Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bir de şöyle dşünoyrum hani başbakan çok ilgileniyor ya ülke gelişsin diye hani her şeyin üstünde tutuyor ya:44:
e madem bu kadar şeyden sonra ülkenin gerilemesine nasıl göz yumuyor?

Kendisi bu konuda birşeyler yapacagini açik ve net söyleti zaten...

Tamam o Başbakan olarak ayri bir konuşma yapabilirdi, ama onu istifaya çagiran bir millete hemen gelirgelmez nasil konuşma yapsinki? anasina bile sövdüler, pankartlarla! olaylari inceleyeceginide söyledi, ayri gayri yok dedi (tabi önümüzdeki günlerde görülecek birşey yapip yapmayacagi), ben parti tutmayan biri olarak, kusura bakmayin ama Yere koymaya Kiyamadigim şanli TÜRK Bayragimi yakanlarla asla muhattab olmazdim!!!

ama bastır bastır bi yerde pörtler, hak cahildi diyosun cahil halk galeyana daha çabuk gelir. isyan etmek için 300 yıl beklemez. yavuzu sevmeylenler şah ismaile bayılıyorsa burda da bir sorun var. ayrılık mı var bizim genimizde sağ duyumu:44:

Çok doğru bir tespit, anlaşılmayan bu işte, Başbakan farklı bir konumda, muhalefet liderleri seçimlerde oy almak için bu eylemi kullanabilir ama Başbakan sağduyulu olmalıydı, provokatörler rahatlıkla yakalanabilirdi, Başbakan'ın birçok konuşmasını tv'den dinleyen biriyim, hep slogan atarlar ama Başbakan sükunete davet ederdi, eliyle sakin olun, susun işareti yapardı ama dün gece açılan hakaret dolu pankartları hadi uzaktaydı göremedi diyeyim lakin İzin ver gidelim Taksim'i ezelim gibi sloganları duydu, susturabilirdi, onlarda benim halkım diyebilirdi, yakışan bu değil miydi?

Tekrar altını çiziyorum eylemdeki halkın arasına karışmış kötü niyetlileri onaylamıyorum, Başbakan'ında onaylamasını istemem.

Bu yorumun arkalarda kalmasını istemedim.

Bizler sokaklarda uğraşırken meşgul iken bakın mecliste ne oldu ! Petrol kanunu tasarısı - YouTube

yok ben halk cahildi demedim demem de
bu kadar arastırılmıyordur belki dedim
yani o benim naçizane fikrimdi hani bizler de bize uygun olmamasına ragmen bazı seylere boyun eğdik ya o da öyledir sonunda patladık ama yine bastırılacak.
sanmam ki işe yarasın
düzen bu bence yani yanlıssam düzeltin.

ayranın içine ne karıştırıyorlar cidden merak ediyorum

(resme tıklayın)

o konuya hiç girme derim...sonu başka yerlere gidebilir
iyi madem öyle çıkıyım o zaman

oda bir zamnalar birine demşti. ayrıca herkes herşeyi söyler. vay sen benim anama sövdüydün deyip tek tek insanlarla münakaşa ederek devlet yönetilmez. halk neden bir hükümet seçiyor. brleşmek için. o ki devleten bekası için gençlerimizin canına kıymış teröristlerle görüştü . ılımsa herkese ılımlı olmak . değilse herkes bir art niyet arar

ben başbakanın konuşmasının sadece bir bölümünü dinledim. Ordaki topluluk yol ver gidelim taksimi ezelim diye slogan atıyorlardı. Sanki ülke sadece onların, rte sadece onların başbakanı gibi bir izlenim uyandırdılar. Başbakan eylemcileri açıkça küçümsedi ve umrumda değilsiniz der gibi bir hava yarattı.

görenler bilir ben sırık fasulyeyim : )))))

bu arada tekrar ediyorum abi diyeni banlarım, yaş saplantım yokta ama bazıları yok o abi değil abla diye tepki veriyor : ))))

Gençlerin kendilerini ifade edebilme eylemini ben de yürekten alkışlıyorum.

