bu ülkenin seçimi ister din adamı ister ermeni kim seçilmişse o siz kimin olmasını isterdiniz
bu adamlar 11 senedir iktidardalar pkk nın ömrü 24 sene
hem bana hiç anlatma istese çok önce bitirirdi terörü rte ve takımı ama halkı nası yiyeceklerdi o zaman nası gemiler alacaktı nasıl oğlunu marketler zinciri sahibi yapacaktı....
hayır benm kabul etmediğim polis darp etti şiddet kullandı etmek zorunda kaldı ama işin içinden okadar iş çıktıki resmen adam iftira attılar hani kurunun yanında yaşta yanarya o hesap herkes suçludur demiyorm ama herşeyide başbakana yüklemek biraz insafsızca olur ve konuyu kapatalım size hayırlı akşamlar
bu ülke okadar kızlarımızın baş örtüsü zorla çıkarılınca nerdeydi
Neden soruma cevap vermediniz???
hala mı bu başörtüsü diyorsunuz ?
hala mı bu başörtüsü diyorsunuz ?
siz bundan önceki başbakanların bir mal varlığını araştırın bakın neler çıkıcak işte ya apoyla ilşbirliği yaptı gemi aldı oğluna marketler zinciri açtı yuhhh bu müftünün karısı videosunuda aştı iftiraya bak
tam gidiyordum bunu gördüm yazıp gidicem :)
arkadaşa cevaben yazayım; biz ünv.te 2 de iken bu yasak çıkmıştı ve burada da anlatmışımdır o zamanda arkadaşlarımla kampüste oturma eylemi yapmıştık,açık-kapalı hep bir arada..her haksızlığa karşı dik durabilmektir önemli olan,ayrım yapmadan..
sorulduğu için yazdım ama konu başörtüsü değil tabii.
Taksimde an itibariyle yüz binlerce insan var neredeyse.. Canlı yayından izleyebilirsiniz CANLI YAYIN - HürriyetTV
dersinize iyi çalışmışsınız polis gidip sorsa eylemciler derler emin olunÇok güzel bir yazı, beyoğlu'nda ki esnaflardan gezi parkı yorumları.. Okumanızı öneririm ;
Tayyip Erdoğanın Gezi Parkı direnişçileriyle, esnafı karşı karşıya getiren Esnafa zarar verdiler, esnaf iş yapamaz oldu sözlerini ve 21 gün süren sokak isyanlarını Beyoğlu esnafı ile konuştuk :
Biz zaten 2 yıldır masalar kaldırıldığından beri kan ağlıyoruz diyen Beyoğlu esnafı, esnafın sorunlarına şimdi eğilinmesini manidar buluyor.
- Galatasaray yakınlarındaki Fıccın, poğaçalarıyla ve krepleriyle ünlü bir mekan. Gazımızı da suyumuzu da yedik, dostumuzla da dayanıştık diyen mekanın sahibi Süheyla Kılıç, Vicdanımız nasıl gerektiriyorsa öyle davranmaya, halkımıza faydalı olmaya çalıştık diyor.
- İstiklal Caddesindeki Mephisto Kitabevinden konuştuğumuz İskender Kuş, Polisin saldırısı sonucu yaralanan, zor durumda olan pek çok kişiyi içeri aldık, elimizden geldiğince hazırladığımız solüsyonlarla yardımcı olmaya çalıştık şeklinde konuşuyor. Tayyip Erdoğanın Zarar gördüler ifadelerini sorduğumuz Kuş, Eylemcilerden hiçbir zarar görmedik, burası bir kitabevi ne yapabilirler ki? diye sordu.
- Beyoğlundaki kafelerden Le Jardinin sahibi Ramazan Şahin, direniş sürecinde 24 saat boyunca açık kaldıklarını söyleyerek, Solüsyonlarımız, maskelerimiz hep hazırdı diyor. Şahin zararı eylemcilerden değil polisten gördüklerini ifade ederek eylemcilerden gördüklerinin dayanışma olduğunu dile getiriyor. Şahin dayanışmayı şöyle anlatıyor: Haliyle direniş sürecinde herkes gibi yorgun düştük, günlerce mekanın içine gaz girdi. Bu sürede buraya gelenler bizim de yorgun olduğumuzu bilerek hep işin ucundan tuttu, hep bir arada çay demledik içtik, temizledik. Biz eylemcilerden dayanışma gördük
- Beyoğlu polis karakolunun hemen yanındaki 26A kafede konuştuğumuz Deniz Erbak Polisin değil ama halkımızın olağanüstü tutumu ve direnişi bizi heyecanlandırdı dedi.
- Asmalımescitteki barlardan biri olan Lalanın işletmecisi, Önce sigara yasağı, ardından masa sandalye şimdi de alkol, insanları biraz rahat bıraksınlar kim ne yapmak istiyorsa yapsın biz bu yasaklardan çok etkilendik.
- Asmalımescitteki barlardan bir diğeri olan Bezginde konuştuğumuz Olcay Çapan, direnişi en başından beri desteklediklerini ifade ederek, En ufak bir zarar görmedik biz, Gezi Parkına direnişe de gittik, kapımızı da açtık diyor.
- Tünel yakınlarındaki Orhan Adli Apaydın Sokaktaki Şahin Lokantası, Biz direnişe en başından beri destek verdik, eylemcilerden herhangi bir zarar görmedik bilerek dükkanın önünü açık tutuyorlardı işlerimiz etkilenmesin diye.
- İstiklal Caddesindeki bir diğer kitabevi olan Kelepir Kitabevi, direnişten polis saldırısı anlamında olumsuz etkilendiklerini söyleyerek, Yine de vallahi satışlarımız arttı diyor.
yazı epey uzun, ben özet niteliğinde alıntı yaptım. Beyoğlu esnafı konuştu: Evet, zarar gördük ama polisten Sendika.Org buradan da inceleyebilirsiniz.
ben saman yolu tv yi izlemeyi tercih ederimhe güzelim hürriyet tv yi izleyelim
saf saf ya yazık polise diyelim
konu hak ve özgürlükya peki başka bir konuya geçiyim bir başbakana daha doğrusu bir insana bu kadar iftira atmak doğrumu
valla ben kimsenin ağzıyla konuşamıycam kendi gözünle görmedin şeyleri sarf etmek iftiradırsen benim yazdıklarımı işine geldiği gibi anlayıp bu yazdıkların iftira diyemezsiniz
kabak gibi ortada terör kol gezerken bu ülkede rte götüreceğini götürdü bunu birtek ben değil yüzbinlerce vatandaş,prof,siyasetçi söylüyor
ama sizin zihniyetiniz bu mantıklı cevaplar bulamayınca savunulacak yanınız kalmadığında çirkin laflar sarfetmek
ben saman yolu tv yi izlemeyi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?