yazmadan durulmuyo işte bu konuda maalesef bizlerin uslubu çok da önemli değil belki ama bir başkanın uslubu kesinlikle önemli ülkeyi temsil ediyo halkına hitap ediyo tabiki bizimle düzgün konuşmasını bilecek tehdit etmek ne haddine düşmüş Erbakan döneminde erbakanın yalakalığını yaptı köprüyü geçene kadar tabii sonra ne oldu amacına ulaşınca niye ters düştüler hani birbirlerini övüyorlardı onlardan iyisi yoktu o dönemde ATATÜRK e TÜRKlüğe az mı küfürler etti sadece Müslümanlığı savunuyordu ama maalesef Müslümanlıktan bile haberi yok onun döneminde bu kadar ateşlendi pkk olayları en çok şehit bu 10 yılda verildi meclise onları sokan kendisi değil mi? neden? cevabı gayet açık karısı nereli ona bakın!!!! bu kadar kısa sürede bu sebepsiz zenginleşme bu kadar kolay mı dünyanın en zenginleri arasına girmek??? dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ve bununla birlikte herşeyde en çok vergiyi biz ödüyoruz ulan TRT ye bile elektrik faturasıyla beraber para ödedik yıllarca bu adam geldikten sonra...
İnşallah Türkiye'nin Selameti için en Hayırlısı olur.ben de bu olaylardan sonraki bir anket olduğunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum.
Geçmiş dönemlerde ben de başı örtülü bayanların önündeki engelleri kaldıracağına, tam demokratik Türkiyeyi inşa edeceğine inandığım
için AKP'yi destekledim egunalcım. Hükümete karşı değil lakin bazı girişimlerine ve söylemlerine karşı duyduğum endişelerin giderilebileceği umuduyla Gezi parkı eylemini desteklemeye başladım. Halkın endişeleri konusunda güven tazeleyeceğini bekledim, umut ettim.
Geldiğimiz noktada ise gezi parkı eylemini başlatanlara ve destek verenlere minnet duymaya başladım. Kendi adıma, bazı şeyleri daha net görebilmemi sağladıkları için şükran borçluyum.
Bu arada AKP sempatizanlarını da anlıyorum elbette. Hükümetin değişmesi durumunda AKP hükümetinin kendilerine teslim ettiği demokratik haklarının ellerinden alınabileceği endişesi yaşıyorlar. Açıkçası geçmişten dersler alarak ilerlemek yerine, kendi geçmişimizdeki ve başka ülkelerde yaşanan olumsuzlukları kalkan olarak kullanan hükümetlere ben de hiç güven duymuyorum.
ha pardon ya, üstte söylediğim sözü düzeltiyorum, başbakanın kızı tiyatroya gitmişti, sayesinde başrol oyuncusu soruşturma geçirmişti, yediği iftiralarda cabası, pardon pardon gidiyorlar yani
günlerdir forumu takip ediyorum gerek burdaki arkadaşlar birbirlerine gerekse başbakana müslümanlık gerici yobaz hiç bişey bilmiyo daha daha bir sürü bişeyler yatacak yerin yok yazıyo insnlar kerşısındaki kendi görüşünden değil diye yaaaaaaaaaaa......... ben şimdi burda üç nokta koyuyorum bazen çok şey anlatıyor ya hani ...
kimsenin imanını sorgulamak kimsenin haddi değil..... kişinin yaptıklarını eleştirin bu ister bi bulaşıkcı olsun ister başbakan..... bu ne yaaaaaaa..... sadece kendi görüşünden olmadığı için bunları foruma almayın yatacak yeri yok islamcı yobazlar vs yazan insanlar kendi gelişmişliklerine bi baksınlar empati deniyor ya hep......... tabi yazılanları hatırlayabilmek için kapatılan ve bu forumdaki yüzlerce sayfayı okumak lazım......
İnşallah Türkiye'nin Selameti için en Hayırlısı olur.
Seni rahatlatacaksa eylem sonrası anket linki veriyorum canım.
En son seçim anketi sonuçları 2013 (Gezi Eylemleri Sonrası) En son seçim anketi sonuçları 2013, Gezi Eylemleri Sonrası partilerin oy oranları nasıl değişti, Gezi Eylemleri Sonrası ak partinin oyları arttı mı, Gezi Eylemleri Sonrası hangi partinin oyl
çok iyi demişsin aman dikkat et senide banlamasınlar görüşün nedeniyle .
Eyleme katılmak kişinin kendi seçimidir. Ama burda ölen polisin orda bulunmamayı seçmek gibi bi lüksü yoktu.
Durup durup gösterilerde yaralanan DİRENİŞÇİ(!)leri savunuyosunuz.
Yazıklar olsun...
Başbakanın değil, bu DEVLETİN polisi. Bırakalım da yattığı yerde rahat etsin, o eylemlerde neler olduğunu gayet iyi biliyorum, insanlıktan çıkmış, psikolojileri bozulmuş polisler var ama bir şehit haberinin altına bunları konu edip meseleyi dağıtmak hiç ama hiç doğru değil. Allah rahmet eylesin.
Kurban olduğum yurdum insanı, müthiş gerçekten...
Sayın Başbakan'ın "ekose ceket tercihi" sayesinde
Artık "direnceket" imiz de olmuş... :)))
Eki Görüntüle 731974
Hanımlar konu dışı ama üyelik iptali nasıl yapılıyor bilenler beni aydınlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?