Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bakın 20 güne kadar eylem yaptılar defalarca dağılma anonsları yapıldı dağılmadılar kamu araçlarına zara verildi bidefada bunları savununya kamu malı kimin bizim tabiki başbakanın babasınınmı yo insan kendi malına zarar verirmiya bide neymiş bizde bunları savunucağız öylemi yanlış yanlıştır her kusuru karşıdan aramayın bide dönün kendinize bakın

kızlar bir haftayı geçkindir size yazamıyorum bu olaylardan dolayı baya sorun yaşamıştık polislerin saldırısına uğradım falan falan takip eden arkadaşlarım bilir.aslında eşimle boşanma sürecine girdiğimden biraz yazdıklarınızdan uzak kaldım ve direk başladım yazmaya kimin ne yazdığını okumadım bile.

konu hakkında son düşüncelerim: benim gibi yada birçok atatürkçü arkadaşım gibi bu olaylar hepimizi yüreklendirdi ülkemizi ne kadar sevdiğimizi hatırladık kaybedecek hiçbişeyim yok alevi kökenli bir türk vatandaşıyım ve gerçekten ben ülkemin sünnisinide kürdünüde rumunuda yada diğer mezheplerden ırklardan kardeşlerimi ne kadar sevdiğimi hatırladım.
Fkat ben bu saatten sonra yaşanan gerilimlerin samimiyetine inanmıyorum ordaki insanlar artık benim gibi düşünen insanlar değil polise saldırmak nedir anlayamıyorum tamam polisten şiddet gördüm küfürler yedim ama yinede gezinin amaçları farklıydı .yeterince gözdağı verildiğine inanıyorum artık bu vatanın bölünemeyeceği bir gerçek benim yeniden umudum var .
birde belirtmek isterimki ben akp hükümeti geldiğinden beri şeriat geliyor diye yakınıyordum ama artık anladım şeriat getirmeye bu saatten sonra hiçbir kasımpaşalının gücü yetmez!

Son düzenleme:

eğer bu ülkenin polisine taş atan molotof kokteyli atan kişileri savunun varsa evet siz biz vardır

Arkadasim keske hic bir seye zarar verilmeseydi. Ama agzinizdan mal, mülk, araba cam para dan baska bisey cikmiyor. 11 genc kör kaldi. Kapatin gözünüzün birini ve bir plastik kursun ile yakin mesafeden ates edilip gözünüzün ciktigini hayal edin. Hala kamu arabasi diye mi haykirirsiniz acaba??? Bes genc helak oldu, dövülerek öldü birisi, düsünün kendi oglunuz bu yasa kardesiniz. Hala para diye haykirir misiniz???

Birileri bizi taşladığına göre biz de meyve veriyoruz demek ki

yazılanlardan dikkatimi çekti biz yada siz kim biri biz demiş biri siz biri başbakanınız demiş biri başbakanımız ya bende onaylamıyorum başbakanın yaptıklarını ama iyide kötüde olsa başbakanda bizim bu ülkede yaşayan tüm vatandaşlarda biziz bu kadar net.

eğer bu ülkenin polisine taş atan molotof kokteyli atan kişileri savunun varsa evet siz biz vardır

son kez yazıyorum arkadaşm, ben hiçbir zaman polise taş atan bilmem ne atan kişileri savunmadm savunmam çünkü en yakınımda olan bir kişi polis zaten..anlaşıldı umarım..

ben olaya provoke edenler ve etmeyenler olarak bakarım,on cu bun cu olarak değil hele siz-biz olayına hiç getirmem.

Bu ülke bütün halkın,
Olanları biraz tartın,
Ordan bir taş geldi ama,
Meyvelerim salkım salkım..

siz bu din-siyaset adamlarının ağzından çıkan her lafa koşulsuz inanabilirsiniz...ama biz gerçeklere kendi gözlerimizle bakma cesaretine sahibiz...
Madem terör böyle bitebilecekti yıllardır neden akıl edemediler,yoksa suyun bulanık olması işlerine mi geldi,aradan götüreceğini götürmek için
bakın şehit haberlerinin tavan yaptığı tarihlere nasılsa tam o sıralar zamlar,satılan devlete ait bankalar tavan yapıyo
ve bizim vatansever halkımız ölen yavrulara yandığı için koparılan paralardan hiç haberi olmuyo
yıllarca halkın duygularını,halkçılığını,dini zaaflarını sömürdü bu adamlar
çok terörü bitirmek isteselerdi dağdaki baskın yemiş karakol komutanlarını işten atacağına teröristi alıp kodese tıkardı

sonunda söylemek istediklerimi anlattı biri teşekkürler :)

siz,biz,onlar yok bu ülkenin vatandaşları var sadece.

işte bende onu size soruyorum bundan öncekiler neden akıl edemediler

Bu ülke bütün halkın,
Olanları biraz tartın,
Ordan bir taş geldi ama,
Meyvelerim salkım salkım..

sivas yöresinden bir mani dinledik :)

neyse benden bu kadar çıkmam lazım artık..sizlere bizlere onlara şunlara herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:

Burada benimle aynı görüşü savunan herkes böyle söylüyor zaten, kimse yakıp yıkmayı onaylamıyor, az bir kesim eylemlerin hala meydanlarda devam etmesi gerektiğini savunuyor ama inatla ve büyük bir hiddetle biz-siz diye iteleyip duruyorlar.
Burada kimsenin kinini, öfkesini değiştiremeyip kendimizi anlatamayacağımıza göre geriye sadece umursamamak ya da mizahlaştırmak kalıyor.

kimse savunmadı hanımefendi olanları burdaki tüm arkadaşlarım sağduyulu davranın lütfen zarar vermeyin dedi yani bayatlamış bilgilerle gelmekte istemiyorum ama provakatörlerin kim olduğu ortaya çıktı bence olaya biraz objektif bakmak daha sağlıklı ..

işte bende onu size soruyorum bundan öncekiler neden akıl edemediler

bu adamlar 11 senedir iktidardalar pkk nın ömrü 24 sene
hem bana hiç anlatma istese çok önce bitirirdi terörü rte ve takımı ama halkı nası yiyeceklerdi o zaman nası gemiler alacaktı nasıl oğlunu marketler zinciri sahibi yapacaktı....

sonunda söylemek istediklerimi anlattı biri teşekkürler :)

siz,biz,onlar yok bu ülkenin vatandaşları var sadece.

hayır benm kabul etmediğim polis darp etti şiddet kullandı etmek zorunda kaldı ama işin içinden okadar iş çıktıki resmen adam iftira attılar hani kurunun yanında yaşta yanarya o hesap herkes suçludur demiyorm ama herşeyide başbakana yüklemek biraz insafsızca olur ve konuyu kapatalım size hayırlı akşamlar

Neden soruma cevap vermediniz???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…