Evet türk halkını savunuyorum.
Polısın orda bulunmama gıbı bı lüksü yok demışsınız, kısmen doğru olabılır
ama ortada bırşey yokken bıber gazı sıkması kendı tercıhıdır, sert müdahalede bulunmak kendı seçımıdır,
Enıştem de polıs, sırf kendı oğluna, karısına, arkadaşlarına müdahale etmek zorunda kalmamak ıçın, ış arkadaşları gıbı halkı gaz ıle zehırlememek,
onlarla karşı karşıya gelmemek ıçın geçen hafta Gezı Parkı dırenışı yüzünden ıstıfa ettı
Onun seçme lüksü vardı, ıyıkı de vardı
Gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. AMA; 250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer Pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif almak tercihtir.
Bakın burdaki polis de tercihini kullanmış.
Gel, Gel Bir Şey Yapmayacağız Diyen Polis - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Her can değerlidir.Neden kendileri tercih edip gittiler diye ölümü ya da yaralanmayı hak etsinler ki?
öyle ama başbakanın ifade ediş tarzı önemli.............. Egosu yüksek biri.... Bence göstericiler polisi de hedef alarak yanlış yaptı.........
Halk polisi askeri hep sever..............suç onlara emir verenlerde tabi istisnaları da vardır..............
Tepki polis üzerinden olunca karşı taraf da refleks halinde........... Ya ben sol görüşlü insanları severm aslında biçok muhafazakar insandan daha dürüst bulurum böyle arkadaşlarımı ama şu kamplaşma işi karışırıyor........
Herkesin önce kendini muhasebe etmesi lazm............ Bir taraf tutmaktır gidiyor............
Aslında birlik olmak daha iyidir...........
Evet türk halkını savunuyorum.
Polısın orda bulunmama gıbı bı lüksü yok demışsınız, kısmen doğru olabılır
ama ortada bırşey yokken bıber gazı sıkması kendı tercıhıdır, sert müdahalede bulunmak kendı seçımıdır,
Enıştem de polıs, sırf kendı oğluna, karısına, arkadaşlarına müdahale etmek zorunda kalmamak ıçın, ış arkadaşları gıbı halkı gaz ıle zehırlememek,
onlarla karşı karşıya gelmemek ıçın geçen hafta Gezı Parkı dırenışı yüzünden ıstıfa ettı
Onun seçme lüksü vardı, ıyıkı de vardı
İşinize gelmeyince çevir kazı yanmasın.
Alıntıladığım mesajı gördünüz mü yaralanan direnişçileri savunmayın diyor.Neden savunmayalım demişim ben de.Başbakanı söylediği gayet açıkken neden işime geldiği gibi anlayayım ki
Kim böyle böyle yaptı demiş ben onu anlamadım.Tercih ve emir meselesini anlatmışım orada bir alıntıyla.
İşinize geldiği gibi anlayan asıl sizsiniz.
Neyse bu zihniyetle tartışmaya girmemeyi öğrendim ben
selametle...
çok güzel söylemişsin arkadaşım da
mesleğini bıraktıktan sonra direnişçiler mi iş bulacak onca polise
bazılarına acaip geliyor olabilir
ama polislik ve askerlik gibi meslek grupları hiyerarşi ve emirle çalışır
üst emir verdiğinde ast yapmak zorundadır
bunu da unutmayalım lütfen
suçu polis memuruna atmak kolay
sorgulamaya sondan değil de baştan başlayalım lütfen..
Bu zihniyet ne demek pardon?
Size benimle bu sekilde konusma hakkini kim veriyor?
Terbiyesizligin alemi yok!
Bu zihniyet ne demek pardon?
Size benimle bu sekilde konusma hakkini kim veriyor?
Terbiyesizligin alemi yok!
Türk halkı dediğiniz orda içip, dans edip, polise taş atıp ortalığı savaş alanına çevirenler mi?
Kusura bakma ben böyle bir Türk halkı tanımıyorum!
Bizim şanlı tarihimizde hak hiçbir zaman bu şekilde aranmadı!
