anne adayı...
Uzun zamandır bir daha mesaj yazmam diye düşündüğüm bu foruma,son günlerde yaşanan olayların tahammül sınırlarımı zorlaması sebebiyle 1 mesaj yazmak ve UYAN demek istedim.
Uyan güzel yurdumun akıllı ve güzel kadını
Kendin için
Ailen için
Evladının,evlatlarının geleceği için UYAN
NE OLURSUN YALVARIRIM UYAN
Ve artık tarafı ne olursa olsun herkesin sorduğu sorunun yanıtını araştır
Neden küçük bir gurubun eylemi bu hale geldi ve neden hala iktidar körüklüyor??
Neden muhalefet(muhalefetin tamamı)ise iktidara bu günlerde sadece bu konuda muhalefet yapıyor??
UYAN ve ARAŞTIR NE OLUR
Yalvarıyorum çünkü bende anneyim
Kendimden geçsem evladımdan geçemiyorum
Elimden gelen sadece sesimi duyurabildiğim herkese yalvarmak
NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN UYAN
Bu yazıyı okuyorsan okuman yazman var
Elinin altında internette var bak
1 saatini ver araştır
GÖZÜNÜ SEVEYİM ÜŞENMEDE ARAŞTIR
Bu olayların neden bitmediğini, tüm kollardan neden körüklendiğini, herkesin neden bir inatlaşmaya sevkedilmeye çalışıldığını bi araştır
Araştır ve gör ülkenin gerçeklerini
Tamda küçük bir eylem toplumsal bir olaya dönüşmeye başladığı anda TBMM den geçen petrol yasası neymiş bi araştır
TPAO(Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) nasıl(sadece 1980 öncesi olan-varsa tabi- petrol kuyuları bırakılarak) pasifize edilmiş bi bak bakalım
Yurdumun petrollerini kim arayacakmış?
kim çıkaracakmış?
kim satacakmış?
Ve bazı mühendislik odalarının yabancılara ülkeyi satmak, bağımsızlığımızı tehlikeye atmak ve kapitülasyonları geri getirmek gibi
eleştirilerde bulunduğu bu yasa nasıl bir yasaymış???
2.Abdülhamitin 100 yıl önce çıkardığı petrol haritasında 85 adet petrol rezervi olduğu belirlenirken ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı bunu doğrularken hemde
Tamda bu olaylar sırasında,istisnasız herkesin gözü taksime çevrilmişken TBMM den geçen bu yasayı bi oku GÖZÜNÜ SEVEYİM
Hemde SADECE 206 KABUL OYUYLA geçen bu yasayı bir oku ALLAH RIZASI İÇİN
Ve azıcık düşün NE OLUR DÜŞÜN
Muhalefetinde neden sesi çıkmıyor bu yasa için onuda DÜŞÜN
Toplumun geneline yayılan eylemler için hiçbir yazılı ve görsel medya kurumuna izin vermeyen devlet HALK TV ye nasıl izin veriyor az bi düşün
Hadi devlet karışamıyor diyelim,hiçmi fanatik yok bi lafla o tv yi yıkacak
O da olmuyor değilmi neden acaba bir DÜŞÜN
ÜLKEMİZ NASIL BİR OYUN İÇİNDE DÜŞÜN
Ama bu yasanın Cumhurbaşkanının onayından geçmesini bekleme düşünmek yada harekete geçmek için
Oradan da geçtimi zaten HİİİİÇ DÜŞÜNME GERİSİNİ...
Tarafın-düşüncen-ideolojin-inancın ne olursa olsun BİR ŞEYLER YAP NE OLUR
Türk Petrol Kanunu Cumhurbaşkanı onayıyla yasalaşmadan BİR ŞEYLER YAP NE OLUR
EVLADI İÇİN YALVARAN BİR ANNEYİM SADECE...
EVLATLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ BU ÜKLE İÇİN YALVARIYORUM HEPİNİZE...
Sağlıcakla Kalın...
NOT: Yazım hiçbir yerden yada kişiden alıntı değil,tamamen kendi düşünce sistemimin ürünüdür. İstediğiniz platformda paylaşabilirsiniz
ama bastır bastır bi yerde pörtler, hak cahildi diyosun cahil halk galeyana daha çabuk gelir. isyan etmek için 300 yıl beklemez. yavuzu sevmeylenler şah ismaile bayılıyorsa burda da bir sorun var. ayrılık mı var bizim genimizde sağ duyumu:44:
iyi madem öyle çıkıyım o zamano konuya hiç girme derim...sonu başka yerlere gidebilir
Kendisi bu konuda birşeyler yapacagini açik ve net söyleti zaten...
