hıh tam da buna değiniyorum sade vatandaş oyunun bi parçası olmasın
zaten sade vatandaşın onları ayıklamaya gücü yetmez ki
elinden gelen onlarla aynı safta durmaktan ayrılmak olmalıdır
dışardan kimse demiyor ki meydandaki bölücü, parktaki eylemci diye
dış basında büyük bi kitle avuçlarını ovuştura ovuştura izliyor malesef ve en kötüsü içerde de arkasına yaslanmış oh çekenler var
eylem güzel bi amaç için başladı ve parka dokunulmayacağı sözleri verildi bilmem tutulur mu kiii bu olaylardan sonra dokunulcağını sanmam
ama ne olur artık sade vatandaş oyunun bi parçası olmasın
herşey bizim gördüğümüzden ibaret değil... çok dahası var... alet olmayalım...
Konuya sonkez net bir sekilde düsüncelerimi yazip kendi adima noktayi koyacagim.
Cumhuriyet kurulduktan sonra yaklasik 30 sene boyunca CHP SECIMSIZ hükümet oldu.
Cünkü cok partili sistem ve secim olmasina izin verilmedi, sözde padisahlik kalkmisti.
Sonrasinda cok partili sistemle, halkin büyük cogunlugunun oyu ile baska bir parti iktidar oldu.
O günlerden bugünlere belli bir kesim bunu hazmedemiyor.
Bir kesim var ki halkin kendilerinden olmayanina ve onlarin secimlerine hakaret, asagilama, yargilama ile karsilik veriyor.
Bugün bu eylemlerin bu hale gelmesinin sebepleri bu kisilerdir.
Bu kisiler ülkede kendi gibi olmayanin yasam hakki olmadigini düsünüyor.
Bu kisiler Muhafazakar, islam, müslüman gibi kavramlara tahammül edemiyor.
Bu kisilere göre, muhafazakar olan ve secim yapan kisiler bidon kafali, koyun, atgözlüklü vb dir.
Bu kisiler kendileri gibi düsünenden baskasi iktidar olursa ülke elden gidiyor zannediyor.
Bu kisiler secimle deviremediklerini yillarca darbe ile devirdi, asti, kesti.
Bu kisiler su an sivil darbe yaptiklarini düsünüyor ( cok kamik ama)
Iste bu kendilerinden olmayana tahammülsüz, kendilerinden olmayana yasama hakki vermeyen kisilerdir ülkenin bugünkü yasadigi kaosa sebep.
Gercekten itirazi olan ve bu itirazini dile getirmek isteyenlere sözüm yok.
Ama onlarda sunu bilmelidir ki fena halde kullanildilar.
Ayrica bu eylemi bugünkü haline getiren herkesin yakalanmasini ve yargi önüne cikarilmasini istiyorum bir vatandas olarak.
Bunlarin en basinda " sadiracagiz ve hükümeti düsürecegiz" diyen CHP lideri Kemal Kilicdaroglu.
"anitkabiride yikariz" diyen kisi.
Polise " sizin ananizi, avradinizi s..cem" diyen CHP Milletvekili.
Saldiran, yakan, yikan ve kaos ortami olusturan her kim varsa yakalanmalidir.
Yakalanmalidir ki ibreti alem olsun da birdaha vatandasin malina zarar vermesinler.
Her gazetede aynı manşet varken hepsini almak gereksiz bence parama yazıkbenim her arkadaşa önerim ben günde bir sürü gazete okuyorum kendi düşüncemden olanı da olmayanı da yandaşını da okuyorum bana göre gerçeği yazana da, eğer kendi doğrumuzu bulmak istiyorsak bence hepimiz bunu yapmalıyız hürriyeti de sabahı da ntv'yi, cnn'i, yeni şafak'ı da buna nazaran ulusal kanalı da, sözcüyü de aydınlık gazetesini de, bir gün gazetesini de okumalıyız
Konuya sonkez net bir sekilde düsüncelerimi yazip kendi adima noktayi koyacagim.
Cumhuriyet kurulduktan sonra yaklasik 30 sene boyunca CHP SECIMSIZ hükümet oldu.
