- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi elifff_____
-
Valla ben genelde seni haksız buluyorum ama bu konuda haklısın bence. Zaten iş arkadaşlarıyla gezi mezi hiç hoşlanmam gereksiz yani . İnsan hocası ile zaten rahat hareket edemez ki. Hadi biri hocası . Diğer iki kadının eşi falan yok mu. Millette gezmeye pek meraklı . Bu arada bu gelenlerin yaşları kaç. Hoca yaşlıdır. Diğerleri de onlarla yaşıt mı ? Şimdi bana hepsi 50 yaşında deme de :)ne zamandır konu açmıyodum bana önyargılı davranıldığı için ama patladım artık
Eşim hocasına(bayan) söz vermişti bir yere geziye gidecektik beraber ,geçen gün dedi ki nisanda gidiyoruz ona göre ayarla işlerini ama hocanın kız kardeşi ve başka bir bayan var oda gelecek( bu bayan da eskiden benim bölümümde asistandı doktorasını bitiremedi başka bir kuruma geçti)
Ben tabi sinirlendim ne işim bir samimiyetimin olmadığı insanlarla dedim haksız mıyım?
Oda ben ne diyim getirmemi diyim dedi..
Ama ben inanmıyorum onların geleceğini sonradan öğrendiğine kesin biliyodu ona göre söz verdi!
Neyse işte tartıştık dün. Sorun bu.
Daha öncede buna benzer bi konu açmıştım hatırlarsanız , bi arkadaşı ve eşiyle gidecektik ben yine tanımıyodum bayanı istemedim, eşim baktı ki olmayacak vazgeçti gitmekten
Ama bunda kesin gidicez hocaya söz verdim dedi. İstemiyorum ya ama gitmesem de olmaz öümkün değil 3 bsyanla eşim sinir oluyorum düşününce
Çok rahatlık modernleşme değil uyuma adamlar ayakta uyuturlar farkına varılmazAynen olacağına bak.
Çok rahatlık modernleşme değil uyuma adamlar ayakta uyuturlar farkına varılmazazıcık göz kulak olunmalı napıyor ne ediyor serbesttim diye her haltı yapar
Demet Akalın la İbrahim Kutluay ın reklamı vardı reklamda alem yapıyordu toplantıdayım hayatım diyordu gerçekten de öyle oldu Demet Şener le aldattı
Biz de konu üzerinden dedik zaten bence yaşlı değillerdirValla ben genelde seni haksız buluyorum ama bu konuda haklısın bence. Zaten iş arkadaşlarıyla gezi mezi hiç hoşlanmam gereksiz yani . İnsan hocası ile zaten rahat hareket edemezki.
Valla ben genelde seni haksız buluyorum ama bu konuda haklısın bence. Zaten iş arkadaşlarıyla gezi mezi hiç hoşlanmam gereksiz yani . İnsan hocası ile zaten rahat hareket edemez ki. Hadi biri hocası . Diğer iki kadının eşi falan yok mu. Millette gezmeye pek meraklı . Bu arada bu gelenlerin yaşları kaç. Hoca yaşlıdır. Diğerleri de onlarla yaşıt mı ? Şimdi bana hepsi 50 yaşında deme de :)
Size ne ya kim gelirse gelsin. Her gittiğimiz yerde tanıdıklarımız olacak diye kural mi var? Ben de eşimle kimseyi tanımadığım ortamlara girerim, eşim hep yanımda olur tabii. Sizinki sizi yapayalnız bırakıp diğer kadınlarla mi samimi oluyor sorun bu mu? Yoksa sosyalfobiniz filan mı var? Yada eşinize karşı septik bir tutumunuz mu var? Her halükarda problem sizde. Yardım alıp üstesinden gelebilirsiniz. Kocanız başka kadınlarla tesadufen aynı ortamda durdu diye onu kaybetmezsiniz rahat olun.ne zamandır konu açmıyodum bana önyargılı davranıldığı için ama patladım artık
Eşim hocasına(bayan) söz vermişti bir yere geziye gidecektik beraber ,geçen gün dedi ki nisanda gidiyoruz ona göre ayarla işlerini ama hocanın kız kardeşi ve başka bir bayan var oda gelecek( bu bayan da eskiden benim bölümümde asistandı doktorasını bitiremedi başka bir kuruma geçti)
Ben tabi sinirlendim ne işim bir samimiyetimin olmadığı insanlarla dedim haksız mıyım?
Ama ben inanmıyorum onların geleceğini sonradan öğrendiğine kesin biliyodu ona göre söz verdi!
Daha öncede buna benzer bi konu açmıştım hatırlarsanız , bi arkadaşı ve eşiyle gidecektik ben yine tanımıyodum bayanı istemedim, eşim baktı ki olmayacak vazgeçti gitmekten
Ama bunda kesin gidicez hocaya söz verdim dedi. İstemiyorum ya ama gitmesem de olmaz öümkün değil 3 bsyanla eşim sinir oluyorum düşününce
Bayan ne ya.......ne zamandır konu açmıyodum bana önyargılı davranıldığı için ama patladım artık
Herkese kendi kocası değerliNe kadar zor bir hayatin var Elif gercekten üzülüyorum sana.
Bir oluruna biraksan her sey gayet basit aslinda.
Kocamin odasina disi sinek girmis diye gunlerce kendini yiyip bitiriyorsun.
Ne olmus iki kisi daha eklenmisse gruba yani?
Su kocanın bir fotografini koysan da gorsek tum KK olarak hak ettik bence bu ölümüne kiskanilan adami gormeyi.
Bence adami bu hale getiren Elif.Herkese kendi kocası değerli
Abartıyor Elif ama elif i biz bile tanıyoruz saplantısı olduğu konuları biliyoruz eşi bazen inadına yapıyor taktığını bile bile psikolojik şiddet yapıyor onun gönlü olacağı ara yolu bulabilir bence çünkü eşi ve onu iyi tanıyor bunca zaman yolları bir
Anneannemi kliniğe yatırdık akşamları gidiyordum bir kadın Doğum sonrası depresyona girmiş adam karısı inatla tekerlekli sandalye de taşıyın beni diyor adam işten çıkıp her akşam onu taşıyor ilgileniyordu eş böyle psikolojik durumlarda çomak sokmamalı idare etmeli ki eşini iyi tanıyordur eşi de az değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?