Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversite öğrencilerine 18 yaşından büyüklere olduğu için dava açılabileceğini zannetmiyorum okul için de yarım saat dil dökerek veriyorlar malesef

üniversite öğrencilerinin bir kısmı 17 yaşındadır.
geri kalan o büyük çoğunluk ise 18 yaş ve üstüdür.
eğer kredi kartı alayı uygun görüyorsan parayı nasıl temin edeceğini de düşünmelisin.

Orda iş gençlerin tüketim konusunda bilinçli olmasına kalıyor valla

Aralarında bu duruma tepki gösterenler var mı canım?
Gezi parkının dışarıya yansıması, çeşitli tercihlerin dayanışma ve birlik içinde oldukları şeklindedir.

Orda iş gençlerin tüketim konusunda bilinçli olmasına kalıyor valla

böylesi adamın işine gelir mi?
neden anlatsın ki?
hem o belgeyi imzalatırken hiç olumsuz yanlar söylenmez ki sanki sonunda ekstre gelmeyeck gibi anlatıyorlar.
bilinçli değilse o öğrenci neden kredi kartını verip parayı anne babadan istiyor o zaman?

söylemez tabi canım yarım saat şöyle avantajı var bu kadar puan veriyor der orda o işi yapan da kart verdiği kişi başına komisyon alır yani banka eninde sonunda faiziyle birlikte anneden babadan yada icar gönderir alır yani onlar bakmaz ki orasına az önce arkadaşın dediği gibi kapitalist sistem borçlandırır.

Kesinlikle mantık dışı canım. Ülkemizde herkesin maduriyeti farklı ve işte tam da bu farklı nedenlerle
insanlar günlerdir meydanlarda. Sistem böyle diyerek yıllarca bir şekilde madur edilmiş halkın patlaması.
Sistem böyleyse elimiz kolumuz bağlanmış demektir. Sisteme karşı çıkıp hak aramanın bedeli de çok ağır.
Başbakanımız da aynı kalkanı kullanarak, Ülke sandıktan çıkanındır demiyor mu?

babam emekli maaşıyla 4 çocuk büyüttü,şimdi 2 kişiler ama emekli maaşı yetmiyor.
83 yaşında adam girip çalışsın mı

eşim emekli oturduğumuz ev kendimizin,mecbur çalışmaya devam ediyor
neden mi?çünkü aldığı emekli maaşı ancak aidat,faturalarlara gidiyor ehh işte üste ne kalırsa harca doyur karnını

ötekileşmek, tarafgir olmak.
birine ötekileştikce, birine taraf olduğunuz sürece diğerlerini ne derse desin duymazssınız. bu yüzden belirli bir mevkide iseniz söyleyecek önemli şeyleriniz varsa mümkün olduğunca tarafsız kalmalısınız. çünkü söyleyecekleriniz ne kadar önemli olursa olsun birlerinin gözünde 0 sayılıp öteki olduğunuz için kale alınmayacaksınızdır.

7/24 gündem gezi parkı eylemi olurmu arkadaş dün gece rüyamda rte yi ağırlıyorum tüm korumaları vs..evim tıklım tıklım siyah giymiş adamlar ve yandaş medya var benim evimde basın toplantısı yapıyor offff çok dinledim ben bunları sallıyor yine diyorum ve konuşması bitsin bak neler diyorum ben kendisine dedimkonuşması bitti tam ağzımı açtım dökecem içimi günlerdir biriktirmişim patlıyorum apar topar kalktılar gittiler bende arada kaynadımiçimde kaldı ayolönemli olan dünden beri devletin imkanlarını kendi gövde gösterisinde kullanıyor bana sordularmı diyorum vatandaş olarak yetmedi basın toplantısını geldi benim evimde yaptı benim evimide kullandı hem içimdekileri dökemedim hemde evime kadar gelip çapulcu dedi hayır olsun inşallah Aminsanırım açıkta kalan yerlerim olmuş gece

Son düzenleme:

tarafım ama ortada durup anlamaya çalıştığım çok zaman oldu oy verdiğim insandı sonuçta o yüzden çok uçlarda değildim...çok doğru bir yazı bu genel için ne söylersek söyleyelim taraf olduğumuzdan kale alınmıyoruz her iki taraf için geçerli bu...

özellikle halk adına sorumlulukları olanların ideolojilerden arınması gerekiyor. sen, ben, o taraftar olabiliriz, yeri gelir olmamız şart olur. ama empati sağ kolumuz olmalı. yeri geldiğinde diğerinin omzuna dayayabileceğimiz elini sıkabileceğimiz sağ kolumuz.

cok kafaya takmıssın rte yı heralde =)
bnım sınırlerım bozuluyo onu gorunce kanalı degıstrıyorum artık
dun kı konusmalarını dınledınızmı ?

cok kafaya takmıssın rte yı heralde =)
bnım sınırlerım bozuluyo onu gorunce kanalı degıstrıyorum artık
dun kı konusmalarını dınledınızmı ?

zaten dünki konuşmaları dinlediğim için gece rüyama girdidün o kadar çok mitirng kıvamında canlı yayınlarda konuştuki hep aynı cümlelerle bir ara patlıyorum artık dedim eşime halbuki dinlememek gibi bir seçeneğim varken kendime işkence ettim bir çeşit harakiri oldugece rüyama girmeside kaçınılmaz oluyor tabii

empati yapabilsek zaten bu kadar uçlar oluşmazdı taraf olmak başka çok uçlarda olmak başka...
hep başörtüsü üzerinden giden başbakanımızdan kaynaklı bir kaç birşey söyleyim...
mesela ben açık bir bayanım tesettürlü bir sürü arkdaşım var ve zamanında onların hakları için birlikte mücadele verdim ben şimdilerde onları yanımda görememek çok üzücü kaldıki ben istifa edilsin demiyorum...zamanında ben empati yaptım onları anladım destek oldum özgürlükse hepimize eşit olmalı dedim ama şimdi benim onlara ihtiyacım varken aldığım cevap şu namaz kılan bir başbakana sahip olmamız seni rahatsızmı ediyor...ben açık ama aynı zamanda abdestinde namazında bir hatunum üniveriste mezunuyum vs..en iyi kendileri bilirler yaşam tarzımı ama ben yanımda kimseyi göremiyorum bu dönem...empatiiiii keşke olsa...

sanırım son olaylardan önceki anket bu
aslında ben ciddi bir lider bu kitleyi peşinden alıp götürecek biri çıkmadığı sürece zaten önümüzdeki seçimlerde de rte nin almasını bekliyorum şaşırtıcı olmaz bu...yalnız bu anket kadar abartlı değil bence artış...

ben de bu olaylardan sonraki bir anket olduğunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…