Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

çok güzel söylemişsin arkadaşım da
mesleğini bıraktıktan sonra direnişçiler mi iş bulacak onca polise
bazılarına acaip geliyor olabilir
ama polislik ve askerlik gibi meslek grupları hiyerarşi ve emirle çalışır
üst emir verdiğinde ast yapmak zorundadır
bunu da unutmayalım lütfen
suçu polis memuruna atmak kolay
sorgulamaya sondan değil de baştan başlayalım lütfen..

bu yoruma tamamen katılıyorum, her can değerlidir.

Biz polisi hedef almadık. Polis bizi hedef aldı. Havaya bilmem kac mtden atması gereken gazları hedef alarak insanlara ates etti.

Sunu da belirtmek isterim, asla taraf değilim. Kuzenim Polis, uzaktan bana biber gazı sıktı akşam saırlıp ağladı. Muhafazakar bir aileden geliyorum. Ama asla radikal islamcı değilim.

Türk halkı dediğiniz orda içip, dans edip, polise taş atıp ortalığı savaş alanına çevirenler mi?
Kusura bakma ben böyle bir Türk halkı tanımıyorum!
Bizim şanlı tarihimizde hak hiçbir zaman bu şekilde aranmadı!
Bunların ülkemize yaptığı maddi manevi zararı kimse yapmadı şimdiye kadar...
Olayların zamanlamasına da dikkat edin lütfen!

Bu zihniyet ne demek pardon?
Size benimle bu sekilde konusma hakkini kim veriyor?
Terbiyesizligin alemi yok!

Aynı şekılde annemde enışteme sordu, X, şımdı ne olacak, eylemcıler mı sana ış bulacak dedı.
Enıştem konuşturmadı bıle, şerefımle her yerde çalışırım, yeter kı vatan bölünmesın dedı.

Ben senelerce enıştemın evınde, Polıs Lojmanında kaldım, yüzlerce polısın, polıs eşlerının yanında.
Nasıl bı meslek olduğunu çok ıyı bılıyorum.
Benım burda anlatamadığım bır çok şey var arkadaşım,
en basıt örneğı, hıç bır amır: sebepsız yere evlere, duraklara, adamın alnının ortasına bıber gazı at demez
dıyemez.
hee baktın kı çıkmış kendını bılmezın bırı bunu dıyor ve polıs bunu uyguluyor, ış çığrından çıkar

Belkıde susturulduğumuz ıçın ben şuan kendımı ıstedığım gıbı ıfade edemıyorum.

Bu zihniyet ne demek pardon?
Size benimle bu sekilde konusma hakkini kim veriyor?
Terbiyesizligin alemi yok!

+

Zihniyet neyin zihniyeti allah aşkına.?
En ufak bir şeyden bile ''ÖTEKİLEŞTİRME'' yapmaktan bıkmadınız, usanmadınız.

Olayların boyutu hal değiştirmişken hala neyin peşindesiniz?
Zihniyetmiş..
Ebuş, çeneni yorma güzelim, boşver.

Ben sızınle konuşabılceğımı sanmıyorum, zıra banlanmakta ıstemıyorum,
kısaca evet türk halkımı, çapulcularımı, ayyaşlarımı savunuyorum.
Orda kımın polıse taş attığını, ortalığı savaş alanına çevırdığını çok ıyı bılıyorum.

Lütfen sızde, Halkıma bıber gazı sıkan, Panzerle sokaklarda turlarken sebepsız yere yoldan geçen araçlara tazyıklı su sıkan, Kadın dırenışçılerı saçından tutarak metrelerce sürükleyen, yakın mesafeden tazyıklı su ve bıber gazı sıkan, coplarla kalabalığa gırışen polısımızı destekleyın
Kusura bakmayın ama bende böyle bır Türk Polısı tanımıyorum bundan sonra!
Polıslerın dırenışçılere dırendığı kadar PKK ya dırenselerdı belkıde ülkemızde daha az sorun olurdu,
Olayların zamanlamasına dıkkat ettım de, tam da bardağı taşıran son damla olmuş,

Iyı Günler

Son düzenleme:

canım kaç gündür aynı kişiye laf anlatmaya çalışıyoruz koyver gitsin ya...zaten uykusuz ve gerginim banlandım aynı şahıs yüzünden zamanında ..tartışmaya gerek yok.

Evet evet ötekileştiren bizzat benim.Zaten ben yazdım yaralanan direnişçileri savunmayın onların kendi tercihi diye.Ben dedim Benim polisim bu gençler diye.Her şeyden nem kapan bizleriz kimse mahal vermiyor zaten.

Valla halısınız ellerimi yormaya değmez

Bir şafak vakti, orantısız güç uyguladığında eylemciler ne yapmalıydı sence?
Eylemcilerin masumiyetine inanan ve destek vermek isteyenler nasıl bir tavır sergilemeliydi?
Daha fazla betonlaşmaya sadece hayır demenin değil, daha fazla betonlaşmaya engel olmanın bildiğin bir yolu var mı canım?
Muhalefetin yetersiz kaldığı yerde Halk muhalefet görevi almamalımıdır?
Ben kuleleri değil, Rab'bimin gökyüzüne döşediği mavinin her tonunu ve yıldızları görmek istiyorsam, tek başıma bunu
başarabilmem için ne yapabilirim?
Tüm samimiyetimle soruyorum monecim. Artık çok mecbur kalmadıkça evden çıkmıyorum çünkü betondan yansıyan
iklim hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Her gün çıkmak zorundakiler için yüreğim acıyor.

Dün sizin hali tavrınızdaki mertlik ve erkeklik, yürüyüşünüzdeki intizam ve ciddiyet size olan haklı itimadı kuvvetlendirdi ve herkesi memnun etti. Çünkü herkes biliyor ki ve bilmelidir ki, Polis ve Jandarma Kuvvetleri vatandaşlara huzur ve sükun temin eden Cumhuriyetin kanunlarına ve medeniyet düşmanlarına karşı kullandığı bir kalkandır. Binaenaleyh Cumhuriyetin kanunlarına ve memleketin huzur ve asayişine karşı gelebilecek ve vatandaşların hürriyetine tecavüz edebilecek her şeririn kafası behemahal bu kalkana çarpmalı ve parçalanmalıdır

Mustafa Kemal ATATÜRK

İyi de bu olaylar ilk başladığında polisin kaldırımda yatma durumu yoktu ki...Kimse de anasına bacısına sövmüyordu.İnsanlar parkta oturup piknik havasında takılırken onlar gelip üzerlerine biber gazı boca etti tazyikli suyla yıkadı bi de üstüne.Polisin müdahaleyi abartmasının sebebi eylemcilerin tepkisi değil yani.Polisin abartılı müdahalesinden sonra eylemcilerin tepkisi arttı zaten.

canım kaç gündür aynı kişiye laf anlatmaya çalışıyoruz koyver gitsin ya...zaten uykusuz ve gerginim banlandım aynı şahıs yüzünden zamanında ..tartışmaya gerek yok.

aaa öyle mi ben de saf saf yazıyorum olsun klavyemize sağlık :)

aaa öyle mi ben de saf saf yazıyorum olsun klavyemize sağlık :)

ay helak oldum valla dün mune bile uyudu sonra çıktım forumdan uykusuzum geceki konuşmaya hala sinirliyim gerginim üstüne şehir dışından misafir ağırlıyorum ...küt diye yığılıp kalcam bilgisayar başında...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…