Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama belki Bayrampaşa-Esenler tarafında çekmiş olabilirlerNeyse konuşmiyim yasaklı konular bunlarO tomalı kadının silüeti için bi mimar fikir projesi sunmuş çok güzel bence bu günleri atlatırsak gerçekleştirilir inşallah

Son düzenleme:
benım demek ıstedıgım Emperyal guclerın Türkıye uzerındekı oyununa alet olmayın.. Secım hakkı elımızden alınmadıı..ıstemeyen oy vermesın..nasıl gormuyorsunuz guzel hanımlar ulke uzerınde neler yapılmaya calısıldıgını..cok mu gencsınız acaba bılemıyorum ki...
1876 da 1960 da 28 subatta yapılan neyse suanda da onu yapmaya calısıyorlar...1000 tane ajanın ulkemde ne ısı var Allah askınaa....cekılın meydandan kım mıs bunlar ortaya cıksın..sen yıne devam et ne dusunuosan yıne ısteme basnbakanı..derdım sızı ıkna etmek degıl amaa görmemenıze sasıyorum...
31 Mart Vakası yaşandığında, Sultan Abdülhamit Han Avrupa'ya olan borçlarını ödeme ve son taksitlerini ödeme gibi bir beyanatta bulunmuştu.
Türkıyenın guclenmesınden rahatsız olanların oyunu bu...görmemek kör olmak lazım...sGEzı parkındaki ıyı nıyetlı ınsanlar mustesnaa...
Halaa secme secılme hakkımız mevcut...secımlerde gosterın tepkınızı yaahuuuu
bu ulken ın gelısmesını ıstemeyen dıs guclerın ulkeyı karıstırmak ıcın nasıl davrandıgını da gormuyor musunuz? Sizin mantıgınıza gore yarın bırgun bızım ıstemedıgımız partı ıktıdara gecerse bızım de isyan cıkarmamız gerekır ve bu cok sacma..bundan sacması da hala demokrasıden bahsedıyor olmaları....

İngılızlerın aylardır Turkıyey dayattıgı Kanal İstanbul yapılmasın nasıl da ısteklerın arasına gırmıss.(montro anlasmasını bozma dıyorlar).Aylardırr Almanyanın en buyuk hava alanının yaptıgı Lufthansa havaalanı transferler İstanbul a kayacak ..amerıka ya gıtmek ısteyen Almanya dan gecıyor ..Türkıye ye yapılınca 100 mılyon yolcu Türkıyeden transfer edılecek.. ..Almanya da ıstemıyor 3. havaalanını...Eylemcıler arastırın..masum gencleer..Aylardır THY ıtıbarsızlastırmaya calısıyor Almanya ..nedenını arastırın....bu kırmızı ruj meselesı nereden cıktı sanıyorsunuz....

Yonlendırılmeyı gormuyor musunuz.. Bu talepler sızce kımlerın talepleriii..yaahuu catlaadım cattladıımmm...gerceklerı goruunn....Bu dıs guclerr kucuk Türkıye ıstıyoor...

bu ıste hedef Recep Tayyıp ERDOGAN..maksat AKP degıl..ERDOGAN...yapmaayıııııııııııııııııııınn.....

Aa aa halbuki THY aylardır grevde, kendi pilotlarını işten çıkarırken, yerine Yunan pilotları alan TÜRK hava yollarının %15'i Yunan pilot. THY'yi itibarsızlaştırmaya çalışan yine THY'dir.

Son düzenleme:

özgürlük demokrasi için seçim yeterli değildir hatta siyaset bilimciler için kıstas bile değildir bu herkes her partinin yaptının onaylayacak diye birşey yok zaten ortada bir haksızlık varsa sesinizi her zaman çıkarmalısınız bu partide yada başka partide ayrıca ülke de ki ajanlar her zaman var ayrıca zaten zannediypr musunuz ki Türkiye özgürce hareket eden bir ülke hiçte böyle değil bazı ülkelein doğrultusunda hareket eden onların istediklerini yerine getiren bir ülkedir bence siz görmüyorsunuz bişeyleri

Aa aa halbuki THY aylardır grevde, kendi pilotlarını işten çıkarırken, yerine Yunan pilotları alan TÜRK hava yollarının %15'i Yunan pilot. THY'yi itibarsızlaştırmaya çalışan yine THY'dir.

Aynı uygulama sağlıkçılarda da başlayacak yabancı doktorlarlara hemşirelere yol açıldı

Son düzenleme:
Ayrıca şunu da belirteyim, THY Topçu aile şirketi oldu mübarek. Bir bakmışsın, üniversite mezunu olmak, yabancı dil bilmek gerektiren makamlarda Topçu soyadlı ortaokul mezunu, dil bilmeyen adam müdür olmuş. Ne kadar da ilginç bir o kadar değişik. Sonra benim erkek arkadaşım gibi üniversite mezunu, dil bilen insanlar uğraşıyor girebilmek için. Bir sürü aşamalardan geçiyorlar olmuyor. Ne gerek varki soyismi Topçu olaydı keşke.

Son düzenleme:

Öyle canım malesef bide artık torpile referans deniliyor mülakatlarda referans soruluyor resmen gençlik bide korkusuzca orda fişlenir miyiz siciline işlenir mi diye düşünmüyor biliyor çünkü işsizliğin zaten en büyük belaları olduğunu kaybedecek bişeyleri olmadığını düşünüyorlar kendi adıma bende öyle düşünüyorum bu olaylarla beraber en azından içimde bir umut oldu

Son düzenleme:
kazen 1ocak 1991 doğumluyum tazeleşen çıtır fasülyemiyim o zaman?

