Gezi

Valla ben genelde seni haksız buluyorum ama bu konuda haklısın bence. Zaten iş arkadaşlarıyla gezi mezi hiç hoşlanmam gereksiz yani . İnsan hocası ile zaten rahat hareket edemezki.
Valla ben genelde seni haksız buluyorum ama bu konuda haklısın bence. Zaten iş arkadaşlarıyla gezi mezi hiç hoşlanmam gereksiz yani . İnsan hocası ile zaten rahat hareket edemez ki. Hadi biri hocası . Diğer iki kadının eşi falan yok mu. Millette gezmeye pek meraklı . Bu arada bu gelenlerin yaşları kaç. Hoca yaşlıdır. Diğerleri de onlarla yaşıt mı ? Şimdi bana hepsi 50 yaşında deme de :)

Aynen olacağına bak.
Çok rahatlık modernleşme değil uyuma adamlar ayakta uyuturlar farkına varılmaz azıcık göz kulak olunmalı napıyor ne ediyor serbesttim diye her haltı yapar
Demet Akalın la İbrahim Kutluay ın reklamı vardı reklamda alem yapıyordu toplantıdayım hayatım diyordu gerçekten de öyle oldu Demet Şener le aldattı

Ne kadar zor bir hayatin var Elif gercekten üzülüyorum sana.
Bir oluruna biraksan her sey gayet basit aslinda.
Kocamin odasina disi sinek girmis diye gunlerce kendini yiyip bitiriyorsun.
Ne olmus iki kisi daha eklenmisse gruba yani?
Su kocanın bir fotografini koysan da gorsek tum KK olarak hak ettik bence bu ölümüne kiskanilan adami gormeyi.

Tanımadığın kişilerle gitmek istememen normal ama kendin yazmışsın, daha önce de eşimin arkadaşı ve eşi gelecekti o bayanı da istemedim diye. 2 çift gitmeyi de istememişsin zamanında. Eşine hiç güvenmiyosun ve kendine güvenin de yok bence

Biz de konu üzerinden dedik zaten bence yaşlı değillerdir
Benim kocam yapmaz diye bişey Yok fırsat bulmaya görsünler

Tanışiş olursunuz işte, ne var bunda. Siz hem beraber gondermiyorsunuz, hem gitmiyorsunuz.

İyi hoş ta siz hayatınızda yeni insanlarla nasıl tanışıyorsunuz merak ettim?
Hep önyargılı demişsiniz bu sebepten ön yargılı olmayayım dedim ama mümkün değil.
E tanışın yeni insanlar la, eşinizin çevresiyle ne var bunda?
Adamın bir sıkıntısı olsa sizi götürmek istemez bi kere.

Size ne ya kim gelirse gelsin. Her gittiğimiz yerde tanıdıklarımız olacak diye kural mi var? Ben de eşimle kimseyi tanımadığım ortamlara girerim, eşim hep yanımda olur tabii. Sizinki sizi yapayalnız bırakıp diğer kadınlarla mi samimi oluyor sorun bu mu? Yoksa sosyalfobiniz filan mı var? Yada eşinize karşı septik bir tutumunuz mu var? Her halükarda problem sizde. Yardım alıp üstesinden gelebilirsiniz. Kocanız başka kadınlarla tesadufen aynı ortamda durdu diye onu kaybetmezsiniz rahat olun.

Zaten bu kadar sıkıntı yasamisken, ortada sinirlenmeni gerektirecek emin oldugun bi sey yokken, bi kez olsun susamaz misin? Hem herkes kankasiyla takilmiyor her zaman; tanimadigimiz insanlarla da ayni ortamda bulunabiliyoruz, sonra tanisiyoruz.. Takinti yapmissin iyice, her sey gozune batiyor.. Bu seferlik susmayi dene, olay cikarma, esin de sasirsin..

iyide kocan tanımadıgın ve istemediğin birileriyle neden hep bir gezme ayarlıyor onu anlayamıyorum ,

kocan senle gitsin ne bu böyle hep birilerini takıyor yanınıza

kendi kafesinde yaşamaktan çık artık dünya senin etrafında dönmüyor. adam da senin tasmalı hayvanın değil. gitme gelme yapma ben istemiyorum diye birşey olamaz. yeri geldiğinde yeni insanlarla da tanışıp kaynaşmalısın. medenilik bunu gerektirir

Bayan ne ya.......
Allah aşkına kendi kendinizi yiyip bitireceğinize çıkın dışarı sosyalleşin, yeni insanlarla tanışın.
Hem de eşinizin çevresini yakından tanıyın.
Bu kadar ön yargılı ve kısıtlayıcı olmayın hem kendinize hem eşinize karşı.

Herkese kendi kocası değerli
Abartıyor Elif ama elif i biz bile tanıyoruz saplantısı olduğu konuları biliyoruz eşi bazen inadına yapıyor taktığını bile bile psikolojik şiddet yapıyor onun gönlü olacağı ara yolu bulabilir bence çünkü eşi ve onu iyi tanıyor bunca zaman yolları bir
Anneannemi kliniğe yatırdık akşamları gidiyordum bir kadın Doğum sonrası depresyona girmiş adam karısı inatla tekerlekli sandalye de taşıyın beni diyor adam işten çıkıp her akşam onu taşıyor ilgileniyordu eş böyle psikolojik durumlarda çomak sokmamalı idare etmeli ki eşini iyi tanıyordur eşi de az değil

Son düzenleme:
Bence adami bu hale getiren Elif.
Kim bu derece cok kiskanilsa vay be ben neymisim der.
Muhtemelen adamdaki mevcut ozguveni bin katına cikardi bu tavirlariyla. Esi kendisini dunyanin en yakisiklisi hissediyordur su an.
Ve ayrica bence her takinti hos gorulemez. Esim bana boyle davransa bu da onun zaafi deyip idare etmeye calismam. Bu resmen insanin hayatini kisitlama,hatta zindan etme.

öncelikle bayan değil kadın :) evet hocanınızın sonrada iki kişiyi eklemesi emrivaki olmuş bu konuda rahatsız olmamız çok normal ancak o gelen iki kadınla tanışıp anlayış gösterseniz ne sizin canınız sıkılır ne de eşinizin.sorun çıkarıp gitmeseniz huzurunuz bozulacak arada bir hoşgörülü davranmak size de iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…