Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah erken saatlerde başlayan bir oyun...oyuncular belli senaryo belli harika iş çıkarıyorlar..organize işler bunlar:106::106::106::106:

Vali sözünde durmadı..

Sabah yazdıklarında ki samimiyeti tartışmaya açıktı, şimdi netlik kazandı.

Bir yalan daha.

Yeter artık yaa...

Polise taş atanı, saldıranı görünce ben kınıyorum, öfkeleniyorum, kızıyorum...
Gerçekler apaçık ortadayken, tv ler canlı canlı verirken hala daha savunmaya geçenlere anlam veremiyorum.
Birini seversiniz güzel, ama hatasını görmezden gelmek ne acı...

Gözümüzün önünde çaresiz engelli insana su sıkıldı, bu nedir Allah aşkına?
Hala savunabiliyor musunuz yazıkk
Oysa biz polise yapılanı kınamıştık.
Ama bu vicdan işi tabii, parti tutmaktan çıkmalı artık...

an itibariyle yayınlanan canlı yayınları dikkatli izlerseniz, polis defalarca anons ediyor ," yolu kapatmayı , bizi müdahele etmek zorunda bırakmayın, aranızdaki art niyetli ve taşkınlık yapan insanlardan ayrılın " diye ama bu anonslar işe yaramayınca ve göstericiler ara sokaklara dağılınca polis de adım adım her yeri geziyor.

Bak arkadaşım sözüm sana değil, benim sabit bir siyasi görüşüm de yok kimse beni partili falan da sanmaasın ben bir polis ablası ve bir polis kızıyım. Geçen hafta kardeşimin yanına gittik moral olsun diye 6 gün evinde kaldık ve sadece toplam 16 saat görebildik ki İstanbulda değil ,İstanbuldakiler aileleriyle hiç görüşemiyorlarmış bile, neden ek görevlerden. Polis çok mu meraklı adım adım halkın peşinden gitmeye ya da çok mu meraklı uykusuz yorgun günlerce çalışmaya? Emin ol değil. Ve biliyormusun benim kardeşim ne kadar milletini seven , Atatürk hayranı bir insan. Odası duvardan duvara Atatürk posterleriyle dolu ama polis şu anda Atatürk düşmanı Ak Parti militanı gibi gösteriliyor bu doğru değil.
Yarın bu parti gider hükümetten, solcu bir parti gelir bu sefer de polis o hükümetin talimatlarını uygular.

İçlerinde psikopatları yok mu var , ama bütün teşkilata bu sıfatı yakıştırmak da ben ce haksızlık.
eylemcilerin içinde o kadar fırsatçı var ki , keşke bu kadar fırsat verilmeseydi o fırsatçılara.

Melekyavrum tabiki ılımlılar çok.Olayların başlangıcı ılımlılar tarafından gerçekleştirildi.Bu konuda ve diğer kapanan konularda falanca haber yalanmış dikkat edelim vs misali mesajlarım benimde var.Ancak işler cığırından çıktı.Bu vakitten sonra eyleme katılan biri olsam bu vaziyette evimde oturmayı tercih ederim

Batmanda bize ev vermeye imtina edenler bu olayları izlerken ilk defa polis doğru bi iş yaptı diyolar inanılır gibi değil, gerçi bunların tuzu kuru bu seçim sistemiyle akp tekrar seçilecek ve başkanlık/eyalet sistemi gündeme gelecek,işin ilginci pkk bayrakları marjinal gruplar diye bağırınanların apo ile masaya oturulduğunda oslo görüşmelerinde seslerininin çıkmamış olması, o zaman nerdeydi bu milliyetçilik derler adama,oraya parti bayrakları ile gelenlerinde Allah belalarını versin o kadar söylendi yazıldı bu bir halk hareketidir kimse nemalanmasın dendi
hala yok ağaç yok çiçek, hayır kardeşim yıllarca insanlara yapılan baskının ve bundan sonra olacakların isyanıdır bu, yaptığın sınav sınava benzemezse, her önüne geleni azarlarsan, heykeli beğenmedim yıkın çocuk az çocuk yapın sezeryan pahalı normal doğurun, burayı beğendim burası Avm olsun, sen ananı al git senin oğlun işsiz kalsın bana mı sordunuz parayı verirken (yimpaşa para kaptıranlara)......uzaaaar gider, bu işe hala ağaç diyen adam vizyonsuzdur akıldan yoksundur

ben bu saatten sonra orada eylem yapanların hiçbirinde iyi niyet aramam kimsede kusura bakmasın

