Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu hak ve özgürlükya peki başka bir konuya geçiyim bir başbakana daha doğrusu bir insana bu kadar iftira atmak doğrumu

başbakana atılan iftiralardan biraz bahsedebilir misiniz?

Ardından da başbakanın 70 milyona söylediği yalanları da tartışabiliriz isterseniz... veya önceki sayfalara şöyle bir bakarsanız belki kanıtlanmış gerçekleriye birlikte ne denli çelişkili bir tutum sergilediğini okuyabilirsiniz.

o cesareti sayın başbakan verseydi o bayraklar kendi mitinginde açılırdı sizin gezi eyleminde değil

Gezide her kesimden halk vardi, kendi hur iradeleri ve imkanlari ile gelmis insanlar vardi. AKP Mitinglerdeki gibi parti binalarindan toplanmis uyelerin, "gelmeyenler hakkinda takibat yapilacaktir" diye tehditlerle SMSler yollanip zorla getirilen belediye calisanlarinin Belediyenin yuzlerce otobusune doldurularak getirildigi bindirilmis kitalar degil.

ya ne çabuk unutuluyo değilmi çünkü onlar insan değil onların özgürlük hakları yok şimdi gelip sizin başınızı kapatsalar dünyayı yakarsınız

Yazmayayim dedim ama lüften insanlarin yazdiklarini sanki okumuyorsunuz, aksine aksine yanitlar veriyorsunuz. Verdiginiz yanitlar sürekli igneleyici ve tekrar edici ve asiri derecede yargilayici. Üstelik basörtüsü konususunu durduk yere ortaya atan sizsiniz, birden bire, gereksiz yere polemik yaratma egilimindesiniz. Karsinizdaki insanlarin ne düsündügünü bilmeden insanlari kaliplara sokmayin.

Her Atatürk`ü seven Kemalist degildir, her dindar insan AKP`yi savunmuyor, her Gezi`yi savunan basörtüsüne de karsi degildir. Her milliyetci Kürtceye karsi, her Kürt PKK`yi desteklemiyor, her komünist dinsiz degildir mesela, her mini etek giyen solcu degil, her insanin düsüncesi de yillar yili ayni kalmiyor.

Basbakan Gezi Parki eylemlerini elestirirken, sürekli basörtülü kizlarimiz diyip durdugu icin yanlis bir izlenim almis olabilirsiniz lakin Gezi Parki eylemlerini destekleyen arkadaslarimin büyük cogunlugu zamaninda basörtüsünü de desteklemis insanlardi. Üstelik basörtüsünü zamaninda desteklememis olan insanlarin görüsleri degismis de olabilir. Nedir bu kininiz bu savasiniz? Yaziktir.

Lütfen yazilanlari okuyun ve gereksiz yere polemik baslatmayin efendim. Saygilar.

bu kadar nasıl emin olabiliyosun sen oyuncumusun

Ya Taksim şu anda çok kalabalık, korkuyorum bir şey olur diye.. Büyük kaos olur çünkü artık bu sefer..

işte bende onu size soruyorum bundan öncekiler neden akıl edemediler

Teroristlerle pazarliga oturmayi, ulkenin dogusunu peskes cekmeyi mi? Bu akil anca AKP ye yarasir da ondan. Ne hikmetse teroristlerle pazarliga oturmak dunyada da simdiye kadar terorle savasan hic bir ulkenin aklina gelmemis.

kanıt sunabilir misiniz ? tabikide hayır kulaktan dolma bilgilerle gelip burda bişeyleri savunanlara anlam veremyorum özentilikten başka bişey değil ...

Teroristlerle pazarliga oturmayi, ulkenin dogusunu peskes cekmeyi mi? Bu akil anca AKP ye yarasir da ondan. Ne hikmetse teroristlerle pazarliga oturmak dunyada da simdiye kadar terorle savasan hic bir ulkenin aklina gelmemis.
ssonuca varılır bir türlü varılmaz bir türlü gerçekten ne istediğinizi biliyormusunuz

"Halka açık alanı işgal ediyorsunuz" diye uyarı yapan polise sormak lazım, oradakiler halk değil mi?

sanırım artık herkesin halkı kendine oldu..

offff of taksimde yine müdahale var

polıs bu sefer gercekten dıyalog kuruyor..gıdın mudahale etmek ıstemıyoruz dıyorr daaaaaaaa benım anlamadıgım haala neyın ısrarı bu..yahu cıkmayın Taksımee ..hala savunuyorsanızılle oraaya cıksınlar dıyorsanız ben hakıkaten susayım...

suna bak haber muhabırını bıle tacz edıyorlar ..adam polıs dıyalog halınde dıyorr uzerıne yuruyorlar hangı haber kanalıı buuu:S:S

hos kanalı da dıyemedı hanalı gıbı bısey dedı..

Mitinglerde sürekli ''bunlar'' diye hitap edildi...
''Zahide Nine öyle bir konuştu ki bunların anasını ağlattı'' denildi...
Daha bir sürü şey denildi hangi birini görmeyim hangi birini duymayım

ssonuca varılır bir türlü varılmaz bir türlü gerçekten ne istediğinizi biliyormusunuz

Hangi sonuc, ne sonucu? Bugun teroristler beyanatlar vererek resmen ve alenen TC basbakanina tehditler savuruyorlar, artik basbakan bunlara ne vaadlerde bulunmussa. Terorist basinin saliverilmesini istiyorlar, sinirda karakollarinizi yikin, orayi bize birakin diyorlar, dogunun Diyarbakir ve otesinin yonetimine talipler, ulke bolunuyor, ben ne isteyeyim? Alkislayayim mi? Asil siz neyi destelediginizin farkinda misiniz acaba? Bunun dunyada bir ornegi var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…