Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ne güzel demişssin

hala anlamıyorum tekbirle karsılıyorlar basbakanı
burası laiik bir ülke onu geçtim gelen halife mi ki tekbir le karsılanıyor

Bu arada başbakan tekrar mı konuşmuş, twitterda bir şeyler yazıyor, daha ılımlı diyebilirim hatta
ben izledim ama aklımda kalanları söyleyeyim. demokratik haklı talepler başımızın üzerinde gibi bişey söyledi. çevreyle ilgili bana bildirin beraber bişeyler yaparım veya haftada 3 gün mecliste milletvekilleri toplanıyor onlar sizin vekiliniz onlarda bildirebilirler gibisinden bişeyler söyledi
daha yumuşaktı

yanlışım varsa düzeltirsiniz . wall street eylemlerinde 17 kişi öldü dedi. oralarda daha sert müdahale var dedi. aşırı güç kullananlar için gereken yapılacak dedi.

Dün gece başbakanın konuşmasını izleyememiştim.
Şimdi izledim miting bayağı, seçim konuşması.
Pişman olmuş olmalı, şahsen ben olsam böyle bir konuşma yaptığım için pişman olurdum.
İnceleme başlatılmış evet, dilerim her iki tarafta da haksız olanlar cezasını çeker.
Bir kardeşimiz de beyin kanaması geçirmiş durumu kritik.

Topçu kışlasına da kan bulaştı artık, yapılsa da gram sevmeyeceğim, saygı duymayacağım.

Son düzenleme:
​sanırım bunu eklemesem olmaz %50'nin değil %100 ün partisiyiz dedi

Bu eylemlerle ilgili başbakan konuşmasında amerikadaki wall street ayaklanmalarını örnek gösterip 17 kişi öldü dedi ya.. Abd konsolosluğundan da fişek hızıyla cevap geldi kimse ölmedi diye. https://twitter.com/USEmbassyTurkey/status/343003546742059008

ya yemin ediyorum rezil oluyoruz, nasıl bir danışmanı var da adamın eline yalan haberleri tutuşturuyor, kendisi de araştırmadan halka söylüyor.

şu gercekten yalansa ki yalanlığını ABD teyit etmiş
gerçekten biri ona inadını kırmasını hadi kırmasa bile en azından arastırmasını söylesin(bunu söylemek bile ne kadar tuhaf geliyor benim dilime o bir Başbakan iken)
bu kadar da düşmez bir ülke ya hu düşmemeli

Bizi demokrasi için eleştiren abd nin telekulak skandallarına bak sen...................

Herkes kendi çıkarlarının demokrasisini arzularken nasıl daha özgür bir dünya olcak neyse allah her şeye kadirdir.........

Twitter dan sonra facebookta da bu sefer polıs arkadas sataşmaya başladı
Dün akşam ki Başbakanımızın nasıl insan topladığını yaydıgımız için ..

Bu ülke için en korktuğum şey ; İnsanların kendı adaletını sağlamaya kalkışmalarıydı buda yavas yavas oluyor..
Artık fıkrımızı alalen paylasmamız ve konusmamız da yasaklanabılır hatta yasak gb bısey :)

hiçbir polis müdahalesi ölümle sonuçlanmamıştır denmiş. yani polis müdahalesi dışında var anlamına mı geliyo bu.
ayrıca ilgili resimlerde polis oturanların direk gözüne sıkıyo biber gazını. demek ki dünyanın her yerinde durum böyle yazık...

Bizi demokrasi için eleştiren abd nin telekulak skandallarına bak sen...................

Herkes kendi çıkarlarının demokrasisini arzularken nasıl daha özgür bir dünya olcak neyse allah her şeye kadirdir.........

mone bir gözün kapalı mı yazıyorsun canım yazdıklarını?
Okumuyor musun yazılanları?

benim anlamadığım herhangi bir farklı görüş olduğunda neden konu kişisel laf atmalara dönüşüyor.........

