Hak için hack diyecek kadar adam
Polise Allah rahmet eylesin.Ölen 3 kişiye de çok çok üzüldüm.
Neden savunmayacakmışız?Tabi DİRENİŞÇİ!ler insan değil çünkü.Onlar başka millettenler ayrıca.Biri Başbakanın Polisi diğeri bu gençler.
hadi diyelim 17 kişi öldü wall streette
bizde 3 kişi öldü
14 kişi ölene kadar devammı
ya da 3 kişi öldü aman ne var mı diyelim
ayrandan bunlar hep ayrandan
polis telefonunu paylaşınca nasıl bir hakka sahip oldular bilinmez.
eyleme ne gibi bir katkıda bulundu bu paylaşım oda bilinmez.
tc kimlik nosu, adresi paylaşılan eylemciye üzülünürken telefonu adı soyadı paylaşılan polise de üzülünse keşke.
bu hak olarak görülüp haksızlık savunulmasa, sezarın hakkı sezara verilse, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza.
Hava alanı mitingi izinsizdir. Kamu düzeni bozulmuştur. Binlerce "seçkin" vatandaş uçağına yetişememiş, hava alanından evine saatlerce ulaşamamış, sesten rahatsız olmuştur.
He bir de organizedir. Herkes bir takım "örgüt"ler tarafından sms'lerle alana çağrılmıştır. Bir takım bayrak ve pankartlar önceden hazırlanmıştır.
Bu gösteriler aynı zamanda "ideolojik"tir de. Bir partinin kışkırtması olduğunu görüyoruz.
Miting de halkı kin nefret ve şiddete davet eden sloganlar hep bir ağızdan söylenmiştir.
Meydan da konuşma yapan "marjinal" bir şahıs, meydandakileri kışkırtmıştır.
E o zaman, gaz nerde, tazyik nerde, TOMA'lar nerde? Aynı argümanlarla 10 gündür Türkiye'deki halka zulüm yapanların yandaşları cevaplasın lütfen.
Yanlışlık nerede?
Alıntıdır.
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben bunun cevabını merak ediyorum. Gerçekten başbakan sayesinde artık kendimi iyice dışlanmış ve ikinci hatta üçüncü sınıf insan gibi hissediyorum. Geleceğim için kaygılıydım, artık hiç umudum yok. Kendisine sonsuz teşekkürler!
Her polisinkini paylaşmıyorlar sanırım sadece orantısız güç kullanıp küfür edenleri diye biliyorum. :26: Yoksa niye paylaşsınlar ki? Bir de sicil noları gizlemişlerdi, açıklasınlar bence de yasal değil hiç bir şekilde.
Ben kesinlikle yandaş değilim, hatta hiç oy vermedim ama bu olaylardan sonra AKP yanlısı olmaya başladım.. Kusura bakmayında adamlar insan gibi gitti insan gibi geldi, Taksimdeki gibi heryeri kırıp döküp araçları yakarak otobüsleri yakarak tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan devlet mallarına zarar vermediler !!!
2 gün önce...
3 gün, abone olduğumuz gazete gelmiyor ve eşim artık 3. gün arayıp soruyor.
İlgileneceklerini söylüyorlar ve dağıtım yapan kişi konuyla özellikle ilgileniyor şikayet üzerine.
Sabah 7 de gazeteyi bırakıyor ve o saatte eşimi arayıp abi gazetenizi bıraktım diyor.
Ama sonra görüyor ki gazete biri tarafından alınıp yırtılıyor, sonra kapıcıyı görüp iletiyor durumu,
adam da öyle bıkmış ki abi bak şikayet oluyor sonra, bu konuyu hallet diyor ve eşimi de arayıp söylüyor.
Eşim tabi durumu öğrenince sinirleniyor, aynı şekilde ben de duyunca sinirleniyorum.
Kapıcımız kameralardan bu kişinin kim olduğunu buluyor, biz öğrenmek istesekte ilk etapta söylemiyor,
sonra öğreniyoruz ki yeni emekli olmuş bir öğretmenmiş bunu yapan.
Önemli olan insan olmaktır öncelikle ama bu kişinin öğretmen olması daha da şaşırttı beni.
Eğitim eğitim diyorsunuz ya, o taze fasülyeleri malesef böyle insanın haklarına şuursuzca
müdahele edebilen, sınırını bilmeyen, bu tarz kişiler yetiştirebiliyor.