Tarihsel yorumunuz bir yıl önceki anımı hatırlattı.
Bir yıl önce, arkadaşım ile kızı, ben de kızımla birlikte (koserveler-tazeler ) söyleşirken,
konu 80 olaylarına geldi. Tazeler büyük bir heyecanla, o tarihleri yaşamış annelerinin
anılarını dinlemeye odaklandılar. Konservelerde tık yok. Sorular yöneltiyorlar, yanıt yok.
Kızlarımızın şaşkınlığı gözlerimin önüne geldi.
Ya anne hayret birşeysiniz, o tarihlerde siz neredeydiniz?
İşte şimdi o genç kızlar, Gezi parkı direnişine sorumluluk üslenerek destek veriyorlar.
Türkiye'nin gençleri hangi görüş, inanç ve düşüncede olursa olsun Gezi parkına odaklanmış durumda.
Hepimiz biriz, Biz TÜRKİYEYİZ mesajı veriyorlar.
Annelerine, başını kumdan çıkar, neler olduğuna bak, düşün analiz et ve aklına yatanı destekle dediler.
Onlarla gurur duyuyorum.

Sevgili kazen, bana teyze diyecekler için yapabileceğim hiç birşey yok. Orantısız güç.

Hepsini gözaltina aldilarmi sence? benim arkadaşlarim halen yanimdada....

Bu arada millet slogan attikca, Başbakan susmadi devam etti, bilirsinki susunca, sloganlarin herkes tarafindan duyulmasi içindir...ama o susmadi, bu arada ben burda Başbakanin avukatligini veya partizanligini yapmaya gelmedim, benim görüşlerim zaten farkli, ancak haklininda yanindayimdir...

Peki o TÜRK bayraginin yakildigi ani izledinmi? Izlemediyse, bir izle derim, etrafta yüzlerce kişi vardida, hepsimi provokatör?

arkadaşlar yanlış anlamayın gerçekten muallakta kaldığım için soruyorum gazi mah. yaralanan genç karakola yürümeye çalışan gruptan değil miydi?

Son düzenleme:

yalnız başbakanın gelmesi bir miting değildi
o bir miting konuşması da değildi. diyorsunuz ya her parti kendini savunur. o savunmalar seçim zamanında yapılır ülkenin bu halinde yapılmamalı
zaten biz buna kızıyoruz olay parti meselesi değildi ve sanırım siz de bunu anlayamamışsınız.

Cincom tespitlerin çok yerinde balım.
Arkalarda kalmasını istemedim.

Liberaller genelde dönek olur ama bu şahısların eylemi desteklemelerinin ardında farklı durumlar olabilir.

"biz şehit veriyoruz, başbakan uyuyor, nerde bu devlet, neden Recep T Erdogan birşey yapmiyor" eminim bu cümleleri biryerlerden taniyorsundur,
burda demek istediguim bizim millet hem terörün durmasini yani şehit vermememizi istiyor, hem barişin saglanmasini istiyor, huzur istiyor

stratejik olarak bakildiginda, birşeyin düzelmesi için, illaki birşeylerden vazgeçmek gerekir (bunun üzerinde araştirmalar ve raporlar yazan biri olarak bu cümlemden eminim), ee şimdi ya şehit vermeye devam edecektik, yada o lanet terör örgütüyle görüşeketik, yani Erdogan cahil degil, stratejinin ne oldugunu biliyor, bu yüzden bu lanet insanlarla görüştü, işe yaradimi peki? evet yaradi, bundan sonra ben susarim...

Eyleme katılmak kişinin kendi seçimidir. Ama burda ölen polisin orda bulunmamayı seçmek gibi bi lüksü yoktu.

Durup durup gösterilerde yaralanan DİRENİŞÇİ(!)leri savunuyosunuz.
Yazıklar olsun...

zaten günlerdir bunu anlatmaya çalışyoruz başbakana,bu eylem bu direniş partiler üstüdür..halkın direnişidir..bunu anlaması lazımdı zira akp ye yakın bir çok kesim bunu anladı da köşe yazıları yazdılar,röpörtajlar verdiler hatta msj aldık tamam dediler..başbakan bunu ansıl anlamaz? hiç samimi değil hiç..

bu eyleme chp de dahil hiç bir siyasi parti sahip çıkamaz,buna hakkı yoktur..ellerini direnişiten çeksinler!

bu arada artık kk da kimse bana abla deyip durmasın görüğünüz gibi TAZAE FASÜLYE imişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…