Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi elifff_____
-
Kısır döngü Elif i de bu hale getiren kocaBence adami bu hale getiren Elif.
Kim bu derece cok kiskanilsa vay be ben neymisim der.
Muhtemelen adamdaki mevcut ozguveni bin katına cikardi bu tavirlariyla. Esi kendisini dunyanin en yakisiklisi hissediyordur su an.
Ve ayrica bence her takinti hos gorulemez. Esim bana boyle davransa bu da onun zaafi deyip idare etmeye calismam. Bu resmen insanin hayatini kisitlama,hatta zindan etme.
Ama tanımadığım insanlarla gitmek istememem çok normal değil mi sizce de
Sonra işte hocanın kardeşi ve başka bi bayan da dahil oldular
Valla ben genelde seni haksız buluyorum ama bu konuda haklısın bence. Zaten iş arkadaşlarıyla gezi mezi hiç hoşlanmam gereksiz yani . İnsan hocası ile zaten rahat hareket edemezki.
Valla ben genelde seni haksız buluyorum ama bu konuda haklısın bence. Zaten iş arkadaşlarıyla gezi mezi hiç hoşlanmam gereksiz yani . İnsan hocası ile zaten rahat hareket edemez ki. Hadi biri hocası . Diğer iki kadının eşi falan yok mu. Millette gezmeye pek meraklı . Bu arada bu gelenlerin yaşları kaç. Hoca yaşlıdır. Diğerleri de onlarla yaşıt mı ? Şimdi bana hepsi 50 yaşında deme de :)
Konu kıskançlık değil kiNe kadar zor bir hayatin var Elif gercekten üzülüyorum sana.
Bir oluruna biraksan her sey gayet basit aslinda.
Kocamin odasina disi sinek girmis diye gunlerce kendini yiyip bitiriyorsun.
Ne olmus iki kisi daha eklenmisse gruba yani?
Su kocanın bir fotografini koysan da gorsek tum KK olarak hak ettik bence bu ölümüne kiskanilan adami gormeyi.
Ya konu kıskançlık değilllHerkes bir olmaz elbette de ben cok sasiriyorum kocasini boyle kiskanan insanlara. Kisitlaya kisitlaya zorla adami aldatmaya tesvik ediyorlar. Ne kadar bogarsaniz bogun o adamin aldatasi varsa aldatir.
Tanımadığın kişilerle gitmek istememen normal ama kendin yazmışsın, daha önce de eşimin arkadaşı ve eşi gelecekti o bayanı da istemedim diye. 2 çift gitmeyi de istememişsin zamanında. Eşine hiç güvenmiyosun ve kendine güvenin de yok bence
Size ne ya kim gelirse gelsin. Her gittiğimiz yerde tanıdıklarımız olacak diye kural mi var? Ben de eşimle kimseyi tanımadığım ortamlara girerim, eşim hep yanımda olur tabii. Sizinki sizi yapayalnız bırakıp diğer kadınlarla mi samimi oluyor sorun bu mu? Yoksa sosyalfobiniz filan mı var? Yada eşinize karşı septik bir tutumunuz mu var? Her halükarda problem sizde. Yardım alıp üstesinden gelebilirsiniz. Kocanız başka kadınlarla tesadufen aynı ortamda durdu diye onu kaybetmezsiniz rahat olun.
iyide kocan tanımadıgın ve istemediğin birileriyle neden hep bir gezme ayarlıyor onu anlayamıyorum ,
kocan senle gitsin ne bu böyle hep birilerini takıyor yanınıza
Ne kafesi ya ben ünide çalışıyorum istemediğim kadar insan tanıyorum ortamlara giriyorum bu bana yeter yeni birilerini tanımaya hiç ihtiyacım yokkendi kafesinde yaşamaktan çık artık dünya senin etrafında dönmüyor. adam da senin tasmalı hayvanın değil. gitme gelme yapma ben istemiyorum diye birşey olamaz. yeri geldiğinde yeni insanlarla da tanışıp kaynaşmalısın. medenilik bunu gerektirir
Bayan diyince ne oluyoröncelikle bayan değil kadın :) evet hocanınızın sonrada iki kişiyi eklemesi emrivaki olmuş bu konuda rahatsız olmamız çok normal ancak o gelen iki kadınla tanışıp anlayış gösterseniz ne sizin canınız sıkılır ne de eşinizin.sorun çıkarıp gitmeseniz huzurunuz bozulacak arada bir hoşgörülü davranmak size de iyi gelecektir.
