necati şaşmazdan sonra koptum,adını duyunca bi gülme geliyor bana tövbee
aslında polat abimiz çok güzel açıkladı; bize nazar değdiülkecek bi kurşun döktürsek ne eylem kalırdı ne bişey off sinirim bozuldu ya
Medcezir den fikir istemissiniz ama cevap vermeden duramadim... Cünkü pkk, din sömürücülügünden öncelikli konum...
Elimizde sinir ötesi operasyon teskeremiz vardi...Neden yapilmadi o operasyon??? Yoksa birisi cikip da bir kac sehir ölmüs ne olacak mi dedi??? okuyunuz lütfen....arastiriniz..
kesinlikle yazdıklarınız da samimi olmadığınızı düşünüyorum . elbetteki yakınınızın olması gerekmiyor ama biraz mantık lütfen yıllarca silahla çözülmeye çalışıldı oldumu peki olmadı
buyrun fikrinizi alayım
bunlardan haberdarım bende bu ülkede yaşıyorum , sizce pkk nasıl bitirilmeliydi lütfen değerli fikirlerinizi belirtir misniz?
ayrıca konuyu ölen ve yaralananlara bağlamışsınız ya kutlarım ben ölen polis ve 4 aylık eşi için üzülüyorum gerisi !!!!!!!
Gerçekten fikirlerimi merak ediyor olsaydınız, böyle bir üslup kullanmazdınız.
Beni samimi bulmadığınıza göre fikirlerimin bir önemi olmayacak ve bundan sonrası bizi polemiğe götürecektir.
hakikaten saygı duyuyorum ve başbakanımız diye mitingi var diye tv yi özellikle açıp dinliyorum bu kadar kötü kelime neden kullanıyorsun düşüncelerini ifade etmek için illa bir yakıştırma yapmak zorundamı valla çok gücüme gidiyor artık...sinirlerim bozuldu
kaç kere sınır ötesi operasyon yapıldı haberniz mi varmı ? sonuç ne oldu kocaman bir hiç!!!!!!!
egunal art niyet aramak için dinlemeyesin
sen yağma yapmadıysan üzerine alınma
neden polemik olsun lütfen değerli !!! fikirlerini alayım . burada herşeye çok güzel yorumlar yapıp , olayları analiz ediyorsunuz ya
bak bu mesaj beni geyiğe sevkediyor ama ciddi takılcam beni yoldan çıkaramazsın
nazar mı değdi geyiğimize ne oldu
arkadaşlar melih gökçek chp olayları provoke etti bu yüzden kapatılmalı demiş siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? gerçi benim sorularım hep havada kalıyor böyle semada süzülüyor süzülüyooor tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor ama bu sorumu belki bi gören olur
arkadaşlar melih gökçek chp olayları provoke etti bu yüzden kapatılmalı demiş siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? gerçi benim sorularım hep havada kalıyor böyle semada süzülüyor süzülüyooor tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor ama bu sorumu belki bi gören olur
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
Mevlana
hımm anladım ben onu :) bu da bir cevap tabii.
ama bunu söyleyen kişi açısından değil de ortaya atılan iddia açısından değerlendirirsek daha iyi olurneden bir parti kapatılsın,tehlike olarak mı görülüyor yoksa sebep ne?
Kapatılmalı mı demiş?
İyi ki Melik Gökçek var yahu, şu sıkıntılı süreçte gülümsetiyor beni
yani demek ki basbakan sayin öcalan diye kurdugu diyaloglar ön plana cikiyor.... kabul edersiniz artik...sanirim dünkü mitinginde de bdp li kardeslerim diye kucak acti..
Bolca ünlem kullanıp hala üslubunuzu düzeltmediğinize göre, siz fikir alışverişine değil tartışmaya gelmişsiniz hanımefendi.
O nedenle size yardımcı olamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?