Ama belki Bayrampaşa-Esenler tarafında çekmiş olabilirlerdoğru demi, daha yeni çekilen 007 neydi Allahaşkına, üstelik gerçekten istanbulda çekilmiş, öyle olmadığımızı görmüş oldukları halde, kadınlar kara peçeli falan
kırmızılı kadın ve tomanın önündeki kadın çok estetik, dünyadan asla silinmeyecek kareler
İngılızlerın aylardır Turkıyey dayattıgı Kanal İstanbul yapılmasın nasıl da ısteklerın arasına gırmıss.(montro anlasmasını bozma dıyorlar).Aylardırr Almanyanın en buyuk hava alanının yaptıgı Lufthansa havaalanı transferler İstanbul a kayacak ..amerıka ya gıtmek ısteyen Almanya dan gecıyor ..Türkıye ye yapılınca 100 mılyon yolcu Türkıyeden transfer edılecek.. ..Almanya da ıstemıyor 3. havaalanını...Eylemcıler arastırın..masum gencleer..Aylardır THY ıtıbarsızlastırmaya calısıyor Almanya ..nedenını arastırın....bu kırmızı ruj meselesı nereden cıktı sanıyorsunuz....
Yonlendırılmeyı gormuyor musunuz.. Bu talepler sızce kımlerın talepleriii..yaahuu catlaadım cattladıımmm...gerceklerı goruunn....Bu dıs guclerr kucuk Türkıye ıstıyoor...
bu ıste hedef Recep Tayyıp ERDOGAN..maksat AKP degıl..ERDOGAN...yapmaayıııııııııııııııııııınn.....
benım demek ıstedıgım Emperyal guclerın Türkıye uzerındekı oyununa alet olmayın.. Secım hakkı elımızden alınmadıı..ıstemeyen oy vermesın..nasıl gormuyorsunuz guzel hanımlar ulke uzerınde neler yapılmaya calısıldıgını..cok mu gencsınız acaba bılemıyorum ki...
1876 da 1960 da 28 subatta yapılan neyse suanda da onu yapmaya calısıyorlar...1000 tane ajanın ulkemde ne ısı var Allah askınaa....cekılın meydandan kım mıs bunlar ortaya cıksın..sen yıne devam et ne dusunuosan yıne ısteme basnbakanı..derdım sızı ıkna etmek degıl amaa görmemenıze sasıyorum...
31 Mart Vakası yaşandığında, Sultan Abdülhamit Han Avrupa'ya olan borçlarını ödeme ve son taksitlerini ödeme gibi bir beyanatta bulunmuştu.
Türkıyenın guclenmesınden rahatsız olanların oyunu bu...görmemek kör olmak lazım...sGEzı parkındaki ıyı nıyetlı ınsanlar mustesnaa...
Halaa secme secılme hakkımız mevcut...secımlerde gosterın tepkınızı yaahuuuu
bu ulken ın gelısmesını ıstemeyen dıs guclerın ulkeyı karıstırmak ıcın nasıl davrandıgını da gormuyor musunuz? Sizin mantıgınıza gore yarın bırgun bızım ıstemedıgımız partı ıktıdara gecerse bızım de isyan cıkarmamız gerekır ve bu cok sacma..bundan sacması da hala demokrasıden bahsedıyor olmaları....
Aa aa halbuki THY aylardır grevde, kendi pilotlarını işten çıkarırken, yerine Yunan pilotları alan TÜRK hava yollarının %15'i Yunan pilot. THY'yi itibarsızlaştırmaya çalışan yine THY'dir.
Ayrıca şunu da belirteyim, THY Topçu aile şirketi oldu mübarek. Bir bakmışsın, üniversite mezunu olmak, yabancı dil bilmek gerektiren makamlarda Topçu soyadlı ortaokul mezunu, dil bilmeyen adam müdür olmuş. Ne kadar da ilginç bir o kadar değişik. Sonra benim erkek arkadaşım gibi üniversite mezunu, dil bilen insanlar uğraşıyor girebilmek için. Bir sürü aşamalardan geçiyorlar olmuyor. Ne gerek varki soyismi Topçu olaydı keşke.
kazen 1ocak 1991 doğumluyum tazeleşen çıtır fasülyemiyim o zaman?Düzeltme ;
70 ve öncesi ; konserve fasülye
71-80 arasında doğanlar ; kuru fasülye
81-90 arasında doğanlar ; taze fasülye
91 ve üzeri doğumlular ; çıtır fasülye
:) buyrun son durum : )
ve fasülye konusu nasıl açıldı dersenizde ;
Öyle canım malesef bide artık torpile referans deniliyor mülakatlarda referans soruluyor resmen gençlik bide korkusuzca orda fişlenir miyiz siciline işlenir mi diye düşünmüyor biliyor çünkü işsizliğin zaten en büyük belaları olduğunu kaybedecek bişeyleri olmadığını düşünüyorlar kendi adıma bende öyle düşünüyorum bu olaylarla beraber en azından içimde bir umut oldu
SİZ, BİZ yapan bizzat senin başbakanınSen de kullanmışsın zaten niye dökülme-DİK diye
Kanal İstanbul projesine talip olan ülke Amerika şirketi olduğu için karşı olmasın Amerikanın eline çok önemli bir koz geçmiş olacak ve zaten Amerika tüm dünya da tek devlet olmak isteyen ve bu doğrultu da hareket eden bunu da açık açık dile getirmiş olan bir ülkedir kendileri devlet adamları yaratıp kendileri yok etmektedir ABD dışişleri açık açık söyledi daha önce Abdullah Gül ü biz yetiştirdik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?