Bu kınuyu başkası açsa bu yorum gelmezdi eminimonu tanımıyorum gitmeyelim
onu tanımıyorum gelmesin
bu adam sizden iyi bıkmadı
bu konu için de önceki konularınızın da çoğun da haksızsınız
elif hanım anlamıyor musunuz?Bu kınuyu başkası açsa bu yorum gelmezdi eminim
Asıl siz anlamıyormusunuz?elif hanım anlamıyor musunuz?
biz bile sıkıldık adam ne yapsın
bu arada gerçekten gelme mi desin gelen insanlara
kolaysa siz gitmeyin eşiniz gitsin tanımıyorsunuz ya
habersiz değil sonradan dahil olmuşlarAsıl siz anlamıyormusunuz?
Benden habersiz plan yapılıyor burda hangi kadın olsa sorun eder bunu etmeyecek olan var mı acaba
eğer konu kıskançlık değilse ve siz de gitmek istemiyorsanız . gitmeyin . daha hoşunuza gidecek bi program yapın kendi çevrenizle.Hocanın yaşı var baya ama diğerleri en fazla 35 filandır yada 30 bilemiyorum
Konu kıskançlık değil ki
Ya konu kıskançlık değilll
Yoo gayet güveniyorum onlarıda tanımıyordum
Böyle bir korkum yok zaten anlayamamışsınız konuyu
İşte sorun bu millet takmış kıskanmakta kıskanmak diye, sorun tam olarak bu işte şunu anlayamıyorlar
Ne kafesi ya ben ünide çalışıyorum istemediğim kadar insan tanıyorum ortamlara giriyorum bu bana yeter yeni birilerini tanımaya hiç ihtiyacım yok
Bayan diyince ne oluyor
İşte sorun bu emrivaki kuskançlık değil ve bunu daha öncede yaptı şimdi nasıl hoşgörülü davranayım ben
Bide tekrar söylüyorum burda asıl sorun kıskançlık değiş benim onayım olmadan bir plan yapılması
iyi de o zaman eşin bilmiyor mu senin bu işleri sevmediğini? onda da var bi gariplik takmıyor seni gibi
Yeni insanlarla tanismaktan niye cekiniyorsunuz?ne zamandır konu açmıyodum bana önyargılı davranıldığı için ama patladım artık
Eşim hocasına(bayan) söz vermişti bir yere geziye gidecektik beraber ,geçen gün dedi ki nisanda gidiyoruz ona göre ayarla işlerini ama hocanın kız kardeşi ve başka bir bayan var oda gelecek( bu bayan da eskiden benim bölümümde asistandı doktorasını bitiremedi başka bir kuruma geçti)
Ben tabi sinirlendim ne işim bir samimiyetimin olmadığı insanlarla dedim haksız mıyım?
Oda ben ne diyim getirmemi diyim dedi..
Ama ben inanmıyorum onların geleceğini sonradan öğrendiğine kesin biliyodu ona göre söz verdi!
Neyse işte tartıştık dün. Sorun bu.
Daha öncede buna benzer bi konu açmıştım hatırlarsanız , bi arkadaşı ve eşiyle gidecektik ben yine tanımıyodum bayanı istemedim, eşim baktı ki olmayacak vazgeçti gitmekten
Ama bunda kesin gidicez hocaya söz verdim dedi. İstemiyorum ya ama gitmesem de olmaz öümkün değil 3 bsyanla eşim sinir oluyorum düşününce
Hocasıyla yaptığı plandan bahsediyorumhabersiz değil sonradan dahil olmuşlar
neden bir kez olsun eşinize inanmıyorsunuz?
Ha. Ha. Haayyy eyvah uc kadınla bir arada mı gidecek kesssssinnnnnn aldatır. paylasamazlar kocanı ben diyim.
Adam da bir cins
Bunca kıskanılmaya poposu kalktı iyice havalara girdi bence
Çekinmiyorum gerek görmüyorumYeni insanlarla tanismaktan niye cekiniyorsunuz?
Gerek gormemek tabi sizin seciminiz saygi duyarim ama esinizin ortamini size gore ayarlamasini bekleyemezsiniz. Hayati paylasmak en guzeli esinizinde isteklerine saygi duyup sans vermeniz gerekli diye dusunuyorumAynen
Çekinmiyorum gerek görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?