Bunların ülkemize yaptığı maddi manevi zararı kimse yapmadı şimdiye kadar...
Olayların zamanlamasına da dikkat edin lütfen!
Biz polisi hedef almadık. Polis bizi hedef aldı. Havaya bilmem kac mtden atması gereken gazları hedef alarak insanlara ates etti.
Sunu da belirtmek isterim, asla taraf değilim. Kuzenim Polis, uzaktan bana biber gazı sıktı akşam saırlıp ağladı. Muhafazakar bir aileden geliyorum. Ama asla radikal islamcı değilim.
+
Zihniyet neyin zihniyeti allah aşkına.?
En ufak bir şeyden bile ''ÖTEKİLEŞTİRME'' yapmaktan bıkmadınız, usanmadınız.
Olayların boyutu hal değiştirmişken hala neyin peşindesiniz?
Zihniyetmiş..
Ebuş, çeneni yorma güzelim, boşver.
öyle ama başbakanın ifade ediş tarzı önemli.............. Egosu yüksek biri.... Bence göstericiler polisi de hedef alarak yanlış yaptı.........
Halk polisi askeri hep sever..............suç onlara emir verenlerde tabi istisnaları da vardır..............
Tepki polis üzerinden olunca karşı taraf da refleks halinde........... Ya ben sol görüşlü insanları severm aslında biçok muhafazakar insandan daha dürüst bulurum böyle arkadaşlarımı ama şu kamplaşma işi karışırıyor........
Herkesin önce kendini muhasebe etmesi lazm............ Bir taraf tutmaktır gidiyor............
Aslında birlik olmak daha iyidir...........
Ben sızınle konuşabılceğımı sanmıyorum, zıra banlanmakta ıstemıyorum,
kısaca evet türk halkımı, çapulcularımı, ayyaşlarımı savunuyorum.
Orda kımın polıse taş attığını, ortalığı savaş alanına çevırdığını çok ıyı bılıyorum.
Lütfen sızde, Halkıma bıber gazı sıkan, Panzerle sokaklarda turlarken sebepsız yere yoldan geçen araçlara tazyıklı su sıkan, Kadın dırenışçılerı saçından tutarak metrelerce sürükleyen, yakın mesafeden tazyıklı su ve bıber gazı sıkan, coplarla kalabalığa gırışen polısımızı destekleyın
Kusura bakmayın ama bende böyle bır Türk Polısı tanımıyorum bundan sonra!
Polıslerın dırenışçılere dırendığı kadar PKK ya dırenselerdı belkıde ülkemızde daha az sorun olurdu,
Olayların zamanlamasına dıkkat ettım de, tam da bardağı taşıran son damla olmuş,
Iyı Günler
İyi de bu olaylar ilk başladığında polisin kaldırımda yatma durumu yoktu ki...Kimse de anasına bacısına sövmüyordu.İnsanlar parkta oturup piknik havasında takılırken onlar gelip üzerlerine biber gazı boca etti tazyikli suyla yıkadı bi de üstüne.Polisin müdahaleyi abartmasının sebebi eylemcilerin tepkisi değil yani.Polisin abartılı müdahalesinden sonra eylemcilerin tepkisi arttı zaten.ölen herkes insan evladıdır
böyle bakmak lazım konuya
ve evet emir ve tercih meselesi
DİRENİŞÇİ tercihen gitti, tercihen yaralandı vs.
polis ise zorunlu olarak gitti
emren gitti, emren vurdu. kırdı..
belki abarttı ama tarafsız düşünmek lazım
günlerce kaldırımlarda yattı
hükümete karşı olan DİRENİŞÇİ polisin anasına bacısına sövdü
hangi adam kaldırabilir bunu söyleyin bana
canım kaç gündür aynı kişiye laf anlatmaya çalışıyoruz koyver gitsin ya...zaten uykusuz ve gerginim banlandım aynı şahıs yüzünden zamanında ..tartışmaya gerek yok.
aaa öyle mi ben de saf saf yazıyorumolsun klavyemize sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?