Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şükür ki batıyıda gördüm Ankaranın göbeğinde yaşıyodum geldim g.doğuyuda görüyorum insanlar mesaiye gelmeden gün geçiriyo, hizmetli diye işe alınıp veri hazırlamacı gibi çalıştırılıyolar, akşama kadar propaganda,ayrımcılık, sakallı bıyıklı takunyalı terlikli tipler gün boyu tuvaletlerde balgam temizliyo burda devlet yok kardeşim, ben bunu gördükten sonra tekerlekli sandalyesinde gaz yiyen adama sadece acırım, eşşek kadar adamların adı burda taş atan çocuk, tc vatandaşı diyolar adama!
ama şunu da söyliyim bu görüntüler lütfen tüm polislere karşı bi kine dönüşmesin, eşim ve eşimin biçok yakın arkadaşı dahil inanın gözyaşlarıyla izliyolar olanları, zaten çoğu öğretmen atanamamış polis olmuş

Peki aynı başbakan halkla aynı masaya oturup neden anlaşma yapmıyor?

Oturup halkı dinlemiyor?

Apdullah öcalana SAYIN derken, halka nasıl ÇAPULCU, AYYAŞ diyebiliyor?

Bu mudur savunulan şimdi???

çapulcuların hedefi hükümeti düşürmek ondan anlaşamamıştır. makul istekleri olsaydı farklı olabilirdi... sürekli sosyal medyadan ve söylemlerinden takip ediyoruz amacın hükümeti düşürmek olduğunu

elinde Atatürklü Türk bayrağı olan kişinin chpli olduğunu düşündürten ne? bayrak taşıyan herkes chpli mi olacak chp siz bayrak olmuyo mu, ayrıca keşke akil adam olsaydında bu dediklerini birde tek evladını şehit vermiş bi anneye anlatsaydın,Reyhanlıdaki annelerde sıraya girerdi
benim eşim polis,kardeşim askerliğini uzun dönem Şırnak silopide yaptı biri şehit olsa beni barışa kim inandırabilirdi isterlerse buralara nükleer atsınlar umrumda olmazdı hamaset edebiyatı yapmayın

ben bugünkü haberi izlemedim, engelli bir insana su sıkıldıysa canilik, kesinlikle tekrar söylüyorum eylemci de değilim hükümet yanlısı da değilim, ama her cephede planlar ve art niyetler var onu biliyorum , insanlar oyuna getiriliyor. şimdi soruyorum sana arkadaşım, o engelli insana su sıkılması vahşet, kabul edilir bişey değil bu konuda hemfikiriz ama o engelli insanın tomanın dibinde ne işi var bu 1 ) eylem yapmak her vatandaşın hakkı eyvallah, bu eylemi yapanlar haklı da olabilir bu konuda da tartışma yapmıyorum ama be güzel kardeşim polis anons ediyor eylem alanının dışına çıkmayın, yürüyüş yapmayın yolu kapatmayın , güvenlik barikatını geçmeyin diye, o engellinin tomanın önünde ne işi var ? Tekrar söylüyorum bugünkü haberi daha izlemedim. Ama bir de adamcağız tomadan gelen su yüzündün sürüklendi öldü kaldı ki o engelli değildi evet içim gitti ağladım şiddeti yapan kim olursa olsun kınıyorum ama kızıyorum da sen niye gidip polis arabasını tekmeliyorsun niye kışkırtıyorsun kaldı ki adamların dibine kadar gidip ana avrat küfür etmişsin değdi mi canına? YAzık değil mi kendine? işe yaradı mı , işe yarasa kahraman ilan edilirdi adı tarihe geçerdi , o da olmayacak , kimse adını bile bilmiyor, en fazla 2 ay sonra da unutulacak. YAZIK... Halbuki sana belirlenen yerde eylemini yapsan , taşkınlık yapmasan , kendini daha iyi ifade etmiş olmaz mıydın? Hükümete gösterilen tepki, polis halk çatışmasına döndü, hükümet işin içinden çıktı. Sorunun yönü değişti.

mhpnin başkanı bizim alakamız yok derken chpnin başkanı gençleri alnından öpüyorum dedi. daha nasıl bir anlam çıkabilir ki? merak etmeyin o şehitler bizim. inanmadığımız şeyi savunmayız. edebiyattanda çok anlamam...

Son düzenleme:

Suriyedeki adamda tankla tüfekle silahla hükümeti devirmek istiyo o niye direnişçi kahraman oluyo o zaman,azcık akıl fikir

Daha fazla şehit verilmemesi gerektiği 10 sene sonra mı aklına geldi?
Daha fazlanın sınırı neydi? 500 şehit mi? 1000 şehitten sonra mı tamam daha fazla olmasın dendi?
Şimdiye kadar terörün barış yapılarak bittiğine, yok olduğuna örnek var mı ki bizde olsun?

