Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eksık yazmıssın canım..bır de oyumuzu makarnaya..mangal yapmak ıcın komure sattııkk:)bır arada kucuk altın vardııı..

Parantez içine özellikle aldım (Bi) kesim dedim siz niye üzerinize alındınız ben annem,babam,halam gibi başbakan ne derse doğrudur diyen kesime yazıyorum

Ben başbakanın bu kriz sürecini iyi yünetemediğini düşünüyorum baştan sağduyulu yaklaşsa idi bunlar olmayacaktı

Son düzenleme:
eksık yazmıssın canım..bır de oyumuzu makarnaya..mangal yapmak ıcın komure sattııkk:)bır arada kucuk altın vardııı..

gerçek mi ya ben 2.kere oy verdim başbakana hani çeyrek bana köylerde verilmiş buzdolabi,çamaşır makinesi,tv. diğer yardımlar diye biliyorum ist.da benim olduğum yerde dağıtmadılar bi şey

sizde benim yazımı üzerinize alınmışsınız...neyse...
her akp ye oy veren de başbakanın dediği doğrudur mantığında değil sizde bunun ayırdını yapın...

sağduyundan kastınız..istifa etmek mi???
bu eylemlerin bel kemiğini olusturan kesimin asıl amacı hükümeti devirmek...
başbakan "tamamdır istifa ediyorum benden bu kadar" demediği sürece ne söylerse söylesin ne yaparsa yapsın asla yaranamayacaktı...
topcu kışlasının vs yargıya gitmesi kararını bile yetersiz bulup eyleme devam kararı aldılar ..işte o zaman haklılıkları kişiler tarafından tarafımızdan eleştrlir oldu...
ayrıca kamu malına zarar verip yakıp yıkanlara karşı kusura bakmasın hiçbir yönetici sağduyulu olamaz..başından beri amacı ağaç olan eylemcilerin diğerlerinden ayırdını yapmıştır...

yaaaaaaaaaaaa alakasızz amaa duygu yogunlugu yaşııyorum ben yaaaaaaa....
kızım dıllendi masallah..bir anneeeeemmm dıyor kii..Allahııımm ... nasıl bır duygu buu...bır duysanızz...
evlat baska bırseymıss hakıkateen oylee....
Allah herkese nasıp etsın ınsallah..amın...

ben kendi sahsimca istifa falan beklemiyorum. Özür dilesin, halkina sahip ciksin...Ayrimciligi biraksin, bende müslimanim onun begenmedigi türden olabilrim ama ben halkim.. Beni kollasin, sahip ciksin...Alevi, kürt, sünni ayirt etmesin...kimseyide birbirine düsman etmesin.. cok sey mi istiyoruz.. Atatürk degerlerimizle bizi sinamasin... istedigimiz bunlar...Bunlar mi hain planlarimiz sence??

Yine ortalık karışmış bir sakin olun Allahaşkına,
Vatan haini, o, bu, şu pelesenk olmuş ağızlara, kolay mı insanlara bir çırpıda yafta yapıştırmak.

Olaylar neden mi durulmuyor, kimse geri adım atmadığından.
Ne iktidar ne halk durduğu yerden bir adım öteye çekilmek istemiyor, bir inatlaşma var ve bu inatlaşma burada da yansımalarını gördüğümüz gibi taraf olmaya ve ne yazık ki düşman olmaya neden oluyor, sizi parçalıyorlar görmüyor musunuz?
Başardılar bravo, birbirinize terörist deyin, doğmamış bebekleri vatan haini ilan edin, oy verene maraba, kör deyin.

Durmayın, devam edin, savaşın birbirinizle, savaşınız bitince dönüp arkanıza bakmayı unutmayın, bakın ki yarattığınız harabenizle gurur duyasınız...

onun AYRIMIN yaptığım için zaten Bİ KISIM YAZDIM! Hiç umrum değil istifa etmesi inanın...insanları dış güç iç güç diye polisime taş attılar camide içki içtiler diye doldurmasın özür dilesi iyi idi ama hadi onuda geçtim artık

