An itibariyle bütün haber kanallarında canlı yayın var.
Polis müdahalesi ve atılan gaz bombalarının haddi hesabı yok. Haberturk muhabirinin dediğine göre, dumanlardan görüş mesafesi çok azmış ve nefes almak zormuş.
Canlı yayında da görüldüğü üzere tomaların arkasına geçip adım adım her yeri geziyor polis. (gezi parkı dışında)
Şimdi adama sorarlar, hani derdiniz 'SADECE' AKM'ye asılı pankartlardı ? Bayraklardı ?
Sabah erken saatlerde başlayan bir oyun...oyuncular belli senaryo belli harika iş çıkarıyorlar..organize işler bunlar:106::106::106::106:
Aynı anda yazmışız.
Dondum kaldım.
Yazıklar olsun.
Siz önce canlı yayını bir izleyin isterseniz.
Evet kimse kendini kandırmasın.
Adamlar engelli insana su sıkıyorlar hala insanlıktan bahsediyorsunuz!
Yazdıklarınızdan utanç duydum.
Başbakan ''Evlerinde zorla tuttuğum %50 var'' dediğinde bu ne demek dedim.Bu kendi seçmenine hakaret değil mi dedim,bi ülke başbakanı nasıl,hangi amaçla böyle bişey söyler dedim.
Yazdıklarınıza kelimeler kifayetsiz kalıyo.Kimin, neyin gazına geldiğinize dikkat edin.
Bu bir sivil direniştir,halkın yapılanları gördüğünü,gördüklerini yemediğini gösterir.
Demokratik hak kullanmak bi ülkeye prestij kaybettirmez, merak etmeyin.
Batmanda bize ev vermeye imtina edenler bu olayları izlerken ilk defa polis doğru bi iş yaptı diyolar inanılır gibi değil, gerçi bunların tuzu kuru bu seçim sistemiyle akp tekrar seçilecek ve başkanlık/eyalet sistemi gündeme gelecek,işin ilginci pkk bayrakları marjinal gruplar diye bağırınanların apo ile masaya oturulduğunda oslo görüşmelerinde seslerininin çıkmamış olması, o zaman nerdeydi bu milliyetçilik derler adama,oraya parti bayrakları ile gelenlerinde Allah belalarını versin o kadar söylendi yazıldı bu bir halk hareketidir kimse nemalanmasın dendi
hala yok ağaç yok çiçek, hayır kardeşim yıllarca insanlara yapılan baskının ve bundan sonra olacakların isyanıdır bu, yaptığın sınav sınava benzemezse, her önüne geleni azarlarsan, heykeli beğenmedim yıkın çocuk az çocuk yapın sezeryan pahalı normal doğurun, burayı beğendim burası Avm olsun, sen ananı al git senin oğlun işsiz kalsın bana mı sordunuz parayı verirken (yimpaşa para kaptıranlara)......uzaaaar gider, bu işe hala ağaç diyen adam vizyonsuzdur akıldan yoksundur
sen içini ferah tut kimse ağaç için olmadığının farkında. ayrıca apo ile masaya oturdu diye kızanlar bugün aynı grupla eleleydi https://www.facebook.com/photo.php?...35972136.69134.114240998641275&type=1&theater
sen içini ferah tut kimse ağaç için olmadığının farkında. ayrıca apo ile masaya oturdu diye kızanlar bugün aynı grupla eleleydi https://www.facebook.com/photo.php?...35972136.69134.114240998641275&type=1&theater
Bugün aynı grupta el ele olunmasına kızanlar meclise alınmasıne neden karşı çıkmadılar peki?
Biz el ele olunca terörist başbakan diz dize olunca padişahım çok yaşa modunda savunucular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?