Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

He hee bende öyle diyordum işte.

Kendine
İYi
Bak

Mustafa Keserin askerleriyiz

Halk tvyi görünce aklıma geldi. Bu alt yazıları ergen kafasına sahip biri yazıyor olmalı... :))

Şaka bir yana... Ne zaman denk gelsem kuralsız cümleler kuruluyor.

bu iki oldu orda hepimizin hakkını savunan insanlara ikidir terörist deniyor!!yazıklar olsun.bende mi bir sorun var bunlar kör ve sağırmı??siz nasıl teröristler le bir tutarsınız o insaları

siz dağdaki teröristle ,halkımı kıyaslıyorsunuz anlamadım?polis halkı mı korumak için vardır? Iktidarı mı? Peki halkı kim koruyacak asker mi? O zaman savaş mı çıkarıyoruz , biz barış yanlısı bir halkız, hep beraber ,nasıl takdir ediyorsak ,eleştirme hakkımız vardır ,protesto edebiliriz ,ayrımız gayrımız mı var ? Dağdaki teröristle var,bence bu iktidar gücünü biraz gerçek teröriste gösterse iyi olacak ,ayrıca iktidar düşmanı değilim,oyumu akp ye vermiştim ,sevgiler

Bu yazıyı bende üstüme alayım mı yoksa yanlış mı link ettiniz. Malum şehir teröristi ilan edilen benimde:44:

SAKİN HANIMLAR !..
Şu sayfayı da kapattırmayın artık ..
Lutfen sakin..

Pravakatör için terörist dedim desin tamam.
Ama kalkıp eylemcilere derse yok artık derim, sabit fikirli derim, bağnaz derim, cahil derim.
Arkadaş kendine gelsin , burda parti savunan yokkkk

Son düzenleme:
RedHack in konuşmasını izleyin izlettirin ben bir kısmını biliyordum ama ekstra birçok şey de öğrendim muhalefetin öğrenmesi gereken çok şey redhackten.. Adam arşiv gibi her şeye patır patır ayrıntılarıyla çok iyi cevap veriyor...

yav canlarrr...halkın ıcıne sızan provolatorlere karsı yapılmıs harekettır polısın yaptııgı..yapmayın gozunuzu seveyım..polısın bu kadar hakkını yemeyın..aradakı" kötu polıs "dıyeyım artık onlar hakkında zaten gereklı ıslemler yapılacak...ama bu kadar da yapmayın..demokrasıden bahsedıp oy cogunluguyla ıktıdar olmus partıyı hıc de demokratık olmayan yollarla yıpratmaya calısmanın Demokrasıyle alaksını acıklayın....sizinle aynı zıhnıyette olmayan partı ıktıdarda dıye bunu yapma hakkınız yok..kaldı kiii sızın sıradan olarak baslattıgınız eylemlerde sehrın ne hale geldıgıne bakın..kamu mallarına verılen zarara bakın Akp ılce baskanlıgının yanmasının hıc de masumane olmadıgını bılıyorsunuz...onlarca polıs araıcnın ..otobusun..kaldırım taslarının..vs bunları sız yapmadınız ama bırılerı bunu yaaaptı...gormuyor musunuz ulkenın nereye cekılmek ıstedıgını....kusura bakmayın ama sız ıstemıyorsunuz dıye bu hukumete hıcbırsey olmaz..yahu kardesım bu hukumet babadan ogula gecmedı yaaa...krallık var da bız mı bılmıoruz...secıldıı bu adam secıılldıı...yarın bırgun bızım ıstemedıgımız partı ıktıdara gelse o zamn bızım de aynısını yapmamız gerekır sızın savundugunuz dusunceye gore...

secımı beklersın halk ıstemezse zaten gıdecek...
bu hukumet 2.7 mılyar fıdan dıktı 10 yılda...bu ınsanlara agac katlıamı yapıyor derken bır dusun!!
yahu hıc mı ıyı bırsey yapmadı bu hukumet vicdan yahu....cok genc arkadaslarım bılmeyebılırler onlara bırsey dıyemıyorum..ama analarınız babalarınız anlatmadı mı bu ulke nerelerden geldı bu gunlere...

ne dıyım kıı...Rabbimin dedıgı olur... yosa bız kımız kıı ınsanları yuceltme ya da asagıların asagısı yapma gıbı bır vasfımız olsun....

bak yaa adam dıo kii bu zulme yeteeer...zulmettı de nee yaptııı neeeeeeeee bu hukumeet...
Dıktatorlukkk eger senın basını zorla kapatıyorsa bu bır ornektır... ya da zorla basını acıyorsa bu da dıktatorluge ornektır...
baskıyı abarttı dıorlarr yahuu ne baskısıı AllahAllahh

Hanımlar,
lütfen artık parti lafları edilmesin, redhack vb guruplar hakkında da yazmayın, iş iyice çığrından çıkar oldu, insanlar yan komşusuna bile düşman oldu, belki yıllardır dost olanlar birbirlerini arkadaş listelerinden siliyor.