Evladımız için endişeniyoruz deniliyor ya, ben de endişenmeye başladım!
Şimdi biz çıkıp bu saygısız insana gidip birşeyler söylesek, ne olacak peki,
işte malesef insanı zorla kavgaya zorluyorlar, sağduyu burada ortaya çıkıyor işte,
biz bu insanla muhatap olmamayı tercih ettik.
Peki işinde gücünde olan dağıtım yapan adamın suçu ne, yazık ya işinden olsa,
bütün bunları kim düşünüyor acaba.
Ötekileştimek mi...
Peki benim okuduğum gazeteyi öğretmen sıfatına sahip bu insan hangi hakla yırtabiliyor,
bunu yaparken beni ötekileştirmiyor mu?
Face de listemde ki arkadaşlarım, tayyibi savunan mesajlar yazanları sildim , farkında olmadıklarım varsa silsin beni derken,
beni ötekileştirmiyor mu?
Başı açık kişiler heryere eli kolunu sallaya sallaya girerken, başı örtülü kişiler başını açmak zorundayken,
ötekileştirilmiyorlar m?
(Üniversite bitene kadar açık biriydim, şimdi ise kapalı, her ikisinide yaşamış biriyim,
yaşayınca daha iyi anlıyor insan arada ki farkı, kapalıya ne gözle bakıldığını gayet iyi görüyorum.)
RTE destekleyenelere koyun derken, bu kişiler ötekileştirilmiyor mu?
(Siz kendinize göre fikilerinizi savunduğunuzda, bu fikilere yakın kişileri desteklediğinizde,
koyun olmuyorsunuz da, size ters gelen birşeyi destekleyen insanlar neden koyun oluyor onu da anlamış değilim,
insanları koyun ve aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yok, herkes en az sizin kadar akıllı merak etmeyin.)
vs.vs.
Bunlar istisna kişiler denilecek şimdi, malesef özellikle adı taraf ise, bu tarafa kimse saygı duymuyor,
o kadar çok kişi var ki böyle, iş hayatında orda burda karşılaştığım o kadar çok insan var ki.
Bu kişilerin genel bakışı bu, istisnalar bana göre çok az.
RTE aşığı bir insan değilim, sizin tabirinizle koyun değilim şükür,
kimse de beni silah zoruyla biryere çağırmıyor ya da oy verdirmiyor, siz nasıl hür iradenizle,
mantığınızla hareket ediyorsunuz, o koyun dediğiniz kişilerde öyle yapıyor.
Biz en ufak karşıt birşey yazdık mı kışkırtıyor oluyoruz ama sizler burada her türlü yalan ya da doğru
haberleri mantık süzgecinden geçirmeden yazarken, çeşitli karikatür ve sloganlar paylaşırken,
ne kadar saygı duyuyorsunuz bize, bu kışkırtma olmuyor mu?
örn; Anıtkabir diyip duruluyor, Anıtkabire dokunacak insan daha anasının karnından doğmamıştır heralde,
biraz mantık süzgecinden geçirin bazı şeyleri bari.
Tıpkı başbakana söylediğiniz gibi hani bu ne kibir geri dönmüyor ,diyorsunuz ya,
herkeste var bu kibir malesef, hangisi dönüyor gittiği yoldan,
herkes yolunda gitmeye devam etsin en iyisi bu olsa gerek...
tüh kaçırdım redhack ın konuşmasını herkes çok iyi şeyler yazmış
Ben izlemedim , keşke ekleseymişsiniz..
bende kesinlikle akepeli değilim ama, bu seçimlerde oyumu akepeye vercem. çünkü bu gezideki insanlar, dişi çıkmamış yetimin hakkını yedilerNasıl yediler bilmiyom ama yediler yani:44:. Ayrıca akepelilere orantısız zeka güç'ü kullandılar Bu yüzden akepeliler başbakanı karşılarken " tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma" diye slogan attılar Yedirmeyiz size onuuuu
tüh kaçırdım redhack ın konuşmasını herkes çok iyi şeyler yazmış
Bende kesinlikle Akepeli değilim ama, bu seçimlerde oyumu akepeye vercem. Çünkü bu gezideki insanlar, dişi çıkmamış yetimin hakkını yedilernasıl yediler bilmiyom ama yediler yani:44:. Ayrıca akepelilere orantısız zeka Güç'ü kullandılar bu yüzden akepeliler başbakanı karşılarken " Tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma" diye slogan attılar yedirmeyiz size onuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?