Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakında sağ sol gibi, türk kürt gibi, tesettürlü tesettürsüz kavgası çıkaracak başbakan, malum kendisi ayrıma başladı,...
Umarım bunu fark etmek için geç olmaz...

Başbakanın böyle bir açıklama yaptığı doğru canım.
hatta bir tanıdığının gelinini kucağında bebeği ile yerlerde sürüklemişler.

twetterdan bi kadın açıklama yapmıştı, bi tanıdığın gelinimiydi neydi üstüne işemişler diye, ona benzemiş açıklama

öğlen gördüğüm karikatür:

akşam rastladığım site:

http://twıtter . com/
(link vermek yasak olduğundan . nın sağına soluna boşluk koydum siz birleştirin browser a yapıştırıp)

Son düzenleme:
Ben yazmadım canım , ama sağolasın. Sadece paylaştım ben. ALLAH a şükürler olsun, arşiv denen bir şey var. Ya her dediğimiz, yaptığımız unutulsaydı ? :)

merak etme canım unutmak isteyene arşiv olsa kaç yazar

twetterdan bi kadın açıklama yapmıştı, bi tanıdığın gelinimiydi neydi üstüne işemişler diye, ona benzemiş açıklama

hep de tanıdıkları oluyor nedense

Son düzenleme:
domain daha önce alınmış bu arada, sonra vay efendum chess yalan haber yapıyor, biz whois çektikte denmesin sonra

ama benim için enteresan bi tesadüf oldu

Yakında sağ sol gibi, türk kürt gibi, tesettürlü tesettürsüz kavgası çıkaracak başbakan, malum kendisi ayrıma başladı,...
Umarım bunu fark etmek için geç olmaz...

nerden baktığınız önemli ben izmirde yaşayan açık bir bayanım ama benim mantığım şu şekilde çalışıyor. eğer ben kendim açığım diye kapalı bir insanın başörtüsüyle kamu kurumlarında çalışmasına yada öğrencilerin okullara başörtüsüyle girmelerine engel oluyorsam onların giyim özgürlüklerini ellerinden alıyorum demektir. kimse bana bu güne kadar sen kapanacaksın demedi ama biz onlara açılacaksın dedik. şimdi bu ortadan kalkıyor. kimse yine bize kapan demeyecek ama bizde kapalılara açılacaksın demeyeceğiz.

Son düzenleme:
merak etme canım unutmak isteyene arşiv olsa kaç yazar

hep de tanıdıkları oluyor nedense

yok tanıdık değil, bi tanıdığımın tanıdığının tanıdığı...

o 3. göbekten tanıdık türbanlı arkadaşlar çıkıp ispatlasalar ya taksimde göstericilerden dayak yediklerini

tabii varsa öyle birileri

canım aynen öyle söylediler bu sefer başı kapalılar daha çok katıldı eyleme

Ben de aynı fikirdeyim, yani aynı yerden bakıyoruz...
Yoksa siz yanlış mı anladınız????

hep de türbanlı oluyor bu tanıdıklar

tanıdıkların tanıdıklarının tanıdıklarının tanıdığı

Hala olay CHPde mı? Hi evet onların parmağı var bu iste.

evet sanırım yanlış anlamışım karşı olduğunuzu düşündüm. ama madem sizde özgürlüklere saygılısınız sorun yok :)

Konuşmaları ayrım içeriyor, o gaza kimse gelmesin, bölünmeyelim demek istemiştim:)
Kendim yasaklara karşı çıkayım ama kalkıp türban yasaklansın diyeyim olur mu öyle şey???
Allah hepimize yardım etsin

Son düzenleme:

Sokaktaki binlerce insan görünen taraf ama evinde sabırla bekleyen milyonlar var...
Bazı insanlar bu kücücük detayı gözden kaçırıyorlar....

bugün ki görüntüler çok çirkin ve olayın hızla ne tarafa gittiğini açıkca gösteriyor
ve en acısı sırf polise ve ikdira hak vermemek adına
bugün ki teröristlere destek verenler, sosyal paylaşım sitelerinde resimleri gururla paylaşanlar var....
Biraz sağduyu ve ileri görüs gerek herkese...
Yazık günah Ülkemizede... Prestij adına hicbirşey kalmadı...
Başta ağacları korumak icin yapılan eylemi tatlı tatlı paylaşan dıs ülke medyaları
şimdi olayı türk baharına çevirmek için elinden geleni yapıyor...

An itibariyle bütün haber kanallarında canlı yayın var.

Polis müdahalesi ve atılan gaz bombalarının haddi hesabı yok. Haberturk muhabirinin dediğine göre, dumanlardan görüş mesafesi çok azmış ve nefes almak zormuş.
Canlı yayında da görüldüğü üzere tomaların arkasına geçip adım adım her yeri geziyor polis. (gezi parkı dışında)

Şimdi adama sorarlar, hani derdiniz 'SADECE' AKM'ye asılı pankartlardı ? Bayraklardı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…