Eylemlerle ilgili açılan her topikte dile getirdim ama tekrar etmekte sakınca görmüyorum, ne iktidar ne muhalefet, hiçbirine yakın hissetmiyorum kendimi, benim tek derdim halk.

Yazık oluyor insanlara, haklarımızı savunmak için sokağa çıktım diyen, tencere tavayla, bayrakla eylem yapan insanlar bile provoke edenlerle bir tutulup terörist denmeye başlandı, dağdaki terörist için eve dönüş yasası çıkarıldı, bayrağıyla eylem yapanın günahı ne?

Yapmayın Allahaşkına, artık bırakın parmağınızla birbirinizi göstermeyi.

Geçenlerde toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkında bir ödev hazırladım araştırdım 1 mayısa dair bu konu da AİHM kararı vardır karar 2012 de çıkmıştır DİSK ve KESK başvurmuştur orantısız güç uygulandığı için ve AİHM diyor ki 1 Mayıs Taksim de kutlanmalıdır ve bunu sağlamakta devletin görevidir, Ve 2008 1 Mayısı için Türkiyenin savunması onlar provoketördü, polise saldırdılar taş attılar o yüzden müdahale ettik göz yaşartıcı, jop kullandık AİHM de diyor ki madem öyleydi niye hiçbir işlem yapmadın soruşturma açmadın yada madem öyle değillerdi orantısız güç uygulayan ve o emri veren kişilerle ilgili niye işlem yapmadın da üstünü kapattın diyerek savunmasını gerçekçi bulmuyor ve ülkeyi mahkum ediyor ben çok da bir işlem yapacaklarını zannetmiyor en fazla birkaç kişiye karşı göstermelik soruşturma açarlar ki onunda sonucu unutulur gidilir yani

Son düzenleme:

Ah bir anlaya bilseler

merhaba canım iktidar yanlısıyız diye kör mü olmamız lazım ben ilk izlediğimde fantastik film felan çekiliyo zannettim ,gaz bombaları havada uçuşuyor du ? Yok artık dedim,dedim yani ,şu yapılan muamelenin hiç biri dağdaki terörist eylem yapınca yapılmadı ?sana katılıyorum ,güzellikleride inkar edilemez ama bu son olaylar yaptıklarını yıktı ,iktidar halkından özür dilemeli ,halkda sandıkta gücünü göstermeli ,kaso yaratılmamalıdır,sevgiler.

"Tüm dünya fes takıp deveye binen insanlar olmadığımızı gördü.Gerçi şimdi de mide ilacıyla yüz yıkayan manyaklar diye görüyorlar ama olsun."

butun taraflara gicik oluyorum.

akpyi de
eylemcileri de
polisleri de
desteklemiyorum.

destekleyenleri de sevmiyorum.

biktim artik sabit fikirlilerden

Hala sonuc degerlendirmesi mi:)

Ben degerlendireyim sonuclari:)

Bir siyasi parti lideri oldugu halde eylemlere katilan Kilidaroglu, halkin eylemine siyaset bulasmasinin temellerinden oldugun icin sana " bizııımle diğııılsıınn" diyorum.

Tencere tava hep ayni hava diyen basbakanimiz sana " ooo cok sert, ivana sert " diyorum

Eylem sirasinda aciklama yaparak " biz cok gaz bombasi yedik simdi Türk halkinin bizi anlama zamani geldi" diyen Selattinnnn Demirdasss sana " zeytinyaglik yapmaaaa " diyorum

Tayyip seni devirecegim diye cildiran ve kendini darbeci zanneden provakatörlere " ivettt zaten izmir de akdenizin incisi olcekkkk" diyorum

Sira KK de, günlerdir kadinlari fasulye siniflarina ayiran Kazen beye de bir bomba patlatip" ne dimek istiyon, kendinizi fasuulye gibi nimetten sanmayinmi dimek istiyon" diyorum

Eylem bitince olacak sonuclara gelcek olirsek;
Eylemler biter, yerel secimlerde AKP yine önde gider.
CHP kanadi Sarigül le taze kan bulur.
Sene 2015 olur RTE basbakanligi birakir, ondan nefret edenlerde muradina erer (amannnn bosverin bea gec olsun güc olmasin, sunun surasinda 2 sene kalmis:))))) )
MHP etliye sütlüye dokunmaz, aynen devam.
Sonrasi mi?
Bakalim görelim

"Tüm dünya fes takıp deveye binen insanlar olmadığımızı gördü.Gerçi şimdi de mide ilacıyla yüz yıkayan manyaklar diye görüyorlar ama olsun."

doğru demi, daha yeni çekilen 007 neydi Allahaşkına, üstelik gerçekten istanbulda çekilmiş, öyle olmadığımızı görmüş oldukları halde, kadınlar kara peçeli falan

kırmızılı kadın ve tomanın önündeki kadın çok estetik, dünyadan asla silinmeyecek kareler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…