Gezi

Ben yapi olarak kiskancimdir erkek arkadasim da oyle. Bana uygun degil ne bileyim. Senin yeeine ben sinirlendim esinin rahatligina sana sormadan kabul e tmesine.

konuyu sırf elif açtı diye abartmayalım şehir dışına gidelecek bir planda 3 kadınla (ikisini tanımıyor) gitmek istememesi kocasının da onun huyunu bilmeden emrivaki yapması yanlış bence.
Dün söyledim rahatsızlığımı, utanmadan üste çıkmaya çalıştı
Bana deseydeki bu seferlik idare et bir daha sana sormadan plan yapmam vs. vs biraz yumuşardım o gıcıklaştıkça bende alttan alamıyorum işte

Bu kadinnlar da ne rahatmis ya hem evli bir erkekle tatile gidiyor hem de yaninda baska kadin getiriyor oh ne guzel dunya.
Ben de böyle düşündüğüm için zavallı olmuşum gereksiz kişilere göre :) Dünyanın çivisi çıkmış.Anormal şeyler normalleştirilmeye çalışılıyor artık malesef.

Ben de böyle düşündüğüm için zavallı olmuşum gereksiz kişilere göre :) Dünyanın çivisi çıkmış.Anormal şeyler normalleştirilmeye çalışılıyor artık malesef.
Heh canim ya gel opecem seni :-* tek degilmisim. Ben aanlamiyorum ozellik aitlik yok olmus. Cok sasirarak okudum yorumlari. Ben gelemezdim cidden.

Elifcim sen takilma tepkini koy anliyorsa anlasin tek kisilik yasanmaz evlisiniz. Hem emrivaki vvvar hem rahatlik baska kadinlarla tatil. Kiskanclik bile yapsan SONUA KADAR HAKLİSİN

Tanımıyorsanız tanışırsınız, ne var bunda? İki sevgilinin veya eşin yanında üçüncü olmak hiç eğlenceli olmuyor inan ki, dört ya da beş kişi olmak iyidir bu durumlarda.

Heh canim ya gel opecem seni :-* tek degilmisim. Ben aanlamiyorum ozellik aitlik yok olmus. Cok sasirarak okudum yorumlari. Ben gelemezdim cidden.
Herkesin hayatı kendine diyecek birşey yok tabiki.Yalnız şöyle bir durum da var kocasına güvenip iş bahanesiyle, gezi bahanesiyle sıkmayıp ,modern eş olan bayanlardan bir kısmı, sonrasında eski kocasının sevgilisine ve karnındaki bebeğine el sallamak zorunda kalıyor.Bu örnekleri görmüşüzdür.Bunlar pek sıkmaktan kaynaklanmıyor demek.

Adamlar delirtir delirtir sonra aa bu deli derlermiş ya.Elifcim Allah kolaylık versin eşin bunları baya bilinçli yapıyor.Buna kanaat getirip çoğu kişi hak verdi sana bu yüZden.

Katiliyorum canim fazla bos birakmaya gelmez. Ben o modern kafada olamıyorum malesef ve memnunum halimden.la

Eğer bilinçli yapıyosa benim ona ciddi bi konuşma yapmam lazım

Zaten bende gidicem yani üçümüz gidecektik başta

elif öncelikle niyet okumayı bırak.
eşin öncesinde biliyor yada bilmiyordu. (bilmeyebilir,aniden gelişebilir/senin tepkinden çekindiği için başta haber vermemiş de olabilir.)

bırak geziye beraber gidin. siz eşinizle olacağınız için illa ki özel alanınız olacak ve beraber güzel anılar bırakacaksınız kendinize... istediğiniz kadar kişiyle gidin. siz ve eşiniz için özel zamanınız olacak ayrıca eşimle sosyal bir ortamda bulunmak beni artı olarak mutlu eder.

Asıl siz anlamıyormusunuz?
Benden habersiz plan yapılıyor burda hangi kadın olsa sorun eder bunu etmeyecek olan var mı acaba

nisan ayına nereden baksanız 1 ay var

bence, bu sizden habersiz yapılan bir plan sıfatı taşımaz çünkü gideceğiniz belliydi
gün kararlaştırırken şuda gelecek şu zaman olsun diye konuşulmuştur

yani sizsiz abartılacak bir habersiz plan değil

insanlar böyle böyle tanışıyo ama, yanlış mı biliyorum, birileri birilerini arkadaş kuzen akraba vs ile tanıştırıyo sonra o onu o onu derken çevre ediniyo insanlar, ya da hoşlanmazsa devam etmiyo, mesela en yakın arkadaşımla biz başka bi arkadaş vasıtası ile tanıştık şimdi o arkadaş öldü mü kaldı mı haberimiz yok ama biz kanka olduk

mesele yapılacak bişey yok

adam eglencek sen içine dert edip verem olup gidecen bu gidisle
balayina gitmiyorsunuz ya gelsinler nolucak
hocayla gidilince zaten yeterince resmi deilmidir, ortada azda olsa resmiyet oldukdan sonra kim gelirse gelsin bosver
hatta sende yokmu erkek birileri sende onlariu çagir :)))))))

Katiliyorum canim fazla bos birakmaya gelmez. Ben o modern kafada olamıyorum malesef ve memnunum halimden.la
Ona ne şüphe iki adımlık yerden seni almaya geliyorlar hanım ağa gibi saygi bekliyorsun.

Neyse elif nereye gidiyordunuz batuma mı? kalabalık giderseniz birşey olmaz korkma sen gizli gizli planlardan kork bence ha bir de zaten sen gidiceğin icin kimse mutlu olmayacak o suratını asıp oturacaksın yazık insanlara bilseler gelirler mi ki

Biri bi gezi düzenlese de gitsek kocasının kıyetinide bilmiyor arkadaş

Hanim efendi beklerim beklemem size ne ! bir daha bana yorum yapmayin. Bunaldim sizden yani artik. Bildirecegim. Konu benim mi degil benim konumu katip ne laf atiyorsunuz baya dokundu sanirim. BEN BOYLEYİM ! BEKLERİM BEKLEMEM SİZİ UZAKTAN YAKİNDAN ALAKADAR ETMEZ. BASKALARİNİN KONUSUNDA BANA LAF ATMAKTAN DA VAZGECİN ARTİK CİDDEN SİNİRİMİ BOZUYORDUNUZ UZAK DURUN LAF ATMAYİN NEYİN KARİN SANCİSİ BU YETER YAHUU YETERRR. BİLDİRECEGİM YETER. SİZEEE NE SİZE NEE? MİLLETİN konusunda bana laf atiyor ya ya sabir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…