Üniversite öğrencilerine 18 yaşından büyüklere olduğu için dava açılabileceğini zannetmiyorum okul için de yarım saat dil dökerek veriyorlar malesef
üniversite öğrencilerinin bir kısmı 17 yaşındadır.
geri kalan o büyük çoğunluk ise 18 yaş ve üstüdür.
eğer kredi kartı alayı uygun görüyorsan parayı nasıl temin edeceğini de düşünmelisin.
Dün gece çok geç saatlere kadar, hatta sabaha kadar da diyebilirim, gezi parkındaydım. İlk kez hem gündüz, hem gece bulunma imkanı buldum.
Gördüğüm çok saçma sapan şeyler var cidden. Gündüz neyse de, gece deli gibi alkol tüketiliyor. Yani tüketilmesine bir şey demiyorum da, miktarı gerçekten fazla abartı. Zaten tuvalet sıkıntısı inanılmaz var, ve buna rağmen nasıl onca bira içiliyor anlamadım.
Parkın akm'e bakan tarafında yoğun bir idrar kokusu var. Çözüm bulmak lazım
Biraz saçma bir hal aldı, müze gibi olmuş sanki, turistik alan, millet geliyor geziyor bakıyor inceliyor falan.
Seyyar satıcıların köfteci dumanından geçilmiyor.
Bir de artık öyle bir hal almış ki, amacından tamamen uzak sadece sosyalleşme yeri gibi gözüküyor.
Değişik. Saçma sapan bir hal almış direnişin ana noktası.
Orda iş gençlerin tüketim konusunda bilinçli olmasına kalıyor valla
böylesi adamın işine gelir mi?
neden anlatsın ki?
hem o belgeyi imzalatırken hiç olumsuz yanlar söylenmez ki sanki sonunda ekstre gelmeyeck gibi anlatıyorlar.
bilinçli değilse o öğrenci neden kredi kartını verip parayı anne babadan istiyor o zaman?
böylesi adamın işine gelir mi?
neden anlatsın ki?
hem o belgeyi imzalatırken hiç olumsuz yanlar söylenmez ki sanki sonunda ekstre gelmeyeck gibi anlatıyorlar.
bilinçli değilse o öğrenci neden kredi kartını verip parayı anne babadan istiyor o zaman?
sahte :) resmi bir tarafı yok bunun.
zamanında chp afişlerine yaptırmışlardı ordan akıllarında kaldı herhalde.
ötekileşmek, tarafgir olmak.
birine ötekileştikce, birine taraf olduğunuz sürece diğerlerini ne derse desin duymazssınız. bu yüzden belirli bir mevkide iseniz söyleyecek önemli şeyleriniz varsa mümkün olduğunca tarafsız kalmalısınız. çünkü söyleyecekleriniz ne kadar önemli olursa olsun birlerinin gözünde 0 sayılıp öteki olduğunuz için kale alınmayacaksınızdır.
tarafım ama ortada durup anlamaya çalıştığım çok zaman oldu oy verdiğim insandı sonuçta o yüzden çok uçlarda değildim...çok doğru bir yazı bu genel için ne söylersek söyleyelim taraf olduğumuzdan kale alınmıyoruz her iki taraf için geçerli bu...
7/24 gündem gezi parkı eylemi olurmu arkadaş dün gece rüyamda rte yi ağırlıyorum tüm korumaları vs..evim tıklım tıklım siyah giymiş adamlar ve yandaş medya varbenim evimde basın toplantısı yapıyor offff çok dinledim ben bunları sallıyor yine diyorum ve konuşması bitsin bak neler diyorum ben kendisine dedim konuşması bitti tam ağzımı açtım dökecem içimi günlerdir biriktirmişim patlıyorum apar topar kalktılar gittiler bende arada kaynadım içimde kaldı ayol önemli olan dünden beri devletin imkanlarını kendi gövde gösterisinde kullanıyor bana sordularmı diyorum vatandaş olarak yetmedi basın toplantısını geldi benim evimde yaptı benim evimide kullandı hem içimdekileri dökemedim hemde evime kadar gelip çapulcu dedi hayır olsun inşallah Amin sanırım açıkta kalan yerlerim olmuş gece
cok kafaya takmıssın rte yı heralde =)
bnım sınırlerım bozuluyo onu gorunce kanalı degıstrıyorum artık
dun kı konusmalarını dınledınızmı ?
özellikle halk adına sorumlulukları olanların ideolojilerden arınması gerekiyor. sen, ben, o taraftar olabiliriz, yeri gelir olmamız şart olur. ama empati sağ kolumuz olmalı. yeri geldiğinde diğerinin omzuna dayayabileceğimiz elini sıkabileceğimiz sağ kolumuz.
Dünyaca ünlü araştırma kuruluşu Pewin yeni araştırmasında, Başbakan Erdoğana olan halk desteğinin arttığı ortaya çıktı
2012 baharında Başbakan Recep Tayyip Erdoğana halk desteği yüzde 59 iken, 2013 baharında bu rakam yüzde 62ye yükseldi.
kaynak : internethaber.com Haber : Erdoğan için yapılan son anket şaşırttı haberi
sanırım son olaylardan önceki anket bu
aslında ben ciddi bir lider bu kitleyi peşinden alıp götürecek biri çıkmadığı sürece zaten önümüzdeki seçimlerde de rte nin almasını bekliyorum şaşırtıcı olmaz bu...yalnız bu anket kadar abartlı değil bence artış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?