ben de buna katılıyorum, tebriklerEki Görüntüle 731992 :129::129::129::129::129::129:
ellerine sağlık ben yorum yaptım diye üyeliğim engellenmişti :)))) ağzına sağlık eline sağlık çok güzel bir yazı bende kopyalıyım arkadasım
kimsenin kişiliğine saldırıda bulunmadım kimseye hakaret etmedim kimseyi aşalamadım sen o sun bu sun diye ayırmadım, forumun sevgili adminleri umarım bu sefer ceza almam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
iki gündür yoktum neler oldu bilemiyorum ama bence muneyle kazen iyi idare etti, e... diye bir öğretmen forumunuda takip ediyorum evlere şenlik, imzasında direnişle ilgili bişeyler yazanları bile siteden attıkları yetmiyormuş gibi, herhalde gıcıklık olsun diye haber akışlarında hep akp yandaşı akp pohpohlayıcısı haberler... neymiş efendim herkese eşitlermiş burası eğitim sitesiymiş, madem eğitim sitesi o zaman neden akp yi pohpohlayan haberler yayınlıyorsun, kusura bakmayın oradan atılan öğretmenlere üzüldüm çok büyük haksızlık yapıldı onlara
onlara bakınca yine de muneyle kazen kimseyi kırmamaya çalışıyorlar bence
geçenlerde sanıkla alakalı bi tweet gördüm süperdi, şimdiye kadar gördüğüm en güzel tweet, herhalde anlamışsınızdır, buraya yapıştırılmıcak bişey
ben de buna katılıyorum, tebrikler
görmezmiyim ama ben yinede sandığı bekliyim diyorum
Eki Görüntüle 732053
40 puanıma ve cezaları veren isme dikkat çekerim
Acımasız fasulye
Şaka bir yana cezaların "taraflı" verildiğini ima etmek çok yersiz ve ayıp.
sandıkta sadece oy kullanmaya çalışalım o zaman
Bu eylemlerin henüz artısını görmedik , eksiler prestij kaybı , ekonomik boyut , anarşi ve kaos ortamı , terör eylemler, , her türlü provakasyonlar ve ölümler!
Beklenen artılar gelince bu yukarıda saydıklarımın karşılığı olmaya yetecek mi mesela ?
Bu yazının bir benzeri daha vardı.Ben merak ediyorum şu yazının esas sahibi yazıp heryere kopyalayıp yapıştıran az ama öz gerçek olan verileri girseydi eyvallah derdim de bu kadar muhakemeden yoksun...
Şu 184 lira olan maaş 760 küsür oldu maddesini yazmak cidden komik.Bilinçaltına ilk seferde okuyunca Sanki 1 günde 184 liradan 760 liraya çıkmış mesajını vermek ve bizlerinde bu numarayı yemesi için yapılmış bir kelime oyunu...
30 yıl önce babamın ilk öğretmenlik maaşı 300 küsür liraymış.Şu anda öğretmen maaşı 1800.Bende ekleyeyim oraya.
''Suçlusun 300lira olan öğretmen maaşını 1800 lira yaptın''
Nasılda artmış oyle maaşlarımız bizim vooaavv :))
Bu arada uyandırayım öğretmenler kırtasiye parası adı altında eğitim ödeneği zaten alıyordu bu RTE sürecinde olan ayrıcalıklı bir durum değil.
Ben göremedim cezalarımı hiç almamış mıyım
Almamışsın heralde
ben artık kucaklayıcı bir tavır takınacağı umudumu dün ki konuşmalarından sonra yitirdim dediği gibi sandığı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?