Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu ülkenin seçimi ister din adamı ister ermeni kim seçilmişse o siz kimin olmasını isterdiniz

ermeniyle din adamının arasında bağ kurdunya tebrik ederim seni
ayrıca laik bir ülke türkiye
laikliğin ilk açılımı;din ve devlet işlerinin birbirindeen ayrı olması

din adamı gider müftü olur
siyaset adamı da gider bakan,milletvekili,başbakan vs olur

çok büyük bir komplo uygulanıyor ülkem üzerinde
bu zamanda yapılacak en başta şey birlik beraberliğimizi sağlamlaştırmak..
o ya da bu yönetmiyor TÜRKİYE mizi Bİzler yönetiyoruz...
Biz İstersek alaşağı eder, bizler istersek başımıza taç ederiz yöneticilerimizi..
ama şu bir gerçek --gerçekten ciddi bir oyuna alet ediliyoruz---

siz bundan önceki başbakanların bir mal varlığını araştırın bakın neler çıkıcak işte ya apoyla ilşbirliği yaptı gemi aldı oğluna marketler zinciri açtı yuhhh bu müftünün karısı videosunuda aştı iftiraya bak

hiç eylemlere katıldınızmı yada yanından yöresinden geçtiniz mi
ben ankarada 4gün eyleme katıldım
polisin hiç şiddete başvurmak zorunda kaldığı yok
durduğun yere saldırıyolar insana

Neden soruma cevap vermediniz???

keşkelerle olunmuyo keşke o eylemlerde kimsenin gözü çıkmasaydı keşke kimse zarar görmeseyi kimse çlmeseydi benm gözüm ne malda nede mülkte zarar diyosunuzya kaçtane poliste yaralandı valla ava giden avlanır okadr tencere tava çalmaya devam edin siz

Yahu insanlai neden zorla bir kaliba sokmak icin cabaliyorsunuzki !

Chp ye oy veren herkes Ataturkcu, vermeyen herkes de seriat yanlisi su bu .. Ayiptir yahu. Ne alakasi var..

Bugun geziparki eylemleri haddini fazlasiyla asmistir bana gore. Elbetteki eylem yapilabilir, karsit goruslerin dusuncelerini soylemek vd savunmak en dogal haklari ama madem bu eylemleri destekleyenn arkadaslar Ataturkcu olmalariyla on plandalar, ATaturk'um kurdigu bu cumhuriyetin topraklarina, polisine, maliyesine bu kadar zarar verilmesini nasil kabul edebiliyorsunuz.

Aman birisi chp ye oy vermeye gorsun Ataturkcu falan degildir. Yahu kendi dusunceni mertce soylemek varken neden Ataturkculuk kalibinin arkasindan salliyorsun. Ataturkculukle bu olaylarin ne alakasi var Allah askina. Gezi parki olaylaini buraya nasil baglayabiliyorsunuz. Geziparki olaylarini seriata, bilmem kac eslilige nasil bagliyorsunuz ve nasil abartiyorsunuz. Bu duzeni dgistirmeye , cumhuryet rejimini cokertmeye kimin gucu yetebilir ne dediginizin farkindamisiniz?

Yani firsatcilara gundogdu, bizi bunyesine almayan Ab birden bre destek cikti, tum dunyanin basbelasi israil geziparki olaylarina destek cikti, biz hala aslinda tek yurek oldugumuz halde birbirimizi yyoruz. Neyin telasi bu yahu.

Ya nefret ediyorum siyasetten de, siyasetcilerden de, siyasi partilerden de ve bu konulari tartismaktan da.. Ama yaziktir yahu. Ya bu milletin vatandaslari biz birbirimize bu sekilde tabir alip bu sekilde konusursak kim ne yapsin bizi. Ne beklensin bizden. Biz birbirimizi bu sekilde hasat edelim, sonra gelen siyasi partinliderinden sunu da yapsin, aman bunu da yapsin diye beklenti icine girelim. Yok oyle bir dunya.

Yazik ya!

hala mı bu başörtüsü diyorsunuz ?

tam gidiyordum bunu gördüm yazıp gidicem :)

arkadaşa cevaben yazayım; biz ünv.te 2 de iken bu yasak çıkmıştı ve burada da anlatmışımdır o zamanda arkadaşlarımla kampüste oturma eylemi yapmıştık,açık-kapalı hep bir arada..her haksızlığa karşı dik durabilmektir önemli olan,ayrım yapmadan..

sorulduğu için yazdım ama konu başörtüsü değil tabii.

sen benim yazdıklarımı işine geldiği gibi anlayıp bu yazdıkların iftira diyemezsiniz
kabak gibi ortada terör kol gezerken bu ülkede rte götüreceğini götürdü bunu birtek ben değil yüzbinlerce vatandaş,prof,siyasetçi söylüyor
ama sizin zihniyetiniz bu mantıklı cevaplar bulamayınca savunulacak yanınız kalmadığında çirkin laflar sarfetmek

Çok güzel bir yazı, beyoğlu'nda ki esnaflardan gezi parkı yorumları.. Okumanızı öneririm ;

Tayyip Erdoğan’ın Gezi Parkı direnişçileriyle, esnafı karşı karşıya getiren “Esnafa zarar verdiler, esnaf iş yapamaz oldu” sözlerini ve 21 gün süren sokak isyanlarını Beyoğlu esnafı ile konuştuk :

“Biz zaten 2 yıldır masalar kaldırıldığından beri kan ağlıyoruz” diyen Beyoğlu esnafı, esnafın sorunlarına şimdi eğilinmesini manidar buluyor.

