Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

siz yandaş medyadan takiptesiniz anlasılan

ben eylemcileri izleyince yüüzümde hep güller actı ne güzel insanlar var bu ülkede dedim
çiçek ekenler agac dikenler
ders calısan gencler
ekmek dagıtan teyzeler
çöp toplayan delikanlılar
etrafı temizleyen genc kızlar
iyi ki varlar
Allah hepsinden razı olsun,
tarih bu cesur güzel yürekli insanları altın harflerle yazıcak
bu ülke onlarla gurur duyuyor

twetterdan bi kadın açıklama yapmıştı, bi tanıdığın gelinimiydi neydi üstüne işemişler diye, ona benzemiş açıklama

Kucağında çocuğuyla eylem alanında ne işi vardıysa artık?
Neyse belki gazetecidir, yok kesinlikle çapulcudur.

Şok içerisinde televizyonun karşısında dondum kaldım, açın izleyin, izlettirin arkadaşlar.

Binlerce insan var şu anda taksimde. ısrarla gezi parkına müdahale yok diyorlar. yayını izleyen 5 yaşındaki çocuk bile bilir gaz bombası attıkları yerin gezi parkına 2 dakika olduğunu ve en az 50 tane gaz bombasını peşpeşe attıklarını. Nasıl müdahale yok..

Ayrıca haberturk muhabirinin dediğine göre, polis 20 kişilik gruplar halinde aynı anda taksimdeki, istiklaldeki, tarlabaşındaki ara sokakları geziyormuş, gaz bombası atıyormuş.

Vahşet yemin ediyorum, başka bir şey değil..

o pankartları kim astı oraya acaba
ordaki güzel eylemcilerin asmadığına canım pahasına iddaya girerim

ben eylemciden bahsetmedim, bu sabah taksimde ki olayların icinde olan polise molotof ve taş atan şerefsizlerden bahsettim...

peki siz polisi aralarına alıp linç etmeye çalışanları görmediniz mi? çivili topları, molotofları? kırılan dökülen camları, bankaları, işyerlerini? yerinden sökülen ağaçları? ülkeye verilen milyonlarca zararı? sakın demeyin ki molotofları polis atıyor diğer polisler anlaşmalı yanacak kadar canlarına kastetmezler..

Yakında sağ sol gibi, türk kürt gibi, tesettürlü tesettürsüz kavgası çıkaracak başbakan, malum kendisi ayrıma başladı,...
Umarım bunu fark etmek için geç olmaz...

İş bence masum protestodan çıkalı çok oldu zaten
Habertürkden birkaç resim

Son düzenleme:

aynı yerden bakmayınca aynı seyleri göremememiz de normal belki de

tekrar diyorum ordaki cesur güzel insanlar iyi ki varsınız

İdris Emen bildiriyor: Taksim Meydanı karıştı… Binlerce kişinin toplandığı dakikalarda polis birden kalabalığın üzerine gaz bombaları atmaya başladı. Taksim Meydanı’nın her yerinde gaz bombaları var. Kalabalıklar İstiklal Caddesi ve ara sokaklara doğru kaçmaya çalışıyor. Polisler kaçışan kalabalığa tazyikli suyla müdahale ediyor. (20:17)

İdris Emen bildiriyor: Polis gün boyu yaptığı en kapsamlı ve sert müdahaleyi gerçekleştiriyor. Müdahaleler ara sokaklarda da devam ediyor. Özellikle Harbiye tarafında yoğun bir kargaşa hakim. (20:23)

Taksim'de polisin plastik mermi kullandığı bilgisi geliyor. AKM'nin önüne 8 ambulans geldi. Sıraselviler tarafından da ambulans sesleri geliyor. (20:28)

alıntı : radikal.com.tr

Şimdi biri çıkıp, geziye teröristler müdahale ediyor diyecek diye korkmuyor değilim.

Zira hala, çivili sopalar, taşlar testereler deniyor.
Çıldırmak işten değil.

Ama sorsan, izmirde polisin arkasında dolanan eli sopalıları, koysan o videoyu buraya bunlar kim diye, ses çıkaran olmaz.

Ondan sonra vicdanlar sorgulanır.

14gündür ılımlı eylemcileri görmeyen sizler 1 günde hemen sdp denen provakatif bir grubu görüyorsunuz ve bunu herkese mal ediyorsunuz ya yazık cidden cok yazık

Canlı yayını izleyen var mı?

Tekerlekli sandalyeli elinde bayrak olan birisine su püskürtüldü, canlı canlı izledik.
Engelli arkadaşımıza diyorum....

Sözün bittiği yer

birkaç sayfa önce yazmıştım tekrar paylaşmak istedim. öyle masum masum duruyo eylemciler poliste onların üstüne gidiyo yok öyle bişey kimse kendini kandırmasın.

Tekerlekli sandayerli birine tazyikli su sıkıldı..!!!!

Ya Allahından bulsun buna sebep olanlar.
Yazıklar olsun!

Savunduğunuz insanlık bu mudur sizin????

Canlı yayını izleyen var mı?

Tekerlekli sandalyeli elinde bayrak olan birisine su püskürtüldü, canlı canlı izledik.
Engelli arkadaşımıza diyorum....

Sözün bittiği yer

Aynı anda yazmışız.
Dondum kaldım.
Yazıklar olsun.

birkaç sayfa önce yazmıştım tekrar paylaşmak istedim. öyle masum masum duruyo eylemciler poliste onların üstüne gidiyo yok öyle bişey kimse kendini kandırmasın.

Siz önce canlı yayını bir izleyin isterseniz.
Evet kimse kendini kandırmasın.

Adamlar engelli insana su sıkıyorlar hala insanlıktan bahsediyorsunuz!

yazıklar olsun heryer cicek gibiydi polis müdahalesi başlayınca heryer savas alanına dönmüş
suan canlı izliyorum her saniye gaz bombası atılıyor

Yazdıklarınızdan utanç duydum.
Başbakan ''Evlerinde zorla tuttuğum %50 var'' dediğinde bu ne demek dedim.Bu kendi seçmenine hakaret değil mi dedim,bi ülke başbakanı nasıl,hangi amaçla böyle bişey söyler dedim.
Yazdıklarınıza kelimeler kifayetsiz kalıyo.Kimin, neyin gazına geldiğinize dikkat edin.
Bu bir sivil direniştir,halkın yapılanları gördüğünü,gördüklerini yemediğini gösterir.
Demokratik hak kullanmak bi ülkeye prestij kaybettirmez, merak etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…