Gezi

Zaten ikimiz gidiyoruz herzaman bi kez daha olmuştu böyle biley bu ikinci

Tanımadığınız kadınlarla mı gitmek istemiyorsunuz tanımadığınız insanlarla mı?
Bu durumda farketmez aslında 40 yılın bir başı tolere edilebilecek bir durum tanımadığınız insanlarla olsa bile. Ama eğer sadece olayın kadın kısmına taktıysanız eşinizde zaten bu durumda bir umursamama oluşuyor. Eğer tanımadığım insanları istemiyorum, hocan erkek arkadaşını da getirmek istese ben gene istemezdim izlenimi uyandırırsanız biraz daha ılımlı olabilir ama gene de hepi topu hayatınızda ikinci kez olmuş bir şey için bu kadar yok eziyet edicem, yok ağzından burnundan gelecek demek ne kadar mantıklı. Hiç mi hatrı yok eşinizin? Misafirleri de huzursuz etme olayına hiç girmiyorum, eşinize yaptıklarınız eş olarak kalitenizi, başka insanlara yaptığınız insan olarak kalitenizi belirler. Yapmayın.

Kadın diye değil tanımadığım için
Çünkü diğer planda da eşimin arkadaşı ve onun eşiyle gidecektik gitmedik
Eş olarak kalitemi mi belirler, ben böyle düşünmüyorum çünkü etkiye tepki benimki
Yani o beni umursamazsa bende onu umarsamam, benim anladığım şey şu; ben üxüleyim de yeterki o bayanları gönülleri hoş olsun
Ay çok yabani bir tavır değil mi bu? Ormanda bebekken kaybolmuş kurtlar tarafından büyütülmüş bir kadın bile şimdiye kadar sosyal hayata adapte olurdu.

İstememe gibi bir hakkım yok mu kim onlar arkadaşım mı akrabam mı?
Siz çok meraklıdınız yabancılarla haşır neşir olmaya sanırım bende böyle insanları anlamam mesela!

Herkes standart olamaz
Ona da söyledim zaten neymiş söz vermiş
standart kısmını anlamadım:))
söz verirken seni gözardı etmemesi gerekirdi.
ha bana göre gidilebilir idare edilebilir bir durum.
ama aslen tercih etmem tanımadıklarımla gitmeyi.
sevdiğim dostlar olmasını yeğlerim:))
ama eşin sana göre çok daha sosyal ve dışa dönük.
önemsemiyor böyle şeyleri.
herkesle diyalog kuruyor kolaylıkla.
sen ise daha içe kapanıksın ona göre.
bu açıdan uyumsuzsunuz.
bu kadınları eşleri yok mu bu arada:))
eşinin oluşturduğu gezi grubu ilginç geldi de.
3 bayan ve karı-koca siz:))

Yabancılarla haşır neşir olmak değil yeni insanlar tanımak ya da durumlara uyum sağlamak olarak bakarsanız daha mutlu olursunuz. Bu şekilde davrandığınız sürece siz de mutsuzsunuz eşiniz de çevrenizdeki insanlar da. Gereksiz yere hayatı kendinize zorlaştırıyorsunuz.

Peki Elif insanlarla Nasıl tanışacaksın o Zaman

Tanımıyorsan bu gezide tanışırsın

Bir de hoca açısından bak siz çiftsiniz kadın ne yapsın sürekli sizinle

Toplu gidersiniz ama siz bir akşam ayrı takılırsınız vs kadın yalnız olsa onu bırakamazdınız da

Bir de gidilecek yer ne şekilde hani otel tatili gibi mi şehir gezme gibi mi eğitim gezisi sempozyum vs mi

Bana kadın sırf sizin yanı yada çıban başı kalmayım diye düşünceli davranıp diğerlerini getiriyor gibi geldi

Belki de seversin biraz kendine imkan tanısan hemen hayır deyip kapatmadan dışarıya

Yani herkes aynı düşüncede olamaz anlamında dedim.
Bende tercih etmiyorum işte e bileyim arkadaşım olsun akrabam filan olsun sorun etmem
Hepsi bekar ve evet çok saçma bi grup

Yani o beni umursamazsa bende onu umarsamam,

Umursamayın tamam. Ama bunu becerebileceğinizi sanmıyorum. çok çok çok fazla umursuyorsunuz.
Birini rezil etmek, huzursuz etmek umursamamak değildir ayrıca. Bin tane insan size yapmayın dese de yapacaksınız ama bilin ki karşınızdaki insanlar bizim gibi insanlarsa işte orda imajınız yerle bir. İmaj umrumda değil diyebilirsiniz ama koca akademi camiasında ben yazdığım makalelerle bilinmek isterim, falancanın şöyle şöyle yapan karısı olarak değil.

İşte ben daha fazla insan tanımak istemiyorum çünkü hiç gerek yok yeterli bir çevrem var ve tanışsak bile bir daha görmeyeceğim insanlar onlar
Keyfi bi şehir gezisi olucak mecburi bişey değil yani.
Hocayı zaten seviyorum ama yanında getirdiklerini istemiyorum

Ben alemen bişey yapmam zaten en fazla rahatsızlanırım ki zaten stres olunca direk mideme vurur benim

Ben alemen bişey yapmam zaten en fazla rahatsızlanırım ki zaten stres olunca direk mideme vurur benim

Tamam da böyle demediniz en başta, pek kıymetli misafirleri de huzursuz olacak dediniz.
Hayatı bu kadar zorlaştırırsanız genç yaşta dert sahibi olursunuz. Bunu kendinize yaparak çok büyük haksızlık ediyorsunuz bedeninize.

Ya onları da seversen

Önyargılısın

Bir daha görmem zaten diyorsun da belki seversin görüşürsünüz

Hem hocanın kardeşini değil de diğer kadını bayağı da biliyorsun aynı alanda imişsiniz de konuşursunuz ya kafa dengi çıkarsa

Sevmezsen bir daha görüşmesin seversen görüşürsün ama önyargı ile gidersen sevmeyeceğin kesin

Benim de bir arkadaşım vardı iş yerinde ki insanla grupca denize gitti adamın karısı hamileydi ben bişeyler sezdim çünkü karısını getirmemiş daha sonra aralarında yakınlaşma oldu bizde kurumsal yerlerde yıllarca çalıştık yemek adabını gezme adabını flörtleşmeyi de biliriz evliyse eşini de getirmeli veya mecbursa çok uzun saatler kalmamalı eşini arada aramalı sana hak vermemek elde değil
Çok rahat olanlar 2 gün sonra kocam işyerimden biriyle diye konu dA açar

İşte tamam ben hastalanırsam onlarda huzursuz olur:)) ama haklısın

İstememen için tek gerekçe tanımıyor olman ve bekar olmaları. Belki çok kafa dengi insanlar, belki çok eğleneceksiniz birlikte. Ama sen bu kadar ön yargıyla o geziyi herkese zehir etme planlarıyla yola çıktığın için sen de dahil herkese zehir olacak o organizasyon. Ne gerek var ki? Eğlenceli iki gün geçirmek varken sen sinir harbi içinde iki gün geçireceksin.

Hocanın tarafında olay nasıl gerçekleşti bilmiyorsun ki.. Belki lafı geçti çağırmak zorunda kaldı. Belki arkadaşı Ebru Gündeş'in sıkı hayranı vs. Hadi gidelim de Elif'i sinir edelim dememişlerdir herhalde. Takılma bu kadar.

Aynen olacağına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…