Anlamadığım adam barış yaparak terörü bitirmeyi hedefliyor ama barış yaparak 3-5 çapulcuyu evine gönderemiyor.
Taksimdekilere anladıkları dilden(!) konuşuyor teröriste başka dilden.
Birileri de iyi niyetten bahsediyor
eğer ülkede terörist yöneten bir güçlü bir baş varsa daha fazla şehit vermemek için onunla görüşmesi normaldir. madem bütün teröristler onun tek bir lafına bakacak, tek bir lafıyla terör duracak görüşülür.bu ülke menfaatleri içindir. asla ve asla serbest bırakılmasından yana değilim. ama bugün bu elele tutuşanların menfaatleri ne içindir. bir bdpli ile bir chplinin ortak kazancı ne olabilir?
Yeter artık yaa...
Polise taş atanı, saldıranı görünce ben kınıyorum, öfkeleniyorum, kızıyorum...
Gerçekler apaçık ortadayken, tv ler canlı canlı verirken hala daha savunmaya geçenlere anlam veremiyorum.
Birini seversiniz güzel, ama hatasını görmezden gelmek ne acı...
Gözümüzün önünde çaresiz engelli insana su sıkıldı, bu nedir Allah aşkına?
Hala savunabiliyor musunuz yazıkk
Oysa biz polise yapılanı kınamıştık.
Ama bu vicdan işi tabii, parti tutmaktan çıkmalı artık...
elinde Atatürklü Türk bayrağı olan kişinin chpli olduğunu düşündürten ne? bayrak taşıyan herkes chpli mi olacak chp siz bayrak olmuyo mu, ayrıca keşke akil adam olsaydında bu dediklerini birde tek evladını şehit vermiş bi anneye anlatsaydın,Reyhanlıdaki annelerde sıraya girerdi
benim eşim polis,kardeşim askerliğini uzun dönem Şırnak silopide yaptı biri şehit olsa beni barışa kim inandırabilirdi isterlerse buralara nükleer atsınlar umrumda olmazdı hamaset edebiyatı yapmayın
çapulcuların hedefi hükümeti düşürmek ondan anlaşamamıştır. makul istekleri olsaydı farklı olabilirdi... sürekli sosyal medyadan ve söylemlerinden takip ediyoruz amacın hükümeti düşürmek olduğunu
eğer ülkede terörist yöneten bir güçlü bir baş varsa daha fazla şehit vermemek için onunla görüşmesi normaldir. madem bütün teröristler onun tek bir lafına bakacak, tek bir lafıyla terör duracak görüşülür.bu ülke menfaatleri içindir. asla ve asla serbest bırakılmasından yana değilim. ama bugün bu elele tutuşanların menfaatleri ne içindir. bir bdpli ile bir chplinin ortak kazancı ne olabilir?
ben bugünkü haberi izlemedim, engelli bir insana su sıkıldıysa canilik, kesinlikle tekrar söylüyorum eylemci de değilim hükümet yanlısı da değilim, ama her cephede planlar ve art niyetler var onu biliyorum , insanlar oyuna getiriliyor. şimdi soruyorum sana arkadaşım, o engelli insana su sıkılması vahşet, kabul edilir bişey değil bu konuda hemfikiriz ama o engelli insanın tomanın dibinde ne işi var bu 1 ) eylem yapmak her vatandaşın hakkı eyvallah, bu eylemi yapanlar haklı da olabilir bu konuda da tartışma yapmıyorum ama be güzel kardeşim polis anons ediyor eylem alanının dışına çıkmayın, yürüyüş yapmayın yolu kapatmayın , güvenlik barikatını geçmeyin diye, o engellinin tomanın önünde ne işi var ? Tekrar söylüyorum bugünkü haberi daha izlemedim. Ama bir de adamcağız tomadan gelen su yüzündün sürüklendi öldü kaldı ki o engelli değildi evet içim gitti ağladım şiddeti yapan kim olursa olsun kınıyorum ama kızıyorum da sen niye gidip polis arabasını tekmeliyorsun niye kışkırtıyorsun kaldı ki adamların dibine kadar gidip ana avrat küfür etmişsin değdi mi canına? YAzık değil mi kendine? işe yaradı mı , işe yarasa kahraman ilan edilirdi adı tarihe geçerdi , o da olmayacak , kimse adını bile bilmiyor, en fazla 2 ay sonra da unutulacak. YAZIK... Halbuki sana belirlenen yerde eylemini yapsan , taşkınlık yapmasan , kendini daha iyi ifade etmiş olmaz mıydın? Hükümete gösterilen tepki, polis halk çatışmasına döndü, hükümet işin içinden çıktı. Sorunun yönü değişti.
mhpnin başkanı bizim alakamız yok derken chpnin başkanı gençleri alnından öpüyorum dedi. daha nasıl bir anlam çıkabilir ki? merak etmeyin o şehitler bizim. inanmadığımız şeyi savunmayız. edebiyattanda çok anlamam...
ben bugünkü haberi izlemedim, engelli bir insana su sıkıldıysa canilik, kesinlikle tekrar söylüyorum eylemci de değilim hükümet yanlısı da değilim, ama her cephede planlar ve art niyetler var onu biliyorum , insanlar oyuna getiriliyor. şimdi soruyorum sana arkadaşım, o engelli insana su sıkılması vahşet, kabul edilir bişey değil bu konuda hemfikiriz ama o engelli insanın tomanın dibinde ne işi var bu 1 ) eylem yapmak her vatandaşın hakkı eyvallah, bu eylemi yapanlar haklı da olabilir bu konuda da tartışma yapmıyorum ama be güzel kardeşim polis anons ediyor eylem alanının dışına çıkmayın, yürüyüş yapmayın yolu kapatmayın , güvenlik barikatını geçmeyin diye, o engellinin tomanın önünde ne işi var ? Tekrar söylüyorum bugünkü haberi daha izlemedim. Ama bir de adamcağız tomadan gelen su yüzündün sürüklendi öldü kaldı ki o engelli değildi evet içim gitti ağladım şiddeti yapan kim olursa olsun kınıyorum ama kızıyorum da sen niye gidip polis arabasını tekmeliyorsun niye kışkırtıyorsun kaldı ki adamların dibine kadar gidip ana avrat küfür etmişsin değdi mi canına? YAzık değil mi kendine? işe yaradı mı , işe yarasa kahraman ilan edilirdi adı tarihe geçerdi , o da olmayacak , kimse adını bile bilmiyor, en fazla 2 ay sonra da unutulacak. YAZIK... Halbuki sana belirlenen yerde eylemini yapsan , taşkınlık yapmasan , kendini daha iyi ifade etmiş olmaz mıydın? Hükümete gösterilen tepki, polis halk çatışmasına döndü, hükümet işin içinden çıktı. Sorunun yönü değişti.
Suriyedeki adamda tankla tüfekle silahla hükümeti devirmek istiyo o niye direnişçi kahraman oluyo o zaman,azcık akıl fikir
Allah askına elinizi vicdanınıza koyun su yazdığınızı kimse görmeden kaldırın
çok agır bu laflar vicdanı olan yazmamalı
Çünkü burada bir savaş yokkimseye hakaret edici konuşmadım sende bunu istiyorsan kalkıp bana oradan akıl fikir deme. madem o kadar akıllısın herhalde suriye yönetimi ile türkiye yönetimini kıyaslamayacaksın. aç bak bakalım yönetimlerine..ülkelerinden kaçıyolar onlar. bizde ise şuan netin karşısında cevap yazabiliyo herkes. ülkeden kaçıp başka ülkeye sığınanlar mı var ben mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?