Başbakanın böyle bir açıklama yaptığı doğru canım.
hatta bir tanıdığının gelinini kucağında bebeği ile yerlerde sürüklemişler.
twetterdan bi kadın açıklama yapmıştı, bi tanıdığın gelinimiydi neydi üstüne işemişler diye, ona benzemiş açıklama
Ben yazmadım canım , ama sağolasın. Sadece paylaştım ben. ALLAH a şükürler olsun, arşiv denen bir şey var. Ya her dediğimiz, yaptığımız unutulsaydı ? :)
twetterdan bi kadın açıklama yapmıştı, bi tanıdığın gelinimiydi neydi üstüne işemişler diye, ona benzemiş açıklama
Yakında sağ sol gibi, türk kürt gibi, tesettürlü tesettürsüz kavgası çıkaracak başbakan, malum kendisi ayrıma başladı,...
Umarım bunu fark etmek için geç olmaz...
merak etme canım unutmak isteyene arşiv olsa kaç yazar
hep de tanıdıkları oluyor nedense
canım öyle bişey olmadığın ben biliyorum başbakanın ya da yanındakilerin böyle söylediği doğru mu
eğer öyle söyledilerse bayağı şok edici çünkü
(şaka şaka şok falan olmam, gayet beklendik bi açıklama olurdu benim için)
nerden baktığınız önemli ben izmirde yaşayan açık bir bayanım ama benim mantığım şu şekilde çalışıyor. eğer ben kendim açığım diye kapalı bir insanın başörtüsüyle kamu kurumlarında çalışmasına yada öğrencilerin okullara başörtüsüyle girmelerine engel oluyorsam onların giyim özgürlüklerini ellerinden alıyorum demektir. kimse bana bu güne kadar sen kapanacaksın demedi ama biz onlara açılacaksın dedik. şimdi bu ortadan kalkıyor. kimse yine bize kapan demeyecek ama bizde kapalılara açılacaksın demeyeceğiz.
yok tanıdık değil, bi tanıdığımın tanıdığının tanıdığı...
o 3. göbekten tanıdık türbanlı arkadaşlar çıkıp ispatlasalar ya taksimde göstericilerden dayak yediklerini
tabii varsa öyle birileri
Ben de aynı fikirdeyim, yani aynı yerden bakıyoruz...
Yoksa siz yanlış mı anladınız????
evet sanırım yanlış anlamışım karşı olduğunuzu düşündüm. ama madem sizde özgürlüklere saygılısınız sorun yok :)
Hala olay CHPde mı? Hi evet onların parmağı var bu iste.
Hala olay CHPde mı? Hi evet onların parmağı var bu iste.
tabii ki, mesela afrikadaki aç çocuklarında sorumlusu kim: CeHaaaPe zihniyeti ve tek partili dönem
yok yok tanıdıklar cıkarmıs olayı biz çözdük
Biz halk değil miyiz ?
Bizler görmüyor muyuz gerçekleri , kör müyüz ?
Neden belli bir kesimdeki insanları tüm halkın sözcüsü ilan etme gayreti ?
Sizin için sokaklardayız denilen insanlara soruldu mu ? Senin için sokağa çıkıyorum , ister misin diye ?
Hep boş kahramanlık gösterileri. Eylemi desteklemeyenler haklarını sokağa birileri dökülsün de savunsun diye bekleyen biçareler değil. Kimse benim gibi eylemi desteklemeyenler için sokağa döküldüğünü savunmasın . Herkes kendi derdindeyken gerek yok bu milli kahraman ilan edilme çabalarına.Eğer gerçekten tablo böyle olsaydı idi , işte o zaman halkın tamamı bağrına basar , destek verirdi yaşananlara .Ama yok öyle bir şey , hayalden öte değil ?
En acısı da bu ütopik hayalleri uğruna birilerinin , ülkenin içinde bulunduğu durum .Hayal kurdum bir gün , sokağa döküldüm , olur sandım , olmadı ... Tarih bu eylemi böyle yazacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?