Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen bütün yazdıklarına katılıyorum sağlam muhalefet olsaydı kimse güç sarhoşluğu yaşıyor olmazdı şimdi...
yanlış yaparsam getirdikleri gibi götürür bu millet diyebilirdi şimdi %50 var diyor başka birşey demiyor..

Gezi Parkı - Yiğit Bulut MUTLAKA İZLEYİN! - YouTube lütfen sonuna kadar tarafsız dinleyin ve samimi vatanını seven sonuna kadar dinlesin:2:

ben ilk günden beri daha öncedende olduğu gibi yiğit bulutu takip ediyorum ezberledim artık neler söylediğini...
yazılarında ya da söylediklerinde haklı aslında ama bir çok kişi için sadece üslup meselesi haline gelen olayların temelinde Başkana vardır önce o bizi ayrıştırdığı gibi bir araya getirmeli gerisini el birliğiyle hallederiz zaten...

John Milton yani Can'ın yazısı noktaya virgüle dokunmadan ;

Kaynak : https://www.facebook.com/jhnmilton/posts/180745872088943

Üzüldüm..
Aslında polisin geziden çekilmesinin sebebi de buydu ..
Direnişin başladığı yer yok edilirse diğer yerlerde kendiliğinden yok olacaktı ..
Galiba taktik tutuyor..
Zaten günlerdir söyluyoruz sosyal paylasım sıtelerınde ; Ankara bırbırıne gırmısken halay cekmeyın yatıp uyumayın dıye..
Belki bişeylerin umudu olacaktı gezi parkı ama '' marjinallerin iktidara baş kaldırması '' olarak tarıhın tozlu sayfalarında yerını alacak gb duruyor umutlarım kırıldı bu yazıyla tamamen.

dünde eylem bitsin artık dememdeki sebep bunlar işte..
artık halk evlerine çekilmeye başladı başka guruplar karıştı..
umut kırılmasını ben dün ki başbakanın bir arpa boyu iyi anlamda ilerlememiş söylemlerinden sonra yaşadım...

artık yavaş yavaş noktayı koysak mı ?

daha fazla kalp kırmadan daha fazla ötekileştirmeden ?

Seneye 1 haziranda görüşmek üzere...

Yiit bulutun açıklamalarını bende dinledim geçmişine bakın ilk önce daha 3-5 yıl önce Akp derhal kapatılmalı, özelleştirmeleri çok yanlış, ergenokunu eleştiren insandı ne olduda 180 derece döndü bir ona bakmak lazım

metnn orjinalini yayınlamışsın teşk.. orjinalna denk gelmediğim için esas metin paylaştığım sanıyordum...

ilk başlarda bende çok eleştirdim başakanını...dedim ne yapmaya calşıyor ama günlerdir bakıyorum ki herkesi dinliyorum buradaki yorumları okuyorum çevremdekilerle konusuyorum yok adam haklı birazcık yumuşasa daha çok üstüne gidecekler aaa bak ayaklandık yıktık yaktık yumusadı o zaman devam her istediğimizi bu şekilde yaptıralım diye devam edecekler...aslında oda varkında ama bu uslupşa konuşmak zorunda kalıyor...

Son düzenleme:
Hayırdır İnşallah.

canım benim polisim dediği aslında hepimizin polisi yeterince hesap soruyor masum halka gerek yok yani bir de kendisinin bu tavrına üslubuna...

ben o kısmına girip bi de yiğit bulut yandaşları ve kaşıtları gibi polimik olmasın dediydim bir polimik daha kaldırmaz bünyem geçmişten biliyorum onu ve düşüncelerini şimdiki halinide eski tv kanalında başka konuşuyordu şimdi başka şimdi sakallı hatta ne diyelim sağlık olsun

hele o konusmaları yokmu yanımda olsa bı kasık suda bogardım onu nasıl nefret geldı anlatamam sıze
bna kufur ettıler dıyor haketmedımı acaba kufuru bıde tehdıt edıyor hala mılletı

artık yavaş yavaş noktayı koysak mı ?

daha fazla kalp kırmadan daha fazla ötekileştirmeden ?

Seneye 1 haziranda görüşmek üzere...

bir süre görmezden geldim mesajı ama gördüm kendimi kandıramamki
seneye 1 haziran çok uzuuunnnnnn az daha indirim yapsan olmazmı

bu konuda hiç yorum yapmadım burada şimdi bşy gördüm sadece onunla ilgili yazıp çıkacağım ve cvp vermeyeceğim bi daha bi arkadaş başbakan haklı sert davranmazsa artık herkes bu yola başvurur demiş ya ben de diyorum ki başbakan öyle tehditkar konuşuyor ki halk bugüne kadar olduğu gibi koyun gibi sesini çıkarmazsa asıl o zaman halkı tehditleriyle korkutacağını düşünerek daha çok insanların üstüne gidecek yeterince istediğini yaptı bence bu kadar yeter hala doymadı mı halk daha fazla boyun eğmemeli....siz rte nin başbakan olmadan önceki konuşmalarını hiç mi hatırlamıyosunuz ATATÜRK e etmediği hakaret yok bi açın netten videoları izleyin lütfen hem Müslüman hem laik olunmaz diyen adam şimdi laik olduğunu söylüyor tek amacı kendini ATATÜRKÇÜ gibi göstermek madem bu kadar ATATÜRKÇÜ neden her yerden resimlerini kaldırdı T.C. yi kaldırdı...daha bir sürü şey ama maalesef insanlar hiç bşy araştırmıyor gözleri kör olmuş sadece mitinglerinde dinlediği bir iki hoş söze kanıp oy veriyo....yazık güzelim ülkemin geldiği hale bakın...