Olsun ya Allah'ın asla affetmeyeceği günahı işliyorlar kul hakkı. Hiç ölmeyecez diye düşünüyorlar herhalde. Allah hesabını soracak ahirette binlerce gencin hakkını yediler. Hepsinin elleri yakalarında olacak. Bizim yerimize torpille geçenler de sevinmesin onlar da verecek hesabını nasılsa.

yok yaa sızın gercekten bu olaylarda kavrayamadıgınız seyler var..anlayabılıyorum sızı...(yazdıklarımı gercekten anlayanlar mustesna)o kadar yazdıklarımdan ona mı takıldınız..sımdı sızee o kadar dedıklerımden harıc 1839 Baltalımanı dıyecemm...gumruk bırlıgı anlasması dıyecem..bu beladan kurtulmak ıstedıgımızı soyledı hukumet dıyecem...ama yok yaa..demıyeyım...ıyı nıyetıyle cıkan eylemcılerın ardındakı provolatorler dıyecemm ama yok nyse...bazılarınız takılı kalmıs....
hukumete ısyanınıza neden hukumete destek verenler karsılık vermek ıcın sokaga doklmedı ? bunu da mı hıc dusunmedınız? Cunku bız ulkemız uzerıne oynanan oyunu gorduk...aklımızı kullandıkk..masumca baslayan eylemlerde cıkacakolaylardn kımlerın fayda saglamak ıstedıgını gorduk...kosovada eylemlere destek verıormus gıbı gosterılmesı ıcın parayla tutulan adamlar gorduuk....tarafları karsıkarsıya getırmek ısteyen..ulkemın ıcıne etmek ısteyen ulkeler gorduk...bız secme ve secılme hakkı neymıs onu gordukk...demokrasıden bahsedıp demokrasıyle alakası olmayan davranıslar gordukk.l(burada kastetdıgım masum duygularıyla memnunıyetsızlıgını belırtenler degıl)ulkede kaos ortamı yaratmaktan memnun olanlar... .sızın yuzunuzden SİZ BİZ gorduk....hala sıze cevap verırken aldıgım terbıyeden oturu saygıyla cevap verıyorum...

Kanal İstanbul projesi yap-işlet-devret usulüne göre yapılacak yabancı bir şirket yapacak belli bir süre işletecek ki ne kadar olduğu bildğime göre henüz belli değil ve yapacak firmaya etrafında ki araziler verecek boğazlarımızı bizim için hatta dünya için ne kadar önemli ne kadar stratejik olduğunu söylememe gerek yoktur heralde

Gezi parkın da bir çok daha önce oy vermiş hükümeti destekleyen insanlarda vardı yok olduğunu kim söyledi ki hatta öneceden destekleyen yazarlar sanatçılar da vardı siz hiç mi düşünmüyorsunuz destek veren bu kadar insan ,öğrenci, yazar, sanatçı, öğretim üyeleri, ressam, gazeteci, iş adamları, doktorlar... yanılmıyor olabilir mi diye?

Son düzenleme:
Gezi parkı eyleminin benim için sonuçları çooooookkkkk yaz yaz bitiremem bir tanesini yazayım kk da bugüne kadar almadığım cezaları alıp banlandım
diğer sonuçlarına hiiiççççç gelmeyim zira üyelik iptaline kadar gider durumum

tatlım bakın..kanal İstanbul PROJESİ nin yapılmamasını ıstemelerınde İngilterenın tehtidi var..proje duyuldugundan berı İngilterenın baskısı var...kanal ıstanbulu acarsan Montro anlasmasını bozarsın dıyor...bız de turkıyeyı tanımayız dıyor...Almanya da 3.havaalanı yapılsın ıstemıyor..cunku turkıyede yapılacak havalalanıyla almanyadan transfer edılen 100 mılyon yolcu Turkıyeye gelecek..Bizim bıldıklerımızı bır gazetecı cok guzel acıkladı...yap sen ısteme hukumetı ıstemek zorunda degılsın..ama bu ısteklerın arasında hıcbırsey mı sızı supheye dusurmuyor...grzi parkıyla baslayan olaylarda ısteklere bakın..Osmanlı ingiltereye en yuksek faızı oduyordu..sonra onlara aynısını yaptılar..
KUCUK TURKIYE ISTIYOORLAAARRR...

SİZ, BİZ yapan bizzat senin başbakanın Sen de kullanmışsın zaten niye dökülme-DİK diye

tatlım ıstesende ıstemesende hepımızın Basbakanı oo.. yanı Turkce dersı vermeyeyım sımdı ılkokul cocukları gıbı..oradakı dik ne demek demı tatlım..orada ulkede KAOS ortamı yaratanlardan bahsedıyorum da dedım ...

Son düzenleme:
Kanal İstanbul projesine talip olan ülke Amerika şirketi olduğu için karşı olmasın Amerikanın eline çok önemli bir koz geçmiş olacak ve zaten Amerika tüm dünya da tek devlet olmak isteyen ve bu doğrultu da hareket eden bunu da açık açık dile getirmiş olan bir ülkedir kendileri devlet adamları yaratıp kendileri yok etmektedir ABD dışişleri açık açık söyledi daha önce Abdullah Gül ü biz yetiştirdik diye

........................................

tv arşivi
gezi parkı eylemleri sırasında borsa neden düştü? borsayla çevreci bir hareketin ne gibi bir alakası olabilir?ibrahim kahveci faiz lobisi ve borsa konularıyla ilgili konuşuyorbaştan sona izlemenizi tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…