Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eylemlerin sona erdirilmesini rica ediyorum. cümlesi çok şey bence.
Kendine karşı direnen, çapulcu küfürbaz olarak nitelediği insanlardan ricada bulunabilmesi...

evet çok şey bende dedim ki a ha söyledi ama arkasından devamını nasıl getirdi şayet devam ederse kimse kusura bakmasın hakettiği şekilde karşılığını alır sabrında bir sonu var dedi hem dövüyor hem seviyor beni benden aldı kendimi kaybettim hükümsüzdür

''Zengini hayırsız evlat
Memuru süslü avrat
Politikacıyı kuru inat batırır '' demişler

Elbette canım. Sevgili kazen ile mune parti kursalar kesinlikle desteklerim.

Adam dalmış cidden Çooook uzaklara dalmış, o uzaklarda bir şeylerini bırakıp gelmiş. Ne olduğu bende kalsın

Bu talih değişirse nickim tarihe geçsin lütfen

Şehit olan bi polisle ilgili haberi paylaştım, arkasına yaralanan direnişçileri kimse konuşmuyor gibi bi cevap alırsam ben o yorumu yaparım arkadaş!
Yaptığınız kıyasa bakın.. İkisi de can,ama bi farkla.. "Zarara rızasıyla girene merhamet edilmez." Eline taşı sopayı alıp polise saldıran kendi göreceği zararı da önceden hesap edebilmeli, o kadar ileriyi görebiliyordur herhalde.. Ama o polis aldığı emir nedeniyle orada.
Şu son olaylar temsil ettiğiniz zihniyetin dar görüşlülüğünü de kanıtlıyor.

Kornalar tencere tava sesleri yıkılıyor Ankara Etimesgut
Direniş bitsin diyen ben gaza geliyorum içim coşuyor bu sahnelerde

esra erol hanfendilerde direnişi desteklemediklerini beyan etmişler, hiiiç şaşırmadım

başbakan erdoğan çarsamba günü bir grupla görüşme yapacakmış....budur işte negüzel
....

Son düzenleme:

bende dinledim menderesin ses kaydını resmen birebir bugünleri anlatmış.demek ki geçmişte de böyle şeyler vardı yani daha önce de dediğim gibi tarih tekerrürden ibarettir.

birileri var ....bizleri birbirimize düşürmek için hep aynı taktikleri uygulayan başaramayan en ufak kıvılcım da ortalıığı birbirine katmaya çalışan birileri var ....

bu sefer de başarılı olamicaklar masum eylemciler çekilsin bi kenara onlar kalsınlar açıkta bakın görün kimler sahne de ....

ben taaa başından tasvip etmediğimi olayların bu noktaya geleceğini söylemiştim.herşey tadında gerek ....yoksa birilerine malzeme çıkar.

artık sanmıyorum çünkü yerini 2.günden sonra başka şeylere bıraktı.daha önce de demiştim ya başbakan taam istediğinizi yapacağım dese de illa ki hükümet istifa diye diretecekler .....

malesef dediklerim de az çok çıkıyor.

cok gec farkettim konuyu.ara ara gerilimler yasansada seviyeli bir sekilde konusulmus her sey.keske olaylar bu raddeye gelmeden insanlar konusabilse ve o mutsuzluklari yasamasaydik.gurur duydum hepinizle, aferin kizlar:)

eeee sen demedin mi bak reklamda cepten hemen alabiliyon diye?????

ehlimana kusura bakma beğeni olunca gördüm bu msj ını gece çıktıktan sonra geçmişe bakmadım.

aslında ikimizde aynı şeyi söylüyoruz.evet alabiliyosun ama daha sonra banka istiyor senden.bedava değil yani o verilen para.birde kredi ve kredi kartı artık şartsız şurtsuz veriliyor.(örn : maaş bordrosu gibi )sadece parayı aldığına dair sözleşme imzalıyosun

vereceği adamı iyi biliyorlar ama herkese veriyorlar ....

http://www.kadinlarkulubu.com/turki...626894-olur-cok-gec-olmadan-uyan-turkiye.html

Şu konuyu açtığım andan itibaren görmeyen varsa diye son mesajımı buraya da kopyalıyorum...

Vee beklediğim son tam da beklediğim zamanda gerçekleşiyor...

Sular yavaş yavaş durulacak elbet,zaten herkesin isteğide artık bu yönde değil mi?

Bülent Arınç Başbakanın eylemcilerle görüşeceğini açıkladı TAM DA BUGÜN....

VE TAM DA BUGÜN KAÇ GÜNDÜR ENGEL OLALIM DİYE ÇIRPINDIĞIM ŞEY GERÇEKLEŞTİ...

TAM DA BUGÜN6491 SAYILI PETROL KANUNU CUMHURBAŞKANI ONAYLADI...

T.C. Cumhurbaşkanlığı : 6487, 6488, 6489, 6490, 6491 Sayılı Kanunlar

Hala farkında değilsiniz değil mi?

Ama normaldir, medya haberlerde Cumhurbaşkanının onayladığı torba kanunlar paketinden alkol yasasındaki düzenlemelemeleri anlatıyor sadece...

Yazık evletlarımızın geleceğine....

Çok şey var içimde ama artık bir şey söylemenin anlamı yok değil mi?

Sadece;

Bu kanun tasarısını meclise getirenlerede...

Bu kanun tasarısını meclisten geçirenlere de...

Bu kanunun muhalefetini bile yapmayanlarada...

Onaylayan ve yürürlüğe girmesini sağlayan Cumhurbaşkanınada...

Gördüğü halde görmezden,duyduğu halde duymazdan bildiği halde bilmezden gelen diğer herkesede...

Hakaret, beddua etmiyorum belki ama HAKKIMI DA HELAL ETMİYORUM!!...

HADİ SİZE İYİ UYKULAR TÜRKİYE...

gezi parkı olayı bana yaramadı, çok fena komplo teorileri uçuşuyor beynimde...............

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…