sondan başlayım öncelikle ben eski mesajlarımdan da anlaşılacağı üzere asla ve illa gitsin başımızdan demedim zira kendisine oy verdim son seçimlerde bu hale gelişini izlemek kendine oy vermiş bir kesimi bile karşısına alan bir tavırda devam etmesini bir türlü kabullenemiyorum.Eğer bazı konularda dediğim dedik halinden vazgeçmezse evet bir an evvel gitsin istiyorum bu kadar proveke edici konuşmalar yapıp sürekli mağdur edebiyatı yapması hiç doğru değil bugün çok güzel bir yazı okudum Ahmet Hakanın yazısı ....polis onun polisi ,toma onun toması ,mahkemeler ona bağlı ,devletin tüm birimleri onun,benim benim benim......daha bir sürü örnek vermiş ve en sonunda demişki tüm güç onun elindeyken hala mağdur edebiyatı yapıyor diye yazmış...Eylem yaparak sokaklara dökülerek hak aranmaz diyorsun normal şartlarda bu doğru evet ama taaa en başından siz ne istiyorsunuz mu dendi yoksa 3-5 çapulcu bunlar onlarımı dinleyecem dendi...bir taraf var sadece yakan yıkan gibi gösterilen bir taraf var bu yakıp yıkanlar yüzünden mağdur...mağdurmuş gibi görünen tarafın elinde asıl güç... her türlü kullanıyor bu güç ve bilmem kaç gün sonra diyalog kurmuş gibi gösteriler ...gösteriler diyorum çünkü sözde diyalog sürecine giriyorsun ama mitinglerde söylediklerin o diyalog sürecini baltalıyor...insanlarda kandırılmış ağzına bir parmak bal çalınmış gibi hissediyor..uzun lafın kısası ortada bir iyi niyet olduğunu görse bu insanlar kimse deli değil rahat rahat evlerinde oturuken biber gazı yemeye çıksınlar...ayy daraldım ayol ben apolitik bir kimseyim normaldeeee

Bdp'nin destek verdiği eylemden ne beklenir ki ?

Pkk ile pazarlığa oturan Başbakandan ne beklenir ki !!!!!

Eylemin en can alıcı noktalarından biri de bu oldu bence.Sürekli ağızlarda olan , bir taraf için , yahu eylem dediğiniz meydanlarda pkk , öcalan resimleri cirit atıyor , buna nasıl müsade ediyorsunuz ? sorusu iken diğer tarafta buna cevaben eee başbakan onları törenlerle karşılattırıp , masa başında müzakereye girerken aklınız neredeydi dedi ?

Ben Başbakanı , terörle mücadele noktasında çokça eleştirmiş bir vatandaşım . Siyasetin gerektirdiği uzlaşı mücadelesini zaman zaman bu kadarı da olmaz diyerek izlemişimdir.

Ama ben halkım , başbakanın sözcüsü değilim ...

O sebeble eylemdeki arkadaşlara , aynı ülkenin aidiyetinde olduğum kişilere ''arkadaşım bi def et şunları oradan , eyleminden nemalandırma , sen defedemezsen ki (zor) bırak polis deffetsin ...polisinde bunu seninde canını yakmadan yapabilmesi için senin o meydanlardan çekilmen lazım deme hakkım var.

Aynı konuda Başbakanada bizim canımızı bu kadar yakan bir terör belasında , ılımlılık göstermenin de bir çizgisi olmalı yahu derim , demeliyim .

Her ne kadar yaptıkları şuan için olumlu sonuçlar doğurmuş gibi gözükse de , benim içimin almadığı çok şey olmuştur bu konuda çünkü.

gözün aydın zeynep dillendiyse yandın durmaz artık o dil sürekli konuşuyorlar bugün benim minik çenesi ile yordu beni

evlat canını hiç düşünmeden feda edeceğim tek varlık bana göre Allah hepsine sağlık huzur başarı dolu yıllar versin

siz istifa etmesini istiyorsunuz demiyprum ki!!
sizler hain plan uyguluyorsunuz da demedim...
kaç milyon insan aynı topraklarrı paylaşıyoruz değerlerimiz bambaşka ama aynı bayrak altındayız...
siz kendinizi diğerlerinden ayrı tutmadığınız sürece değil başbakan kralı gelse bizi başkalaştıramaz yeterki biz isteyelim yada istemeyelim..

amın canımmm..Allah hepımızın cocuklarını korusun ınsallah...anne olunca anlarsın dıyorlar ya hep benım annemde oyle derdı.. gercekten oyle..ne anladın dersen ıfade edemem ama gercekten anne olunca anladım:)

yaa iste sonunda uzlastikkk.. bu nedenlee direniyoruzz. Degerlerimizden vazgecmemek icin.. cünkü biz de bu ülkede yasiyoruz...

Şimdi ben anlamadım bu akşam ki olayı.

Halkın içinde bulunduğu yeri "halka açık alanı işgal ediyorsunuz" diye halkı kovaladılar.. halkı içeri alabilme adına içeride ki halkı kovalamış oluyorlar yani.

Ve şimdi de taksime halk girişi yasaklanmış. Toma ve çevik kuvvet ekipleri taksime girişleri tutuyormuş.

Şimdi kim nereyi işgal etmiş oluyor?

Bir mantıksızlık almış başını gidiyor

yoksa şimdide polisin eylemimi başlamış oluyor meydanda

bence mantik arama, ne olacagi belli idi. Ama ne yapalim, izleyip görecegiz. Bende bugün bir saat durma eylemine katildim, duramadim fazla ayaklarim sisti.. Ama bizim burada polis sorunu yok, Almanlar resim cekip aciklama istiyorlar. Bizde almanca aciklama yazip cogaltmistik, dagitiyoruz. Olaylari yanlis bilmelerinden se hic bilmesinler daha iyi diye..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…