Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bak bu mesaj beni geyiğe sevkediyor ama ciddi takılcam beni yoldan çıkaramazsın

kaç kere sınır ötesi operasyon yapıldı haberniz mi varmı ? sonuç ne oldu kocaman bir hiç!!!!!!!

Gerçekten fikirlerimi merak ediyor olsaydınız, böyle bir üslup kullanmazdınız.
Beni samimi bulmadığınıza göre fikirlerimin bir önemi olmayacak ve bundan sonrası bizi polemiğe götürecektir.

haklisiniz, ayrildik ya biz... Siz ve biz olarak. bizden 11 kör cocuk, 5 ölü var.. Siz den bir polis!!! oysaki ben az önceki yazimda ayirmamistim. Ates düstügü yeri yakar....

ama yazik olmus, ayrilmisiz biz...Sizden ve bizden... Bu sözü 35 yildir kim kullaniyor biliyor msunuzzzzz??? pkk kullandi 35 sene. sizden bizden diye...

ben yaralilar ve ölüler diyroum, siz biz demiyorum yinede...Sizin icin polis ölümüs gerisi!!!

Gerçekten fikirlerimi merak ediyor olsaydınız, böyle bir üslup kullanmazdınız.
Beni samimi bulmadığınıza göre fikirlerimin bir önemi olmayacak ve bundan sonrası bizi polemiğe götürecektir.

neden polemik olsun lütfen değerli !!! fikirlerini alayım . burada herşeye çok güzel yorumlar yapıp , olayları analiz ediyorsunuz ya

haaa şunuda belirteyim burada birileri TC başbakanına pervasızca sözler ediyor ,işlem yapılmadığı halde benim yazdığım kendime hakim olmak için çaba sarfettiğim kelimeleri şimdi banlanma meselesi olarakk göreceklerdir

egunal art niyet aramak için dinlemeyesin
sen yağma yapmadıysan üzerine alınma

kaç kere sınır ötesi operasyon yapıldı haberniz mi varmı ? sonuç ne oldu kocaman bir hiç!!!!!!!

yani demek ki basbakan sayin öcalan diye kurdugu diyaloglar ön plana cikiyor.... kabul edersiniz artik...sanirim dünkü mitinginde de bdp li kardeslerim diye kucak acti..

egunal art niyet aramak için dinlemeyesin
sen yağma yapmadıysan üzerine alınma

ben ve art niyet ikisi bir arada olamaz öyle olsa ben oy verirmiydim daha önce başka türlü anlamak istesem illa kötü tarafından baksam söylenenlere desteklermiydim bir zamanlar ben gayet doğru duyuyorum canım.... bunlar diye başlıyor herşeyi söylüyor ben yağma yapmamışımdırda başka bir söylemine alınmışımdır belki malum bol bol yakıştırma yapıyor biri illaki beni tarif ediyorayrıca bir kaç yakıp yıkan bizden olmayanları ayırarak şunu belirteyim eylemciler diye konuşuyor o da ben ve biz oluyoruz haliyle...

neden polemik olsun lütfen değerli !!! fikirlerini alayım . burada herşeye çok güzel yorumlar yapıp , olayları analiz ediyorsunuz ya

Bolca ünlem kullanıp hala üslubunuzu düzeltmediğinize göre, siz fikir alışverişine değil tartışmaya gelmişsiniz hanımefendi.
O nedenle size yardımcı olamayacağım

bak bu mesaj beni geyiğe sevkediyor ama ciddi takılcam beni yoldan çıkaramazsın

nazar mı değdi geyiğimize ne oldu

arkadaşlar melih gökçek chp olayları provoke etti bu yüzden kapatılmalı demiş siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? gerçi benim sorularım hep havada kalıyor böyle semada süzülüyor süzülüyooor tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor ama bu sorumu belki bi gören olur

“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
Mevlana

Kapatılmalı mı demiş?

İyi ki Melik Gökçek var yahu, şu sıkıntılı süreçte gülümsetiyor beni

“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
Mevlana

hımm anladım ben onu :) bu da bir cevap tabii.

ama bunu söyleyen kişi açısından değil de ortaya atılan iddia açısından değerlendirirsek daha iyi olurneden bir parti kapatılsın,tehlike olarak mı görülüyor yoksa sebep ne?

:)) gördükkkk, güldükkk.. Iyiki su sira yazdin, iyi geldi...Senin de aklindakileri düsündüm daha cok güldüm. yazarsak banlaniriz:)) düsünmeye henüz ban yok sanirim...

20 gündür bütün goller chp ye atilmadimi....sence korkmasa bu kadar laf söylenmez herhalde dimi:)))

Kendi partileri kapatilmaya kalktiginda "demokrasi", "özgürlük", "adalet" dediler. Parti kapatma olaylarini cok ciddi bir sekilde elestirdiler. Ondan sonra da bu parti kapatilmalidir, benim sahsi görüsüm diyor. :)

Parti kapatmayi savunan bir adami hala bünyenizde tutacak misiniz AKP? :)

Bunu gercekten de demis yani, videosu var.

Kapatılmalı mı demiş?

İyi ki Melik Gökçek var yahu, şu sıkıntılı süreçte gülümsetiyor beni

Aynısını bende diyorum iyiki melih gökçek var iki gülüyorum :) Hele o yumurtadan kaçmak için korumasına saklandığı foto yok mu ? Bayılıyorum ona.

Şu anda arkadaşımla twit üzerinden kavga edıyormus zaten.Tehdit ediyormus arkadasımı:))Adam uykusunda bile twit atıcak

yani demek ki basbakan sayin öcalan diye kurdugu diyaloglar ön plana cikiyor.... kabul edersiniz artik...sanirim dünkü mitinginde de bdp li kardeslerim diye kucak acti..

hep aynı cümleler, hep aynı düşünceler çözüm sürecine katkıları olmayan aksine çözülmesini açıkça istemeyen fikirler . bakın bakalım 7 aydan beri şehit cenazesi geliyor mu? siz bundan mutluluk duymuyor musunuz ?
son bir cümle daha gezi parkında ve meydanlarda pkk bayağı ve aponun resimi ile yanyana sözde direnişcileri de görmüşsünüzdür sanırım kimin kucakladığı ortada

Bolca ünlem kullanıp hala üslubunuzu düzeltmediğinize göre, siz fikir alışverişine değil tartışmaya gelmişsiniz hanımefendi.
O nedenle size yardımcı olamayacağım

yardım istediğimi hatırlamıyorum ama şunu anladım ki fikir üretmek maharet ister

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…