Hakaret içermeyen şeyler paylaşılabilir bence, bakın biz çapulcuyu hakaret olarak algılamadık nasıl mizahlaştırdıkHalbuki tdk'ya bakarsanız düpedüz hakarettir:26:
Her şeye sinirle stresle yaklaşmayalım..Bu din değil, milli bir değer değil başbakan hakkında insanların aşırı hassasiyetini anlamıyorum...
ben izledim ama aklımda kalanları söyleyeyim. demokratik haklı talepler başımızın üzerinde gibi bişey söyledi. çevreyle ilgili bana bildirin beraber bişeyler yaparım veya haftada 3 gün mecliste milletvekilleri toplanıyor onlar sizin vekiliniz onlarda bildirebilirler gibisinden bişeyler söylediBu arada başbakan tekrar mı konuşmuş, twitterda bir şeyler yazıyor, daha ılımlı diyebilirim hatta
Bu eylemlerle ilgili başbakan konuşmasında amerikadaki wall street ayaklanmalarını örnek gösterip 17 kişi öldü dedi ya.. Abd konsolosluğundan da fişek hızıyla cevap geldi kimse ölmedi diye. https://twitter.com/USEmbassyTurkey/status/343003546742059008
ya yemin ediyorum rezil oluyoruz, nasıl bir danışmanı var da adamın eline yalan haberleri tutuşturuyor, kendisi de araştırmadan halka söylüyor.
Bu eylemlerle ilgili başbakan konuşmasında amerikadaki wall street ayaklanmalarını örnek gösterip 17 kişi öldü dedi ya.. Abd konsolosluğundan da fişek hızıyla cevap geldi kimse ölmedi diye. https://twitter.com/USEmbassyTurkey/status/343003546742059008
ya yemin ediyorum rezil oluyoruz, nasıl bir danışmanı var da adamın eline yalan haberleri tutuşturuyor, kendisi de araştırmadan halka söylüyor.
şu gercekten yalansa ki yalanlığını ABD teyit etmiş
gerçekten biri ona inadını kırmasını hadi kırmasa bile en azından arastırmasını söylesin(bunu söylemek bile ne kadar tuhaf geliyor benim dilime o bir Başbakan iken)
bu kadar da düşmez bir ülke ya hu düşmemeli
Bizi demokrasi için eleştiren abd nin telekulak skandallarına bak sen...................
Herkes kendi çıkarlarının demokrasisini arzularken nasıl daha özgür bir dünya olcak neyse allah her şeye kadirdir.........
mone bir gözün kapalı mı yazıyorsun canım yazdıklarını?
Okumuyor musun yazılanları?
mone bir gözün kapalı mı yazıyorsun canım yazdıklarını?
Okumuyor musun yazılanları?
​sanırım bunu eklemesem olmaz %50'nin değil %100 ün partisiyiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?