evet bitmeliydi.böyle olacağı belliydi.gezi parkı artık biber gazı değil idrar kokuyormuş.
ha birde hastalık olmasın diye belediye ilaçladı gözlerimle tvde gördüm :):):)
başbakan ın yurtdıış gezileri aylar öncesinden planlıdır.bu cumhurbaşkanı içinde geçerli.
biz daha da çoğaldık lafını kabul etmiyorum.masum eylemciler artık yok .dediğin gibi bitmeliydi dediğin zaman masumiyette bitti.kimler kimler gezi parkına tanıklık ve misafirlik etti.
aa eklemeliyim eylemciler bile kırık içki şişelerini toplamaktan yorulmuş.bugün haberlerde gördüm yorgun bitkin ellerinde çöp poşetleri çöp topluyorlardı ....
Merhaba
Sizin de gördüğünüz ve bahsettiğiniz gibi, Eylemciler dışında herkeste ve herşeyde ne büyük hatalar varmış öyle değil mi? Ben de katılıyorum buna.
en başta masumdu ama yapılan saldırı halkı ayaklandırdı
halkı ayaklandıran yalan haberlerle insanların birbirini gaza getirmesi.ayrıca ayaklananlarda belli bir kesimdi.
geçenlerde haberlerde yurtdışından birinin msj atarak yönlendirmesiyle başladı denildi ki ben burada da yazışanları fazlasıyla gördüm okudum hepimiz gördük.
bütün haberlerde yalanlandı ama artık insanlar çoktan ayaklanmıştı araya bunu fırsat bilerek başkaları da karıştı.asıl sebep belki de buydu.şu anda orada o kesimlerin bayrakları , flamaları sallanıyor....
tarihi net olan montaj olmayan bi durumsa elbette hatalı.... zaten yazdımda orantısız güce karşıyım.... ama o kadar çok yalan haber yayınlandı ki acaba demeden yapamıyo insan.... oradaki herkes sadece sesini duyurmak için bulunmuyo artık Atatürk'le soysuzun resmi yanyana geldikten sonra malum grupların bayrakları açıldıktan sonra insanların yargılaması sorup soruşturması doğru değilmi sizce de...tamam herşeyi unut bak polis yolda oturan üniverste öğrencilerinin yanına gidip gaz sıkması ne ile açıklanır
evet polis kimseyi ayırt etmeden nişan alıp vurdular insanları
ayrıca çatişmaya gidilse eşofman giyilip mi gidilir
emin ol gerçek eylemciler sadece TÜRK bayrağı sallandırıyor
tarihi net olan montaj olmayan bi durumsa elbette hatalı.... zaten yazdımda orantısız güce karşıyım.... ama o kadar çok yalan haber yayınlandı ki acaba demeden yapamıyo insan.... oradaki herkes sadece sesini duyurmak için bulunmuyo artık Atatürk'le soysuzun resmi yanyana geldikten sonra malum grupların bayrakları açıldıktan sonra insanların yargılaması sorup soruşturması doğru değilmi sizce de...
sizde hak verin hadi bu tip olaylar yaşandı polis hatalı ama sadece oturan ana avrat dümdüz gitmeyen hareket çekmeyen kendi halinedeki vatandaşa attı gazı..... ama bide öteki tarafı var takip ediyo herkes netten haberlerden canlı yaınlardan gözümle gördüm ya adam sokak lambasını kaldırmış polise gidiyo el hareketi çekiyo ana avrat dümdüz gidiyo sökmüş parke taşlarını polise fırlatıyo araba yağmalıyo dükkan camları kırıyo heleki adanada çocuğu köprüden atıyo bırakında polis görevin yapsın böylelerine...el insaf hala böyle ortalığı talan edenlere karşıda polis haksız diyorsanız... sessiz sakin sesini duyurmak isteyenler ortalığa zarar vermeyenler istisna.... diğerlerinin samimiyetinden sizde bizxe herkeste şüphe duymalı adam soysuzun birirnin resmini asmış bayrağını asmış yaaaa bunlara toplanıp beraber tepki vermek lazım.....
buseserkan o konu da şüphem yok fakat oraya yakmak için de getirenler oldu , kalkan olarak kullanmak isteyenlerde.haberler de gördüm yakıyorlardı.
bayrak yakma görüntüsü bi kaç gün öcesine aittir daha önce de yazdım mesaj... trt arşivine bakabilirsinz adamlar bankadan bayrağı lıp yakıyorlar birisi alıyo çıkarıyo ateşten mobese güvenlik kamerası kayıtları var ankarayıda çok ii biliorum...ha şimdi montaj diyen arkadaşla olablir montajı nasıl ayırd ettiler o görüntüden rica ediyorum bizede anlatsınlar da öğreneli..canım gündemden uzak kalmışsın o görüntüler 2009a aitti araştır derim malum guruplar dediğim gibi dışlandı
evet ...eşofmanla polisten kaçmak daha kolaydır yada tekme atmak.topuklu ayakkabı yada takım elbise hertürlü hareketleri yapamazsınız.çapulculuk eşofmanla daha rahat yapılır ....
arkadaşım seni tenzih ediyorum.artık eyleme sahip çıkan arkadaşlar bile kabullendiler.ne kadar iyi niyetli olduğunu görebiliyorum ama masumiyet kalmadı.polis nerden bilsin senin iyi niyetli olduğunu önüne gelen sıkmış geçmiş .
canım gündemden uzak kalmışsın o görüntüler 2009a aitti araştır derim malum guruplar dediğim gibi dışlandı
bayrak yakma görüntüsü bi kaç gün öcesine aittir daha önce de yazdım mesaj... trt arşivine bakabilirsinz adamlar bankadan bayrağı lıp yakıyorlar birisi alıyo çıkarıyo ateşten mobese güvenlik kamerası kayıtları var ankarayıda çok ii biliorum...ha şimdi montaj diyen arkadaşla olablir montajı nasıl ayırd ettiler o görüntüden rica ediyorum bizede anlatsınlar da öğreneli..
hala anlatamadım malum gruplar dışlandı zaten bayrağımzı yakanlar bizden değildir objektif kanallara bak derim montaj yapmak çok kolay tarıhı değiştirip montajlamak iyi geceler duman ne güzel demiş eyvallah
ok biz çapucuyuz millet kör olurken biz susmadık diye arkadaşlarımız ölürken direndik diye çapulcuyuz biz içki içeriz alkoliğiz biz hayatımızdan memnunuz arkadaşım seninle yada başka biri ile tartışmaya girmek için değil bilgilendirmek için yazdım hani ben bizzat ordaydım izlediklerime dayanarak konuşmuyorum iyi geceler
arkadaşım inanmayalım diye anlat diyoruz işte alatda öğrenelim...insanları kandırmakta kolay bizim millet her kulaktan dolma bilgiye inanır komşusu önerdi diye tansiyon hapı için bir toplumda yaşıyoruz yadırgamıyorum
estağfirullah inan seni incitmek için yazmadım.herkes çapulcu lafını sahiplendi eşofman diyince de açıkladım.bu yaşananların masumiyetle uzaktan yakından alakası yok.
size de iyi geceler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?