Allah korumuşta bombacıyı yakalamışlar. yoksa ortalık daha çok karışacaktı
dhkp-c imiş. 31 mayısta girmiş ülkeye. ortalığın karışıklığından faydalanmaya çalışıyorlar. Allah korusun insanları birbirine kırdıracaklarAy ne bombacısı :S
Şaka mı bu :S
arkadaşlar böyle insanların tepkisini toplayacak şeyler ne yazalım ne paylaşalım lütfen. yoksa tartışmalar yaşanır konu kapanır. lütfen SAĞDUYU
Hakaret içermeyen şeyler paylaşılabilir bence, bakın biz çapulcuyu hakaret olarak algılamadık nasıl mizahlaştırdıkarkadaşlar buraya her düşünceden insan fikirlerini yazıyo. şimdi biri de çıksa eylemcilerle ilgili bu tarz şeyler paylaşsa yine aynı durum söz konusu. hassas bi yer insanların tepkisini toplar
Allah korumuşta bombacıyı yakalamışlar. yoksa ortalık daha çok karışacaktı
Köşe bucak aranan bombacı kıskıvrak yakalandışimdilik ilk çıkan sayfa buydu. ben haberlerde izledimNe bombacısı, daha net bilgi verir misiniz?
Bildiğimiz açıklamalar daha yumuşak bir üslupla tekrarlandı. Polis müdahalesinin haklılığını başka ülkeleri örnek vererek ortaya koydu.Bu arada başbakan tekrar mı konuşmuş, twitterda bir şeyler yazıyor, daha ılımlı diyebilirim hatta
Türk halkı dediğiniz orda içip, dans edip, polise taş atıp ortalığı savaş alanına çevirenler mi?
Kusura bakma ben böyle bir Türk halkı tanımıyorum!
Bizim şanlı tarihimizde hak hiçbir zaman bu şekilde aranmadı!
Bunların ülkemize yaptığı maddi manevi zararı kimse yapmadı şimdiye kadar...
Olayların zamanlamasına da dikkat edin lütfen!
Bildiğimiz açıklamalar daha yumuşak bir üslupla tekrarlandı. Polis müdahalesinin haklılığını başka ülkeleri örnek vererek ortaya koydu.
Daha sonra örnek verdiği ülkelerden birinden, örneklediği bilginin yanlış olduğu açıklaması geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?