gezi parkı eylemini kendi amaçları için kullanmak isteyen, bir takım faaliyetlerde bulunanların kimler olduğu ve amaçları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. erdoğan'ın masumane eylemi çözmeden önce onları dikkate aldığı onlara yönelik girişimde bulunduğu halbuki en başta eyleme odaklanması gerektiği söyleniyor.
arkadaşlar bundan sonra artık bunların neler olduğu ortaya çıkacak bakalım görelim.
taksim şaşırma sabrımızı taşırma diye slogan atan akp lilerin şaşırarak birden tayyip şaşırma sabrımızı taşırma dediği videoyu izlediniz değil mi, koltuktan düştüm
eklemiyim kızıyolar sonra
taksim şaşırma sabrımızı taşırma diye slogan atan akp lilerin şaşırarak birden tayyip şaşırma sabrımızı taşırma dediği videoyu izlediniz değil mi, koltuktan düştüm
Provokatörleri bulmak için özel bir ekip kurulacakmış. Bir hafta önce yapmalılardı. Neyse bu da bir şeydir. Onlarla beraber şu "sözde" polisleri de ayıklasalar keşke. Kurunun yanında yaş da yanıyor.
gördüm dinledim ve
» TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI`N DAN! » TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI
TOPLUMSAL OLAYLARDA KULLANILAN KİMYASAL SİLAHLARA (GAZLARA) İLİŞKİN BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ
Merak edenler için...
Vay vay vay...
İyi millet hala hayatta.
bir işaretini bekliyoruz diyen grup, o bir işaretle yanlışlıkla taksime destek verirlerse şaşırmıcam
Redhack şuan halktv de...
Redhack şuan halktv de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?