Gezi

Kısır döngü Elif i de bu hale getiren koca

her gün bir hediyedr. bir gezi imkanı var hem de yeni insanlarla. siz bugünü mutlu olmak için seçebilirsiniz. yeni yerler görmeye, ufku genişletmeye, yeni insanlarla tanışmaya. ama siz eşinize ve kendinize o günü zehir etmeye çalışacaksnz. hayatınız bu kadar değersiz mi? eşiniz ve evliliğinizin ederi bu mu?

onu tanımıyorum gitmeyelim
onu tanımıyorum gelmesin

bu adam sizden iyi bıkmadı
bu konu için de önceki konularınızın da çoğun da haksızsınız

Hocanın yaşı var baya ama diğerleri en fazla 35 filandır yada 30 bilemiyorum

Konu kıskançlık değil ki

Herkes bir olmaz elbette de ben cok sasiriyorum kocasini boyle kiskanan insanlara. Kisitlaya kisitlaya zorla adami aldatmaya tesvik ediyorlar. Ne kadar bogarsaniz bogun o adamin aldatasi varsa aldatir.
Ya konu kıskançlık değilll

Yoo gayet güveniyorum onlarıda tanımıyordum

Böyle bir korkum yok zaten anlayamamışsınız konuyu

iyide kocan tanımadıgın ve istemediğin birileriyle neden hep bir gezme ayarlıyor onu anlayamıyorum ,

kocan senle gitsin ne bu böyle hep birilerini takıyor yanınıza

İşte sorun bu millet takmış kıskanmakta kıskanmak diye, sorun tam olarak bu işte şunu anlayamıyorlar

Ne kafesi ya ben ünide çalışıyorum istemediğim kadar insan tanıyorum ortamlara giriyorum bu bana yeter yeni birilerini tanımaya hiç ihtiyacım yok

Bayan diyince ne oluyor
İşte sorun bu emrivaki kuskançlık değil ve bunu daha öncede yaptı şimdi nasıl hoşgörülü davranayım ben

Bide tekrar söylüyorum burda asıl sorun kıskançlık değiş benim onayım olmadan bir plan yapılması

elif hanım anlamıyor musunuz?
biz bile sıkıldık adam ne yapsın
bu arada gerçekten gelme mi desin gelen insanlara
kolaysa siz gitmeyin eşiniz gitsin tanımıyorsunuz ya
Asıl siz anlamıyormusunuz?
Benden habersiz plan yapılıyor burda hangi kadın olsa sorun eder bunu etmeyecek olan var mı acaba

ayyy eyvah uc kadınla bir arada mı gidecek kesssssinnnnnn aldatır. paylasamazlar kocanı ben diyim.

eğer konu kıskançlık değilse ve siz de gitmek istemiyorsanız . gitmeyin . daha hoşunuza gidecek bi program yapın kendi çevrenizle.

Yeni insanlarla tanismaktan niye cekiniyorsunuz?

konuyu sırf elif açtı diye abartmayalım şehir dışına gidelecek bir planda 3 kadınla (ikisini tanımıyor) gitmek istememesi kocasının da onun huyunu bilmeden emrivaki yapması yanlış bence.

Aynen

Çekinmiyorum gerek görmüyorum
Gerek gormemek tabi sizin seciminiz saygi duyarim ama esinizin ortamini size gore ayarlamasini bekleyemezsiniz. Hayati paylasmak en guzeli esinizinde isteklerine saygi duyup sans vermeniz gerekli diye dusunuyorum

Esim eger 3 erkekle benim tek gitmeme razi olursa tanimadigim insanlarla giderim ki olmaz yani istemez. Ben de olmam ve istemem. Haklisiniz. Bence taviz vermeyin sonrasinda abartilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…