Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
redhack konuşmasının tamamı merak edenler için
konuşmacı kişiyi lütfen tarafsız düşünün ve sorgulayın

[video]http://www.ustream.tv/recorded/33978497/highlight/367601[/video]

Son düzenleme:
canım tvarsivi' nden izleyebilirsin konuşmanın tamamını müthişti şimdiye kadar hiç bilmediğim bazı şeyleri öğrendim.

Teşekkürler chess, iyimiş :))

Ben de tekrar izliyorum, neleri unutmuşuz, neleri kaçırmışız,neleri hiç duymamışız ben de bunu öğrendim. Bence birçok kişinin izlemesi gerekir.
Ben baştan beri bu direnişi destekleyen biri olarak direnişin sadece iktidara değil, bizi bugünlere taşıyan medyaya, muhalafet olamayan muhalefete olduğunu düşünenlerdenim. Dilerim herkes payına düşeni almıştır.
Redhack` in dediklerinden birini burda yineleyim, muhalefet sensörlü tuvalet lambası gibi, ortalığı pislik götürdüğünde yanar sonra söner ( bunun gibi ) dedi. Evet maalesef gerçeklerden biri...

Son düzenleme:
Pek çok ürün için ''çapulcu'' ve ''çapuling'' patent alma müracaatı yapılmış.

redhack konuşmasının tamamı merak edenler için
konuşmacı kişiyi lütfen tarafsız düşünün ve sorgulayın

[video]http://www.ustream.tv/recorded/33978497/highlight/367601[/video]

Umarım herkes izler, dinler.
Tekrar izlicem.
İnanılmazdı.

Redhacki çok eskilerden bilirdim.
Ama artık onlara aşığım.

Buna kimin itirazı olabilir ki? Özgür iradenle demokratik hakkını kullanacaksın.

Tabi bu işin şakasıydı. Öyle yorumlar okuyorum ki bilgisayarımı yere atıp, üstünde tepinmemek için kendimi zor tutuyorum. Ee şimdi cevap vermek istiyorum, cezam yeni bitti içerden yeni çıktım. Tepkimi böyle göstermek istedim. Akepeyemi bırakın oyumu, günahımı bile vermem

Ne Mutlu Türküm ve Atatürkçüyüm diyene...

bilmiyorum size de aynısı oluyor mu direniş başladığından beri gözlerim dolu dolu herşeye ağlar oldum ben şimdi yunanlarla sizin direniş mi daha kuvvetliydi bizim direniş mi diye de kavgaya tutuşursak şaşırmam :)

Olur mu olur.
Ortaokul çocukları gibi atarlananlar tarafından yönetiliyoruz neticede.

redhack ın konuşmasını tekrar yayınlıyormuş halk tv kaçıranlar için

Bu arada amonranın verdiği videoyu kaydedin pclerinize.
Olası bir kaldırılmaya karşı bulunsun.
Haftada bir dinlemek lazım

Umarım herkes izler, dinler.
Tekrar izlicem.
İnanılmazdı.

Redhacki çok eskilerden bilirdim.
Ama artık onlara aşığım.

Med'cim,
Bir redhack atasözü derki;

Madem sonsuza dek yaşayamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız.. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı #RedHack'tir!

o bu degıl de gezı parkında Ermenı grubun bayragıyla acıklama yaptıgını da gordum yaa..tamamm dedım yaaa tamaa..yavasyavass hıkaye yola devam edıyor..benım canım genclıgım de ıyı nıyetıyle oralarda....

yok kız işin şakası o :) ezildikten sonra hepimiz aynı şarap herkes aslında suss yine ağlıcam

Vay anasını beee suan ızlıyorum Redhack 'ın konusmasını ..
Kardeşlerim benim adamlar adam..
Ne guzel konusuyorlar gözlerim doldu be bu kadar açık gerçekleri anlatabılenlerı gorunce.

dagda askere kurşun sıkanla,taksımde polıse taş atan arasında bi fark yoktur...
o dağ teröristi sen ise şehir..
polise,askere,devlete taşla sopayla saldıran bi ırkın ne özgürlükten,ne halkçılıktan ne de devletten bahsetmeye hakkı yoktur..

begenılmeyen o hükümet,ilk defa refah yaşattı bu ülkeye..
kımse mukemmel degıldır,illakı yanlışlar oldu,illakı boşluklar oldu ama kımse bu kadar ıyı olmadı...

Saçmalama arkadaşım, teröristlerle bir mi tutuyorsun halkı???

Son düzenleme:

sİz kendinizi kandırmaya devam edin.

Polisin orantısız güç uygulamasını hangi isimle adlandırdığını da söylermisin lütfen.
Sanırım bu kare gözünden kaçmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…