dagda askere kurşun sıkanla,taksımde polıse taş atan arasında bi fark yoktur...
o dağ teröristi sen ise şehir..
polise,askere,devlete taşla sopayla saldıran bi ırkın ne özgürlükten,ne halkçılıktan ne de devletten bahsetmeye hakkı yoktur..
begenılmeyen o hükümet,ilk defa refah yaşattı bu ülkeye..
kımse mukemmel degıldır,illakı yanlışlar oldu,illakı boşluklar oldu ama kımse bu kadar ıyı olmadı...
bende kesinlikle akepeli değilim ama, bu seçimlerde oyumu akepeye vercem. çünkü bu gezideki insanlar, dişi çıkmamış yetimin hakkını yedilerNasıl yediler bilmiyom ama yediler yani:44:. Ayrıca akepelilere orantısız zeka güç'ü kullandılar Bu yüzden akepeliler başbakanı karşılarken " tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma" diye slogan attılar Yedirmeyiz size onuuuu
dagda askere kurşun sıkanla,taksımde polıse taş atan arasında bi fark yoktur...
O dağ teröristi sen ise şehir..
Polise,askere,devlete taşla sopayla saldıran bi ırkın ne özgürlükten,ne halkçılıktan ne de devletten bahsetmeye hakkı yoktur..
Begenılmeyen o hükümet,ilk defa refah yaşattı bu ülkeye..
Kımse mukemmel degıldır,illakı yanlışlar oldu,illakı boşluklar oldu ama kımse bu kadar ıyı olmadı...
siz dağdaki teröristle ,halkımı kıyaslıyorsunuz anlamadım?polis halkı mı korumak için vardır? Iktidarı mı? Peki halkı kim koruyacak asker mi? O zaman savaş mı çıkarıyoruz , biz barış yanlısı bir halkız, hep beraber ,nasıl takdir ediyorsak ,eleştirme hakkımız vardır ,protesto edebiliriz ,ayrımız gayrımız mı var ? Dağdaki teröristle var,bence bu iktidar gücünü biraz gerçek teröriste gösterse iyi olacak ,ayrıca iktidar düşmanı değilim,oyumu akp ye vermiştim ,sevgiler
Herkes sakin olsun lütfen
bu yazıyı bende üstüme alayım mı yoksa yanlış mı link ettiniz. Malum şehir teröristi ilan edilen benimde:44:
Hanımlar,
lütfen artık parti lafları edilmesin, redhack vb guruplar hakkında da yazmayın, iş iyice çığrından çıkar oldu, insanlar yan komşusuna bile düşman oldu, belki yıllardır dost olanlar birbirlerini arkadaş listelerinden siliyor.
Eylemlerle ilgili açılan her topikte dile getirdim ama tekrar etmekte sakınca görmüyorum, ne iktidar ne muhalefet, hiçbirine yakın hissetmiyorum kendimi, benim tek derdim halk.
Yazık oluyor insanlara, haklarımızı savunmak için sokağa çıktım diyen, tencere tavayla, bayrakla eylem yapan insanlar bile provoke edenlerle bir tutulup terörist denmeye başlandı, dağdaki terörist için eve dönüş yasası çıkarıldı, bayrağıyla eylem yapanın günahı ne?
Yapmayın Allahaşkına, artık bırakın parmağınızla birbirinizi göstermeyi.
merhaba canım iktidar yanlısıyız diye kör mü olmamız lazım ben ilk izlediğimde fantastik film felan çekiliyo zannettim ,gaz bombaları havada uçuşuyor du ? Yok artık dedim,dedim yani ,şu yapılan muamelenin hiç biri dağdaki terörist eylem yapınca yapılmadı ?sana katılıyorum ,güzellikleride inkar edilemez ama bu son olaylar yaptıklarını yıktı ,iktidar halkından özür dilemeli ,halkda sandıkta gücünü göstermeli ,kaso yaratılmamalıdır,sevgiler.yav canlarrr...halkın ıcıne sızan provolatorlere karsı yapılmıs harekettır polısın yaptııgı..yapmayın gozunuzu seveyım..polısın bu kadar hakkını yemeyın..aradakı" kötu polıs "dıyeyım artık onlar hakkında zaten gereklı ıslemler yapılacak...ama bu kadar da yapmayın..demokrasıden bahsedıp oy cogunluguyla ıktıdar olmus partıyı hıc de demokratık olmayan yollarla yıpratmaya calısmanın demokrasıyle alaksını acıklayın....sizinle aynı zıhnıyette olmayan partı ıktıdarda dıye bunu yapma hakkınız yok..kaldı kiii sızın sıradan olarak baslattıgınız eylemlerde sehrın ne hale geldıgıne bakın..kamu mallarına verılen zarara bakın akp ılce baskanlıgının yanmasının hıc de masumane olmadıgını bılıyorsunuz...onlarca polıs araıcnın ..otobusun..kaldırım taslarının..vs bunları sız yapmadınız ama bırılerı bunu yaaaptı...gormuyor musunuz ulkenın nereye cekılmek ıstedıgını....kusura bakmayın ama sız ıstemıyorsunuz dıye bu hukumete hıcbırsey olmaz..yahu kardesım bu hukumet babadan ogula gecmedı yaaa...krallık var da bız mı bılmıoruz...secıldıı bu adam secıılldıı...yarın bırgun bızım ıstemedıgımız partı ıktıdara gelse o zamn bızım de aynısını yapmamız gerekır sızın savundugunuz dusunceye gore...
Secımı beklersın halk ıstemezse zaten gıdecek...
Bu hukumet 2.7 mılyar fıdan dıktı 10 yılda...bu ınsanlara agac katlıamı yapıyor derken bır dusun!!
Yahu hıc mı ıyı bırsey yapmadı bu hukumet vicdan yahu....cok genc arkadaslarım bılmeyebılırler onlara bırsey dıyemıyorum..ama analarınız babalarınız anlatmadı mı bu ulke nerelerden geldı bu gunlere...
Ne dıyım kıı...rabbimin dedıgı olur... Yosa bız kımız kıı ınsanları yuceltme ya da asagıların asagısı yapma gıbı bır vasfımız olsun....
Bak yaa adam dıo kii bu zulme yeteeer...zulmettı de nee yaptııı neeeeeeeee bu hukumeet...
Dıktatorlukkk eger senın basını zorla kapatıyorsa bu bır ornektır... Ya da zorla basını acıyorsa bu da dıktatorluge ornektır...
Baskıyı abarttı dıorlarr yahuu ne baskısıı allahallahh
"Tüm dünya fes takıp deveye binen insanlar olmadığımızı gördü.Gerçi şimdi de mide ilacıyla yüz yıkayan manyaklar diye görüyorlar ama olsun."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?