Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erdoğan'dan Boyner'e ağır darbe - Milliyet

yaktın kendini boyner

"Ne sağcıyım, ne solcu, çağulcuyum çapulcu" pankartıyla Gezi Parkı eylemcilerine destek veren Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Başbakan Erdoğan’ın tepkisine neden oldu. Erdoğan’ın dün Ankara’da yaptığı konuşmada Boyner’i hedef alan açıklamalarda bulunması yatırımcıları da tedirgin etti.

Erdoğan’ın, “Şimdi bakıyorum bir tanesi çıkmış, 'ne sağcıyım, ne solcu çapulcuyum çapulcu' diyor. Hayırlı olsun. Sevgili kardeşlerim, sakın bu çapulcuları da ihya etmeyin ha. Bunları ihya etmeyin. Biliyorsunuz bunlar yıllarca bu milletin sırtından geçindiler. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Dolaysıyla bu millete hakaret edenlere haddini bildirmek bu milletin görevidir. Hem de demokratik şartlar içerisinde” açıklaması şirket hisselerini dağıttı

eşi emine erdoğan sirt li diye mi meclise bdp yi soktu sence????
peki söyleyecek cok sey varda inan çok sıkıldım konuşmaların baska baska yerlere cekilmesinden rabbım bende dahil tüm milletime halkıma anlayış versin doğruları göstertsin bu milleti vatanı kötü niyetli insanlara bırakmasın eline düşürmesin onlara fırsat versin ...doğru insanlarıda hep korusun kollasın fitneye düşürtmesin aminnn

Son düzenleme:
sanki sanırsın millet deli gibi tiyatroya gidiyo ya, kendileri hiç gitmediklerinden tiyarocular öcü tabii:

Yönetmenliğini yaptığı "Mi Minör" oyunu nedeniyle, Yeni Şafak gazetesinin hedef tahtasına koyduğu tiyatrocu Mehmet Ali Alabora konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Alabora, konuyla ilgili yazdığı tweetten sonra tehdit mesajarı aldığını söyledi.

'CAN GÜVENLİĞİM YOK!'

Cağaloğlu Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen toplantıda Alabora , Gezi Parkı sürecinde yaşadıkları anlatarak " Yeni Şafak gazetesinin böyle aklı zorlayan bir sonuç çıkartması şaşırtı. Bir oyunun içerisine çekilmeye çalışılıyorum. Can güvenliğim yok, avukatım aracılığıyla koruma talebinde bulundum. Son olarak Yeni Şafak gazetesine bir teşekkür borçluyum. Tiyatroyu bu kadar ciddiye aldığınız gösterdiğiniz için. Çağımızda tiyatro ile toplumsal olaylar yaratmak mümkün değil" dedi.

GEZİ'NİN PROVASI İDDİASI

Yeni Şafak gazetesinde bugün yayımlanan haberde, Meltem Arıkan tarafından yazılan ve aylar öncesinde Memet Ali Alabora ve Pınar Öğün tarafından sahnelenen Mi Minör oyununun Gezi protestolarının provası olduğu iddia edildi.

Mİ MİNÖR

"Dünyanın kendine özgür tek ülkesi" Pinima’da geçen Mi Minör, seyircinin oyuncu, oyuncunun kimi zaman seyirci olduğu farklı bir oyun olacak. Demokrasiyle yönetilen bir ülkenin meydanında geçen oyunda başta Memet Ali Alabora, Pınar Öğün, Can Kahraman, Sennur Nogaylar, Fuat Onan olmak üzere 16 kişilik bir ekip yer alıyor. Demokrasiyle yönetilen ülkede iki parti var ve iki partinin de başkanı aynı. Her şeye başkanın karar verdiği Pinima’da halkın iradesi ve başkanın onayıyla mevsimler bile değiştirilebiliyor. Düşünmeye gerek olmayan ülkede isteyen düşünce özgürlü satın alabiliyor. Kadınların kendi aralarında, erkeklerin kendi aralarında özgür olduğu bir ülke Pinima. Tiz sesleri yasaklanmış bir piyanist ve onun ekibi, sosyal medyayı kullanarak ülkede yaşananları tüm dünyaya canlı olarak duyuruyor. Mi Minör oynandığı anda dünyanın her yerinden canlı olarak takip edilebilecek ve farklı ülkelerden dijital oyuncular ve dijital seyirciler de oyuna katılabiliyor. Seyircilere, oyuna gelirken akıllı telefonlarınızı yanınızda getirin, çağrısı yapılıyor.

