Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korumuşta bombacıyı yakalamışlar. yoksa ortalık daha çok karışacaktı

Bir gün eşlerimiz, biz, sevdiğimiz bir canımız iş çıkışı evimize giderken son derece haklı sebeplerle gösteri yapan bir grubun içinde oluşan kargaşadan dolayı hayatını kaybetse,
kaçımızın gözü " o haklı sebebi görür"?
Kaçımız der olsun "o gösteri olmalıydı. Giden benim canım olsun."
Bunun haklılıkla bir ilgisi yok ki.
Bunun polis, öğretmen, öğrenci olmak ile ilgisi yok ki.
Bunun protesto hakkıyla, bunun demokratik haklarla ilgisi yok ki.
Bu eşini ,hayat arkadaşını, karnındaki bebeğin babasını kaybetmiş bir bayana, evladını kaybetmiş bir anneye duyulan üzüntüyü paylaşmak için açılan bir konu.

Olaylarda gözlerini kaybedenler var.
Rahmetli olanlar var.
Hiç biri dayanılacak gibi değil ki.

arkadaşlar böyle insanların tepkisini toplayacak şeyler ne yazalım ne paylaşalım lütfen. yoksa tartışmalar yaşanır konu kapanır. lütfen SAĞDUYU

arkadaşlar böyle insanların tepkisini toplayacak şeyler ne yazalım ne paylaşalım lütfen. yoksa tartışmalar yaşanır konu kapanır. lütfen SAĞDUYU

İnsanlar da tepkilerini seçerek göstermeliler bence, hakarete ben de karşıyım ancak hakaret içermeyen mizaha da karşı olursam ruhumu kaybetmişim demektir.

arkadaşlar buraya her düşünceden insan fikirlerini yazıyo. şimdi biri de çıksa eylemcilerle ilgili bu tarz şeyler paylaşsa yine aynı durum söz konusu. hassas bi yer insanların tepkisini toplar

arkadaşlar buraya her düşünceden insan fikirlerini yazıyo. şimdi biri de çıksa eylemcilerle ilgili bu tarz şeyler paylaşsa yine aynı durum söz konusu. hassas bi yer insanların tepkisini toplar
Hakaret içermeyen şeyler paylaşılabilir bence, bakın biz çapulcuyu hakaret olarak algılamadık nasıl mizahlaştırdık Halbuki tdk'ya bakarsanız düpedüz hakarettir:26:
Her şeye sinirle stresle yaklaşmayalım..Bu din değil, milli bir değer değil başbakan hakkında insanların aşırı hassasiyetini anlamıyorum...

Bu arada başbakan tekrar mı konuşmuş, twitterda bir şeyler yazıyor, daha ılımlı diyebilirim hatta

benim için sıkıntı yok yazarken yüz ifademiz belli olmadığı için sert algılanabilir. sadece uyarmak istedim.çapulcu demişsiniz. burada herhangi biri size çapulcusunuz vs gibi bişey söylese ben şahsen uyarırdım. başbakan söyleminide tasvip etmiyoruz. karşılıklı olarak hassasiyetlerimizi dikkate alalım diye söyledim. ama tabi takdir sizin

Bu arada başbakan tekrar mı konuşmuş, twitterda bir şeyler yazıyor, daha ılımlı diyebilirim hatta
Bildiğimiz açıklamalar daha yumuşak bir üslupla tekrarlandı. Polis müdahalesinin haklılığını başka ülkeleri örnek vererek ortaya koydu.

Daha sonra örnek verdiği ülkelerden birinden, örneklediği bilginin yanlış olduğu açıklaması geldi.

içkiyi kim içmiş yanlarında mıydınız
biz hiç görmedik içenleri orda olanların görmediğini olmayanlar nasıl gördü cok merak ettim

dans etmek kötü değildir
güzeldir

ortalığı savas alanına ordaki güzel yürekli insanlar cevirmedi
araya sızmıs provakatörler cevirdi

Türkiye gezi direnişçileriyle gurur duyuyor

Bir şehit üzerinden siyaset yapanları kınıyorum.
Baş sağlığı dileyip geçin, siyaset için görüşlerinizi paylaşabileceğiniz diğer konular mevcuttur.

Bu da bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…