gezi turları

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
merhaba kknın hoş bayanları. bi sorum olacaktı. ama yöneticilerden isteğim bi süre konumun taşınmaması. çünkü diğer bölümlerde sorularım hep yanıtsız kalıyor. ankara ya da konyada hiç bi tur şirketiyle geziye katıldınız mı? yaz tatilinde turlarla bikaç yere gitmeyi düşünüyorum da :)

Her yaştan insan vardı ailecek gelenler de vardı. Fazla genç yoktu ama 30 yaş üstüyü genellikle nereye gitmeyi düşünüyosunuz biraz gidilen yere görede değişiyor

geçen yaz ankara ves turla kapadokyaya gittim memnun kaldım rehberi pek yeterli değildi ama kötü de değildi

bu sene ets ile akdeniz ege turuna gidicem bakalım nasılgeçecek ilk kez etsyi deneyeceğim.

Ben annem 2 teyzem 4 kuzenim gittik. Biz normalde iyi anlaşırız ama gezide kalabalık iyi olmuyo bence amaa yinede eğlenceliydi tek başına gelenler de vardı . Karadeniz turları özelliklede yayla turlarınde fazla yaşlı olmuyor.

Ets ile karadenize giden tanıdıklarım da var onlar memnun kalmıştı. Sizi bir öneri alışveriş yaparken rehber sizi bir dükkana götürür sakın ordan almayın kendi başınıza pazarlık yapıp alın çünkü götürdükleri yerle anlaşmlı oluyorlar ve bi bakıma mecbur kalıyosun ve tabiri caizse kazıklanıyosun.

ben Ets ile Karadeniz turuna gitmiştim, memnun kalmıştım.Yalnız yaş olarak hep emekliler vardı, en genci bendim:) ama hiç sıkılmadım , benden daha eğlenceli ve sportiflerdi:))

ankara yada konyadan değil ama balıkesirden ayvalık yat turuna gittik geçen sene eşimle çok beğenmiştik eğlenmiştik bu pazarda bozcadaya gitcez inşallah:21:

ben de bu aralar feci bunalmıs durumdayım, ozellikle tek basima bir tur istiyorum valla tek basima gezip tozup yeni insanlar tanimak istiyorum. bence yalniz da gayet guzel yasanabiliyor bir seyler. yalniz cok pahali turlar :5::5:

ben de bu aralar feci bunalmıs durumdayım, ozellikle tek basima bir tur istiyorum valla tek basima gezip tozup yeni insanlar tanimak istiyorum. bence yalniz da gayet guzel yasanabiliyor bir seyler. yalniz cok pahali turlar :5::5:

canım benim maddi durumum var ama gidecek adam yok :( tek başıma da ailem olumsuz bakar hem ben de rahat olamam. hani seçtiğim turlar 1-2 günlük olsa neyse de 5-6 günlük turlar. valla çok şansızım bu konuda yaa.

canım benim maddi durumum var ama gidecek adam yok :( tek başıma da ailem olumsuz bakar hem ben de rahat olamam. hani seçtiğim turlar 1-2 günlük olsa neyse de 5-6 günlük turlar. valla çok şansızım bu konuda yaa.

nasip iste kimi parasi yok tek basina gitmeye razi, digerinin parasi var tek basina gidemiyor :9:
dilerim hayirlisiyla bi arkadas bulup, gider benim yerime de eglenirsin canim.
baktin bulamadin, kacirma. azicik cesaret. orda cok guzel arkadasliklar edinebilirsin.
cok katilan var yalniz olarak. ordakileri hep kafanda yasli, emekli vs diye kurgulama.
sen ben nasil degilsek , bizim gibi insanlar da vardir, en azindan ordaki bir arkadas grubuna dahil olabilirsin.
bol sans :54:

Back
X