YENİ ŞAFAK'IN PES DEDİRTEN İDDİASI

"Gezi Parkı'nda ağaçların kesileceği iddialarıyla başlayan ve sosyal medyadaki yalan haberlerle birdenbire büyüyüp 'hükümet istifa' kampanyasına dönüştürülen eylemler 14'üncü güne girdi. Faiz lobisinin desteğiyle uluslararası bir operasyona dönüştürülmek istenen olaylarla ilgili ortaya çıkan yeni bir bilgi Gezi eylemlerinin masumiyetiyle ilgili kafaları karıştıracak nitelikte. 1 Aralık 2012 ile 14 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul'da sahnelenmiş 'Mi Minör' adlı tiyatro oyununda Gezi olaylarının birebir provası yapılmış. Eylemlerin ilk gününden beri sosyal medyada halkı tahrik edici mesajlarıyla dikkat çeken oyuncu Mehmet Ali Alabora'nın yönettiği ve Ak Parti'ye ait şekilleri çağrıştıran sembollerin hedef gösterildiği oyunda, halkın nasıl isyan etmesi gerektiği, isyan ederken de sosyal medyada nasıl örgütleneceği anlatılıyor. İngiltere'deki Londra merkezli bir ajans tarafından da desteklenen oyun, Gezi eylemleri başlamadan önce Türkiye'de tam 4 kez 'trend topic' olmayı başarmış."

ha pardon ya, üstte söylediğim sözü düzeltiyorum, başbakanın kızı tiyatroya gitmişti, sayesinde başrol oyuncusu soruşturma geçirmişti, yediği iftiralarda cabası, pardon pardon gidiyorlar yani

tabi ki sadece karısının Siirtli olması değil bunlar danışıklı dövüş her şey başbakanın çıkarları doğrultusundadır bu ülkede maalesef...

ben de bu olaylardan sonraki bir anket olduğunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum.
İnşallah Türkiye'nin Selameti için en Hayırlısı olur.

Seni rahatlatacaksa eylem sonrası anket linki veriyorum canım.

En son seçim anketi sonuçları 2013 (Gezi Eylemleri Sonrası) En son seçim anketi sonuçları 2013, Gezi Eylemleri Sonrası partilerin oy oranları nasıl değişti, Gezi Eylemleri Sonrası ak partinin oyları arttı mı, Gezi Eylemleri Sonrası hangi partinin oyl

ne güzel yazmışsın
geçmişten ders almak çok önemli...
benim hayalim her kesime hitap edebilecek bir lider hayal diyorum çünkü gerçekten hayal gibi bu aralar...

ha pardon ya, üstte söylediğim sözü düzeltiyorum, başbakanın kızı tiyatroya gitmişti, sayesinde başrol oyuncusu soruşturma geçirmişti, yediği iftiralarda cabası, pardon pardon gidiyorlar yani

buna cok guldum :)) valla bunlarin masallah dedigi 1 hafta yasiyor

NTV'nin Cnn Turk'un Haberturk'un Atv'nin Kanal D'nin TRT'nin ilk günden beri olaylara kayıtsızlığı rahatsız etmemişte Halk Tv'nin ki neden bu kadar rahatsız etmiş insanları anlamak güç.

çok iyi demişsin aman dikkat et senide banlamasınlar görüşün nedeniyle .

bende başka bir araştırmada daha farklı sonuçlar gördüm o siteyi bulabilirsem linkini koyacam inşallah...
başka bir arkadaş %62 akp oyunun olduğu anketin linkini verdi burda da %40 larda benim gördüğüm Ankette ciddi oy kaybı varı %30 lardaydı hangisine inanacaz biz tek gerçek olan her koşulda önde akp ikinci partide chp...yalnız oylarda artış bekleyen hükümet için mevcut oyların kaybı birinci parti çıksada seçim kaybı sayılacak malum ego tavanda

Kurban olduğum yurdum insanı, müthiş gerçekten...

Sayın Başbakan'ın "ekose ceket tercihi" sayesinde

Artık "direnceket" imiz de olmuş... :)))

çok iyi demişsin aman dikkat et senide banlamasınlar görüşün nedeniyle .

tatlım neden öyle düşünüyorsun ki evet geçmiş kapatılan topiklerde cezalar oldu banlananlar yani bende 2 kez ceza aldım kays arkadaşımızla farklı düşünüyorum ama ben 2 kez ceza aldıysam görüşler nedeniyle değil bence polimik vs..nedeniyle ceza alıyor üyeler...

Eyleme katılmak kişinin kendi seçimidir. Ama burda ölen polisin orda bulunmamayı seçmek gibi bi lüksü yoktu.

Durup durup gösterilerde yaralanan DİRENİŞÇİ(!)leri savunuyosunuz.
Yazıklar olsun...

Benim mesajıma yorum yapıp ilk mesaja bi yorumda bulunmayanların asla samimiyetine inanmıyorum.

Evet bana göre de DEVLETİN polisi.Ama sanki o sözü ben söylemişim gibi yorum yapıyorsunuz.Burada başsağlığı dileyip direnişçilerin yaralanmasını ölmesini normal görmek tepki çekmiyor demek ki.Her ikisine de aynı değerin verilmesini istemek suçsa buyrun suçlayabilirsiniz beni problem değil.

Şu adam bağımsız adaylığını koysun ölene kadar oyumun sahibidir.
Vaktiniz varsa lütfen izleyin.Böyle güzel bir anlatış,böyle bir üslup yok böyle gerçekleri tüm çıplaklığıyla ayarında ifade ediş yok..
Bilmiyorum kaçtır izliyorum.

[video=youtube;BJIYmfoDEMc]http://www.youtube.com/watch?v=BJIYmfoDEMc[/video]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…