Benim kimsyle bir kavgam yok ki ama üsluplara kaşı duruyorum.......... Mesela dün akp mitinginde halit ergencin ailesine yazılan pankart çok terbiyesizceydiiiiiiiii.................

Taksimi ezelim demk de çok yanlış........aynı şekilde tayyip kes sesini demek te çok yanlış.............böyle üslubu kimse tasvip etmez............

Kimin söylediğinin bir önemi yok ortamı geren kaybediyor.............çapulcu demek te çok yanlış ben dünden beri çapulcu musun vay vay şarkısını
doladım dilime eşim kafayı mı yedin diyo.............

çok da beğendim bütün yorumları okuyorum komik olanlara gülüyorum........ Göstericiler de çok yaratıcı...........
Izmir de dövülen kızı görünce çok üzüldüm onu yapan polisler insan olamaz zaten............ Ama her iki taraf da suçlu.............

Ya şu iş referanduma gitse de millet rahatlasa başka derdimiz yok mu dünya almış başını gidiyor...........

Bi daha da başbakan millete karışmasa laf atmasa vallahi bıktım artık......

Başka derdimiz yok mu.............yazık bu milletin emeğine zamanına............

Biz birbirimizi yiyince kazanan düşman olcak........ Ben chp ye oy vermedm hiç ama chp kötü olsa bana ne faydası olcak herkes mutlu olsun.......

Babam ülkücü amcam akpli birbirlerini yiyolar........ Ne varsa ortada........

o haberin yalanlandığını ben de biliyorm benm kastettdiğim abd de bir telekulak skandalı ortaya çıkmış onla ilglydi ama yanlış anlaşldm sanrm

​sanırım bunu eklemesem olmaz %50'nin değil %100 ün partisiyiz dedi

ilk diyeceğini en son diyen üslup sorunu olan bir insan..sağ olsun lütfetmiş,sonunda türkiye de % 50 dışında bir kesimin yaşadığını da fark etti..bunun farkı için ille 2 eylemci 1 polisin hayatını kaybetmesi mi gerekiyordu diye sormak isterdim ona?

olsun bu da bir adım..

ayrıca partisi değil başbakanı ya da hükümeti demek istedi sanırım değil mi?

Son düzenleme:
Ben laf atmadım ki, haberin yalanlığı yazılıyor, sen bir mesaj sonra "vay abd ye bak" diyorsun.
Okumuyor musun diye sordum

Neyse, biliyormuşsun ama yanlış anlaşılmışsın
Tamam canım sorun yok

Hava alanı mitingi izinsizdir. Kamu düzeni bozulmuştur. Binlerce "seçkin" vatandaş uçağına yetişememiş, hava alanından evine saatlerce ulaşamamış, sesten rahatsız olmuştur.

He bir de organizedir. Herkes bir takım "örgüt"ler tarafından sms'lerle alana çağrılmıştır. Bir takım bayrak ve pankartlar önceden hazırlanmıştır.

Bu gösteriler aynı zamanda "ideolojik"tir de. Bir partinin kışkırtması olduğunu görüyoruz.

Miting de halkı kin nefret ve şiddete davet eden sloganlar hep bir ağızdan söylenmiştir.

Meydan da konuşma yapan "marjinal" bir şahıs, meydandakileri kışkırtmıştır.

E o zaman, gaz nerde, tazyik nerde, TOMA'lar nerde? Aynı argümanlarla 10 gündür Türkiye'deki halka zulüm yapanların yandaşları cevaplasın lütfen.

Yanlışlık nerede?

Alıntıdır.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben bunun cevabını merak ediyorum. Gerçekten başbakan sayesinde artık kendimi iyice dışlanmış ve ikinci hatta üçüncü sınıf insan gibi hissediyorum. Geleceğim için kaygılıydım, artık hiç umudum yok. Kendisine sonsuz teşekkürler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…