- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
köylere dolmus yok otobus yok 15 dk lık yola mecbur aracı olanla gıdıyoruz .Parasında degılım ama paragöz olmaları hıc hos degıl 3 lıralık yere 10 lira gıbı beklentıye gırmelerı ve 5 kısının bınıp kar etmelerıne gıcık kapıyorum .Benım arabam olsa kurus almam beklentıyede gırmem .Arkadaşınızın ayıp ettiğini düşünüyorsanız siz neden arabasına biniyorsunuz? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum
O araba sadece mazot yakmıyor kaç bin türlü masrafı var.o zaman kimseyi almamak lazım arabayaköylere dolmus yok otobus yok 15 dk lık yola mecbur aracı olanla gıdıyoruz .Parasında degılım ama paragöz olmaları hıc hos degıl 3 lıralık yere 10 lira gıbı beklentıye gırmelerı ve 5 kısının bınıp kar etmelerıne gıcık kapıyorum .Benım arabam olsa kurus almam beklentıyede gırmem .
Ya evet salatayı yemedim diye hesabı ödemedi.üstelik ben hiçbirşey almadım o gidişte.hatta şöyle oldu ilk ödemeyi yapan arkadaş 3/1 ödedi kalan 3/2 bana kaldı.2kişilik salata ödedim.cimri insanı sevmem 3-5 hesap edenle ilişkimi sürdüremez avanak yerine konmak istemem.bundan sonra otobüsle dolmuşla gidelim diyeceğim kimseyle para muhabbetine girmek istemiyorum.ya da kendi başıma giderim.bu zamana kadar kimse beni de bedavaya gezdirmedi.Erkekler birinin arabasıyla gitse araba sahibini benzine ortak etmezler zaten araç km yapıyor ,kazası var belası var risk .Bide soförsünüz .Oh rahata bak .Bide salatanın hesabını yapan görgüsüzle konuşmam bile .
Ticarı taksıcılık yapan öğretmenler hıc bındırmesın arabacıklarına cunku bızım burda ayıp.O araba sadece mazot yakmıyor kaç bin türlü masrafı var.o zaman kimseyi almamak lazım arabaya
ilk gittiğimizde hesabı öderler diye düşündüm kahvaltı mekanıydı 25 tl gibi bişeydi ödemediler sonra mazot atalım dediler ben istemedimIsleri gucleri var ayip yani bi salatanin bile o lafini yapiyorsa senin benzini otoparki sorun yapman cok normal biz arabasi olan bi arkadasla piknige fln gittigimizde onu aldigimiz malzemelere katmazdik sonucta araba su yakmiyo...
O zaman sizde ulaşım için başka alternatif bulunTicarı taksıcılık yapan öğretmenler hıc bındırmesın arabacıklarına cunku bızım burda ayıp.
Kız niye bulsun? Biner gider, kendisi birikim yapar, arabası olan da taksit öder.O zaman sizde ulaşım için başka alternatif bulun
Ayni mesafeyi taksiyle git deseler eminim gitmezsiniz.Bızımde arkadaslar var 20 dk uzaklıkta bır okula sınav görevıne gıdıyoruz arabası olan dıger öğretmen sınav görevı ıcın zaten para alıyor ve bız gıtsekte gıtmesekte o gıdecek zaten 2 kısıyız ıkımızden de 10 lira alıyor bu da cok sacma tamam teklıf edıyoruz fakat beklentı ıcıne gırmelerı bence ayıp.Semınerlerde de aynı 5 kısı bınıyoruz hepımızden 10 lıra toplanıyor 50 lıra 15 dk yola hemde karını fazla fazla cıkarıyor özel taksı mısalı ben olsam almam ya ayıp olurmu öyle sey derım bunlarda hıc utanma yok hemen elını uzatıyorlar .Sızın kı baya gezme olmus bu cok ayrı hakkınız tabı ama bızım olay bana ayıp gelıyor 10 -15 dk nın yol hesabı yapılıyor.
Öğretmensınız galiba sizde para ıle arkadaslarınızı tasıyorsunuz bana göre ayıp para ummak karsıdakı kişi zaten teklıf eder ve verır ama üç kurus beklentıye gırmelerı bana göre dogru degıl.Ayni mesafeyi taksiyle git deseler eminim gitmezsiniz.
Onlarin kar gutmesi enteresan ama masraflarini karsilamalari son derece normal.
Sizinse baska alternatifiniz olmadigi halde insanlardan faydalandiginiza sukredeceginiz yerde boyle soylenmeniz cok garip.
Salata ortak benzin degil....cok garip100 lira bozulmayacak para değil ondan imtina etmesi Canımı acayip sıktı .ya ben mazot atıyorum araba suyla gitmiyor ki
Ticarı öğretmen taksısıne bınmıyorum artık merak etme:)))O zaman sizde ulaşım için başka alternatif bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?