Cünkü cok partili sistem ve secim olmasina izin verilmedi, sözde padisahlik kalkmisti.
Sonrasinda cok partili sistemle, halkin büyük cogunlugunun oyu ile baska bir parti iktidar oldu.
Bir kesim var ki halkin kendilerinden olmayanina ve onlarin secimlerine hakaret, asagilama, yargilama ile karsilik veriyor.
Bu kisilere göre, muhafazakar olan ve secim yapan kisiler bidon kafali, koyun, atgözlüklü vb dir.
Bu kisiler kendileri gibi düsünenden baskasi iktidar olursa ülke elden gidiyor zannediyor.
Iste bu kendilerinden olmayana tahammülsüz, kendilerinden olmayana yasama hakki vermeyen kisilerdir ülkenin bugünkü yasadigi kaosa sebep.
Ayrica bu eylemi bugünkü haline getiren herkesin yakalanmasini ve yargi önüne cikarilmasini istiyorum bir vatandas olarak.
Bunlarin en basinda " sadiracagiz ve hükümeti düsürecegiz" diyen CHP lideri Kemal Kilicdaroglu.
Yakalanmalidir ki ibreti alem olsun da birdaha vatandasin malina zarar vermesinler.
Her gazetede aynı manşet varken hepsini almak gereksiz bence parama yazık
benim her arkadaşa önerim ben günde bir sürü gazete okuyorum kendi düşüncemden olanı da olmayanı da yandaşını da okuyorum bana göre gerçeği yazana da, eğer kendi doğrumuzu bulmak istiyorsak bence hepimiz bunu yapmalıyız hürriyeti de sabahı da ntv'yi, cnn'i, yeni şafak'ı da buna nazaran ulusal kanalı da, sözcüyü de aydınlık gazetesini de, bir gün gazetesini de okumalıyız
yaaa varya helal olsun sana kardeşim doğru söze ne denir durum söylediğinden ibaretKonuya sonkez net bir sekilde düsüncelerimi yazip kendi adima noktayi koyacagim.
bence de okunmalı cok doğru diyorsunuz ama beyinlerdeki at gözlükleri atılarak okunmalı
şurda iki üç sayfa okuyım dedim hayali laflarla atılan iftiraları,boşboş savunmaları görünce kan beynime sıçradı
daha gidecek çok yolumuz var malesef
bende artık böyle düşünüyorum en basta kızmıstım ama haklıymıs ılımlı olmamakta ...daha ne desin adam anlamıyorum ki 76 milyonun hizmetkarıyım diyor bunu hangi egosu tavan yapan insan der ...ama baska türlü görmek istiyenler cımbızla laf cekiyor yok benim pğolisim demişde bizim polisimiş ki daha sonrada kaç kere bizim diyor amannnn ....ılımlı olsaydı oooo olacakları bile düşünmek istemiyorum rabbim basımızdan eksik etmesin
yaaa varya helal olsun sana kardeşim doğru söze ne denir durum söylediğinden ibaret
gerçekten karşı düşünceyi kabul etmiyolar çevremde bile öyleleri varki inanamıyorum
Bir sürü alıntı yaptım okurken gerildim ama her defasında alıntı yaptığım mesajlara senin cevap verdiğini gördüm en güzel şekilde beni cevap vermek zahmetinden kurtardın aynı zamanda polimikten
emin olun onlarda size inanamıyordur
hangi ezilmişlik bu anlmıyorum ki...
hangi millli değerlerimiz yerle bir edildi...
bir takım düzenlemeleri toplum yararına olduğu düşünülen birçok yapılanmlar neden başka tarafa çekiliyor...
uyan türkiye diyenler merak etmeyin bu millet gayet uyanık
zamanında iki lafı bir araya getiremeyen birilerinin ağzına bakan sözde başımızdakilere millet uyumadan gayet yerinde cevap vermiştir...
gerçekten bu ülkede kötü gidişat varsa ona dur demeyi bilen yurttaşımız vardır...
türk milletini, vatandaşımızı hafife almayın uyuyorsunuz diyerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?