Bdp'nin destek verdiği eylemden ne beklenir ki ?
doğru başbakan ne derse odur doğru bizim için..
körüz, sağırız, başbakan korkusuna meydanlar doluyor, başbakan korkusuna aslında istemedende olsa komsumuza arkadaşımıza kin besliyoruz. doğruyu yanlısı iyiyi kötüyü başbakandan öğreniyoruz. o meydanlar başbakan bu defa ne ile bizi kışkırtacak acaba diye doluyor..
burda tek ama tek suclu başbakan ..başbakanın emrine uyan polis ....
doğru başbakan ne derse odur doğru bizim için..
körüz, sağırız, başbakan korkusuna meydanlar doluyor, başbakan korkusuna aslında istemedende olsa komsumuza arkadaşımıza kin besliyoruz. doğruyu yanlısı iyiyi kötüyü başbakandan öğreniyoruz. o meydanlar başbakan bu defa ne ile bizi kışkırtacak acaba diye doluyor..
burda tek ama tek suclu başbakan ..başbakanın emrine uyan polis ....
eksık yazmıssın canım..bır de oyumuzu makarnaya..mangal yapmak ıcın komure sattııkk:)bır arada kucuk altın vardııı..
Parantez içine özellikle aldım (Bi) kesim dedim siz niye üzerinize alındınız ben annem,babam,halam gibi başbakan ne derse doğrudur diyen kesime yazıyorum
Ben başbakanı bu kriz sürecini iyi yünetemediğini düşünüyorumbaştan sağduyulu yaklaşsa idi bunlar olmayacaktı
sizde benim yazımı üzerinize alınmışsınız...neyse...
her akp ye oy veren de başbakanın dediği doğrudur mantığında değil sizde bunun ayırdını yapın...
sağduyundan kastınız..istifa etmek mi???
bu eylemlerin bel kemiğini olusturan kesimin asıl amacı hükümeti devirmek...
başbakan "tamamdır istifa ediyorum benden bu kadar" demediği sürece ne söylerse söylesin ne yaparsa yapsın asla yaranamayacaktı...
topcu kışlasının vs yargıya gitmesi kararını bile yetersiz bulup eyleme devam kararı aldılar ..işte o zaman haklılıkları kişiler tarafından tarafımızdan eleştrlir oldu...
ayrıca kamu malına zarar verip yakıp yıkanlara karşı kusura bakmasın hiçbir yönetici sağduyulu olamaz..başından beri amacı ağaç olan eylemcilerin diğerlerinden ayırdını yapmıştır...
yaaaaaaaaaaaa alakasızz amaa duygu yogunlugu yaşııyorum ben yaaaaaaa....
kızım dıllendi masallah..bir anneeeeemmm dıyor kii..Allahııımm ... nasıl bır duygu buu...bır duysanızz...
evlat baska bırseymıss hakıkateen oylee....
Allah herkese nasıp etsın ınsallah..amın...
sizde benim yazımı üzerinize alınmışsınız...neyse...
her akp ye oy veren de başbakanın dediği doğrudur mantığında değil sizde bunun ayırdını yapın...
sağduyundan kastınız..istifa etmek mi???
bu eylemlerin bel kemiğini olusturan kesimin asıl amacı hükümeti devirmek...
başbakan "tamamdır istifa ediyorum benden bu kadar" demediği sürece ne söylerse söylesin ne yaparsa yapsın asla yaranamayacaktı...
topcu kışlasının vs yargıya gitmesi kararını bile yetersiz bulup eyleme devam kararı aldılar ..işte o zaman haklılıkları kişiler tarafından tarafımızdan eleştrlir oldu...
ayrıca kamu malına zarar verip yakıp yıkanlara karşı kusura bakmasın hiçbir yönetici sağduyulu olamaz..başından beri amacı ağaç olan eylemcilerin diğerlerinden ayırdını yapmıştır...
Egunal , neden durulmuyor dediğin insanlar , ne zaman durgundu ki ?(duranadam hariç )
Bak yazdığım mesajı madem üşenmeyip okudun , olayın gidişatını yazdım , bu benim gözlemim değil , olaylar bu şekilde ilerledi.
Söyler misin bana hangi hakediş ya da haksızlık insanları bu boyuta getirdi?