hele o konusmaları yokmu yanımda olsa bı kasık suda bogardım onu nasıl nefret geldı anlatamam sıze
bna kufur ettıler dıyor haketmedımı acaba kufuru bıde tehdıt edıyor hala mılletı

canım küfür hem Atatürk e ediliyor hem Başbakana çok yanlış her ne olursa olsun o bizim başbakanımız %50 sinin gibi davransada farketmez...Ben Başbakanımıza küfür edilmesini tasvip etmiyorum sosyal medyada ne küfürler havada uçuşuyor her kesimden küfür eden edene...Kendisinin üslubu ne mevkisine yakışıyor ne de savunduğu değerlere...Maalesef diyalog yolu seçilmediğinden en başında bu aşamaya geldi biri tehdit eder biri küfür eder...Kimin bundan fayda sağladığını zaman gösterecek...Dünki canlı yayınları izlemek gerçekten benim açımdan da zordu keşke böyle yapmasa

Son düzenleme:

bu ne seviyesizlik yaaaa sen bu ülkenin başkanına polisine ana avrat söv küfret bide hakketmedi mi de birde tehdit ediyor de vallaha da billaha da tayyip erdoğana helal olsun bu dik durusuna... bu usluptan bile anlamıyorsunuz ki siz birde ılımlı konussa paramparca edersiniz adamı...ben mhpliydim gecen oyumu mhp ye verdim ama bu yazıyı okuyunca ((ki sadece bu değil tabiki günlerdir tarih kitapları okuyorum) kesinlik akp sonuna kadar akp bu neyin öfkesi ....basbakanın uslubundan şikayet edenler dönüpte bi kendi üsluplarına baksın...bu uslupla konusmasına sebebler sizin gibiler adamda anladıgınız dilden konusuyor ...

yazmadan durulmuyo işte bu konuda maalesef bizlerin uslubu çok da önemli değil belki ama bir başkanın uslubu kesinlikle önemli ülkeyi temsil ediyo halkına hitap ediyo tabiki bizimle düzgün konuşmasını bilecek tehdit etmek ne haddine düşmüş Erbakan döneminde erbakanın yalakalığını yaptı köprüyü geçene kadar tabii sonra ne oldu amacına ulaşınca niye ters düştüler hani birbirlerini övüyorlardı onlardan iyisi yoktu o dönemde ATATÜRK e TÜRKlüğe az mı küfürler etti sadece Müslümanlığı savunuyordu ama maalesef Müslümanlıktan bile haberi yok onun döneminde bu kadar ateşlendi pkk olayları en çok şehit bu 10 yılda verildi meclise onları sokan kendisi değil mi? neden? cevabı gayet açık karısı nereli ona bakın!!!! bu kadar kısa sürede bu sebepsiz zenginleşme bu kadar kolay mı dünyanın en zenginleri arasına girmek??? dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ve bununla birlikte herşeyde en çok vergiyi biz ödüyoruz ulan TRT ye bile elektrik faturasıyla beraber para ödedik yıllarca bu adam geldikten sonra...

Geçmiş dönemlerde ben de başı örtülü bayanların önündeki engelleri kaldıracağına, tam demokratik Türkiyeyi inşa edeceğine inandığım
için AKP'yi destekledim egunalcım. Hükümete karşı değil lakin bazı girişimlerine ve söylemlerine karşı duyduğum endişelerin giderilebileceği umuduyla Gezi parkı eylemini desteklemeye başladım. Halkın endişeleri konusunda güven tazeleyeceğini bekledim, umut ettim.
Geldiğimiz noktada ise gezi parkı eylemini başlatanlara ve destek verenlere minnet duymaya başladım. Kendi adıma, bazı şeyleri daha net görebilmemi sağladıkları için şükran borçluyum.
Bu arada AKP sempatizanlarını da anlıyorum elbette. Hükümetin değişmesi durumunda AKP hükümetinin kendilerine teslim ettiği demokratik haklarının ellerinden alınabileceği endişesi yaşıyorlar. Açıkçası geçmişten dersler alarak ilerlemek yerine, kendi geçmişimizdeki ve başka ülkelerde yaşanan olumsuzlukları kalkan olarak kullanan hükümetlere ben de hiç güven duymuyorum.

eskiden ekonomi programlarını çok seyrederdim yıllar önce cnbc de neydi ne oldu, aba altından başbakana laf sokardı, adam evrim geçirmenin kalesi

sebebini tahmin etmek zor olmasa gerek

günlerdir forumu takip ediyorum gerek burdaki arkadaşlar birbirlerine gerekse başbakana müslümanlık gerici yobaz hiç bişey bilmiyo daha daha bir sürü bişeyler yatacak yerin yok yazıyo insnlar kerşısındaki kendi görüşünden değil diye yaaaaaaaaaaa......... ben şimdi burda üç nokta koyuyorum bazen çok şey anlatıyor ya hani ...
kimsenin imanını sorgulamak kimsenin haddi değil..... kişinin yaptıklarını eleştirin bu ister bi bulaşıkcı olsun ister başbakan..... bu ne yaaaaaaa..... sadece kendi görüşünden olmadığı için bunları foruma almayın yatacak yeri yok islamcı yobazlar vs yazan insanlar kendi gelişmişliklerine bi baksınlar empati deniyor ya hep......... tabi yazılanları hatırlayabilmek için kapatılan ve bu forumdaki yüzlerce sayfayı okumak lazım......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…