Sokaktaki binlerce insan görünen taraf ama evinde sabırla bekleyen milyonlar var...
Bazı insanlar bu kücücük detayı gözden kaçırıyorlar....
bugün ki görüntüler çok çirkin ve olayın hızla ne tarafa gittiğini açıkca gösteriyor
ve en acısı sırf polise ve ikdira hak vermemek adına
bugün ki teröristlere destek verenler, sosyal paylaşım sitelerinde resimleri gururla paylaşanlar var....
Biraz sağduyu ve ileri görüs gerek herkese...
Yazık günah Ülkemizede... Prestij adına hicbirşey kalmadı...
Başta ağacları korumak icin yapılan eylemi tatlı tatlı paylaşan dıs ülke medyaları
şimdi olayı türk baharına çevirmek için elinden geleni yapıyor...
twetterdan bi kadın açıklama yapmıştı, bi tanıdığın gelinimiydi neydi üstüne işemişler diye, ona benzemiş açıklama
An itibariyle bütün haber kanallarında canlı yayın var.
Polis müdahalesi ve atılan gaz bombalarının haddi hesabı yok. Haberturk muhabirinin dediğine göre, dumanlardan görüş mesafesi çok azmış ve nefes almak zormuş.
Canlı yayında da görüldüğü üzere tomaların arkasına geçip adım adım her yeri geziyor polis. (gezi parkı dışında)
Şimdi adama sorarlar, hani derdiniz 'SADECE' AKM'ye asılı pankartlardı ? Bayraklardı ?
siz yandaş medyadan takiptesiniz anlasılan
ben eylemcileri izleyince yüüzümde hep güller actı ne güzel insanlar var bu ülkede dedim
çiçek ekenler agac dikenler
ders calısan gencler
ekmek dagıtan teyzeler
çöp toplayan delikanlılar
etrafı temizleyen genc kızlar
iyi ki varlar
Allah hepsinden razı olsun,
tarih bu cesur güzel yürekli insanları altın harflerle yazıcak
bu ülke onlarla gurur duyuyor
siz yandaş medyadan takiptesiniz anlasılan
ben eylemcileri izleyince yüüzümde hep güller actı ne güzel insanlar var bu ülkede dedim
çiçek ekenler agac dikenler
ders calısan gencler
ekmek dagıtan teyzeler
çöp toplayan delikanlılar
etrafı temizleyen genc kızlar
iyi ki varlar
Allah hepsinden razı olsun,
tarih bu cesur güzel yürekli insanları altın harflerle yazıcak
bu ülke onlarla gurur duyuyor
peki siz polisi aralarına alıp linç etmeye çalışanları görmediniz mi? çivili topları, molotofları? kırılan dökülen camları, bankaları, işyerlerini? yerinden sökülen ağaçları? ülkeye verilen milyonlarca zararı? sakın demeyin ki molotofları polis atıyor diğer polisler anlaşmalı yanacak kadar canlarına kastetmezler..
İş bence masum protestodan çıkalı çok oldu zaten
Habertürkden birkaç resimEki Görüntüle 732938 Eki Görüntüle 732937 Eki Görüntüle 732936
Hala olay CHPde mı? Hi evet onların parmağı var bu iste.
şimdi haberleri seyrediyorum fox diyor ki gezi parkına müdahale edilmeyecek dendi fakat sonrası böyle deyip konuyu hemen polis müdahalesine bağladı sonra kanal değiştirip show tvye geçtim ki aynı şekilde gezi parkına müdahale edilmeyecek dendi fakat göstericiler polise taş attı uyarılar yapıldı fakat ellerinde molotofları polise attılar ve müdahale başladı diye aynı haberi iki farklı yönüyle görmemi sağladı. polis bizimdir arkasındayız.... akm nin duvarına atatürk posteri ve bayrak çok yakıştı..
Canlı yayını izleyen var mı?
Tekerlekli sandalyeli elinde bayrak olan birisine su püskürtüldü, canlı canlı izledik.
Engelli arkadaşımıza diyorum....
Sözün bittiği yer
birkaç sayfa önce yazmıştım tekrar paylaşmak istedim. öyle masum masum duruyo eylemciler poliste onların üstüne gidiyo yok öyle bişey kimse kendini kandırmasın.
Sokaktaki binlerce insan görünen taraf ama evinde sabırla bekleyen milyonlar var...
Bazı insanlar bu kücücük detayı gözden kaçırıyorlar....
bugün ki görüntüler çok çirkin ve olayın hızla ne tarafa gittiğini açıkca gösteriyor
ve en acısı sırf polise ve ikdira hak vermemek adına
bugün ki teröristlere destek verenler, sosyal paylaşım sitelerinde resimleri gururla paylaşanlar var....
Biraz sağduyu ve ileri görüs gerek herkese...
Yazık günah Ülkemizede... Prestij adına hicbirşey kalmadı...
Başta ağacları korumak icin yapılan eylemi tatlı tatlı paylaşan dıs ülke medyaları
şimdi olayı türk baharına çevirmek için elinden geleni yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?