Ya en basit örneği ; faşizme karşı omuz omuza deniliyor , ilk günden beri..Bak altını çizerek yazıyorum , ilk günden beri diye , cevap olarak Başbakanın tavrını ve polisin tepkisini almak istemiyorum çünkü.
Faşizm nedir Allah aşkına ? Bu ülkede faşizm var ve bizlerde ot beyinlileriz , hatta subliminal mesajlarla yönlendirilmişiz ve buna göz mü yumuyoruz da direnişe katılmıyoruz ?
Siyaset her daim liderin karakteri , geçmişi , inançları ile şekillenir. Bu siyasetin kuralıdır.Bu noktada her dönem mevcut liderle ideolojisi örtüşmeyen halk çatışır.Halkın bir kesimin istekleri karşılıksız kalır.Bu bu döneme , bu ülkeye ait bir gidişat değildir , siyasetin düzeninde böyledir.
O sebeble her dönem için farklılaşan hak arayış bu şekilde olamaz . Olursa sonuçları can yakıcı olur maalesef.Olursa hem bireyler , hem ülke için olumsuzluklardan başka elde bir şey kalmaz.
Yani bu gece ki karanfil eylemine gelene kadar ....Çok şey vardır zeminde.
Ama şunu çok iyi biliyorum ya da yürekten temenni ediyorum ki ; hiç kimse bu başlık altında bu ülkenin sonu ne olursa olsun hiç umrumuzda değil , yeter ki bu adam başımızdan gitsin düşüncesinde değildir.
Pkk ile pazarlığa oturan Başbakandan ne beklenir ki !!!!!
yaaaaaaaaaaaa alakasızz amaa duygu yogunlugu yaşııyorum ben yaaaaaaa....
kızım dıllendi masallah..bir anneeeeemmm dıyor kii..Allahııımm ... nasıl bır duygu buu...bır duysanızz...
evlat baska bırseymıss hakıkateen oylee....
Allah herkese nasıp etsın ınsallah..amın...
ben kendi sahsimca istifa falan beklemiyorum. Özür dilesin, halkina sahip ciksin...Ayrimciligi biraksin, bende müslimanim onun begenmedigi türden olabilrim ama ben halkim.. Beni kollasin, sahip ciksin...Alevi, kürt, sünni ayirt etmesin...kimseyide birbirine düsman etmesin.. cok sey mi istiyoruz.. Atatürk degerlerimizle bizi sinamasin... istedigimiz bunlar...Bunlar mi hain planlarimiz sence??
gözün aydın zeynepdillendiyse yandın durmaz artık o dil sürekli konuşuyorlar bugün benim minik çenesi ile yordu beni
evlat canını hiç düşünmeden feda edeceğim tek varlık bana göreAllah hepsine sağlık huzur başarı dolu yıllar versin
siz istifa etmesini istiyorsunuz demiyprum ki!!
sizler hain plan uyguluyorsunuz da demedim...
kaç milyon insan aynı topraklarrı paylaşıyoruz değerlerimiz bambaşka ama aynı bayrak altındayız...
siz kendinizi diğerlerinden ayrı tutmadığınız sürece değil başbakan kralı gelse bizi başkalaştıramaz yeterki biz isteyelim yada istemeyelim..
Şimdi ben anlamadım bu akşam ki olayı.
Halkın içinde bulunduğu yeri "halka açık alanı işgal ediyorsunuz" diye halkı kovaladılar.. halkı içeri alabilme adına içeride ki halkı kovalamış oluyorlar yani.
Ve şimdi de taksime halk girişi yasaklanmış. Toma ve çevik kuvvet ekipleri taksime girişleri tutuyormuş.
Şimdi kim nereyi işgal etmiş oluyor?
Bir mantıksızlık almış başını gidiyor
Şimdi ben anlamadım bu akşam ki olayı.
Halkın içinde bulunduğu yeri "halka açık alanı işgal ediyorsunuz" diye halkı kovaladılar.. halkı içeri alabilme adına içeride ki halkı kovalamış oluyorlar yani.
Ve şimdi de taksime halk girişi yasaklanmış. Toma ve çevik kuvvet ekipleri taksime girişleri tutuyormuş.
Şimdi kim nereyi işgal etmiş oluyor?
Bir mantıksızlık almış başını gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?