- Galatasaray yakınlarındaki Fıccın, poğaçalarıyla ve krepleriyle ünlü bir mekan. “Gazımızı da suyumuzu da yedik, dostumuzla da dayanıştık” diyen mekanın sahibi Süheyla Kılıç, “Vicdanımız nasıl gerektiriyorsa öyle davranmaya, halkımıza faydalı olmaya çalıştık” diyor.

- İstiklal Caddesi’ndeki Mephisto Kitabevi‘nden konuştuğumuz İskender Kuş, “Polisin saldırısı sonucu yaralanan, zor durumda olan pek çok kişiyi içeri aldık, elimizden geldiğince hazırladığımız solüsyonlarla yardımcı olmaya çalıştık” şeklinde konuşuyor. Tayyip Erdoğan’ın “Zarar gördüler” ifadelerini sorduğumuz Kuş, “Eylemcilerden hiçbir zarar görmedik, burası bir kitabevi ne yapabilirler ki?” diye sordu.

- Beyoğlu’ndaki kafelerden Le Jardin‘in sahibi Ramazan Şahin, direniş sürecinde 24 saat boyunca açık kaldıklarını söyleyerek, “Solüsyonlarımız, maskelerimiz hep hazırdı” diyor. Şahin zararı eylemcilerden değil polisten gördüklerini ifade ederek eylemcilerden gördüklerinin dayanışma olduğunu dile getiriyor. Şahin dayanışmayı şöyle anlatıyor: “Haliyle direniş sürecinde herkes gibi yorgun düştük, günlerce mekanın içine gaz girdi. Bu sürede buraya gelenler bizim de yorgun olduğumuzu bilerek hep işin ucundan tuttu, hep bir arada çay demledik içtik, temizledik. Biz eylemcilerden dayanışma gördük”

- Beyoğlu polis karakolunun hemen yanındaki 26A kafede konuştuğumuz Deniz Erbak “Polisin değil ama halkımızın olağanüstü tutumu ve direnişi bizi heyecanlandırdı” dedi.

- Asmalımescit’teki barlardan biri olan Lala’nın işletmecisi, “Önce sigara yasağı, ardından masa sandalye şimdi de alkol, insanları biraz rahat bıraksınlar kim ne yapmak istiyorsa yapsın biz bu yasaklardan çok etkilendik.”

- Asmalımescit’teki barlardan bir diğeri olan Bezgin’de konuştuğumuz Olcay Çapan, direnişi en başından beri desteklediklerini ifade ederek, “En ufak bir zarar görmedik biz, Gezi Parkı’na direnişe de gittik, kapımızı da açtık” diyor.

- Tünel yakınlarındaki Orhan Adli Apaydın Sokak’taki Şahin Lokantası, “Biz direnişe en başından beri destek verdik, eylemcilerden herhangi bir zarar görmedik bilerek dükkanın önünü açık tutuyorlardı işlerimiz etkilenmesin diye.”

- İstiklal Caddesi’ndeki bir diğer kitabevi olan Kelepir Kitabevi, direnişten polis saldırısı anlamında olumsuz etkilendiklerini söyleyerek, “Yine de vallahi satışlarımız arttı” diyor.

yazı epey uzun, ben özet niteliğinde alıntı yaptım. Beyoğlu esnafı konuştu: ‘Evet, zarar gördük ama polisten’ – Sendika.Org buradan da inceleyebilirsiniz.

konu hak ve özgürlükya peki başka bir konuya geçiyim bir başbakana daha doğrusu bir insana bu kadar iftira atmak doğrumu

dersinize iyi çalışmışsınız polis gidip sorsa eylemciler derler emin olun

konu hak ve özgürlükya peki başka bir konuya geçiyim bir başbakana daha doğrusu bir insana bu kadar iftira atmak doğrumu

konu ne bu soru ne için bilmiyorum ancak bunu bana değil iftira attığını düşndüğünüz arkadaşlara soracaksınız..eğer iftira diyorsanız karşılıklı olarak öyle olup olmadığını ıspatlarsanız sorun kalmaz..

neyse gerçekten gidiyorum şimdi,iyi akşamlar.

valla ben kimsenin ağzıyla konuşamıycam kendi gözünle görmedin şeyleri sarf etmek iftiradır

ben saman yolu tv yi izlemeyi tercih ederim

bellli oluyu canım hemde 1km öteden yorma kendini bu kadar senin oyuncu akp önce zorla çıkarttırdı türbanları kafanızdan bundan tam 6 sene önce sonra serbestlştirdi sizde saf saf aa bak rte sayesinde özgürüz diyip oy verdiniz akpde oyları cukkaladı bu adamların her işi oyun yav anlatma bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…