He madem barışla terörün biteceğini savunuyor o zaman adamları bdpli diye 2. sınıf vatandaş yerine koymayacaksın. Barış yaptık ya çünkü artık sorun yok. He yok bdpli olması bir sorunsa o zaman barış yapıp tepemize çıkarmayacaksın. Bu kadar içimize girmesini kimler istediyse de hesabı onlara sorulsun sana bana değil.

Keşke izleseydin, çünkü müdahale olmayacak dendi onu da duymuş olurdun.
Müdahale yoksa toma neden var?
Engelli vatandaşın hakları yok yani, buyrun bu da düşünceniz...

Bu zamana kadar polisi hep korudum hala taşkınlığa kızarım, ama artık görün bazı şeyleri, medya bile artık dayanamadı açık açık yapıyor yayını...

ya başbakan yarın taksim dayanışması' yla görüşmeyecek miydi bu ne şimdi böyle ? dha' dan izleyin arkadaşlar taksim meydanını ayrıntılı gösteriyor havali fişekler yerlerde patlıyor arabalar yanıyor :S

kardeşim bahçeli alakamız yok desin ülkücülerde meydanda hatta çok komedi resimleri var bahçeliyi dinlememişler demek ki, chp öyle dedi diye bayraklı olan chpli oldu öylemi kafa güzel böyle devam, bizim ev bayrak dolu ama ben chpli değilim benim içimide bi okusana

Allah askına elinizi vicdanınıza koyun su yazdığınızı kimse görmeden kaldırın
çok agır bu laflar vicdanı olan yazmamalı

Suriyedeki adamda tankla tüfekle silahla hükümeti devirmek istiyo o niye direnişçi kahraman oluyo o zaman,azcık akıl fikir

kimseye hakaret edici konuşmadım sende bunu istiyorsan kalkıp bana oradan akıl fikir deme. madem o kadar akıllısın herhalde suriye yönetimi ile türkiye yönetimini kıyaslamayacaksın. aç bak bakalım yönetimlerine..ülkelerinden kaçıyolar onlar. bizde ise şuan netin karşısında cevap yazabiliyo herkes. ülkeden kaçıp başka ülkeye sığınanlar mı var ben mi bilmiyorum.

Allah askına elinizi vicdanınıza koyun su yazdığınızı kimse görmeden kaldırın
çok agır bu laflar vicdanı olan yazmamalı

Aynen ben de onu anlatmaya çalıştım...
Engellinin hakları yok gibi birşey algılanır buradan..
Kör gözüne parmağım işte

Tekerlikli sandalye'deki birine tazyikli su sıkmak ne zamandan beri emir kulluğu oldu??

Son düzenleme:
Çünkü burada bir savaş yok

Arkadaşlar bu seçim sistemi ile akp tekrar seçilecek, geçen seçimdede 17 milyon fazla oy pusulasının neden basıldığı açıklanamadı, 4 yılda seçmen sayısının 10 milyonasıl arttığı açıklanamadı, sandık sandık sonuçları neden göremiyoruz onu da bilmiyoruz, yunanistan almanya gibi ülkelerin hile neticesiyle uygulamaktan vazgeçtiği seçsis neden ısrarla uygulanıyor,basit bi mantık kurucam:
kpss ve benzeri sınavlara ortalama 2 milyon insan giriyo, sorular belli cevaplar belli, optik kağıt bunlar, o 2 milyon kağıdın sonucu bile 1 ayda açıklanıyo, 50 küsür milyonluk seçmen sandığa gidiyo bi dolu parti var kimin kime oy vereceği belli değil oy verip eve geliyoruz 3-5 saate sonuçlar açıklanıyo bu nasıl iştir, eşim Ankara kalecikte kolluk görevlisiydi, bikaç sandıktan sorumlulardı, saat 5 oldu tutanak tutuldu bunlar ysk'ya giderken tesadüf ben aradım naptınız diye,yoldayız dedi bırak dedim götürmeyin yaa %90 sandık açılmış ben seçimlerede sonuçlarınada güvenmiyorum
tepkinizi sandıkta belli edin diyenlerede bu nedenle katılmıyorum, velev ki herşey süper adil bi seçim yapıldı bu durumda bile görevimiz 4-5 senede bi oy kullanıp sonra yapılan her işe eyvallah demek midir,kimse tek kelime edemiyor kardeşim kimse inisiyatif kullanamıyor herkes şakşakçı çocuklarım için istediğim Türkiye bu değil, kimse benim yatak odama kadar burnunu sokamaz herşeyden önce ayıp, edep yahu

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…