- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
Birazdan kendi sayfalarında video linki verecekler tatlım.
Paylaşırım buradan.
canım tvarsivi' nden izleyebilirsin konuşmanın tamamını müthişti şimdiye kadar hiç bilmediğim bazı şeyleri öğrendim.
redhack konuşmasının tamamı merak edenler için
konuşmacı kişiyi lütfen tarafsız düşünün ve sorgulayın
[video]http://www.ustream.tv/recorded/33978497/highlight/367601[/video]
Buna kimin itirazı olabilir ki? Özgür iradenle demokratik hakkını kullanacaksın.
bilmiyorum size de aynısı oluyor mu direniş başladığından beri gözlerim dolu dolu herşeye ağlar oldum ben şimdi yunanlarla sizin direniş mi daha kuvvetliydi bizim direniş mi diye de kavgaya tutuşursak şaşırmam :)
redhack ın konuşmasını tekrar yayınlıyormuş halk tv kaçıranlar için
Umarım herkes izler, dinler.
Tekrar izlicem.
İnanılmazdı.
Redhacki çok eskilerden bilirdim.
Ama artık onlara aşığım.
Med'cim,
Bir redhack atasözü derki;
Madem sonsuza dek yaşayamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız.. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı #RedHack'tir!
Olur mu olur.
Ortaokul çocukları gibi atarlananlar tarafından yönetiliyoruz neticede.
Bu arada amonranın verdiği videoyu kaydedin pclerinize.
Olası bir kaldırılmaya karşı bulunsun.
Haftada bir dinlemek lazım
yok kız işin şakası o :) ezildikten sonra hepimiz aynı şarap herkes aslında suss yine ağlıcam
Tabi bu işin şakasıydı. Öyle yorumlar okuyorum ki bilgisayarımı yere atıp, üstünde tepinmemek için kendimi zor tutuyorum. Ee şimdi cevap vermek istiyorum, cezam yeni bitti içerden yeni çıktım. Tepkimi böyle göstermek istedim. Akepeyemi bırakın oyumu, günahımı bile vermem
Ne Mutlu Türküm ve Atatürkçüyüm diyene...
Yahu gozunuzu seveyim. Hala eylemlerin masumiyetini savunanlar var,benim abim foxta yayin yonetmeni. Hangi samimi insan kaldirim taslarini sokup polise atar?
Cevap- ama onlar bize gaz sıkıyor.
50 belediye otobusu 11 bina, canli yayin araclari ,160 dan fazla polis araci ve ekipmanlari,is makineleri,, Atmler, metro asansorleri ve yuruyen merdivenleri ( artik bu noktada yuh doyorum ) daha unuttugum yakma ve yikma olaylari.
Esnafa verilen hasarlarda bir kenarda. Yagmalalar, kirmalar dokmeler hele hele o cocuklari on saflara koymuyorlar mi!
Ya olen genc? Yaralanan 100lerce halk ve polisler?
Simdi bana hala savunanlar soylermisiniz hangi insan evladi bu hasari verebilir?
Bas bas cagrilar yapildi yeter artik diye. Gaz bulutu gittiginde yaninizdakini gorunce sok olacaksiniz yapmayin dedik.
Buyrun daha kalabalik olmak adina yaninizda goz ydugunuz insanlar sayesinde. Zamlar vergi artislari ve sonunda kriz bizi bulur. Ama sizler hala utanmaz bundanda baslarini sorumlu tutmakta geri kalmazsiniz.
20 milyon lira zarari nasil karsilamalarini bekliyorsunuz?
Siz gidin simdi eylenin. yani basinizdaki kaldirim tasinda birinin kani varken gobek atmak nasil duygu ogrenmelisiniz.
Ne yurtdisi prestijimiz kaldi, ne ekonomimiz.
Kendi cikarlariniz adina 70 milyon insanin ekmegiyle oynadiniz tebrik ediyorum.
dagda askere kurşun sıkanla,taksımde polıse taş atan arasında bi fark yoktur...
o dağ teröristi sen ise şehir..
polise,askere,devlete taşla sopayla saldıran bi ırkın ne özgürlükten,ne halkçılıktan ne de devletten bahsetmeye hakkı yoktur..
begenılmeyen o hükümet,ilk defa refah yaşattı bu ülkeye..
kımse mukemmel degıldır,illakı yanlışlar oldu,illakı boşluklar oldu ama kımse bu kadar ıyı olmadı...
polise,askere,devlete taşla sopayla saldıran bi ırkın ne özgürlükten,ne halkçılıktan ne de devletten bahsetmeye hakkı yoktur..
kımse mukemmel degıldır,illakı yanlışlar oldu,illakı boşluklar oldu ama kımse bu kadar ıyı olmadı...
redhack konuşmasının tamamı merak edenler için
konuşmacı kişiyi lütfen tarafsız düşünün ve sorgulayın
[video]http://www.ustream.tv/recorded/33978497/highlight/367601[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?