Bu saatten sonra kimse Esed edebiyatı yapmasın diktatör falan demesin,adam kadıköy vapurundan inen kızlara bakıp benim değerlerime uygun değil diyo yaa, senin değerine göre yaşamak isteyen kim???????????????
öldürdüğü adamın kalbini yiyenler direnişçi onlar özgür suriye ordusu ama bu insanlar marjinal çapulcu ayyaş

Muharrem İnce
''Sümeyye Erdoğan 2002′de girdiği ÖSS sınavında 134,5 puan aldı. Yani 120 olan dört yıllık üniversite tercih barajı düşünülürse Sümeyye Erdoğan’ın bu puanla Türkiye’de dört yıllık bir üniversiteye girmesi mümkün değildi. Üstelik orta öğretim başarı puanı 42,6 idi. Okul başarısını gösteren bu puan Sümeyye Erdoğan’ın ortalamanın altında bir öğrenci olduğunu gösteriyor.''

Benim kızım başörtülü olduğu için Üniversite'de okuyamadı diyen Başbakan; "Senin kızın başörtülü olduğu için değil, Puanı yetmediği için Türkiye'de üniversite okuyamadı"

dip not:rica ediyorum Başbakanın kızını gündeme getirmeyin aileyi ortaya sürmeyin gibi sözler okumak istemiyorum gereksiz alınganlık olur zira benim kızım diyerek meydanlarda her yerde aile fertlerini dile getiren kendisidir...

Siz benim yazdıklarımdan utanc duyacak kadar neyimsiniz?
Ben sizden utanc duyuyor muyum farklı düsünüyorsunuz diye size ne oluyor?

Ben sokağa dökülmek için birinin emrini mi bekliyorlar dedim
EVİNDE sabırla bekleyenler mi dedim
bende evimdeyim ve sabırla iki yanlı bu şiddetin bitmesini bekliyorum

msjımı istediğiniz gibi algılamışınız
sizi KIBledım... Yeter artık eylemi savunanlar
karsşı cıkanlardan üstün görüyor kendini ve laf sokmadan edemiyor
sizin nasıl fıkrinizi söylemeye hakkınız varsa benimde var.
ben kimseye saldırmadım, hakaret etmedim
bnm msjıma sizden utanc duyuyorum diye saygısızca karsşılık verme hakkını nerden alıyorsunuz?

sen içini ferah tut kimse ağaç için olmadığının farkında. ayrıca apo ile masaya oturdu diye kızanlar bugün aynı grupla eleleydi https://www.facebook.com/photo.php?...35972136.69134.114240998641275&type=1&theater

bugün o kadar sinirlendim ki facede de yazdım, bazı akrabalarım birden polis, polis dayanışması, polis severler vs gibi grupları beğenmişler,böyle bi ikiyüzlülük görmedim, durumumu güncelledim: bazı akrabalarım kocamı benden çok seviyolarmış bu dayanışmayı yarın bigün ev falan alırkende görmek isteriz neticede memur adam yazdım

Son düzenleme:
sen içini ferah tut kimse ağaç için olmadığının farkında. ayrıca apo ile masaya oturdu diye kızanlar bugün aynı grupla eleleydi https://www.facebook.com/photo.php?...35972136.69134.114240998641275&type=1&theater

kimse kimse ile el ele değildi, batmandaki nevruza eşim gidiyo telsizlerden 5 dakikaya bi halkı tahrik etmeyin diye anons geliyo diyo, taş atan molotof atan bunlar, o müdehale bu piçlere yapılmadı devlet daireleri dolu asıl marjinalle

Bugün aynı grupta el ele olunmasına kızanlar meclise alınmasıne neden karşı çıkmadılar peki?
Biz el ele olunca terörist başbakan diz dize olunca padişahım çok yaşa modunda savunucular.

eğer ülkede terörist yöneten bir güçlü bir baş varsa daha fazla şehit vermemek için onunla görüşmesi normaldir. madem bütün teröristler onun tek bir lafına bakacak, tek bir lafıyla terör duracak görüşülür.bu ülke menfaatleri içindir. asla ve asla serbest bırakılmasından yana değilim. ama bugün bu elele tutuşanların menfaatleri ne içindir. bir bdpli ile bir chplinin ortak kazancı ne olabilir?

Anlamadığım adam barış yaparak terörü bitirmeyi hedefliyor ama barış yaparak 3-5 çapulcuyu evine gönderemiyor.
Taksimdekilere anladıkları dilden(!) konuşuyor teröriste başka dilden.
Birileri de iyi niyetten bahsediyor

Cnn international çok güzel bir yayın yapıyor. Oradan canlı yayını izlemenizi öneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…