konu hak ve özgürlükya peki başka bir konuya geçiyim bir başbakana daha doğrusu bir insana bu kadar iftira atmak doğrumu
o cesareti sayın başbakan verseydi o bayraklar kendi mitinginde açılırdı sizin gezi eyleminde değil
haklısın rte nin her lafı sÖzü sizin gözünüz olduğu için siz sadece g&ünüzle gördüğünüz doğruları konuşursunuzvalla ben kimsenin ağzıyla konuşamıycam kendi gözünle görmedin şeyleri sarf etmek iftiradır
ya ne çabuk unutuluyo değilmi çünkü onlar insan değil onların özgürlük hakları yok şimdi gelip sizin başınızı kapatsalar dünyayı yakarsınız
bellli oluyu canım hemde 1km öteden yorma kendini bu kadar senin oyuncu akp önce zorla çıkarttırdı türbanları kafanızdan bundan tam 6 sene önce sonra serbestlştirdi sizde saf saf aa bak rte sayesinde özgürüz diyip oy verdiniz akpde oyları cukkaladı bu adamların her işi oyun yav anlatma bana
dersinize iyi çalışmışsınız polis gidip sorsa eylemciler derler emin olun
bu kadar nasıl emin olabiliyosun sen oyuncumusun
haklısın rte nin her lafı sÖzü sizin gözünüz olduğu için siz sadece g&ünüzle gördüğünüz doğruları konuşursunuz[/QUOs
sizin eylemlerinizi görüyoruz duran adamdan sonra duran bikinili kadın mı? sizin artık eylemi geçti işin boyutu kendini aştı herkes hür herkes özgür siz benim fikirlerimi yargılıyamazsnz bnde sizinkini 7 ay sonra sandıkta görüşürüz
bu kadar nasıl emin olabiliyosun sen oyuncumusun
haklısın rte nin her lafı sÖzü sizin gözünüz olduğu için siz sadece g&ünüzle gördüğünüz doğruları konuşursunuz[/QUOs
sizin eylemlerinizi görüyoruz duran adamdan sonra duran bikinili kadın mı? sizin artık eylemi geçti işin boyutu kendini aştı herkes hür herkes özgür siz benim fikirlerimi yargılıyamazsnz bnde sizinkini 7 ay sonra sandıkta görüşürüz
biz eylemlerimizde kendimizi sizin gibi aşağılamıyoruz kazlıçeşme mitinginde dediği gibi oradaki teyze ne demişti
rteın totosunun kılıyım(tabi kibarcası)
arkadaşlar bi soru soruldu
bu bim mağazalarının gemilerin parası nerden geliyo dedi arkadaşımız
değirmenin suyu nerden geliyo söylesenize
işte bende onu size soruyorum bundan öncekiler neden akıl edemediler
Gezide her kesimden halk vardi, kendi hur iradeleri ve imkanlari ile gelmis insanlar vardi. AKP Mitinglerdeki gibi parti binalarindan toplanmis uyelerin, "gelmeyenler hakkinda takibat yapilacaktir" diye tehditlerle SMSler yollanip zorla getirilen belediye calisanlarinin Belediyenin yuzlerce otobusune doldurularak getirildigi bindirilmis kitalar degil.
ssonuca varılır bir türlü varılmaz bir türlü gerçekten ne istediğinizi biliyormusunuzTeroristlerle pazarliga oturmayi, ulkenin dogusunu peskes cekmeyi mi? Bu akil anca AKP ye yarasir da ondan. Ne hikmetse teroristlerle pazarliga oturmak dunyada da simdiye kadar terorle savasan hic bir ulkenin aklina gelmemis.
offff of taksimde yine müdahale var
ssonuca varılır bir türlü varılmaz bir türlü gerçekten ne istediğinizi biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?