Tamam o Başbakan olarak ayri bir konuşma yapabilirdi, ama onu istifaya çagiran bir millete hemen gelirgelmez nasil konuşma yapsinki? anasina bile sövdüler, pankartlarla! olaylari inceleyeceginide söyledi, ayri gayri yok dedi (tabi önümüzdeki günlerde görülecek birşey yapip yapmayacagi), ben parti tutmayan biri olarak, kusura bakmayin ama Yere koymaya Kiyamadigim şanli TÜRK Bayragimi yakanlarla asla muhattab olmazdim!!!
görenler bilir ben sırık fasulyeyim : )))))
bu arada tekrar ediyorum abi diyeni banlarım, yaş saplantım yokta ama bazıları yok o abi değil abla diye tepki veriyor : ))))
Düzeltme ;
70 ve öncesi ; konserve fasülye
71-80 arasında doğanlar ; kuru fasülye
81-90 arasında doğanlar ; taze fasülye
91 ve üzeri doğumlular ; çıtır fasülye
:) buyrun son durum : )
ve fasülye konusu nasıl açıldı dersenizde ;
Bu eylemde ki en hoşuma giden noktalardan biri ;
"70 sonrasında doğanların her ne kadar benim siyasi kimliğim var dese de hayatında hemen hemen hiç bir böyle eyleme katılmamalarına rağmen bu gün 90 sonrası doğan gençlerin 5-10 yıl sonra biz bunu yaptık" gibi bir cümle kuracak olmaları, bunu yaşamaları görmeleri oldukça güzel bir kazanımdır.
çok uzun oldu ama umarım izah edebilmişimdir.
Bu arada 90 doğum öncesi olupta eylemlere katılanlar malesef fasulyeden katıldılar : ) Bu işin espirisi ama gençleri yaptıkları EYLEMDEN dolayı tebrik ederim. O yaşlarda olup böyle bir oluşumda imza atmak çok keyifli olurdu sanırım...
eee fasulyeler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Bahçeli ve Kılıçdaroğlundan farkı bir milletin Başbakanı olması.Onlar yalnızca parti lideri.
Twitterdan destek mesajları yazanları gözaltına aldılar bilmem haberiniz var mı?Ayrıca milletin onları yazması Akplilerin organizasyon yok tamamen halkın kendi insiyatifiyle gelişen bi olay demelerine karşılıktı.
Bir sürü şiddet yanlısı slogan oldu duyarlı bi Başbakan buna izin verir mi?
Türk bayrağını yakanlar bellidir onlar provakatör.Gerçek eylemciyle onları bi sınıfa koymak hakarettir.Ayrıca zamanında bölücü örgüt sempatizanlarının eylemlerde neler yaptığına bizzat şahit oldum polisin bu olaylara yaklaşımıyla onlara yaklaşımı Başbakanın üslubu daha hafifti.
Hepsini gözaltina aldilarmi sence? benim arkadaşlarim halen yanimdada....
Bu arada millet slogan attikca, Başbakan susmadi devam etti, bilirsinki susunca, sloganlarin herkes tarafindan duyulmasi içindir...ama o susmadi, bu arada ben burda Başbakanin avukatligini veya partizanligini yapmaya gelmedim, benim görüşlerim zaten farkli, ancak haklininda yanindayimdir...
Peki o TÜRK bayraginin yakildigi ani izledinmi? Izlemediyse, bir izle derim, etrafta yüzlerce kişi vardida, hepsimi provokatör?
halka yaranmak için değil hükümetin geleceği ie ilgili bir yerlerden duyum alarak böyle davrandığını düşünüyorum ben nazlı ılıcak' ın. ahmet altan' ın ise geçtiğimiz ay akp istanbul il başkanının hükümetin yeni dönemde liberallleri saf dışı bırakacaklarına dair açıklaması üzerine bu kadar sert bir yazı yazdığını düşünüyorum ahmet altan' ı iyi bilirim kendisi gibi bir liberal tutup da boşuna ispanya iç savaşı sloganı no pasaran' ı yazmaz.
iyi madem öyle çıkıyım o zaman
oda bir zamnalar birine demşti. ayrıca herkes herşeyi söyler. vay sen benim anama sövdüydün deyip tek tek insanlarla münakaşa ederek devlet yönetilmez. halk neden bir hükümet seçiyor. brleşmek için. o ki devleten bekası için gençlerimizin canına kıymış teröristlerle görüştü . ılımsa herkese ılımlı olmak . değilse herkes bir art niyet arar
23 polıs yaralanmış, yüzlerce ınsan yaralandı bu eylemler sırasında polısın sert müdahalesı yüzünden, Ölenler oldu, onun nıye lafı geçmemış?
Eşı hamıleymış, üzüldüm.
Aılesının başı sağolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?